Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Kerstpakket

beste kerstpakket

Dank Is Groot XXL kerstpakket

Heb je een lekker succesvol jaar gehad en wil je je medewerkers het allerbeste kerstpakket geven dat er maar bestaat? Met het Dank Is Groot XXL kerstpakket heb je voor iedere medewerker een extra groot teken van dankbaarheid voor ze!

In het Dank Is Groot XXL kerstpakket vind je exclusief de lekkerste goud gekleurde snacks en drankjes. Zo kun je rekenen op chipjes, de meest exclusieve bieren en allerlei verschillende versnaperingen, als er maar een gouden randje aan zit. Precies wat je medewerkers verdienen!

Ieder jaar weer is het binnen veel bedrijven een traditie om de medewerkers tijdens de kerstdagen een teken van dankbaarheid te sturen. En wat past er nou beter bij de kerstgedachte dan een overheerlijk kerstpakket?

Kerstpakketten komen in allerlei soorten en maten, en er zitten eigenlijk geen regeltjes aan wat er zo allemaal wel of niet in een kerstpakket thuis hoort.  Zo kun je denken aan lekkere biertjes en wijntjes, etenswaren die je zelf niet zo snel zou kopen in de supermarkt, maar ook compleet andere dingen kunnen leuke reacties opleveren als de medewerkers hun kerstpakket open maken.

Op het internet kun je ook gigantisch veel kerstpakketten vinden die al voor verpakt zijn door de winkel. Dit kan zeker bij grotere bedrijven een hele hoop tijd en moeite schelen, omdat je niet een paar honderd keer de kerstpakketten zelf moet gaan inpakken.

Het nadeel aan alle kerstpakketten op internet is echter dat je vaak niet meer weet wat nou het beste kerstpakket is voor jouw bedrijf. Wat moet je zoeken in een kerstpakket? Wat is geschikt voor al je medewerkers, hoe divers ze ook zijn? En welk goede kerstpakket voldoet nou aan de normen van de WKR-regeling?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kerstpakketten

Beste koop
1.  Dank Is Groot XXL kerstpakket

Beste budget kerstpakket
2.Compliment Van Goud

Beste waarde kerstpakket
3. Merkenparade kerstpakket 

Beste tapas kerstpakket
4. Tapas Feestje kerstpakket

Beste bier
5. Eeuwig Zonde Bierbox

Top 10 beste kerstpakketten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kerstpakketten!


Waar op letten bij het kopen van een kerstpakket?

Een origineel kerstpakket uitzoeken is nog niet zo makkelijk. Daarom helpen we je graag met het uitzoeken van een goed kerstpakket voor jouw werknemers. Naast de onderstaande dingen waar je op kunt letten als je een kerstpakket uit gaat kiezen, kun je ook kijken naar wat een duurzaam kerstpakket is, of wat het beste kerstpakket volgens de consumentenbond eigenlijk is.

Past het bij je bedrijf?

Een kerstpakket voor je werknemers is natuurlijk het leukste als het een paar producten bevat die refereren naar wat jouw bedrijf zoal doet. Dit zal echter niet altijd even makkelijk zijn. Je kan ook kijken naar de kleuren van het kerstpakket, of naar het gevoel dat je graag wil over brengen.

De prijs

Een kerstpakket samenstellen is natuurlijk niet gratis! Ondanks de WKR-regeling, waardoor het kopen van een goed kerstpakket iets voordeliger wordt, kun je soms niet al te veel geld aan je kerstpakket uitgeven.

Man of vrouw?

Het hoeft natuurlijk niet, maar vaak is het zo dat een vrouwelijke collega meer waarde hecht aan een flesje wijn, en een mannelijke collega vindt vaak een lekker biertje een betere keuze. Je kan overwegen om voor verschillende geslachten of leeftijden een ander kerstpakket samen te stellen!

Nuttig of lekker?

Het beste kerstpakket hoeft niet per se eentje te zijn waarvan alle inhoud op den duur op gaat, zoals eten en drank. Het kan ook heel leuk zijn om na een paar jaar bij een bedrijf te werken, nog steeds een paar kleine dingetjes over te hebben van het kerstpakket – zoals een leuk schaaltje, een flesopener of wat dan ook.


Wat is de beste kerstpakket van 2022? 

Uiteraard heb je voor elk bedrijf een ander ideaal kerstpakket te pakken. Sommige bedrijven hechten meer waarde aan een duurzaam kerstpakket, terwijl anderen weer liever een kerstpakket sturen met lekker veel biertjes of wijn er in.

Wat voor kerstpakket je ook zoekt, of zelf kerstpakket gaat samenstellen, in de kerstpakket test van Top-X zit altijd een geschikte keuze voor jouw bedrijf. Dit zijn de vijf beste koop kerstpakketten van dit moment!

1. Dank Is Groot XXL kerstpakket

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Met het Dank Is Groot XXL kerstpakket van Kerstpakkettenidee kun je eigenlijk niet fout zitten. Met de rijke inhoud aan biertjes, kazen, chocolaatjes en andere versnaperingen weet je zeker dat je medewerkers nog minimaal een paar maanden zat zullen zijn van jouw dankbaarheid.

Zoals de naam zegt, de Dank Is Groot bij het Dank Is Groot XXL kerstpakket – en de sfeer in de huiskamer op kerstavond ook!

Voordelen Dank Is Groot XXL kerstpakket

 • Ontzettend veel lekkere biertjes en andere drankjes
 • Geschikt voor liefhebbers van kazen, chocolaatjes en andere snacks
 • Alle inhoud gaat lang mee
 • Stijlvol kerstpakket in goude tinten

Nadelen Dank Is Groot XXL kerstpakket

 • Een prijzig pakket voor grotere bedrijven

2.  Compliment Van Goud

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Doe je liever iets minder royale uitgaven, maar wil je toch je medewerkers een gouden hart onder de riem steken vlak voor de kerstdagen? Een Compliment Van Goud is dan een geschikt kerstpakket voor jou! Dankzij de mooie gouden tinten komt dit kerstpakket ontzettend warm en prettig aan.

Die warmte zet zich voort in de gezellige kaarsjes die mee worden geleverd, net als een paar lekkere snacks en een grote fles wijn!

Voordelen Compliment Van Goud

 • Alle inhoud gaat lang mee
 • Stijlvol kerstpakket in goude tinten
 • Gezellige kaarsjes meegeleverd
 • Geschikt voor liefhebbers van chips, chocolaatjes en andere snacks

Nadelen Compliment Van Goud

 • Niet het grootste kerstpakket

3. Merkenparade kerstpakket

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Voor een iets hogere prijs krijg je met het Merkenparade kerstpakket gelijk een stuk meer. Voornamelijk een hoop lekker eten, in rode, goude en zwarte tinten – precies de kerstgedachte dus! Er zitten in het Merkenparade kerstpakket alleen lekkernijen van bekende merken in het kerstpakket, en dat zal je medewerkers goed doen tijdens de kerstdagen.

Voordelen Merkenparade kerstpakket

 • Voor ieder wat wils in dit rijkelijk gevulde kerstpakket
 • Visueel mooi samengesteld met kerstwaardige kleuren
 • Goedkoop voor wat er allemaal in zit
 • Geschikt voor liefhebbers van chips, chocolaatjes en andere snacks

Nadelen Merkenparade kerstpakket

 • De meeste artikelen in dit kerstpakket zijn niet heel gezond

4. Tapas Feestje kerstpakket

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Met het Tapas Feestje kerstpakket van Kerstpakkettenidee geef je je medewerkers een lekkere spaanse traditie mee, en dat allemaal in een klein doosje. Naast het lekkere eten en drinken, krijg je in het Tapas Feestje kerstpakket ook iets wat lang mee gaat, namelijk een set met leuke schaaltjes die je bij iedere tapasmaaltijd weer kunt gebruiken!

Voordelen Tapas Feestje kerstpakket

 • Het Tapas Feestje kerstpakket is niet al te duur
 • In het Tapas Feestje kerstpakket zit een heerlijk Spaans tapas gerecht
 • Geschikt voor liefhebbers van traditioneel Spaans eten

Nadelen Tapas Feestje kerstpakket

 • Niet iedere medewerker zal de Tapas artikelen lekker vinden

5. Eeuwig Zonde Bierbox

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Eeuwig zonde, dat zou het zijn als je je medewerkers een kerstpakket geeft waar geen lekkere biertjes in zitten. En in de Eeuwig Zonde Bierbox zitten er maar liefst acht! Verpakt in een prachtig ontworpen bierbox, daar zullen je medewerkers ontzettend tevreden mee zijn. Al helemaal als ze van lekkere biertjes houden.

Daarom vinden we de Eeuwig Zonde Bierbox ook een uiterst geschikt kerstpakket voor jouw bedrijf, als je regelmatig een borrel hebt op de vrijdagmiddag!

Voordelen Eeuwig Zonde Bierbox

 • Een lekker kerstpakket voor ieder bedrijf waar veel bier gedronken wordt
 • Altijd goed voor de meeste medewerkers
 • Niet al te duur

Nadelen Eeuwig Zonde Bierbox

 • Als iemand niet van bier houdt, kun je beter een ander kerstpakket samenstellen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kerstpakket hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 soorten kerstpakketen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kerstpakketen op beoordeeld?

Om te bepalen wat het beste kerstpakket op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>