fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste Keramische Kachel

Beste keramische kachel

Airking Keramische kachel

Als jij op zoek bent naar de beste keramische kachel van dit moment dan is de Airking Keramische kachel je beste keuze. Voor deze prijs is er momenteel geen betere keramische kachel te vinden.

Met deze kachel kun je op een energiebesparende manier ruimtes verwarmen denk hierbij aan je kantoor, de woonkamer of op de camping.

Het apparaat is licht in gewicht en heeft een compacte vormgeving, hierdoor verplaats je hem gemakkelijk en neemt hij weinig ruimte in gebruik.

Ook wordt de kachel met afstandsbediening geleverd en heeft hij een goed te bedienen touchscreen.

Benieuwd naar deze kachel? Klik op de knop hieronder om direct doorgestuurd te worden naar de webshop met de beste prijs. 

Het is altijd fijn om het warm te hebben in huis. Daarom is het ook van belang om een kachel te hebben. Een goede keramische kachel verwarmt het huis sneller dan een normale kachel. Het heeft minder lucht nodig waardoor het sneller gaat. Wie wil dat nou niet?

Maar het is wel moeilijk om de juiste keramische kachel aan te schaffen. Het moet aan veel eisen voldoen. Maar wat is de beste keramische kachel? En welke keramische kachel past het best bij mij? Dit zijn vragen die we vaak te horen krijgen. Daarom hebben we ook dit artikel geschreven.

Wij van Top-x hebben meerdere keramische kachels getest. Hier hebben we een Top-5 van gemaakt. In deze lijst zijn alleen de allerbeste producten gekomen. Elk product is omschreven met een review. De review is aangevuld met voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar de lijst? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Keramische Kachels

Beste keramische kachel

Beste Koop Keramische Kachel
1. Airking Elektrische Kachel

DOMO DO7344H Turbo verwarmer

Beste Turbo Keramische Kachel 
2. DOMO DO7344H Turbo Verwarmer

Tristar KA-5036

Beste Keramische Kachel Camping
3. Tristar KA-5036

Eurom EK3K Still

Beste Keramische Kachel Vrijstaand
4. Eurom EK3K Still

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

Beste Keramische Kachel Wand
5. Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

Top 10 Beste Keramische Kachels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande buttons te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top-10 beste keramische kachels. Dit is gemaakt door populaire webshops. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de keramische kachel test.


Misschien ook interessant:

Waar op letten bij het kopen van een keramische kachel?

Maar waar moet je precies op letten bij het kopen van een keramische kachel? En wat is de beste keramische kachel volgens de consumentenbond? Ook deze vragen hebben we vaak voorbij zien komen. Dit is ook één van de redenen om dit artikel te schrijven (zodat we jullie kunnen helpen).

Hieronder hebben we een aantal criteria omschreven. Deze criteria moet je meenemen als je een keramische kachel gaat kopen. Sommige zijn logisch maar het is goed om er naar te kijken. Het zorgt ervoor dat je een miskoop voorkomt. Verder in het artikel ga je beste keramische kachel van 2023 zien.

Ruimte

Als eerst is het belangrijk om te kijken naar de ruimte waarin je de kachel wil plaatsen (bijvoorbeeld woonkamer of slaapkamer). De kachel moet namelijk wel de gehele ruimte met warmte kunnen vullen. Keramische kachels warmen over het algemeen snel op. Je hebt er alleen niets aan als het niet de hele ruimte bereikt. Kijk dus goed naar het bereik van de kachel. Op deze manier voorkom je een miskoop.

Plaatsing

Daarnaast is het goed om te kijken naar de plaatsing van de kachel. Hoe wil je de kachel precies plaatsen en waar? Als je het telkens wil verplaatsen is het handig om een vrijstaande te nemen. Je kan ook voor een kachel gaan die in de muur wordt geplaatst. Het is dan wel weer moeilijk om het eruit te halen. Daarom is het belangrijk om daar rekening mee te houden.

