fbpx
 • Home
 • /
 • Auto
 • /
 • Beste Jumpstarter [Test 2023]

Publicatie datum: 27 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Jumpstarter

Best geteste Jumpstarter

LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp

Op zoek naar de beste jumpstarter van dit moment? Dan ben je op zoek naar de LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp. Deze 4-in-1 jumpstarter is namelijk jouw redding bij een lege accu. Er zijn meerdere redenen waarom de LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp als beste uit onze test is gekomen.

Zo beschikt deze jumpstarter over een 7200mAh Li-Polymer accu waarmee je gemiddeld 15 keer je auto kunt opstarten voordat je hem opnieuw hoeft op te laden. Verder is hij geschikt voor auto's, motoren, scooters en zelfs boten. Deze jumpstarter is waterdicht en heeft een IP66 rating.

Wil je meer weten over deze beste jumpstarter? Klik dan op de button hieronder!

Iedereen maakt het wel een of meerdere keren mee, een lege accu. Het is ontzettend irritant en kan voor serieuze problemen zorgen. Zo kun je te laat komen voor afspraken maar ook ergens stranden. Om die reden kan het ontzettend handig zijn om altijd en overal een jumpstarter bij je te hebben. 

Met een jumpstarter hoef jij je geen zorgen te maken om een lege accu. Je kunt namelijk vrij vlot je auto weer startende krijgen door de jumpstarter te monteren op je auto accu. Daarnaast zijn jumpstarters ook geschikt voor scooters, motoren en ook boten. Een jumpstarter is dus een serieuze aanwinst als het gaat om vervoersaccessoires.

Maar wat is de beste jumpstarter? Dat is een erg lastige vraag. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende modellen. Hierbij is het ene model nog beter en geavanceerder dan het andere model.

Om het jou makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van de beste jumpstarters van dit moment. Ook hebben wij de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de belangrijkste criteria bij het kiezen van een goede jumpstarter? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Jumpstarters

Best geteste Jumpstarter

Beste koop jumpstarter
1. LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp

UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

Beste jumpstarter professioneel
2. UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

Beste jumpstarter auto
3. LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

Beste jumpstarter scooter
4. Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp - 6V/12V

Beste jumpstarter motor
5. FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp - 6V/12V

Top 10 Beste Jumpstarters

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire jumpstarters bij één van de grootste webshops in Nederland. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de jumpstarters test 2023.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een jumpstarter?

Ben je op zoek naar de beste jumpstarter van dit moment? Dat kan een lastige klus zijn. Het aanbod aan verschillende jumpstarters is namelijk enorm. Het vinden van de beste jumpstarter voor jou is daarom niet zomaar gedaan. Gelukkig voor jou hebben wij tientallen jumpstarters getest in onze beste jumpstarter test.

Verderop in dit artikel vind je een handige top 5 met de beste jumpstarters van dit moment. Maar welke jumpstarter past het beste bij jou? Dat kun je makkelijk achterhalen door de onderstaande criteria te bekijken voordat je een jumpstarter aanschaft. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste jumpstarter volgens de consumentenbond test.

Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij dus een miskoop!

Type accu

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het type accu waarvoor je de jumpstarter gaat gebruiken. Zo zijn er namelijk loodzuur (lood, gel en AGM) type accu's en lithium accu's. Jumpstarters zijn over het algemeen alleen geschikt voor lood, AGM en gel accu's.

Het is dus van belang dat je het juiste type jumpstarter aanschaft voor jouw accu. Wanneer je namelijk de verkeerde type jumpstarter gebruikt zal hij namelijk niet werken. Bespaar jezelf dus onnodig veel werk door meteen het juiste type jumpstarter aan te schaffen.

Vermogen

Als tweede is er het vermogen van een jumpstarter. Zo moet je bij het aanschaffen van een jumpstarter goed rekening houden met het startvermogen van de jumpstarter. Dit moet namelijk wel voldoende zijn om jouw auto of ander voertuig daadwerkelijk te kunnen opstarten.

Het vermogen van de jumpstarters wordt uitgedrukt in Ampère. Hoe hoger het PK van jouw voertuig, hoe hoger het aantal ampère dat de jumpstarter moet hebben. Vaak staat er in de product omschrijving van de jumpstarter aangegeven voor welk vermogen voertuigen hij geschikt is. Bekijk deze dus goed!

Voltage

Als laatste maar zeker niet onbelangrijkste criteria is het belangrijk om naar het voltage te kijken van de accu. Bekijk je deze criteria niet goed, dan weet je zeker dat je een miskoop doet. Het voltage van de jumpstarter moet namelijk gelijk zijn aan het voltage van het voertuig.

Zo kan een 12V accu alleen door een 12V jumpstarter gestart worden. Hetzelfde geldt voor 24 volt accu's en 24 volt jumpstarters. In de omschrijving van een jumpstarter staat standaard aangegeven over welk voltage hij beschikt. Verder kun je op de accu zelf ook gemakkelijk terugzien over welk voltage de accu beschikt.


Wat is de beste jumpstarter van 2023? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een jumpstarter is het tijd voor het belangrijkste onderdeel van dit artikel. Want welke jumpstarter is het beste? Je ontdekt het in de volgende sectie. Wij van Top-X hebben namelijk aan de hand van onze beste jumpstarter test een handige top 5 beste jumpstarters opgesteld.

Hieronder hebben wij elke jumpstarter uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Hierbij hebben wij de voor- en nadelen van elke jumpstarter voor je op een rijtje gezet. Ook hebben wij elk model voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op de door ons uitgevoerde test en reviews van andere consumenten.

1. LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp

Best geteste Jumpstarter

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plaats hebben wij de LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp geselecteerd als beste koop jumpstarter. Deze jumpstarter is namelijk goed geprijsd en beschikt over de meest belangrijke specificaties die een goede jumpstarter moet beschikken. Zo heeft deze jumpstarter 12 volt en beschikt hij over 600 ampère.

Met de LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp ga je zonder zorgen de weg op. Verder heeft deze draagbare powerbank een ingebouwde LED zaklamp en beschikt hij over een USB input om hem te kunnen opladen. Deze jumpstarter is waterdicht en heeft een IP66 rating.

Verder wordt er bij de LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp een carrycase geleverd en is hij binnen 4,5 uur volledig opgeladen. Hiermee kun je vervolgens ongeveer 15 keer een accu opstarten. Wil je meer weten over deze beste koop jumpstarter? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp

 • LED zaklamp ingebouwd
 • Tot 15x een accu starten
 • IP66 waterdicht rating

Nadelen LifeGoods 12V Jump Starter - 600A - 4-in-1 Starthulp

 • Niet de goedkoopste variant

2. UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar de beste professionele jumpstarter? Dan ben je op zoek naar de UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank. Deze jumpstarter is duurder dan vergelijkbare modellen. Je beschikt dan wel meteen over een jumpstarter die gebruikt kan worden voor professioneel gebruik.

Zo is de UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank geschikt voor accu's van auto's, vrachtwagens, boten, scooters en motors. Met deze jumpstarter krijg jij dus vrijwel elk voertuig gemakkelijk opgestart. Met deze jumpstarter kun je tot wel 30 keer een motor op laten starten.

Verder beschikt de UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank over een USB-C en twee USB oplaadporten. Deze professionele jumpstarter beschikt ook over een flashlight welke je in 3 verschillende standen kunt instellen. De beste prijs vind je gemakkelijk door op de bovenstaande button te klikken!

Voordelen UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

 • Tot 30 keer een voertuig opladen dankzij 12800 mAh
 • Geschikt voor vrijwel alle voertuigen

Nadelen UpLiving® Jumpstarter - Starthulp - Powerbank

 • Duurste jumpstarter uit deze lijst

3. LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp geselecteerd als beste jumpstarter voor een auto. Deze jumpstarter beschikt namelijk over een 13.000 mAh powerbank en ingebouwde LED zaklamp.

Verder heeft deze jumpstarter SOS noodlicht en wordt hij geleverd inclusief handige draagcase. De LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp heeft 12 voltage en is IP67 waterdicht en heeft 1000A vermogen.

Hiermee krijg jij vrijwel alle grote auto's en andere voertuigen in één keer opgestart. Heb jij een wat compactere auto met een lager vermogen? Dan is onze nummer 1 jumpstarter een betere optie voor jou.

Voordelen LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

 • Beschikt over 1000 ampère
 • Geschikt voor alle voertuigen met een 12V accu

Nadelen LifeGoods 12V Jump Starter - 1000A - 4-in-1 Starthulp

 • Vrij duur voor kleine accu's

4. Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plaats hebben wij de Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp geselecteerd als beste jumpstarter voor scooters. Deze jumpstarter is naast het starten van scooters ook geschikt voor auto's. Echter, is hij door het compacte formaat ideaal om mee te nemen in een scooter.

Binnen 4 uur is de Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp volledig opgeladen en is hij gereed om tot wel 34 keer een accu op te starten. Deze jumpstarter is IP66 waterdicht en beschikt over een noodzaklamp met SOS-functie.

Verder is de Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp eenvoudig op te laden via een USB-kabel en is hij geschikt voor 4.0L benzine en 2.0L dieselvoertuigen. 

Voordelen Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

 • Tot 34 keer starten
 • IP66 waterdicht

Nadelen Sanbo X12 PRO Jumpstarter 600A – 4 in 1 Starthulp

 • Lengte van startkabels is erg kort

5. FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp

FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp - 6V/12V

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp geselecteerd. Deze acculader is geschikt voor 6V en 12V accu's. Verder kun je deze acculader snel en normaal opladen en beschikt hij over een LCD-scherm en indicatoren.

De FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp is dus te gebruiken voor zowel het opladen van je accu als het starten van je accu. De batterijcapaciteit van de FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp bedraagt 5000 mAh.

Wil je meer weten over deze jumpstarter en acculader? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek meteen de laagste prijs.

Voordelen FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp

 • Jumpstarter en acculader in 1
 • Beschikt over een LCD-scherm en indicatoren

Nadelen FERM Acculader - incl. impuls druppellading & starthulp

 • Mindere kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel jumpstarters hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten jumpstarters getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de jumpstarters op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste jumpstarters op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>