fbpx

Publicatie datum: 13 maart, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Thea

Best Geteste Infrarood Deken

Calmenta - Infrarood Sauna Deken

Calmenta - Infrarood Sauna Deken

Na het testen van tientallen infrarood dekens, zijn wij van Top-X er achter gekomen wat de beste opties van dit moment zijn. Uit onze beste infrarood deken test is namelijk gebleken dat de Calmenta - Infrarood Sauna Deken de beste optie van dit moment is.

Deze infrarood deken kan namelijk opgewarmd worden tot 80 graden en heeft een formaat van 180x80cm. Verder wordt hij geleverd met een afstandsbediening en beschikt hij over een infraroodtherapie functie.

Wil je meer weten over deze beste infrarood deken? Klik dan op de onderstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs.

Een infrarood deken is een zeer energievriendelijk manier om jezelf op te warmen. Vooral in deze dure tijden waarin de energiekosten zeer hoog oplopen is het belangrijk dat jij op een energievriendelijke manier toch warm blijft. Om die reden zijn infrarood dekens momenteel razend populair.

Met een infrarood deken kun jij jezelf namelijk lekker opwarmen terwijl je op de bank zit of op bed ligt. Hierdoor kun jij optimaal genieten van het kijken naar jouw favoriete films en series of lekker comfortabel een boek lezen. Er worden daarom ook ontzettend veel verschillende soorten infrarood dekens aangeboden.

Wij van Top-X helpen jou bij het maken van de beste keuze. Na tientallen infrarood dekens met elkaar vergeleken te hebben, weten wij van Top-X namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. In dit artikel ontdek je daarom de 5 beste infrarood dekens van dit moment en enkele belangrijke criteria waardoor jij de beste keuze maakt!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Infrarood Dekens

Calmenta - Infrarood Sauna Deken

Beste koop infrarood deken
1. Calmenta - Infrarood Sauna Deken

Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

Beste infrarooddeken fibromyalgie
2. Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

Anpan - Infrarood deken

Beste goedkope infrarood deken
3. Anpan - Infrarood deken

Niceey Infrarood Sauna Deken

Beste infrarood deken met afstandsbediening
4. Niceey Infrarood Sauna Deken

Soft & Silky - Infrarood deken

Beste eenpersoons infrarood deken
5. Soft & Silky - Infrarood deken

Top 10 beste Infrarood Dekens

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste infrarood dekens.


Waar moet je op letten bij het kopen van een infrarood deken?

Wil jij graag een infrarood deken kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Wij helpen jou bij het maken van een weloverwogen keuze. Na het uitvoeren van onze beste infrarood deken test weten wij namelijk precies waar je op moet letten. Hieronder ontdek je de belangrijkste aandachtspunten voor het uitkiezen van een goede infrarood deken.

Een miskoop is snel gemaakt. Wij raden daarom sterk aan om onderstaande criteria goed door te lezen zodat je rekening kunt houden met deze criteria wanneer je zelf een infrarood deken wilt kopen. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste infrarood deken volgens de consumentenbond test.

Formaat

Allereerst is het belangrijk om naar het formaat van een infrarood deken te kijken. Wil jij hem namelijk in je eentje of samen met jouw partner gebruiken? Bedenk daarom vooraf goed of jij hem alleen of samen met iemand gaat gebruiken voordat je zomaar een model aanschaft. Hiermee voorkom je dat je een te klein exemplaar aanschaft.

Functionaliteiten

Ook is het belangrijk om naar de functionaliteiten van een infrarood deken te kijken. Zo kan er gekeken worden naar de temperatuurinstelling van het model, maar ook kun je letten op extra functies zoals een timerfunctie of meegeleverde afstandsbediening.

Bekijk daarom altijd de product omschrijving van een infrarood deken om te achterhalen over welke specificaties hij beschikt en of deze goed genoeg zijn voor jou.

Veiligheid

Een andere hele belangrijke criteria om op te letten is de veiligheid van een infrarood deken. Omdat infrarood dekens heel warm kunnen worden is het belangrijk dat je een model aanschaft dat zeer veilig is. Dit kun je op verschillende manieren achterhalen.

Ten eerste is het belangrijk dat het gewenste model beschikt over het Europese CE keurmerk. Daarnaast kun je ook letten op het merk van de infrarood deken. Bekende merken voldoen namelijk vrijwel altijd aan de veiligheidsvoorwaarde waardoor jij voorzien bent van de juiste veiligheid.

Materiaal

Als laatste kun je rekening houden met het materiaal waarvan de infrarood deken gemaakt is. Omdat jij de infrarood deken waarschijnlijk op de bank of in bed wilt gaan gebruiken, kan het fijn zijn om een zacht materiaal uit te kiezen.

Ook kan het zijn dat jij bijvoorbeeld een infrarood deken wilt hebben die niet snel vies wordt of gemakkelijk in de was gewassen kan worden. Bedenk daarom vooraf goed wat voor materiaal jij fijn vind voordat je zomaar een model aanschaft.


Wat is de beste infrarood deken van 2023? 

Welke infrarood deken is het beste? Deze veel voorkomende vraag wordt in de volgende sectie beantwoord. Wij van Top-X hebben namelijk aan de hand van onze beste infrarood deken test een handige top 5 weten op te stellen. Hieronder vind je daarom de 5 beste infrarood dekens aan de hand van onze testresultaten.

Deze infrarood dekens zijn allemaal getest op de eerder benoemde criteria. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij per categorie een winnaar uitgekozen. Je vind dus niet alleen de beste koop infrarood deken van dit moment, maar ook de beste infrarood dekens uit verschillende categorieën zoals beste optie met afstandsbediening etc.

1. Calmenta - Infrarood Sauna Deken

Calmenta - Infrarood Sauna Deken

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Na het testen van tientallen infrarood dekens weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn. Zo zijn wij ook tot de conclusie gekomen dat de Calmenta - Infrarood Sauna Deken de beste optie van dit moment is. Deze infrarood deken beschikt namelijk over een zeer compact formaat en is daarmee geschikt voor één persoon.

De Calmenta - Infrarood Sauna Deken heeft namelijk een afmeting van 180x80 cm en kan tot 80 graden opgewarmd worden. Hierdoor heb jij het dus nooit meer koud op de bank of in bed. Verder heeft hij een stres verlichtende werking en verbetert hij tegelijkertijd het immuunsysteem.

De Calmenta - Infrarood Sauna Deken is geschikt voor iedereen en heeft een dubbele rits waardoor jij tijdens het dragen van het dekentje ook gemakkelijk een boek kunt lezen. Wil je meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Calmenta - Infrarood Sauna Deken

 • Werkt stress verlichtend
 • Ook geschikt voor sporters
 • Bevordert een goede nier- en huidfunctie
 • Zeer zacht en comfortabel

Nadelen Calmenta - Infrarood Sauna Deken

 • Prijs is vrij hoog

2. Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats hebben wij de Easy-Home® Infrarood Sauna Deken geplaatst in onze top 5. Deze infrarood deken is geschikt voor een persoon en werkt ook goed tegen reuma klachten. Verder kan hij verwarmen tot wel 85 graden en is hij gemakkelijk te gebruiken.

De Easy-Home® Infrarood Sauna Deken heeft een 360 graden verwarming waardoor alle delen van het kleedje voorzien zijn van verwarmingselementen. Ook werkt deze infrarood deken goed tegen stres en bevordert hij de nier- en huidfunctie. 

De Easy-Home® Infrarood Sauna Deken is geschikt voor één persoon tegelijk en heeft een formaat van 180x80 cm. Verder heeft hij een zeer fijne structuur en is hij lekker zacht waardoor jij er gemakkelijk een lange tijd onder kunt liggen. De laagste prijs ontdek je door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

 • Werkt goed tegen stres en pijntjes
 • Zeer veilig te gebruiken
 • Beschikt over een zeer fraai design

Nadelen Easy-Home® Infrarood Sauna Deken

 • Dit model is niet wasbaar

3. Anpan - Infrarood deken

Anpan - Infrarood deken

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de Anpan - Infrarood deken geplaatst in onze top 5. Deze infrarood deken is een stuk goedkoper dan de eerder benoemde modellen. Om die reden hebben wij de Anpan - Infrarood deken verkozen tot beste budget infrarood deken van dit moment.

Ondanks de lage prijs van deze goede infrarood deken, beschikt hij namelijk wel over een zeer goede werking. Het formaat van de Anpan - Infrarood deken is 60x150cm en deze infrarood deken beschikt daarnaast ook nog over een in te stellen timer. 

Naast dat je de timer van deze infrarood deken gemakkelijk kunt instellen kun je ook de temperatuur zeer gemakkelijk regelen. De Anpan - Infrarood deken bevordert een goede nachtrust en zorgt voor een goede doorbloeding. Niet voor niets is deze goede infrarood deken verkozen als 3e beste infrarood deken van dit moment.

Voordelen Anpan - Infrarood deken

 • Beste budget optie van dit moment
 • Zeer veilig te gebruiken
 • Beschikt over een timer en temperatuurregeling
 • Ook heel geschikt voor een massagetafel

Nadelen Anpan - Infrarood deken

 • Mindere kwaliteit dankzij lagere prijsklassen

4. Niceey Infrarood Sauna Deken

Niceey Infrarood Sauna Deken

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Niceey Infrarood Sauna Deken opgenomen in onze top 5. Deze infrarood deken is namelijk de beste optie wanneer het gaat om een infrarood deken met afstandsbediening. Met de meegeleverde afstandsbediening kun jij namelijk gemakkelijk verschillende functies bedienen van de infrarood deken.

Zo kun jij via de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk de temperatuur aanpassen. Verder heeft hij wel 40 verschillende warmtestanden en is hij ook voorzien van een handige timer. Hierdoor kun jij de infrarood deken na de ingestelde tijd vanzelf laten uitgaan.

De Niceey Infrarood Sauna Deken is daarmee een zeer veilige en effectieve optie. Ook deze infrarood deken zorgt weer voor een bevordering van het immuunsysteem en bevordert de nier- en huidfunctie. Daarnaast werkt hij stress verlagend en valt hij in de perfecte middenklassen wanneer er gekeken wordt naar de prijsklassen van dit model.

Voordelen Niceey Infrarood Sauna Deken

 • Zeer veilig te gebruiken dankzij de timer functie
 • Beschikt over wel 40 verschillende warmtestanden
 • Verlicht stres

Nadelen Niceey Infrarood Sauna Deken

 • Moet minimaal op 20 graden worden ingesteld

5. Soft & Silky - Infrarood deken

Soft & Silky - Infrarood deken

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de Soft & Silky - Infrarood deken opgenomen in onze top 5. Deze infrarood deken heeft een verstelbare temperatuurregeling van 35 graden tot en met 75 graden. Verder wordt hij geleverd met een handige afstandsbediening waarmee jij gemakkelijk deze infrarood deken kunt bedienen.

De Soft & Silky - Infrarood deken heeft wel 75 verschillende warmtestanden welke jij gemakkelijk kunt instellen. Ook heeft dit model een timer waardoor de infrarood deken vanzelf uitschakelt na de ingestelde tijd. Dit maakt ook deze infrarood deken een zeer veilige optie.

De infrarood deken heeft een mooi design en ziet er zeer strak uit. Verder kun jij dit model in tegenstelling tot veel andere infrarood dekens wel wassen. Een van de weinige maar veel opgenoemde nadelen van deze infrarood deken is dat hij een minimale verwarmingsstand heeft van 35 graden wat hoger is dan vergelijkbare modellen.

Voordelen Soft & Silky - Infrarood deken

 • Beschikt over wel 75 verschillende warmtestanden
 • Dit model heeft een fraai design
 • Deze infrarood deken is wasbaar (Let op: niet alle onderdelen!)

Nadelen Soft & Silky - Infrarood deken

 • Minimale verwarmingsstand van 35 graden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel infrarood dekens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten infrarood dekens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de infrarood dekens op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste infrarood dekens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!