Laatste update: april 2022

Door: Thea

Best Geteste Hoestdrank

beste hoestdrank

Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

Ben jij op zoek naar de beste hoestdrank? Dan is de Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank wat voor jou! Deze is namelijk als best getest uit onze test gekomen. Je hebt direct resultaat en je keelpijn is verleden tijd.

Het is uiterst geschikt om droge hoest en keelpijn te behandelen. De hoestdrank zorgt voor een beschermlaag. Dit geeft weer een verzachtend effect waardoor de problemen afnemen.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste hoestdrank? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. Het is een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Dat komt omdat er veel verschillende hoestdranken zijn. Vaak zijn ze gespecialiseerd in een bepaalde soort keelpijn.

Dit betekent dat het voor iedereen anders kan zijn. Sommige mensen vinden het ook fijn om tabletten te slikken inplaats van hoestdrank drinken. We weten wel dat iedereen van z'n keelpijn wil afkomen. Hoestdrank zorgt ervoor dat de keelproblemen weggaan.

Om het makkelijker te maken hebben wij een artikel geschreven over hoestdranken. We hebben verschillende producten getest en daaruit een Top-5 gemaakt. Deze staan beschreven met een korte review. Hiernaast worden er ook nog voor- en nadelen benoemd. Zo kan je zelf antwoordt geven op de vraag: welke hoestdrank past het beste bij mij?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hoestdranken

beste hoestdrank

Beste Koop Hoestdrank
1. Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank - Met honing - 120ml

Beste Hoestdrank Kriebelhoest
2. Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank

Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank voor directe verlichting van elke hoest - voor de nacht - 120 ml

Beste Hoestdrank Droge Hoest
3. Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank

Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel - 180 ml

Beste Hoestdrank 1 Jaar 
4. Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel

Natterman Hoestdrank Direct - to go - Anti-hoestmiddel - 12 sticks

Beste Hoestdrank Vastzittend Slijm
5. Natterman Hoestdrank Direct - To Go

Top 10 Beste Hoestdranken

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire hoestdranken bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top hoestdranken bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van Hoestdrank?

Waar moet je opletten bij het kopen van hoestdrank? Wat is de beste hoestdrank volgens de consumentenbond? Welke hoestdrank is het beste? Dit zijn allemaal vragen die we vaak te horen krijgen. Om deze vragen te beantwoorden hebben we dit artikel gemaakt.

Voordat je hoestdrank koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Soorten hoest

In eerste instantie is het belangrijk om te kijken naar de hoest. Van welke hoest heb jij last? Dit kan bijvoorbeeld droge hoest zijn maar kriebelhoest komt ook vaak voor. De hoestdranken zijn vaak gespecialiseerd in een bepaalde hoest. Kijk hier dus goed naar.

Leeftijd

Verder is het goed om te kijken naar de leeftijd die geschikt is voor de hoestdrank. Hoestdrank mag soms alleen gebruikt worden door volwassenen vanaf 18 jaar. Dan is het niet geschikt voor baby's. Let hier dus goed op zodat je geen miskoop hebt.

Inhoud

Heb jij veel last van je keel? Neem dan hoestdrank met een grote hoeveelheid. Hierdoor voorkom je dat je het vaker moet kopen. Als je minder last heb is het aan te raden om een kleinere inhoud te kopen. Zo bespaar je ook een beetje de kosten.

Prijs

Hoestdrank is vaak redelijk duur. Daarom is het ook goed om naar de prijs te kijken. Sommige merken zijn nou eenmaal wat duurder dan andere. Het is dan ook belangrijk om eerst goede research te doen. Op deze manier kan je ook gerichter opzoek gaan.


Wat is de beste Hoestdrank van 2022? 

Wat is de beste hoestdrank van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten hoestdranken getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste hoestdranken in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten er in de hoestdrank test 2022 zitten? Lees dan gauw verder!

1.  Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

beste hoestdrank

9.3

Eindbeoordeling

Werking

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De nummer 1 in onze lijst is de Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank! Dit is de beste hoestdrank 2022 en daardoor dus ook de beste koop.

De hoesdrank heeft een directe werking. Daardoor kan het goed droge hoest, kriebelhoest en keelpijn bestrijden. Er wordt een beschermlaag gecreëerd. Uiteindelijk geeft dat dus een gevoel van verlichting. De problemen nemen dan heel erg snel af.

Het heeft ook geen vieze smaak. Daardoor hoef je er niet tegenop te kijken als je het gaat innemen. Je hoestcyclus wordt als het ware doorbroken. Hierdoor heb je minder last van je keel en heb je weer zin in de dag. Kortom, goede hoestdrank die meerdere problemen oplost.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

 • Vanaf 3 jaar
 • Directe werking
 • 2-in-1 werking

Nadelen Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

 • Geen

2. Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank

Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank - Met honing - 120ml

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Werking

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij echt last van kriebelhoest? Dan is de Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank wat voor jou! Het zorgt ervoor dat je snel weer hersteld bent.

Er is niets vervelender dan kriebelhoest hebben. Hier krijg je de neiging om je nek te krabben. Het is een plek die niet te bereiken is. Met de Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank is de kriebelhoest verleden tijd. De hoestdrank heeft een honing smaakje.

Hierdoor is het gebruiksvriendelijk aangezien een redelijk normale smaak heeft. Verder is het ook nog geschikt voor vastzittende hoest en prikkelhoest. Zo is het multifunctioneel. De Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank is wel geschikt voor volwassenen maar niet voor baby's.

Voordelen Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank

 • Lekkere honingsmaak
 • Kan je makkelijk meenemen

Nadelen Bronchostop Direct Junior - Hoestdrank

 • Kleine inhoud

3. Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank

Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank voor directe verlichting van elke hoest - voor de nacht - 120 ml

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Werking

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Droge hoest is zeker niet fijn en het kan lang aanhouden. Wil je ervan af komen? Kies dan de Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank. Dit is zeer goede hoestdrank die voor een snelle verlichting zorgt.

Het merk Bronchostop heb je al op plek 2 gezien. Dit komt omdat het een goed merk is. De Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank is ook zeker niet anders. Deze hoestdrank heeft zelfs een 5-in-1 werking. Hierdoor hersteld het je keel weer tot de oude staat.

Je kan de Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank het best voor het slapen innemen. Zo herstel je in de nacht en kan je de dag goed beginnen. Tijdens het slapen krijg je dan een verzachtend effect. Daardoor hoef je hoestdrank ook niet mee te nemen.

Voordelen Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank

 • Kan het voor het slapen innemen
 • Zitten natuurlijk ingrediënten in

Nadelen Bronchostop Direct Nacht - Hoestdrank

 • Kan het niet gebruiken als je allergisch bent voor IJslands mos

4. Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel

Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel - 180 ml

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Werking

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

De hoestdrank test is niet alleen voor volwassenen. Het is ook belangrijk om hoestdrank te hebben voor kinderen. De Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel is een uitstekende optie. 

De Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel is al geschikt voor baby's vanaf 1 jaar. Daardoor is het ook uiterst geschikt voor kinderen. Het is ook voor meerdere hoesten te gebruiken. Dat is ook handig aangezien kinderen het soms lastig vinden om te zeggen wat ze hebben.

Verder heeft het nog een beschermende en verzachtende werking. De hoestdrank zorgt ervoor dat het slijm vloeibaar wordt. Op deze manier kan je kind het slijm makkelijker ophoesten. Er worden ook nog natuurlijke ingrediënten gebruikt om het zo veilig mogelijk te maken..

Voordelen Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel

 • Goed merk
 • Voor meerdere hoesten

Nadelen Natterman Hoestdrank - Anti-Hoestmiddel

 • Moeilijk te onderscheiden van andere Natterman producten

5. Natterman Hoestdrank Direct - To Go

Natterman Hoestdrank Direct - to go - Anti-hoestmiddel - 12 sticks

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Werking

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Natterman Hoestdrank Direct - To Go. Deze is uiterst geschikt om vastzittend slijm weg te halen. Hierdoor krijgt je keel weer wat meer rust. 

Vastzittend slijm is heel irritant en het kan een lange tijd aanhouden. De Natterman Hoestdrank Direct - To Go kan je makkelijk meenemen en je kan hiermee het slijm bestrijden. Het zit in handige sticks waardoor je het overal kan innemen. Hierdoor hoef je niet het hele potje mee te nemen.

Het merk Natterman heb je al twee keer eerder gezien in deze lijst. Het is een vertrouwd merk dat goed weet hoe ze hoestproblemen moeten aanpakken. Ook met dit product worden je problemen minder. Je hoeft ook maar één stick te gebruiken en je voelt al onmiddelijk verbetering.

Voordelen Natterman Hoestdrank Direct - To Go

 • Makkelijk te gebruiken
 • Directe werking

Nadelen Natterman Hoestdrank Direct - To Go

 • Kinderen kunnen het moeilijk gebruiken

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel hoestdranken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hoestdranken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de hoestdranken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste hoestdranken op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>