fbpx

Publicatie datum: 10 februari, 2023

Door: Iris

Best Geteste Kinderauto

Best geteste Kinderauto

Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

Heeft jouw kind de behoefte om op jonge leeftijd al te leren autorijden? Dat kan op een veilige en verantwoorde manier met de Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno, de beste kinder auto 2023!

De Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno is een replica van een Lamborghini Venomo. De auto is volledig te besturen via een afstandsbediening, of gewoon via de besturing op het dashboard. 

Als je als ouder nog niet zeker weet of je kind zelf kan rijden, dan kun je hem of haar met de afstandsbediening dus veilig rondbesturen. Wat een prachtig cadeau voor de feestdagen, nietwaar?

Een kinder auto, is dat wel een goed idee? Ja zeker! Een goede kinder auto kopen is een ontzettend goed idee voor bijvoorbeeld de feestdagen, of anders gewoon voor een verjaardag.

Als je je kind wil verwennen, of als je iemand kent met kinderen, dan wordt speelgoed vaak als eerste naar boven gebracht. Veel kinderen spelen van jongs af aan met speelgoed en daar hoort bij dat ze er veel van kunnen leren. Maar waar leer je nou meer van, dan op jonge leeftijd al achter het stuur van een raceauto stappen?

Een goede kinder auto is niet alleen een enorme verwenning voor je kind - het kan ook zijn oog-hand coördinatie op jonge leeftijd al stimuleren. Daarnaast is het voor jouzelf natuurlijk heel grappig om je kleine in zo'n dikke bak te zien scheuren door je huiskamer!

Maar wat is de beste elektrische kinderauto 2023, en waar moet je op letten bij het kopen van een kinder auto? Als je de beste koop kinder auto voor je kinderen wil kopen, zit je bij Top-X op het juiste adres! Wij hebben de beste kinder auto's voor jouw kind op een rijtje gezet, vergeleken en getest!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Kinderauto's

Best geteste Kinderauto

Beste koop elektrische kinderauto
1.  Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

Beste elektrische kinderauto Mercedes
2. Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R

Beste 4WD kinderauto
3. Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG

Beste goedkope Mercedes kinderauto
4. Elektrische Kinderauto - Mercedes Benz S63 AMG

Beste elektrische kinderscooter
5. Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint

Top 10 Beste Kinderauto's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kinderauto's.


Waar op letten bij het kopen van een kinderauto?

Hoe weet je nou zeker dat je een goede kinder auto koopt? Er zijn als ouder natuurlijk een aantal dingen waar je op moet letten om zeker te zijn dat je kind blij is met je cadeau. Daarnaast wil je als ouder ook zeker weten dat je kind er veilig tussenuit kan scheuren met zijn nieuwe bolide.

Om niet blind te hoeven vertrouwen op bijvoorbeeld de beste elektrische kinderauto volgens de consumentenbond, hebben we de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een goede elektrische kinderauto voor je genoteerd. 

Veiligheid

Een kind in een auto laten rijden is leuk, maar het is natuurlijk niet niks. Veiligheid staat bovenaan bij het kopen van een goede kinder auto. Let bijvoorbeeld op een gordel, de stevigheid van de auto en de maximumsnelheid van de kinder auto.

Formaat

Een kinder auto koop je natuurlijk alleen als je er de ruimte voor hebt. Kijk dus vooral naar het formaat van de kinder auto - ze zijn vaak groter dan je denkt! Anders knalt je kind straks overal tegen op, en dat kan een dure grap zijn.

Besturing

Een kind kan de was doen, maar kan hij of zij ook deze auto besturen? Dat is een belangrijke vraag. De besturing moet niet te moeilijk zijn en goed reageren op wat de gebruiker doet. Straks komen er nog ongelukken van. Daarnaast is een afstandsbediening voor de ouders, om in te grijpen als het even minder soepel gaat, ook wel zo handig.

Soort auto

Houdt je kind meer van Lamborghini's, van een dikke BMW of heeft hij of zij liever een scootertje? Allerlei soorten auto's zijn beschikbaar in onze top 5 beste kinder auto lijst!


Wat is de beste kinderauto van 2023? 

Als je dan op zoek bent naar een goede kinder auto, dan kun je hieronder zien wat de beste koop kinder auto's van 2023 zijn. De beste kinder auto's hebben we gebaseerd op vergelijkingen met andere producten. Natuurlijk houden we ook rekening met bijvoorbeeld de prijs en de kwaliteitsverhouding daarvan.

1. Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

Best geteste Kinderauto

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De beste koop kinder auto van 2023 is de Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno geworden! Dit heeft een aantal doorslaggevende redenen die we graag even vertellen.

 De Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno is een replica van een Lamborghini Venomo. De auto is volledig te besturen via een afstandsbediening, of gewoon via de besturing op het dashboard.

Als je als ouder nog niet zeker weet of je kind zelf kan rijden, dan kun je hem of haar met de afstandsbediening dus veilig rond je huis leiden. Ook kleinere kinderen kunnen hierdoor de ervaring krijgen dat ze echt aan het genieten zijn van een wilde rit, maar dan in een veilige thuis omgeving.

 Wat een prachtig cadeau voor de feestdagen, nietwaar? Vind de beste prijs voor dit product via de rode knop!

Voordelen Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

 • Veilig voor kinderen
 • Afstandsbediening voor de ouders, om de auto te besturen als het kind dat (nog) niet kan
 • Een replica van een hele vette Lamborghini auto
 • Er passen zelfs 2 kinderen naast elkaar in de Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

Nadelen Elektrische Kinderauto Lamborghini Veneno

 • Een vrij duur cadeau voor velen

2.  Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Is je kind, of ben jij, meer een liefhebber van een klassieke Mercedes Benz GT R klasse auto? Dan zul je helemaal gelukkig zijn als je de verpakking van deze Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R haalt bij de feestdagen!

Deze replica van een Mercedes Benz AMG auto is geschikt voor twee kinderen naast elkaar. Ze kunnen om de beurt sturen en dat kan allemaal op een veilige manier dankzij de maximale snelheid van 6 km / uur. 

Een afstandsbediening is tevens inbegrepen voor de ouders. Zo kunnen zelfs de jongste kinderen veilig wennen aan het autorijden, terwijl de ouders de auto besturen.

De Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R heeft zelfs versnellingen! Daardoor hebben je kinderen misschien hun junior rijbewijs al voordat ze zelf kunnen lopen! En om het af te maken maakt de Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R een authentiek geluid bij het optrekken naar de maximumsnelheid. Hoe vet is dat?

Voordelen Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R

 • Maakt realistisch geluid bij het gas geven
 • Kan tot 2 kinderen naast elkaar hebben
 • Prachtig model gebaseerd op een vette auto
 • Veilig dankzij de maximale snelheid van 6 km / uur

Nadelen Elektrische Kinderauto Mercedes Benz GT R

 • Maar 1 kind kan tegelijk sturen, waardoor ze om moeten wisselen als ze willen ruilen

3. Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Dan voor de off-roaders. De avonturiers, en de liefhebbers van wilde ritten in een prachtige Mercedes-Benz G63 AMG! De Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG is gemodeleerd naar een prachtige dikke Mercedes auto die in zelfs de wildste omstandigheden kan rijden.

Dit model van de Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG is natuurlijk niet geschikt voor de jungle, maar misschien wel voor de tuin en natuurlijk binnenshuis. Zo krijgen uw kinderen een avontuurlijk gevoel terwijl ze in deze vette auto optrekken.

De Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG heeft plek voor 2 kinderen en die kunnen beiden de auto om en om besturen. De maximale snelheid ligt op een veilige 5 km / uur en daardoor kunt u maximaal vertrouwen in de veiligheid van uw kinderen.

Tevens is deze Mercedes-Benz G63 AMG veel goedkoper dan de vorige twee kinder auto's in de lijst. Dat allemaal terwijl je kunt kiezen uit twee kleuren.

Om het echt af te maken, heeft deze auto zelfs een AUX input zodat je je eigen muziek kunt draaien. Dat hebben zelfs sommige echte auto's nog niet eens. Vet!

Voordelen Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG

 • Kan tot 2 kinderen naast elkaar hebben
 • Aanzienlijk goedkoper
 • AUX input voor je eigen muziek
 • Veilig dankzij de maximale snelheid van 5 km / uur

Nadelen Elektrische Kinderauto - Mercedes-Benz G63 AMG

 • Minder veilig voor katten en hondjes door de hoge wielen

4. Elektrische Kinderauto - Mercedes Benz S63 AMG

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Liefhebber van een klassieke Mercedes Benz S63 AMG auto? En wil je je kind laten ervaren hoe vet deze auto wel niet is? Dan hebben we de perfecte kinder auto voor jou gevonden, zelfs voor een best betaalbaar prijsje!

Deze Mercedes Benz S63 AMG maakt authentieke geluiden die zijn opgenomen tijdens een ritje met een echte Mercedes Benz S63 AMG wagen. Dit, samen met de werkende koplampen en de realistische besturing, geeft een 100% geloofwaardige ervaring. Zeker voor je fantasierijke kinderen.

En de auto is afgewerkt met een metallic lak aan de buitenkant. De binnenkant is bedekt met een zachte stof die ook in echte auto's is terug te vinden. Alles aan deze Mercedes Benz S63 AMG kinder auto laat het voor je kids lijken alsof ze in een echte Mercedes aan het toeren zijn!

Voordelen Elektrische Kinderauto - Mercedes Benz S63 AMG

 • Realistisch geluid, werkende lampen
 • Interieur is net echt
 • Aanzienlijk goedkoper
 • In twee stijlvol afgewerkte kleuren verkrijgbaar

Nadelen Elektrische Kinderauto - Mercedes Benz S63 AMG

 • Geluidskwaliteit van de MP3 speler is niet geweldig

5. Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Is je kind niet zo'n autoliefhebber, maar droomt hij of zij er al tijden van om zijn eigen scooter te hebben? Dan hebben we deze Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint voor je uitgekozen!

De Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint is een betaalbare kinderauto (of eigenlijk: kinder scooter) die je het best kunt kopen als je 1 kleine knul in huis hebt lopen. De scooter is geschikt voor maar 1 kind.

Met deze Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint kun je kiezen uit maar liefst 4 leuke kleuren. Een kind van maximaal 20 kg is nog in staat om op deze scooter te rijden en de besturing gaat makkelijk, net als een kinderfietsje maar dan aangedreven door een 6 volt motortje.

Heb je liever een kinder Vespa voor wat grotere kinderen? Dan is de 12 volt variant ook zeker aan te raden voor kids tot en met 6 jaar oud! 

Voordelen Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint

 • Geschikt voor 1 kind tot max 20 kg
 • Verkrijgbaar in 4 leuke kleuren
 • Ook in grotere variant verkrijgbaar voor tot 6 jaar oud
 • Betaalbaar alternatief op een kinder auto

Nadelen Elektrische Kinderscooter Vespa Groen Mint

 • Past maar 1 kind op deze scooter
 • Geen werkend geluid of licht

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kinderauto's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kinderauto's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kinderauto's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kinderauto's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>