...

Laatste update: januari 2021

Best Geteste Kattensnoepjes

WHISKAS® Temptations

5/5

WHISKAS® Temptations hebben een krokante laag en een zachte, smaakvolle binnenkant. Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. Temptations zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken.

Waar moet je op letten bij het kopen van kattensnoepjes?

Katten zijn van nature kieskeurige eters. Iedere katteneigenaar zal dit kunnen beamen. Dat geldt voor zijn voer, maar zeker ook voor de kattensnoepjes die hij voorgeschoteld krijgt. Een kat kan veel moeilijker ontgiften dan een hond. Het is daarom voor jou als baas heel belangrijk om goed te kijken naar de beste kattensnoepjes voor jouw poes, kater of kitten.
Naast goede voeding mag je kat natuurlijk best zo nu en dan een lekker snoepje. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je kijkt naar gezonde kattensnoepjes met de juiste ingrediënten. Heb je een oude poes of kater, dan vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat het zachte kattensnoepjes zijn. Ben je net de trotse bezitter van een kitten? Dan zijn alleen de allerbeste kattensnoepjes voor kittens goed genoeg voor jouw nieuwe huisdier.

Natuurlijk mag je jouw kat zo nu en dan belonen met een lekkere snack. Net zoals jij vindt een kat het heerlijk om een tussendoortje te eten. Omdat jouw kat je dierbaar is, zul je waarschijnlijk alleen genoegen nemen met de beste kattensnoepjes voor hem of haar. Omdat ook bij een kat de liefde door de maag gaat, zal hij of zij uiteindelijk bepalen of het opgegeten wordt of dat je poes of kater er zijn neus voor ophaalt. Gelukkig zijn er genoeg snacks die lekker en goed zijn voor jouw eigenwijze huisdier.

Top 5 Beste kattensnoepjes

Ben je op zoek naar de beste kattensnoepjes voor jouw grote dierenvriend? Dan vind je hieronder een kort overzicht met de top 5 beste kattensnoepjes van dit moment. Om de uitgebreide review per artikel te lezen dien je verder naar beneden te scrollen.
 

Top 10 Beste kattensnoepjes

Wil je direct weten hoe de top 10 kattensnoepjes er uit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 beste kattensnoepjes van 2020 zijn. In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10  wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

1. Whiskas Temptations zalm

0
Eindcijfer
Houdbaarheid 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Voedingswaarden 84%

Hoewel katten van nature vleeseters zijn, vinden ze vis vaak onweerstaanbaar lekker. Daarom zijn heel veel katten gek op de de Whiskas Temptations met zalmsmaak. Ook de samenstelling en de ingrediënten zorgen ervoor, dat vrijwel geen kat deze snack kan weerstaan.

Deze kattensnoepjes hebben een krokante laag aan de buitenkant. De vulling is zacht, waardoor deze snack in de vorm van een brokje voor jouw kat echt genieten is. Bovendien zijn de snoepjes goed verteerbaar. Geef je kitten pas Whiskas Temptations wanneer hij of zij gewend is aan vast voedsel.

Tot die tijd zijn deze brokjes geen geschikte kattensnoepjes voor kittens. Je hoeft je kat niet de hele inhoud te geven, want de verpakking is afsluitbaar. Hierdoor kan je telkens een kleine snack geven en heeft je kat er extra lang plezier van.

Voordelen Whiskas Temptations zalm

 • Snacks blijven lang goed door de afsluitbare verpakking
 • Katten zijn dol op de zalmsmaak
 • De snacks zijn goed verteerbaar

Nadelen Whiskas Temptations zalm

 • Niet geschikt voor katten die niet van vis houden
 • Niet geschikt voor kittens die nog geen vast voedsel eten

2. Catisfactions kattensnoepjes 60 g rund

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Houdbaarheid 74%

Wil je jouw kat verwennen met datgene wat hij het liefst eet? Als echte carnivoor maak je jouw poes of kater heel gelukkig met een snack waar een vleessmaak aan zit. De Catisfactions kattensnoepjes met rund voldoen volledig aan de strenge eisen die de kat stelt.

Deze beloning zal hij of zij zeker op prijs stellen. De Catisfactions kattensnoepjes rund hebben een krokante buitenlaag. Eenmaal hier doorheen, proeft je kat volop de rundsmaak in de romige vulling. Een groot voordeel is, dat deze snack geen dikmaker is. Ieder brokje bevat minder dan twee calorieën.

Hierdoor is het zeer geschikt voor katten die niet teveel mogen eten. Het zakje is opnieuw af te sluiten, waardoor het lang houdbaar blijft.

Voordelen Catisfactions kattensnoepjes 60 g rund

 • Weinig calorieën per snack
 • Afsluitbaar zakje
 • Smaak van rund wordt door katten gewaardeerd

Nadelen Catisfactions kattensnoepjes 60 g rund

 • Heel soms houdt een kat niet van deze smaak en laat het links liggen

3. Whiskas Temptations Healthy Coat

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Houdbaarheid 90%

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk dat jouw huisdier goed in zijn vel zit. Daar hoort gezonde voeding bij, maar ook de snacks die hij zo nu en dan krijgt. Een kat die goed te eten en gezonde kattensnoepjes krijgt, ziet er goed uit. Dat zie je aan zijn vacht en dat merk je aan zijn gedrag en bewegingen.

De snacks van Whiskas Temptations Healthy Coat bevatten alle ingrediënten om jouw kat zijn mooie glanzende vacht te laten behouden. Deze kattensnoepjes zitten onder andere vol met vlees, vis en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, granen en melk.

De buitenlaag van ieder brokje Whiskas Temptations Healthy Coat bevat een krokant laagje. Daaronder zit een romige en smaakvolle vulling. Door de verpakking zijn de snoepjes lang houdbaar.

Voordelen Whiskas Temptations Healthy Coat

 • Goed voor behoud van een gezonde vacht
 • Lang houdbaar
 • Veel katten vinden de smaak lekker

Nadelen Whiskas Temptations Healthy Coat

 • Niet iedere kat vindt de smaak lekker

4. Cat bon bon snoepjes melk en gist

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Houdbaarheid 78%

Iedere kat is gebaat bij een snack die ervoor zorgt dat zijn vacht mooi en glanzend blijft. Ook een gezond gebit is een zegen voor je poes of kater. Daar kunnen de Cat bon bon snoepjes melk en gist een handje bij helpen. Het zijn geen zachte kattensnoepjes, maar je kat zal ze met net zoveel smaak opeten.

De beloning is een dikke, gezonde vacht en sterke tanden en kiezen. Deze snoepjes zijn niet geschikt voor kittens die nog geen vast voedsel eten. Hoewel je het niet zou verwachten, worden gistsnoepjes door katten hoog gewaardeerd.

Gelukkig maar, want de bon bons zitten boordevol aminozuren, vitaminen en mineralen die elk op hun eigen manier een steentje bijdragen aan de gezondheid van je kat.

Voordelen Cat bon bon snoepjes melk en gist

 • Goed voor een gezonde vacht en een sterk gebit
 • De snoepjes worden gemakkelijk opgegeten door de kat
 • Lang houdbaar

Nadelen Cat bon bon snoepjes melk en gist

 • Niet iedere kat kan de smaak waarderen
 • Kittens mogen deze snacks nog niet eten

5. Catisfactions Kattensnoepjes Zalm

0
Eindcijfer
Veiligheid 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Net zoals jij waarschijnlijk graag een tussendoortje eet, zo zal ook je kat genieten van een welverdiende traktatie. De Catisfactions Kattensnoepjes Zalm zijn voor hem of haar een welkome aanvulling op het dagelijkse menu.

Deze snacks zijn ook geschikt voor kittens vanaf de leeftijd van acht weken, zij mogen er tot zes stuks per dag. De buitenkant van een snoepje is krokant, terwijl de binnenkant zacht en romig is.

Dat is voor je huisdier dubbel genieten. De smaak van zalm wordt door veel katten hoog gewaardeerd. Ieder brokje bevat slechts twee calorieën. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je kat teveel binnenkrijgt. Omdat je de verpakking opnieuw afsluitbaar is, blijven de snacks lekker lang vers.

Voordelen Catisfactions Kattensnoepjes Zalm

 • Geschikt voor kittens vanaf acht weken
 • Slechts twee calorieën per brokje
 • Lange houdbaarheid door afsluitbare verpakking

Nadelen Catisfactions Kattensnoepjes Zalm

 • Niet iedere kat houdt van de zalmsmaak
 • Zakjes zijn snel leeg
Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>