Vermogen

Het vermogen van de keramische kachels kan heel erg verschillen. Dit heeft ook te maken met de grote van de kachel. Het geeft aan hoe warm de kachel het kan laten worden. Als je het snel koud hebt is het aan te raden om een kachel te nemen met een groot vermogen. Is dat niet het geval? Dan raden we je aan om er een met een kleiner vermogen aan te schaffen.

Budget

Kachels kunnen over het algemeen best duur zijn. Dit kan verschillen maar het is een belangrijk product dat iedereen in huis moet hebben Het is daarom ook van groot belang om direct een goede aan te schaffen. We raden je wel aan om een budget vast te stellen of te kijken naar tweedehands kachels. Daardoor kan je gerichter en beter zoeken. Het voorkomt ook teleurstelling. 


Wat is de beste keramische kachel van 2023? 

Nu je precies weet waar je op moet letten is het tijd voor de belangrijkste sectie uit dit artikel. Want welke keramische kachel is het beste? Wij hebben tientallen verschillende modellen met elkaar vergeleken en zijn tot verassende testresultaten gekomen. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een top 5 beste keramische kachels weten op te stellen.

Hieronder staan de producten omschreven. Er staat een korte review bij met voor- en nadelen. Op deze manier kan je zelf bepalen welke kachel het best bij jou past. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en we hebben ook andere reviews meegenomen. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Airking Keramische kachel

Beste keramische kachel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar de beste keramische kachel 2023? Dan is de AirKing keramische kachel zeker wat voor jou! Dit is de beste koop om in je huis te hebben.

Met deze kachel haal je een energiezuinige en duurzame kachel in huis waarmee je op een effectieve manier ruimtes kunt opwarmen. Een groot voordeel van deze kachel is dat hij enorm licht in gewicht is en een heel compact design heeft. Hierdoor verplaats je de kachel gemakkelijk en neem je hem overal mee naar toe als je dat wilt. Dit maakt de kachel enorm multifunctioneel en zorgt ervoor dat je hem eigenlijk in elke ruimte kunt gebruiken. Of dat nu een badkamer, caravan, woonkamer of kantoor is.

Verder beschikt deze kachel over 2 verschillende standen waardoor je zelf precies kunt kiezen hoe snel je een ruimte op wilt warmen. Verder wordt de warmte op een effectieve en efficiënte manier verspreid waardoor je ruimtes geleidelijk opwarmen. Daarnaast wordt deze kachel geleverd met afstandsbediening, kun je temperatuur instellen tussen de 10°C tot 30°C graden en kan de kachel tot 80 graden roteren voor gebalanceerde warmte verspreiding.

De ervaringen van deze keramische kachel zijn zeer positief en op Bol.com ontvangt deze kachel een beoordeling van maar liefst 4.5/5 sterren. Dit op basis van meer dan 70 reviews.

Ook in onze keramische kachel test scoort deze kachel zeer goed. Kortom, als jij op zoek bent naar een goede keramische kachel, dan is deze kachel van Airking zeker een aanrader. Momenteel is de kachel bovendien enorm gunstig geprijsd, klik hier voor de meest recente prijs!

Voordelen Airking keramische kachels

 • Dankzijk lichte en compacte design geschikt voor praktisch elke ruimte: woonkamer, badkamer, camping of kantoor
 • Wordt geleverd met afstandsbediening
 • Verspreid warmte snel en effectief, op een energiezuinige manier

Nadelen Airking keramische kachels

 • Geluid wordt soms als storend ervaren

2. DOMO DO7344H Turbo Verwarmer

DOMO DO7344H Turbo verwarmer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als je eerder op zoek bent naar een moderne keramische kachel met meerdere functies, dan raden we toch echt de DOMO DO7344H Turbo Verwarmer aan.

Deze keramische kachel beschikt over een speciale turbo functie. Dit zorgt ervoor dat de kamer extra snel warm wordt. Dat is sneller dan de gemiddelde andere keramische kachels. Het beschikt ook over een eco stand. De kachel verbruikt dan minder energie. Hierdoor voorkom je een hoge energie rekening.

Verder beschikt de DOMO DO7344H Turbo verwarmer nog over meerdere standen. Het kan de kamer dus heel erg warm maken. Dit kan soms veel geluid maken maar dat kan je later weer dempen door het een standje lager te zetten. Deze keramische kachel is dus zeer modern en heeft verschillende extra functies.

Voordelen DOMO DO7344H Turbo Verwarmer

 • Heeft een vermogen van 2500 Watt
 • Beschikt over een eco stand
 • Maakt ruimtes heel snel warm

Nadelen DOMO DO7344H Turbo Verwarmer

 • Kan het niet ergens vast plaatsen

3. Tristar KA-5036

Tristar KA-5036

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.7

Houd jij ervan om lekker op de camping te zitten? Kies dan voor de Tristar KA-5036! Dit zorgt ervoor dat je caravan goed warm blijft in koude tijden.

De kachel hoeft niet alleen in de caravan gebruikt te worden. Het kan ook in verschillende kamers geplaatst worden. De Tristar KA-5036 kan in de zomer ook als normale ventilator gebruikt worden. Dan wordt er koude lucht uitgeblazen. Dat is toch heerlijk als je net een vermoeiende dag hebt gehad!

Hiernaast maakt de kachel heel weinig geluid. Je hebt niet eens door dat het aan is. Het is ook nog makkelijk te verplaatsen. Zo kan je elke ruimte in het huis warm krijgen. Verder is het nog geschikt voor ruimtes met een maximale grote van 25 vierkante meter. Het verspreidt de warmte gelijkmatig zodat het goed verdeeld wordt.

Voordelen Tristar KA-5036

 • Het kan ook als normale ventilator gebruikt worden
 • Beschikt over 2 verschillende standen

Nadelen Tristar KA-5036

 • Minder geschikt voor echt grote ruimtes

4. Eurom EK3K Still

Eurom EK3K Still

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij graag een keramische kachel op meerdere plaatsen gebruiken? Kies dan de Eurom EK3K Still! Deze is namelijk vrijstaand en kan je in meerdere ruimtes plaatsen

De Eurom EK3K Still kan je op verschillende plekken plaatsen. Zo kan je het gebruiken als je buiten aan het werk bent. Met een bereik van 48 meter kan het dus meerdere mensen goed warm houden. Het beschikt ook over 2 verschillende standen. 3000 Watt is maximale warmte die uiteindelijk bereikt kan worden.

Het lijkt een beetje op een oude kachel maar dat is het zeker niet. Zo maakt de Eurom EK3K Still heel weinig geluid en heeft het wel een klassieke uitstraling. Deze kachel kan dan ook goed gebruikt worden op werkplaatsen. Zo is het perfect voor een groot kantoor.

Voordelen Eurom EK3K Still

 • Groot bereik van 48 vierkante meter
 • Zitten handvaten aan zodat je het goed kan verplaatsen

Nadelen Eurom EK3K Still

 • Kan veel geluid maken

5. Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Eurom Wall Designheat 2000 WiFi! Dit is de beste keramische kachel die je in de wand kan plaatsen. Hierdoor staat het goed in je huis.

Je kan deze keramische kachel bedienen met een app. Deze app is te downloaden voor Android en iOS smartphones. Via deze app kan je het huis al warm laten worden zonder dat je er bent. De kachel neemt ook heel weinig ruimte in beslag. Dit komt omdat je het in de muur monteert.

De Eurom Wall Designheat 2000 WiFi beschikt ook over een speciale beveiligingsfunctie. Als de kachel oververhit raakt schakelt het zichzelf uit. Verder is de keramische kachel ook nog makkelijk te installeren. Zo hoef je maar weinig stappen te doen om de kachel te kunnen plaatsen.

Voordelen Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

 • Het ziet er mooi uit
 • Neemt weinig ruimte in beslag

Nadelen Eurom Wall Designheat 2000 WiFi

 • Niet waterdicht

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel keramische kachels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten keramische kachels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de keramische kachels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste keramische kachels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP