fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Sam

Best Geteste Keyfinder

Beste keyfinder

Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

De nieuwe Nut 4 van Nuttracker is onze favoriete keyfinder van dit moment. Zo is dit de kleinste en dunste keyfinder op de Nederlandse markt, een bereik tot wel 50 meter (meer dan andere keyfinders) en een batterij die maar liefst 12 maanden mee gaat. De app van Nuttracker werkt fijn en het Gps-signaal is zeer nauwkeurig. Ook heeft deze keyfinder een fysieke knop waarmee je ook je smartphone of tablet terug kunt vinden.

Ben jij vaak je sleutels kwijt? Mis je afspraken doordat je te laat van huis vertrekt, omdat je je sleutels niet kon vinden? Dan is een Keyfinder wellicht iets voor jou! 

Een keyfinder of slimme sleutelhanger hang je aan je sleutelbos, vervolgens kun je vanaf je mobiele telefoon of tablet signalen sturen naar deze handige gadget. Als jij je sleutel dus kwijt bent kun je gemakkelijk via je telefoon zien waar de sleutelbos zich bevindt. Ook kun je via je telefoon geluidjes sturen naar de sleutelbos. 

Maar wat is nu de beste keyfinder van 2023? Wij hebben tientallen producten in deze categorie vergeleken op prijs, effectiviteit en ervaringen. Op basis hiervan hebben we onze 5 favoriete opties in dit artikel verwerkt. 

Benieuwd welke keyfinders als beste uit onze test zijn gekomen? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Keyfinders

Beste keyfinder

Beste koop keyfinder
1. Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

Beste Keyfinder

Beste keyfinder met afstandsbediening
2. KeyFinder - Set van 6 met afstandsbediening inclusief batterijen

Beste Keyfinder

Beste Keyfinder met app
3. Chipolo Ocean Edition - Bluetooth GPS Tracker

Beste Keyfinder

Beste Keyfinder bluetooth tracker
4. Keysmart Sleutelopberger Pro Edition met Tile Smart - wit

Beste Keyfinder

Beste Keyfinder GPS
5. Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019

Top 10 beste keyfinders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste keyfinders, dit zijn direct de meest verkochte keyfinders bij onderstaande webshops.


Waar op letten bij het kopen van een keyfinder? 

Bij het kopen van een goede keyfinder is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Iedereen zal de slimme sleutelbos anders gaan gebruiken en het is dan ook goed om hier bij stil te staan voor het kopen van de keyfinder. 

Ga je de keyfinder bijvoorbeeld zelf gebruiken of is hij voor een ouder familielid? Door onderstaande factoren in je achterhoofd te houden weet je zeker dat je de beste keyfinder in huis haalt. Dit zijn tevens dezelfde criteria als getest in de beste keyfinder volgens de consumentenbond test.

Gebruiksgemak

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak van de slimme sleutelhanger; hoe wil je de keyfinder gaan gebruiken?

Als de keyfinder voor een ouder persoon is, wil je natuurlijk dat hij zo makkelijk mogelijk werkt. Ben je wel thuis in de hedendaagse technologieën? Dan wil je wellicht een iets uitgebreidere sleutelhanger.

Maximale bereik

We zouden je altijd willen adviseren om goed te kijken naar het maximale bereik van de keyfinder. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een zo groot mogelijk bereik.

Stel bijvoorbeeld dat je je sleutels nou ergens buiten het huis bent kwijt geraakt, dan is de kans groter dat je deze nog terug kan vinden. Kies bij voorkeur een sleutelhanger met een bereik van tenminste 20 meter in huis en 40 meter buiten huis.

Afmetingen en gewicht

Omdat je de intelligente sleutelhanger vaak bij je zult dragen is het belangrijk dat je rekening houdt met de afmetingen en het gewicht. Kies daarom bij voorkeur een kleine keyfinder die niet te zwaar is. Hiermee weet je zeker dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Batterij

Als laatst is het belangrijk om te kijken naar de batterij. Een keyfinder wil je natuurlijk niet elke dag moeten opladen. Kies daarom voor een slimme sleutelhanger die beschikt over een sterke batterij die een aantal dagen mee gaat.


Wat is de beste keyfinder van 2023? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij de koop van een goede keyfinder, is het tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel. Want welke keyfinder past nu het beste bij jou en wat zijn de beste keyfinders van dit moment?

Wij hebben tientallen verschillende keyfinders getest en op basis hiervan de beste geselecteerd.  In onderstaand overzicht vind je de Top 5 beste Keyfinders van dit moment! Wij hebben elk product voorzien van een korte product omschrijving en hebben de voor- en nadelen van elke keyfinder opgesomd. 

1. Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

Beste keyfinder

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Na uitgebreid onderzoek hebben we geconcludeerd dat de Nut 4 "Focus" - Smart Bluetooth Keyfinder momenteel de beste keyfinder is. 

Deze unieke tracker kun je gemakkelijk aan je sleutelbos, rugzak of andere belangrijke eigendommen bevestigen. Dankzij deze slimme bluetooth tracker wordt het terugvinden van verloren spullen makkelijker dan ooit. 

Zo beschikt het merk Nut over een mobiele applicatie die zowel voor Android als IOS-telefoons te downloaden is. Zodra je iets kwijt bent kun je via de mobiele app een geluidssignaal naar de keyfinder sturen. 

Ook heeft dit apparaat een antidiefstalfunctie. Zodra je deze functie aanzet geeft zowel je keyfinder als je smartphone een alarm wanneer de afstand tussen beide apparaten te groot wordt. Ideaal dus als iemand probeert iets van je te stelen. 

Verder beschikt deze intelligente tracker over een gps systeem waardoor je altijd kunt zien waar de keyfinder zich bevindt. De batterij die meegeleverd is gaat overigens tot 8 maanden mee.

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste keyfinder dan is dit op het moment een goede optie! Bekijk de laagste prijs direct door op bovenstaande button te klikken.

Voordelen Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

 • Met de mobiele app verstuur je geluidssignalen naar je apparaten wanneer je iets kwijt bent
 • Beschikt over handige anti diefstal functie
 • Heeft een GPS tracker

Nadelen Nut 4 ''Focus'' - Smart Bluetooth Keyfinder

 • Geen

2. KeyFinder - Set van 6 met afstandsbediening inclusief batterijen

Beste Keyfinder

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar een keyfinder met afstandsbediening? Kies dan voor de HY Products keyfinder. Het mooie van dit product is dat je maar liefst 6 verschillende keyfinders krijgt. 

Hiermee kun je dus een tracker aan meerdere persoonlijke eigendommen hangen. Denk hierbij aan je sporttas, portemonnee of je mobiele telefoon. 

Door de eenvoudig te bedienen afstandsbediening vind je producten snel weer terug. Het maximale bereik van deze tracker is 30 meter. 

We zouden deze slimme sleutel vinder ook adviseren voor ouderen en senioren. De Keyfinder werkt namelijk ontzettend simpel, zo heeft hij 6 verschillende knoppen die allemaal een andere kleur hebben. 

Zoek je de gele keyfinder? Klik op de gele knop en de keyfinder zal gaan piepen. Ideaal en super makkelijk dus!

 Verder heeft de keyfinder een goede batterijduur die tot wel een jaar mee kan gaan. 

Benieuwd naar deze keyfinder? Klik hier voor de beste prijs!

Voordelen KeyFinder - Set van 6 met afstandsbediening inclusief batterijen

 • Eenvoudig te bedienen
 • Batterij gaat tot wel een jaar mee
 • Inclusief 6 verschillende keyfinders 

Nadelen KeyFinder - Set van 6 met afstandsbediening inclusief batterijen

 • Geen GPS

3. Chipolo Ocean Edition - Bluetooth GPS Tracker

Beste Keyfinder

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben wij deze Bluetooth GPS Tracker geselecteerd. Deze GPS tracker beschikt over een handige app waarmee jij vanaf je telefoon altijd de locatie van deze tracker kunt zien. Daarnaast is hij gemaakt van gerecyclede visnetten uit de oceaan.

Met deze handige keyfinder hoef jij niet meer lang te zoeken naar je sleutels. Ook is het mogelijk om via de app deze tracker een geluid te laten maken, zodat je kunt horen waar hij ligt. Erg handig als hij bijvoorbeeld tussen de bank is gekomen zonder dat jij dit door gehad hebt.

Daarnaast ontvang je pushmeldingen op je telefoon wanneer de verbinding tussen jouw telefoon en de keyfinder verbroken is. Stop met zoeken, Start met vinden!

Voordelen Chipolo Ocean Edition - Bluetooth GPS Tracker

 • Voldoet aan de verwachtingen
 • Beschikt over een handige app
 • Compact formaat

Nadelen Chipolo Ocean Edition - Bluetooth GPS Tracker

 • GPS soms wat onnauwkeurig

4. Keysmart Sleutelopberger Pro Edition met Tile Smart - wit

Beste Keyfinder

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij op zoek bent naar de beste keyfinder met bluetoth dan kun je het best kiezen voor de keysmart pro. Dit is waarschijnlijk de meest uitgebreide keyfinder die je op internet tegen zal komen. 

Naast een keyfinder is dit namelijk ook een apparaat dat je sleutels organiseert. Zo kun je tot tien sleutels kwijt in deze handige sleutelbos. 

Verder beschikt deze bos over een ingebouwd GPS systeem waardoor je met behulp van je app altijd je sleutels terug kunt vinden. Wat we leuk vinden aan deze sleutelhanger is dat je zelf extra dingen kunt toevoegen. 

Zo wordt hij standaard geleverd met een fles opener en een lampje, maar deze kun je ook vervangen door andere handige gadgets. 

Kortom, een multifunctionele sleutelhanger die over alle eisen beschikt.

Voordelen Keysmart Sleutelopberger Pro Edition met Tile Smart - wit

 • Organiseer tot wel 10 verschillende sleutels
 • Goede prijs- kwaliteitverhouding
 • Beschikt over ingebouwde GPS & Bluetooth

Nadelen Keysmart Sleutelopberger Pro Edition met Tile Smart - wit

 • prijs is aan de hoge kant

5. Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019


Beste Keyfinder

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar een slimme bluetooth tracker die beschikt over een bewegingssensor? Kies dan voor de Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | met Motion sensor. 

Deze tracker beschikt over alle nieuwe technologieën en heeft een zeer laag energieverbruik waardoor je al je verloren spullen snel en gemakkelijk kunt terugvinden.

De app registreert continu wanneer de tracker het laatst verbonden met de telefoon is geweest, hierdoor kun je precies zien wanneer deze verbinding verloren is gegaan. 

Dit kan handig zijn bij diefstal. Tenslotte kun je deze tracker ook gebruiken om je telefoon terug te vinden. Er zit namelijk een grote knop op het apparaat, wanneer je die indrukt, gaat je telefoon af. Ideaal dus! 

Voordelen Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019

 • Voeg tot wel 6 trackers toe aan de app
 • Beschikt over motion sensor
 • Ook ideaal voor het terug vinden van je telefoon

Nadelen Bluetooth Keyfinder | Sleutel vinder | GPS tracker | Extra CR2032 | 2019

 • Geluid is aan de zachte kant

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel keyfinders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten keyfinders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de keyfinders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste keyfinders op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP