Laatste update: oktober 2022

Door: Sanne

Beste Geteste Keukenmachine

KitchenBrothers Keukenmachine

KitchenBrothers Keukenmachine

De beste koop keukenmachine van 2022 is overduidelijk de KitchenBrothers Keukenmachine. Deze keukenmachine beschikt namelijk over uitstekende specificaties en een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Verder heeft hij een vermogen van 1400 Watt en een inhoud van 6L. 

De RVS mengkom kun jij ook gemakkelijk schoonmaken en ook ontvang je bij dit model een garde, deeghaak en menghaak. Hij beschikt over 6 snelheden en een pulsefunctie. Verder heeft hij een kantelbare kop en een spatscherm waardoor het gebruiksgemak van deze keukemachine ook uitstekend is.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Het vinden van de juiste keukenmachine kan een lastige keuze zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende keukenmachines uit verschillende categorieën en prijsklassen. Om het voor jou wat makkelijker te maken zijn wij op zoek gegaan naar de beste keukenmachines van dit moment. Dit hebben wij gedaan door een beste keukenmachine test uit te voeren.

In deze test hebben wij tientallen keukenmachines onderwerpen aan de ultieme test door ze te testen op verschillende belangrijke criteria. Na het selecteren van de 5 beste keukenmachines hebben wij ze gecategoriseerd zodat er voor iedereen een perfect model tussen zit. Ook hebben wij rekening gehouden met tientallen reviews van andere consumenten.

Benieuwd naar de modellen die het gemaakt hebben tot onze top 5 en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder en ontdek de beste modellen van dit moment.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Keukenmachines

KitchenBrothers Keukenmachine

Beste koop keukenmachine
1. KitchenBrothers Keukenmachine

Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

Beste keukenmachine met blender
2. Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine

Beste keukenmachine voor brooddeeg
3. Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine

Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

Beste keukenmachine voor deeg
4. Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

beste keukenmachine

Beste budget keukenmachine
5. Tristar MX-5030SBK

Top 10 Beste Keukenmachines

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire keukenmachines bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top keukenmachines bij deze webshops.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een keukenmachine?

Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een keukenmachine? Wij zijn op zoek gegaan naar de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het kopen van een keukenmachine. Deze criteria hebben wij hieronder op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij ook getest in onze beste keukenmachine test en zijn tevens dezelfde criteria als getest in de beste keukenmachine volgens de consumentenbond test.

Door rekening te houden met de onderstaande criteria weet je zeker dat je de geschikte keukenmachine in huis haalt. Hierdoor verklein je de kans op een miskoop en de extra moeite van retourneren. Hou dus zeker rekening met deze criteria en bekijk daarnaast goed de product omschrijvingen van de verschillende keukenmachines.

Vermogen

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de keukenmachine. Dit kan per model namelijk erg verschillen. Keukenmixers zijn er in verschillende vermogens van 500 watt tot 1500 watt en hoger. De meeste keukenmachines zitten zo tussen de 500 en 1500 watt. 

Wat voor soort keukenmachine jij nodig hebt hangt af van de soorten voedsel die je er mee wilt mixen. Bij het mixen van deeg is het raadzaam om een keukenmachine met een hoger vermogen aan te schaffen. Is dit niet het geval dan kan je beter een mixer met een lager vermogen aanschaffen omdat dit flink kan verschillen in prijs.

Aantal standen

Naast het vermogen is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal standen waar de keukenmachine over beschikt. Dit kan namelijk ook flink verschillen per keukenmachine. Hierbij is het opnieuw raadzaam om te kijken naar de doeleinde waarvoor je de keukenmachine wilt gebruiken.

Sommige keukenmachines beschikken namelijk over extra functies waarmee het makkelijker is om bijvoorbeeld deeg te kneden. Lees dus vooraf de product omschrijving om te zien of de keukenmachine beschikt over het gewenst aantal standen.

Mengkom

Een derde belangrijke criteria is het kijken naar de mengkom van de keukenmachine. Het materiaal van de mengkom kan namelijk erg belangrijk zijn. Zo zijn er RVS mengkomen welke een stuk vetvrijer blijven. Hierdoor is deze meer geschikt voor het mengen van deeg, eiwitten en room.

Daarnaast is de inhoud van de mengkom ook belangrijk. Dit bepaalt namelijk over welke hoeveelheid jij maximaal per keer kunt mengen. Ingrediënten hebben namelijk de ruimte nodig om goed gemixt te worden. Koop daarom niet een te grote maar ook zeker geen te kleine mengkom. De geschikte mengkom is volledig afhankelijk van jouw voorkeuren.

Accessoires

Als laatste is het belangrijk om naar de accessoires te kijken van de keukenmachine. Zo worden sommige keukenmachines geleverd inclusief een heleboel accessoires terwijl andere amper accessoires bevatten. Het los kopen van deze accessoires kan erg duur zijn. Ook kan het zo zijn dat er accessoires meegeleverd worden waar je niks aan heb terwijl je hier soms wel meer voor betaald.

Het is dus verstandig om vooraf te kijken welke accessoires jij nodig hebt en of deze worden meegeleverd. 


Wat is de beste keukenmachine van 2022? 

Zoals benoemd hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste keukenmachine van dit moment. Om die reden weten wij precies wat de beste keukenmachine van 2022 is. Hieronder hebben wij een handige top 5 opgesteld met de beste opties van dit moment. Hierbij hebben wij modellen uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd.

Ook hebben wij bij het geven van de eindbeoordeling rekening gehouden met reviews van andere consumenten. Door het testen van verschillende criteria en het rekening houden met andere reviews weten wij dus precies wat de beste keukenmachine van dit moment is. 

Hieronder vind je de beste opties met de voor- en nadelen van elk product. Ook hebben wij elk model voorzien van een korte product omschrijving. Zo weet jij precies of de keukenmachine geschikt is voor jou. Benieuwd? Lees gauw verder!

1. KitchenBrothers Keukenmachine

KitchenBrothers Keukenmachine

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als beste uit de test is gekomen de KitchenBrothers Keukenmachine. Deze beste koop keukenmachine beschikt namelijk over uitstekende specificaties en wordt geleverd inclusief handige accessoires. Zo ontvang je bij aanschaf van deze keukenmachine een garde, deeghaak, menghaak en mengkom.

De inhoud van deze keukenmachine is ook prima doordat hij een inhoud van 6 liter heeft. De mengkom is gemaakt van RVS waardoor hij ontzettend lang mee gaat. Verder heeft hij een kantelbare kop en handig spatscherm

De KitchenBrothers Keukenmachine beschikt over 6 snelheden en heeft ook een pulsefunctie. Daarnaast kun jij dankzij het 1400 Watt aan vermogen ontzettend snel en effectief te werk gaan. Wil je meer weten over deze goede keukenmachine? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen KitchenBrothers Keukenmachine

 • Beschikt over een groot vermogen
 • Naast 6 snelheden ook een pulsefunctie
 • Inclusief handige accessoires

Nadelen KitchenBrothers Keukenmachine

 • Deeghaak en menghaak mogen niet in de vaatwasser

2. Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als tweede hebben wij de Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine geselecteerd. Deze keukenmachine heeft 1000 watt vermogen wat hem een mooie middenmoot maakt. Daarnaast is hij door de meegeleverde accessoires te gebruiken als vleesmolen, hakmolen, citruspers en patisserie set. 

Ook beschikt dit apparaat over 7 verschillende snelheidsstanden en is hij voorzien van een planetaire werking. Doordat de keukenmachine vaatwasser veilig is ben jij ook nog eens weinig tijd kwijt met het afwassen naderhand. De maximale vulcapaciteit van deze keukenmachine is 2,7 kg voor cakebeslag en 1 kg voor deeg.

Voordelen Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

 • 7 verschillende snelheidsstanden
 • Inclusief LED aanduidingen

Nadelen Bosch MUM5 HomeProfessional MUM59M55 - Keukenmachine

 • Geen ingebouwde timer en weegschaal

3. Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine

beste keukenmachine

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de beste keukenmachine voor brooddeeg geselecteerd. De Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine is namelijk primair voor het kloppen, mixen en kneden van de ingrediënten. De inhoud van de mengkom is ook erg groot namelijk 5 liter. Met zijn 1000 watt is hij dus zeker geschikt voor het kneden van brooddeeg.

Het stijlvolle design van de keukenmachine maakt hem ook geschikt voor elk keuken interieur. De grote roestvrije stalen zorgt er voor dat hij goed vet vrij blijft. Ook wordt hij geleverd inclusief handige accessoires als K-klopper, deeghaak en ballongarde. De keukenmachine beschikt over 6 verschillende snelheden.

Voordelen Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine

 • Stijlvol design
 • Grote kom met een inhoud van 5 liter

Nadelen Kenwood kMix KMX750AB - Keukenmachine

 • Niet geschikt voor in de vaatwasser

4. Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

De Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine is geschikt voor het kloppen, mixen en kneden van ingrediënten. De keukenmachine beschikt over 900 watt en heeft een mengkom met een inhoud van 3,9 liter. Dit maakt deze keukenmachine ook een goede middenmoot keukenmachine. De prijs van deze keukenmachine is ook een stuk lager.

Naast de keukenmachine worden er ook nog accessoires meegeleverd. Deze accessoires zijn meerdere kloppers/garde, kneedhaak, transparant anti-spatdeksel met vulschacht en interactieve recepten DVD. De RVS mengkom zorgt er voor dat jij geen last hebt van een vettige binnenkant. Hierdoor is de keukenmachine ook goed geschikt voor het kneden van deeg.

Voordelen Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

 • RVS mengkom
 • Inclusief handige accessoires

Nadelen Bosch MUM5 StartLine MUM54A00- Keukenmachine

 • Maakt nogal wat geluid

5. Tristar MX-5030SBK

beste keukenmachine

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste in onze top 5 hebben wij de Tristar MX-5030SBK geselecteerd als meest voordelige koop. Deze keukenmachine kost namelijk vrij weinig maar beschikt toch over enkele handige functionaliteiten. Zo is het mogelijk met deze keukenmachine om gehakt te draaien, te kloppen, te kneden en te mixen. De mengkom is ook ontzettend groot met een inhoud van 5,5 liter.

De keukenmixer beschikt over 6 verschillende snelheden die afgestemd kunnen worden op de bereiding van de gerechten. Ook zorgt de RVS mengkom er voor dat je geen last hebt van geur-, kleur- en smaakstoffen en biedt hij toch de juiste stevigheid. De antislip voetjes zorgen er daarnaast ook nog voor dat hij niet makkelijk van zijn plek schuift.

Voordelen Tristar MX-5030SBK

 • Grote bereidingen door de inhoud van 5,5 liter
 • Mooi uniek design

Nadelen Tristar MX-5030SBK

 • Geen extra accessoires meegeleverd

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel keukenmachines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten keukenmachines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de keukenmachines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste keukenmachines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP