Laatste update: Mei 2021

Door: Yara

Best Geteste Keyfinder

Nut 4 ”Focus” – Smart Bluetooth Keyfinder

5/5

Overkomt het jou ook weleens dat je geen idee hebt waar je je sleutels hebt gelaten? Of dat je je telefoon ergens hebt laten slingeren, maar geen flauw benul meer hebt waar? Dan is dit kleine en efficiënte apparaatje dé oplossing! Deze slimme bluetooth tracker (ook wel sleutelvinder) kan met de nieuwste technologieën en een zeer laag energieverbruik helpen al je verloren spullen terug te vinden.

Ben jij vaak je sleutels kwijt? Mis je afspraken doordat je te laat van huis vertrekt omdat je je sleutels niet kon vinden? Dan is een Keyfinder wellicht iets voor jou! 

Een keyfinder of slimme sleutelhanger hang je aan je sleutelbos, vervolgens kun je vanaf je mobiele telefoon of tablet signalen sturen naar de keyfinder aan de sleutelbos. 

Als jij je sleutel dus kwijt bent kun je gemakkelijk via je telefoon zien waar de sleutelbos zich bevindt. Ook kun je via je telefoon geluidjes sturen naar de sleutelbos. 

Dit is waarschijnlijk een van de beste uitvindingen sinds tijden en helpt ontzettend veel mensen bij het terugvinden van hun sleutels. 

In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze handige gadgets. Zo vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een keyfinder en wat momenteel de beste opties zijn.


Product

1. Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder
Beste Keyfinder 2021

4.5/5

2. KeyFinder - HYP
Beste keyfinder met afstandsbediening

4/5

3. iTrack Easy™ 3
Beste keyfinder met motion sensor

4/5

4. Keysmart Sleutelopberger Pro
Beste keyfinder met bluetooth

4/5

5. iTrack Mini - Smart Keyfinder 2021
Beste betaalbare keyfinder

4/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een Keyfinder?

Bij het kopen van een goede keyfinder is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Iedereen zal de slimme sleutelbos anders gaan gebruiken en het is dan ook goed om hier bij stil te staan voor het kopen van de keyfinder. 

Ga je de keyfinder bijvoorbeeld zelf gebruiken of is hij voor een ouder familielid? Door onderstaande factoren in je achterhoofd te houden weet je zeker dat je de beste keyfinder in huis haalt.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak van de slimme sleutelhanger; hoe wil je de keyfinder gaan gebruiken? Als de keyfinder voor een ouder persoon is, wil je natuurlijk dat hij zo makkelijk mogelijk werkt. Ben je wel thuis in de hedendaagse technologieën? Dan wil je wellicht een iets uitgebreidere sleutelhanger.

We zouden je altijd willen adviseren om goed te kijken naar het maximale bereik van de keyfinder. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een zo groot mogelijk bereik.

Stel bijvoorbeeld dat je je sleutels nou ergens buiten het huis bent kwijt geraakt dan is de kans groter dat je deze nog terug kan vinden. Kies bij voorkeur een sleutelhanger met een bereik van tenminste 20 meter in huis en 40 meter buiten huis.

Omdat je de intelligente sleutelhanger vaak bij je zult dragen is het belangrijk dat je rekening houdt met de afmetingen en het gewicht. Kies daarom bij voorkeur een kleine keyfinder die niet te zwaar is. Hiermee weet je zeker dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Als laatst is het belangrijk om te kijken naar de batterij. Een keyfinder wil je natuurlijk niet elke dag moeten opladen. Kies daarom voor een slimme sleutelhanger die beschikt over een sterke batterij die een aantal dagen mee gaat.

Top 10 Beste Keyfinders

Wil je direct weten hoe de top 10 beste keyfinder eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

 

Wat is de Beste Keyfinder?

Nu je precies weet waar je op moet letten bij de koop van een goede keyfinder, is het tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel. 

Wij hebben tientallen verschillende keyfinders getest en op basis hiervan de beste geselecteerd.  In onderstaand overzicht vind je de Top 5 beste Keyfinders van dit moment!

1. Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Functionaliteiten 84%

Na uitgebreid onderzoek hebben we geconcludeerd dat de Nu 4 “Focus” – Smart Bluetooth Keyfinder momenteel de beste keyfinder is. 

Deze unieke tracker kun je gemakkelijk aan je sleutelbos, rugzak of andere belangrijke eigendommen bevestigen. Dankzij deze slimme bluetooth tracker wordt het terugvinden van verloren spullen makkelijker dan ooit. 

Zo beschikt het merk Nut over een mobiele applicatie die zowel voor Android als IOS telefoons te downloaden is. Zodra je iets kwijt bent kun je via de mobiele app een geluidssignaal naar de keyfinder sturen. 

Ook heeft dit apparaat een anti diefstal functie. Zodra je deze functie aanzet geeft zowel je keyfinder als je smartphone een alarm wanneer de afstand tussen beide apparaten te groot wordt. Ideaal dus als iemand probeert iets van je te stelen. 

Verder beschikt deze intelligente tracker over een GPS systeem waardoor je altijd kunt zien waar de keyfinder zich bevindt. De batterij die meegeleverd is gaat overigens tot 8 maanden mee.

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste keyfinder dan is dit op het moment een goede optie! Bekijk de laagste prijs direct door hier te klikken.

Voordelen Nut 4 ”Focus” – Smart Bluetooth Keyfinder

 • Met de mobiele app verstuur je geluidssignalen naar je apparaten wanneer je iets kwijt bent
 • Beschikt over handige anti diefstal functie
 • Heeft een GPS tracker

Nadelen Nut 4 ”Focus” – Smart Bluetooth Keyfinder

 • Geen

2. KeyFinder - HYP

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Ben je op zoek naar een keyfinder met afstandsbediening? Kies dan voor de HY Products keyfinder. Het mooie van dit product is dat je maar liefst 6 verschillende keyfinders krijgt. 

Hiermee kun je dus een tracker aan meerdere persoonlijke eigendommen hangen. Denk hierbij aan je sport tas, portemonnee of je mobiele telefoon. 

Door de eenvoudig te bedienen afstandsbediening vind je producten snel weer terug. Het maximale bereik van deze tracker is 30 meter. 

We zouden deze keyfinder ook adviseren voor ouderen en senioren. De Keyfinder werkt namelijk ontzettend simpel, zo heeft hij 6 verschillende knoppen die allemaal een andere kleur hebben. 

Zoek je de gele keyfinder? Klik op de gele knop en de keyfinder zal gaan piepen. Ideaal en super makkelijk dus!

 Verder heeft de keyfinder een goede batterijduur die tot wel een jaar mee kan gaan. 

Benieuwd geworden naar deze keyfinder? Klik hier voor de beste prijs!

Voordelen KeyFinder – HYP

 • Eenvoudig te bedienen
 • Batterij gaat tot wel een jaar mee
 • inclusief 6 verschillende keyfinders 

Nadelen KeyFinder – HYP

 • Geen GPS

3. iTrack Easy™ 3

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Ben jij op zoek naar een slimme bluetooth tracker die beschikt over een bewegingssensor? Kies dan voor de iTrack Easy™ 3 Bluetooth keyfinder met Motion sensor. 

Deze tracker beschikt over alle nieuwe technologieën en heeft een zeer laag energieverbruik waardoor je al je verloren spullen snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

Bovendien komt deze tracker met een handige app waardoor je tot 6 trackers kunt toevoegen. Als je besluit meerdere trackers te kopen kun je die dus allemaal managen vanuit dezelfde app. 

Deze app registreert continu wanneer de tracker het laatst verbonden met de telefoon is geweest, hierdoor kun je precies zien wanneer deze verbinding verloren is gegaan. 

Dit kan handig zijn bij diefstal. Tenslotte kun je deze tracker ook gebruiken om je telefoon terug te vinden. Er zit namelijk een grote knop op het apparaat, wanneer je die indrukt gaat je telefoon af. Ideaal dus! 

Nadeel van deze keyfinder is het geluid, dit is namelijk niet heel duidelijk en misschien iets te zacht.

Voordelen iTrack Easy™ 3

 • Voeg tot wel 6 trackers toe aan de app
 • Beschikt over motion sensor
 • Ook ideaal voor het terug vinden van je telefoon

Nadelen iTrack Easy™ 3

 • Geluid is aan de zachte kant

4. Keysmart Sleutelopberger Pro

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Als jij op zoek bent naar de beste keyfinder met bluetoth dan kun je het best kiezen voor de keysmart pro. Dit is waarschijnlijk de meest uitgebreide keyfinder die je op internet tegen zal komen. 

Naast een keyfinder is dit namelijk ook een apparaat dat je sleutels organiseert. Zo kun je tot tien sleutels kwijt in deze handige sleutelbos. 

Verder beschikt deze bos over een ingebouwd GPS systeem waardoor je met behulp van je app altijd je sleutels terug kunt vinden. Wat we leuk vinden aan deze sleutelhanger is dat je zelf extra dingen kunt toevoegen. 

Zo wordt hij standaard geleverd met een fles opener en een lampje maar deze kun je ook vervangen door andere handige gadgets. 

Kortom, een multifunctionele sleutelhanger die over alle eisen beschikt. Klik hier voor de beste prijs.

Voordelen Keysmart Sleutelopberger Pro

 • Organiseer tot wel 10 verschillende sleutels
 • Beschikt over ingebouwde GPS & Bluetooth

Nadelen Keysmart Sleutelopberger Pro

 • prijs is aan de hoge kant

5. iTrack Mini - Smart Keyfinder 2021

0
Eindcijfer
Gebruiksgemak 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

We sluiten deze lijst af met de beste betaalbare keyfinder. Als je op zoek bent naar een goedkope keyfinder kies dan voor de iTrack Mini. 

De iTrack mini komt met een handige en gebruiksvriendelijke App. Deze App is verbonden met de sensor in jouw tracker. Door slim gebruik te maken van netwerkverbindingen, is de locatie van jouw spullen altijd te achterhalen. 

Klik hier voor de beste prijs.

Voordelen iTrack Mini – Smart Keyfinder 2021

 • Goede prijs
 • Compact en licht in gewicht

Nadelen iTrack Mini – Smart Keyfinder 2021

 • Geen GPS

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>