fbpx

Publicatie datum: 4 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste Hoverkart

Best geteste Hoverkart

Smarty hoverkart Motocars Benelux

Het was een ontzettend spannende test. Maar zoals ook bij iedere wedstrijd geldt kan er maar ééntje de beste zijn. En in dit geval was dit zonder enige twijfel de Smarty Hoverkart van Motocars Benelux. Deze is verkozen tot de beste hoverkart van 2023!

En dat vinden wij ook niet gek. Zo is de hoverkart voorzien van een ontzettend stevige dubbele stang. En dat is niet alles. Er zijn speciale schokdempers aanwezig én een extra groot voorwiel voor meer stevigheid.

Daarnaast is deze te koop voor een prima prijs met een strak en modern design. Het frame is ook nog eens te verstellen en daardoor te gebruiken voor zowel jong als oud!

Iedereen die van racen houdt heeft waarschijnlijk wel een hoverboard thuis liggen. Deze boards zijn de ideale manier om je snel van A naar B te brengen, maar toch net wat anders. Ze zijn tegenwoordig dan ook een bekend fenomeen!

Als je nou echt een grote fan bent van racen, zijn er ook leuke accessoires om je hoverboard nog net wat leuker te maken. En je hebt waarschijnlijk al wel door waar we op doelen…. Namelijk de hoverkart!

Een hoverkart is speciaal gebouwd om jouw hoverboard te kunnen dragen waardoor je liggend kan rijden. Ideaal als je langere afstanden wil overbruggen of even wat nieuw wil proberen! Daarnaast is dit ook heel leuk om uit te proberen met je vrienden of vriendinnen, plezier gegarandeerd.

Omdat de hoverboard dus tegenwoordig steeds meer in trek is, is de hoverkart hierdoor ook steeds populairder geworden. Er is dan ook erg veel vraag naar deze karretjes.

Door deze grote vraag schieten de aanbieders van de karts als paddenstoelen uit de grond. Enerzijds is het als consument dan erg fijn dat jij uitgebreid de keuze hebt bij je zoektocht naar de beste hoverkart.

Echter kan dit ook een valkuil zijn. Uit ervaring weten wij dat teveel keuze hebben ook een negatieve impact kan hebben. Het kan zijn dat je een overweldigend gevoel ervan krijgt en je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dit begrijpen wij dan ook erg goed. En omdat wij dat overweldigende gevoel zo goed begrijpen, willen we je graag op weg helpen. Daarom hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste hoverkart.

Zo voorkom je een miskoop en kan je deze lijst rustig bij langs gaan wanneer je een mooie hoverkart op het oog hebt. Maar dat is nog niet alles!

Daarnaast hebben wij ook tientallen verschillende hoverkarts met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van alleen de allerbeste kwaliteit. En daarmee natuurlijk ook de beste testresultaten.

En als kers op de taart staat aan het eind van dit artikel je ook nog de ultieme review te wachten van de beste hoverkarts van 2023! Lees je gauw verder?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hoverkarts

Best geteste Hoverkart

Beste hoverkart
1. Smarty Hoverkart Motocars Benelux

Hoverkart, ToyBay Kart voor hoverboard

Beste goedkope hoverkart
2. Toybay hoverkart

Denver Hoverboard met Hoverkart - 500W - 12km/u - 6.5 Inch - Oxboard - HBO6620 - KAR1550 - Zwart

Beste luxe hoverkart
3. Denver HBO - 6620 Black

Hoverkart - Hoverseat voor Hoverboard – Zwart

Beste prijs- kwaliteitverhouding hoverkart
4. I- tronic hoverkart

Denver Hoverboard kart - Hoverkart voor Oxboard - Uitschuifbaar - KAR1550 - Zwart

Beste design hoverkart
5. Denver Kar- 1550

Top 10 beste hoverkarts

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste hoverkarts , dit zijn direct de meest verkochte hoverkart bij onderstaande webshops.


Waar op letten bij het kopen van een hoverkart? 

Een hoverkart is dus de ideale toevoeging aan je hoverboard. Deze kan je makkelijk installeren en hierdoor liggend je verplaatsen in plaats van staand. Hierdoor ben je niet alleen sneller, het is ook nog eens extra zo leuk!

Omdat er ook ontzettend veel aanbieders zijn van deze populaire hoverkarts, kan dit zorgen voor een overweldigend gevoel. Omdat wij dit gevoel zo goed begrijpen hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste hoverkart.

Maximale draagkracht

Het eerste belangrijke punt om rekening mee te houden is de draagkracht. Hoverkarts hebben namelijk altijd een maximaal draaggewicht dat ze kunnen dragen, uitgedrukt in kilo’s. Sommige hoverkarts hebben een erg lage draagkracht en zijn daardoor niet geschikt voor bijvoorbeeld volwassenen.

Het is natuurlijk ontzettend zonde van je geld wanneer je een hoverkart koopt waar je uiteindelijk te zwaar voor blijkt te zijn. Bekijk dit dus van tevoren goed om zo teleurstellingen te voorkomen.

Aansluiting hoverboard

Deze is misschien wat voor de hand liggend. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je hoverboard past op je hoverkart. Anders kan je er heel weinig mee doen en dat is natuurlijk jammer.

De meeste hoverboards passen op iedere hoverkart en andersom. Echter heb je speciale uitvoeringen voor bijvoorbeeld mensen met lange benen of iets anders. Dan kan het zijn dat je normale formaat hoverboard net niet goed aansluit.

En dat is iets wat je uiteraard wil voorkomen. Bekijk dit dus van tevoren goed en meet eventueel nog even je hoverboard op om het zeker te weten. Zo voorkom je een miskoop!

Garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken in dit artikel is natuurlijk de garantie. Garantie kan je zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant van hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Wanneer een product dan geen garantie heeft, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is.

Wat zegt dat dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen? Zorg er daarom voor dat de garantie van jouw nieuwe hoverkart ten minste twee jaar is.

Wanneer er dan iets niet goed blijkt te zijn, kan je altijd terug vallen op de garantie. De fabrikant is verplicht je dan verder te helpen. Zo kan jij met een gerust hart racen!


Wat is de beste hoverkart van 2023? 

Rekening houdend met bovenstaande punten (en natuurlijk nog veel meer) hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende hoverkarts.

Dit zodat we jou kunnen garanderen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarmee ook de allerbeste testresultaten. Zoals je van ons gewend bent!

De test was dan ook super spannend, en veel hoverkarts gingen erg gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk hebben wij na goed wikken en wegen een paar hoverkarts kunnen kiezen die er écht uitsprongen.

Deze hebben stuk voor stuk een plekje kunnen bemachtigen in de felbegeerde top vijf, waarbij ze ieder uitblinken in een andere categorie. Hierbij kan je denken aan het beste design of de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo nieuwsgierig geworden als ons naar welke hoverkarts in deze top vijf terecht zijn gekomen? Dan presenteren wij je graag de top vijf beste hoverkarts van 2023!

1. Smarty Hoverkart van Motocars Benelux

Best geteste Hoverkart

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn natuurlijk. En in dit geval was dat overduidelijk de hoverkart van Motocars. Deze is veruit de beste en dat is ook niet gek.

De kart heeft ingebouwde schokdempers, een dubbele stang voor extra stevigheid én een extra groot voorwiel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook is deze kart verstelbaar en daardoor geschikt voor iedere lengte.

Voordelen Smarty Hoverkart van Motocars Benelux

 • Is verstelbaar en daardoor geschikt voor iedere lengte
 • Extra groot voorwiel voor stevigheid
 • Schokdempers aanwezig

Nadelen Smarty Hoverkart van Motocars Benelux

 • Niet geschikt voor smal budget

2. Toybay hoverkart

Hoverkart, ToyBay Kart voor hoverboard

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ook voor een klein budget zijn er ontzettend goede sleeën verkrijgbaar, zo ook deze van de Mountainboys! Deze is te koop voor een zacht prijsje en doet alles wat je ervan verwacht.

Zo zit er een handig trekkoord aan en heeft deze een afneembare rugleuning. Ideaal dus

Voordelen Toybay hoverkart

 • Goede prijs
 • Je kan achteruit rijden en 360 graden rijden
 • Belastbaar tot 120 kilo

Nadelen Toybay hoverkart

 • Kortere garantietermijn

3. Denver HBO- 6620 Black

Denver Hoverboard met Hoverkart - 500W - 12km/u - 6.5 Inch - Oxboard - HBO6620 - KAR1550 - Zwart

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wanneer je wat meer budget hebt om te besteden, is deze hoverkart perfect. Deze luxe uitvoering heeft alles wat je ervan verwacht. Er is een ingebouwd balanssysteem waardoor je ten alle tijden stevig staat.

Daarnaast kan je 360 graden draaien op de plaats en achteruit rijden. Ook kan je tot wel 14 kilometer per uur gaan met deze hoverkart en zijn er aluminium velgen aanwezig. Racen maar!

Voordelen Denver HBO- 6620 Black

 • Speciaal balanssysteem
 • 360 graden draaien op de plaats
 • Snelheid van 14 kilometer per uur

Nadelen Denver HBO- 6620 Black

 • Redelijk prijzig

4. I-tronic hoverkart

Hoverkart - Hoverseat voor Hoverboard – Zwart

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze hoverkart van I- tronic. Deze scoorde veruit het beste op het gebied van prijs en kwaliteit.

Zo is de kart verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren, dus zit er voor ieder wat wils tussen. Ook is deze geschikt voor verschillende formaten hoverboard, dus weet je haast zeker dat die van jou ook past.

Voordelen I-tronic hoverkart

 • Verkrijgbaar in 5 kleuren
 • Goede prijs- kwaliteitverhouding
 • Geschikt voor meerdere formaten hoverboards

Nadelen I-tronic hoverkart

 • Geen 360 graden draai mogelijk

5. Denver Kar- 1550


Denver Hoverboard kart - Hoverkart voor Oxboard - Uitschuifbaar - KAR1550 - Zwart

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je opvallen met jouw hoverkart en vind je design erg belangrijk? Dan is deze perfect voor jou. Deze had veruit het mooiste design door de mooie oranje met zwarte handvaten.

Daarnaast is deze erg duurzaam door het metalen frame en zeer eenvoudig te balanceren. Ook is het maximale draagbare gewicht erg hoog.

Voordelen Denver Kar- 1550

 • Mooi design
 • Erg duurzaam
 • Hoge maximale draagkracht

Nadelen Denver Kar- 1550

 • Kortere garantie

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel hoverkarts hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hoverkarts getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de hoverkarts op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste hoverkart op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>