fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Jack

Best Geteste Keepershandschoenen

adidas Predator Pro Keepershandschoenen

Adidas Predator Pro Keepershandschoenen

De nieuwe Adidas Predator Pro Keepershandschoenen beschikken over een zeer strakke pasvorm. De keepershandschoenen zijn namelijk negatief geschikt waardoor je aan de buitenkant geen naden ziet. Dit zorgt voor een strakkere pasvorm. Verder is de Adidas Predator Pro voorzien van een URG 2.0handpalm wat zorgt voor extra grip en demping wat goed helpt bij het tegenhouden van ballen!

De afgelopen jaren zijn er steeds meer keepershandschoenen ontworpen en deze worden steeds geavanceerder. Dit maakt de keuze voor de keepers steeds lastiger worden. Daarom hebben wij een uitgebreide test gedaan op de allerbeste keepershandschoenen. 

De keepershandschoenen zijn getest op verschillende criteria. De categorieën die hierbij gekozen zijn, beste overall-, beste hybrid-, beste jeugd-, beste kunstgras- en beste budget keepershandschoenen. Voor elke categorie zijn de beste keepershandschoenen uitgekozen.

Met het grote aanbod aan keepershandschoenen geeft dit artikel een goed beeld van de allerbeste keepershandschoenen die er zijn. Hiernaast worden nog andere belangrijke aspecten behandeld zoals er verteld word waar erop gelet moet worden bij de aankoop en de momenteel best geteste keepershandschoenen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

14

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Keepershandschoenen

adidas Predator Pro Keepershandschoenen

Beste overall keepershandschoenen
1. adidas Predator Pro Keepershandschoenen


Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS Eleven Maat 11

Beste hybride keepershandschoenen
2. Fingersave Hybrid db SKILLS

Keepershandschoenen db SKILLS Orange Camo maat 6 - Oranje : camouflage - jeugd keepershandschoen - Verwijderbare fingersave

Beste jeugd keepershandschoenen
3. db SKILLS Orange Camo

UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP HN

Beste kunstgras keepershandschoenen
4. UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP HN

Uhlsport PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

Beste budget keepershandschoenen
5. Uhlsport PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

Top 10 Beste Keepershandschoenen

Wil je direct weten hoe de top 10 keepershandschoenen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Waar moet je op letten bij het kopen van Keepershandschoenen?

Er zijn enorm veel verschillende keepershandschoenen en daarom is het vaak lastig voor een keeper om de perfecte keepershandschoenen voor zichzelf te vinden. Veel keepershandschoenen hebben niet alle functionaliteiten die ze horen te hebben.

Door deze reden krijgen wij voornamelijk de vraag: wat zijn de beste keepershandschoenen en wat is het beste merk?

Om antwoord te geven op deze vraag kun je natuurlijk naar heel veel verschillende dingen kijken. Hieronder hebben we een paar belangrijke criteria op een rijtje gezet die je in je achterhoofd moet houden bij het kopen van goede keepershandschoenen. Deze criteria zijn onmisbaar voor het kopen van de perfecte keepershandschoenen!

Bescherming

Bij het keepen is het belangrijk dat de keepershandschoenen de impact van schoten aankan. De keepershandschoenen moeten de handen en vingers beschermen tegen schade. Daarom is het belangrijk om er één van goede kwaliteit te kopen. We zouden je adviseren om voor keepershandschoenen met fingersave te gaan. Dit verkleint de kans op vingerblessures. Vooral in het begin van de carrière is het belangrijk om de vingers zoveel mogelijk te beschermen.

Type keepershandschoenen

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar wat voor type keepershandschoenen je nodig hebt. Er zijn keepershandschoenen voor natuurgras, kunstgras en zaalvoetbal. Het is aan te raden om allround keepershandschoenen te kopen omdat deze gebruikt kunnen worden voor alle 3 de onderdelen.

Als je wil dat de keepershandschoenen lang meegaan adviseren wij om voor de onderdelen verschillende keepershandschoenen te kopen. Dit zorgt ervoor dat ze minder snel slijten en langer meegaan.

Maat

Ook is het goed om te kijken naar de maat van de handen. Een te kleine maat kan ervoor zorgen dat het foam of stiknaden scheuren. Dit zorgt ervoor dat de pasvorm veranderd en de handschoenen niet meer optimaal functioneren. Een te grote maat zorgt ervoor dat de vingers teveel schuiven in de handschoenen. Hierdoor heb je minder balgevoel en kunnen er meer blessures ontstaan

Wij adviseren om goed de handen op te meten met een flexibel meetlint. Hierdoor kan je goed handschoenen voor jezelf uitkiezen. Houd er wel rekening mee dat de maten bij merken kunnen verschillen.

Prijs-Kwaliteit verhouding

Als jij keepershandschoenen gaat kopen is het belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding. De meeste keepershandschoenen hebben meerdere versies die van prijs kunnen verschillen. 

Wij adviseren om goed te kijken naar de verschillende versies om zo de verschillen te herkennen. Zo kan je goed kijken welke je voor jezelf nodig vind om te gebruiken. Op deze manier kan je zelf bepalen of je voor de kwaliteit van de keepershandschoenen de gehanteerde prijs wil betalen.Wat zijn de beste keepershandschoenen van 2023? 

Welke keepershandschoenen het beste? In onderstaande alinea vind je onze top 5 met best geteste keepershandschoenen van dit moment. In dit onderdeel vind je een korte review van onze ervaring met elk product, onze eindscore en de voor- en nadelen.

In onze uitgebreide keepershandschoenen test hebben wij verschillende loopbanden vergeleken op verschillende criteria. Alleen de allerbeste keepershandschoenen hebben het uiteindelijk gemaakt tot deze top 5.

1. adidas Predator Pro Keepershandschoenen

adidas Predator Pro Keepershandschoenen

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Welke keepershandschoenen zouden keepers aanraden? Dat is een vraag die veel gesteld wordt als het gaat om keepershandschoenen. De aller beste keepers handschoenen zijn op dit moment de adidas Predator Pro Keepershandschoenen.

Adidas is een grote speler binnen de markt van sport. Het is een bekend merk en onderscheid zich door kwalitatief zeer goede producten te produceren tegen een betaalbare prijs.

adidas Predator Pro Keepershandschoenen zijn allround de best geteste keepershandschoenen van dit moment. Het zijn keepershandschoenen die op elk onderdeel gebruikt kunnen worden (natuurgras-, kunstgras en zaalvoetbal). Het is speciaal gemaakt voor behendige keepers en wereldberoemde keepers gebruiken deze handschoenen.

Waarom we dit de beste keepershandschoenen van dit moment vinden? Allereerst heeft het een nauwsluitende pasvorm dat perfect om de handen past. Hierdoor heb je minder het gevoel dat je keepershandschoenen aan hebt maar voel je je wel veilig genoeg.

Daarnaast is de handpalm gemaakt van URG 2.0 latex. Dit zorgt voor extra grip en demping bij het vangen van de bal. Hierdoor is het makkelijker om ballen te vangen en is het veiliger voor de vingers. De kans op blessures loopt terug.

Kortom, als jij momenteel op zoek bent naar goede keepershandschoenen dan is dit je beste keuze. 

Voordelen adidas Predator Pro Keepershandschoenen

 • Extra grip door URG 2.0 Latex
 • Strakke pasvorm voor extra goede fitting
 • Natuurlijke pasvorm

Nadelen adidas Predator Pro Keepershandschoenen

 • Minder voorkeur naar zaalvoetbal

2. Fingersave Hybrid db SKILLS Eleven

Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS Eleven Maat 11

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar de beste hybride keepershandschoenen en naar een goedkoper alternatief met fingersave? Kies dan voor de Fingersave Hybrid db SKILLS Eleven. Dit zijn momenteel de beste hybride keepershandschoenen en het beste goedkopere alternatief voor keepershandschoenen met fingersave.

Het grootste voordeel is dat deze keepershandschoenen voor elke keeper beschikbaar is. Dit komt omdat er verwijderbare fingersave in zit. Je kan zelf kiezen wat je de handschoenen gaat doen op de dag zelf! Deze keuze zorgt voor een zeer comfortabel gevoel.

Verder hebben de keepershandschoenen aan de binnenkant een gel wat ervoor zorgt dat je handen goed in de handschoenen vallen. Deze gel zorgt ook voor meer stabiliteit en veiligheid.

Deze keepershandschoenen zijn goed voor mensen die niet teveel geld uit willen geven maar wel de kwaliteit belangrijk vinden. Het heeft ook nog een extra bescherming waardoor het beter tegen slijtage kan.

Als je echt op een hoog niveau voetbalt is het waarschijnlijk niet de beste keuze aangezien deze niet optimaal geschikt is voor natuurgras en zaalvoetbal.

Voordelen Fingersave Hybrid db SKILLS Eleven

 • Verwijderbare fingersave
 • Extra laag wat slijtage voorkomt
 • Goede kleefkracht over de bal

Nadelen Fingersave Hybrid db SKILLS Eleven

 • Alleen geschikt voor kunstgras

3. db SKILLS Orange Camo

Keepershandschoenen db SKILLS Orange Camo maat 6 - Oranje : camouflage - jeugd keepershandschoen - Verwijderbare fingersave

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij opzoek naar de beste keepershandschoenen voor kinderen? Kies dan voor de db SKILLS Orange Camo. Deze keepershandschoenen zijn uitstekend voor kinderen en beschermen de vingers zeer goed.

De db SKILLS Orange Camo is speciaal gemaakt voor kinderen met verwijderbare fingersave. Dan kunnen de kinderen wanneer ze ouder worden ervoor kiezen om de fingersave erin te houden of niet.

Verder beschikken de keepershandschoen over rollfinger. Hierdoor hebben ze meer vangoppervlak dan andere keepershandschoenen. Met de geweldige grip die erbij hoort zijn dit uitstekende keepershandschoenen.

Ook zijn deze keepershandschoenen zeer makkelijk aan te doen. Dit komt omdat de polsband aan de zijkant open is. 

De prijs van deze keepershandschoenen ligt tegen de lage kant. Dit komt omdat het voor kinderen is en daardoor is het goed betaalbaar.

 • Lage prijs
 • Grote vangoppervlak
UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP HN

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij opzoek naar de beste keepershandschoenen voor op kunstgras? Kies dan voor de UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP. Deze keepershandschoenen zijn uitstekend voor keepers die vaak op kunstgras voetballen.

De UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP. is van zeer hoge kwaliteit doordat het van meerdere materialen is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de handschoen beter beschermt is en goed tegen kunstgras kan.

Verder hebben de keepershandschoenen een 360 neopreen polsband waarmee de keepershandschoenen strakker getrokken kunnen worden. Dit zorgt voor voor een perfecte pasvorm.

Ook maken de keepershandschoenen gebruik van SUPERGRIP-schuim technologie die voor goede grip en balcontrole zorgen. Dit is in combinatie met de goede kwaliteit een uitstekende optie voor keepershandschoenen.

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste kunstgras keepershandschoenen dan is dit je beste keuze!

Voordelen UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP

 • Beste kunstgras handschoenen
 • Gaan lang mee
 • Goede demping

Nadelen UHLSPORT COMFORT ABSOLUTGRIP

 • Minder geschikt voor zaalvoetbal

5. PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

Uhlsport PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze lijst af met de PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME. Ben jij opzoek naar goed betaalbare keepershandschoenen? Kies dan voor de PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME. Dit is de best geteste budget keepershandschoenen.

De PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME heeft een handpalm van zacht latex wat voor optimale grip zorgt. Hierdoor heb je controle over de bal en kan je de baas zijn in het doelgebied! Het heeft ook een 3D SCHOCKZONE-element waardoor je extra beschermt wordt.

De vingers zijn ook zeer goed beschermt door de Flex Frame technologie. Dit zorgt ervoor dat er minder kans is op blessures en dat keepers langer door kunnen keepen.

Verder beschikken deze keepershandschoenen over een EVA polsband. Deze polsband kan zo strak mogelijk vast getrokken worden als je zelf wil. Dit zorgt voor genoeg flexibiliteit van de pols.

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste budget keepershandschoenen dan is dit je beste keuze!

Voordelen PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

 • Lage prijs
 • Goede bescherming
 • EVA Polsband

Nadelen PURE ALLIANCE SOFT FLEX FRAME

 • Niet de beste in het segment

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel keepershandschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten keepershandschoenen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de keepershandschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste keepershandschoenen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP