• Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste kaartenschudmachine [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Jack

Best Geteste kaartenschudmachine

Qualux Kaartenschudmachine

Voor iedereen die zat is van handmatig schudden van kaarten is de Qualux Kaartenschudmachine een enorme aanrader! Dit apparaatje werkt op batterijen en kan tot 2 decks aan speelkaarten schudden.

Dit doe je met maar één druk op de knop - het apparaat regelt de rest voor je. De kaarten - tot maximaal twee speelsetjes - doe je gewoon aan beide kanten van het apparaat, en door op de knop te drukken gaat een staaltje moderne magie van start. 

Het apparaat werkt op batterijen en je kunt hem dus makkelijk meenemen naar spelletjes-avonden bij je vrienden. Dit maakt het spelletjes spelen net wat makkelijker, en dus veel leuker!

Een potje kaarten met vrienden of familie - iets gezelligers bestaat er niet. Even geen telefoons, maar even volle aandacht (en natuurlijk een gezonde rivaliteit) voor elkaar. Maar tussen alle potjes door elke keer weer die kaarten schudden, maakt de spelletjes toch wat minder vlot en spontaan. 

Gelukkig is het 2022! Een kaartenschudmachine kopen is een uitstekend idee om je spelletjesavonden sneller en leuker te maken. Maar welke kaartenschudmachine past het beste bij mij? Een kaartenschudmachine aanbieding vinden die echt een goede koop is, is lastiger dan je zou denken.

Daarom hebben we bij Top-X een aantal spelletjesavonden gehouden om erachter te komen wat de beste kaartenschudmachine 2022 is. Een professionele kaartenschudmachine is immers lastig te onderscheiden van een minder goede kaartenschudmachine. En een kaartenschudmachine van Action kan immers ook een prima aankoop zijn en een hoop geld besparen. 

De beste kaartenschudmachines 2022 vind je op deze pagina - uitgebreid getest en vergeleken met tientallen andere producten, zodat je zeker weet dat je een goede kaarten schudder in huis haalt!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste kaartenschudmachines

Beste koop kaartenschudmachine
1.  Qualux Kaartenschudmachine

Beste handmatige kaartenschudmachine
2. Kaartschud Machine Handmatig

Beste kaartenschudmachine met kaarten
3.Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine

Beste elektrische kaartenschudder
4. Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets

Beste budget kaartenschudmachine
5. Elektrische Kaartenschudmachine

Top 10 beste kaartenschudmachines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kaartenschudmachines.


Waar moet je op letten bij het kopen van een kaartenschudmachine?

Een kaartenschudmachine kopen? Kaartenschudders zijn enorm handige producten, maar je kan niet makkelijk zien wat de beste kaartenschudmachine is. De beste kaartenschudmachine volgens de consumentenbond kan hele andere doeleinden hebben dan waar jij naar op zoek bent - daarom hebben we in onze test vijf producten uitgekozen die allemaal voldoen aan de volgende eisen. We raden aan deze even door te lezen, zodat je zeker weten geen miskoop doet!

Looks

Een kaartenschudmachine koop je voor de handigheid, maar stiekem is het indruk maken op je vrienden of familie ook wel leuk. Daarom is een kaartenschudmachine die er vet uitziet zeker het overwegen waard. Natuurlijk moet het niet ten koste gaan van hoe goed hij werkt!

Hoeveelheid kaarten

De meeste kaartenschudmachines zijn geschikt om één of twee decks te schudden. Dat zijn dus twee volle sets met speelkaarten. Heb je meer nodig? Dan is een grote kaartenschudmachine aan te raden.

Batterijen of niet?

Een kaartenschudmachine op batterijen kun je makkelijker meenemen. De beste kaartenschudmachines werken vaak op batterijen. Sommigen werken ook handmatig (zonder stroom dus), wat handig kan zijn als je vaak geen batterijen in huis hebt.

Prijs

Voor je op de shiny koop-knop drukt, is de prijs ook het overwegen waard. Gelukkig hebben we op deze pagina de beste prijzen voor de beste kaartenschudmachines al voor je uitgepluisd. Volg gewoon de rode knop, en je wordt automatisch naar de beste prijs geleid!


Wat is de beste kaartenschudmachine van 2022? 

De beste kaartenschudmachine kopen in 2022? Dat doe je via Top-X. Hieronder staan de vijf best beoordeelde kaartenschudmachines van 2022. Deze kaartenschudmachines zijn perfect om je spelletjesavond wat vlotter te laten verlopen - plezier gegarandeerd!

1. Qualux Kaartenschudmachine

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Om te beginnen: de Qualux Kaartenschudmachine! Deze kaartenschudmachine werkt op vier batterijen, waardoor je hem met wekelijks gebruik pas na jaren hoeft te hervullen. De kaarten worden in no time geschud in dit apparaatje, door de slimme technologie die is gebruikt.

De Qualux kaartenschudder kan tot twee kaartendecks tegelijkertijd schudden. Genoeg dus voor een potje pesten met de hele familie. En als je nog meer kaarten dan dat nodig hebt, is het natuurlijk altijd mogelijk om hem gewoon twee keer aan te zetten.

Dit doe je door de kaarten in de lades aan beide kanten van het apparaat te stoppen. De kaarten worden met zwarte magie (ook wel bekend als moderne technologie) door elkaar heen geschud, en een seconde later is hij al klaar. Dit scheelt enorm veel tijd tijdens het potje kaarten!

Voordelen Qualux Kaartenschudmachine

 • Scheelt enorm veel tijd
 • Tot 2 decks tegelijk
 • Enorm makkelijk te gebruiken
 • Vier batterijen, dus gaat erg lang mee

Nadelen Qualux Kaartenschudmachine

 • Aan de grote kant

2.  Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Engelhart Kaartschud Machine is een goede kaartschudder die er ook nog eens stijlvol uitziet. Stijlvol, omdat de kaarten in tegenstelling tot veel andere kaartenschudders zichtbaar zijn terwijl ze geschud worden. Daardoor geeft het een magisch effect, en voel je je net een goochelaar terwijl je de kaarten schud.

De Engelhart Kaartschud Machine is een handmatige kaartenschudder, die dus altijd gebruikt kan worden ongeacht of je batterijen hebt of niet. Het kost amper moeite, want je hoeft maar één keer aan een hendeltje te draaien en klaar is Kees.

Ook in de Engelhart Kaartschud Machine passen twee decks aan speelkaarten, en door de handmatige werking is dit apparaat veel goedkoper dan andere kaartenschudders op de markt. Toch versnel je het kaartenschudproces enorm tijdens je gezellige avondje, wat frustraties en veel tijd bespaart!

Voordelen Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

 • Handmatig bespaart kosten voor batterijen
 • Heel makkelijk te gebruiken
 • Stijlvol doordat kaarten zichtbaar zijn
 • Voordelige aankoop

Nadelen Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

 • Handmatig kost wel meer moeite

3. Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je op zoek bent naar een professionele kaartenschudmachine, dan is de Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine een goede keuze. Deze machine werkt elektrisch met behulp van vier batterijen, waardoor je zonder moeite je kaarten kunt schudden.

Een groot voordeel van de Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine is dat er zelfs twee pakjes speelkaarten worden meegeleverd, helemaal gratis en voor niets! Is dat even lekker voordelig?

Deze twee pakjes kaarten kun je, zoals je waarschijnlijk al dacht, tegelijkertijd schudden in dit handige apparaatje. De Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine doet er iets langer over dan de nummer 1 kaartenschudmachine in deze lijst, maar wel voor een veel lagere prijs. 

Ook de batterijen van de Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine zijn al meegeleverd, en hoeven waarschijnlijk nog maanden of jaren lang niet vervangen te worden. Een top aankoop dus, zeker als je niet al te veel geld uit wil geven aan een kaartenschudmachine!

Voordelen Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine

 • Voordelige aankoop
 • Inclusief batterijen en kaarten
 • Kaarten zijn in no time geschud
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen Ayoo Elektrische Kaartenschudmachine

 • Niet de hoogste bouwkwaliteit (plastic)

4. Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag nog meer voordeel als je een kaartenschudmachine koopt? Een kaartenschudder hoeft natuurlijk helemaal niet veel te kosten! Deze Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets bijvoorbeeld kost maar twee tientjes, maar je krijgt er wel twee pakjes speelkaarten bij!

De Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets werkt op batterijen, en je hoeft dus vrijwel niets te doen om de kaarten te laten schudden. Twee decks passen in het apparaatje en laat die nou net zijn meegeleverd, helemaal gratis. Super handig dus om in één aankoop alles te hebben wat je nodig hebt om een potje te kaarten met vrienden.

De Fit Junkies Kaartschudmachine kan ook gebruikt worden om twee sets speelkaarten te verdelen, zodat je een eerlijk spelletje ervan kunt maken. Dit en nog veel meer vonden we genoeg reden om hem mee te nemen als één van de beste kaartenschudders.

Voordelen Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets

 • Twee sets meegeleverd
 • Elektrisch
 • Snel je kaarten schudden

Nadelen Fit Junkies Kaartschudmachine met twee speelkaarten sets

 • Geen batterijen inbegrepen

5. Elektrische Kaartenschudmachine

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoals eerder gezegd: een goede kaartenschudmachine hoeft helemaal niet duur te zijn. Deze Elektrische Kaartenschudmachine kun je op Bol.com vinden voor een habbekrats! 

Dit apparaatje verdeelt de kaarten eerlijk voor een enorm lage prijs. Het werkt elektrisch met batterijen, waardoor je binnen no time je kaarten geschud hebt. Kaarten met de hand schudden is zo verleden tijd. Als je al genoeg kaartenspellen in huis hebt is deze Elektrische Kaartenschudmachine de beste keuze voor jou, want je bespaart doordat alleen het apparaat is meegeleverd!

Voordelen Elektrische Kaartenschudmachine

 • Voordelige koop
 • Perfect geschud in enkele seconden
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen Elektrische Kaartenschudmachine

 • Geen kaarten of batterijen meegeleverd

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kaartenschudmachine hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kaartenschudmachine getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kaartenschudmachine op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kaartenschudmachine op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP