• Home
 • /
 • Keuken
 • /
 • Beste Heetwaterdispenser [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Sanne

Best Geteste Heetwaterdispenser

KitchenBrothers Heetwaterdispenser

KitchenBrothers Heetwaterdispenser

De best geteste heetwaterdispenser van dit moment is duidelijk de KitchenBrothers Heetwaterdispenser. Met deze heetwaterdispenser zet jij namelijk in no time een lekker bakje thee of een kommetje soep. Met slechts één druk op de knop heb jij binnen 10 seconde een met heet water gevuld glas, kommetje of kop water. 

Ook kun je bij aanschaf van de KitchenBrothers Heetwaterdispenser kiezen uit twee verschillende formaten. Zo heeft het ene model een inhoud van 2 liter terwijl het grote model zelfs een inhoud van 2,7 liter heeft. Dankzij het RVS zwarte materiaal is hij ook nog eens ontzettend makkelijk schoon te houden.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Op zoek naar de beste heetwaterdispenser van dit moment? Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste heetwaterdispensers van dit moment. Dit hebben wij gedaan door tientallen verschillende heetwaterdispensers met elkaar te vergelijken in onze handige beste heetwaterdispenser test 2022. 

Hierbij hebben wij elke heetwaterdispenser op een bepaald aantal belangrijke criteria getest. Hierbij hebben wij ook heetwaterdispensers uit verschillende prijsklassen en categorieën getest om voor iedereen de perfecte heetwaterdispenser te vinden. Benieuwd naar de beste heetwaterdispensers van dit moment en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

13

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Heetwaterdispensers

KitchenBrothers Heetwaterdispenser

Beste koop heetwaterdispenser
1. KitchenBrothers Heetwaterdispenser

Beste heetwaterdispenser

Beste luxe heetwaterdispenser
2. MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met Digitaal Display - HWD20

Beste heetwaterdispenser

Beste grote heetwaterdispenser
3. ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer

Beste heetwaterdispenser

Beste heetwaterdispenser met anti-kalk filter
4. Inventum HWD722 - Heetwaterdispenser - 2.2 liter - Zwart

Beste heetwaterdispenser

Beste budget heetwaterdispenser
5. Tomado TWD2501B - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker 

Top 10 Beste Heetwaterdispensers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire heetwaterdispensers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top heetwaterdispensers bij deze webshops.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een heetwaterdispenser?

Maar wat moet je eigenlijk op letten bij het aanschaffen van een heetwaterdispenser en welke heetwaterdispenser past het beste bij mij? Dit zijn zomaar twee vragen die wij redelijk vaak voorbij hebben zien komen. Om die reden hebben wij de belangrijkste criteria die wij getest hebben in onze beste heetwaterdispenser hieronder op een rijtje gezet. Dit zijn tevens criteria die ook getest zijn in de beste heetwaterdispenser volgens de consumentenbond test.

Door rekening te houden met de onderstaande criteria weet je zeker dat je de geschikte heetwaterdispenser vind. Het gebeurt namelijk regelmatig dat consumenten een verkeerde aankoop doen doordat zij vergeten na te denken over enkele belangrijke punten. Bespaar jezelf de moeite van retourneren en kies in één keer de juiste heetwaterdispenser. 

Waterreservoir

Allereerst is het belangrijk om naar het waterreservoir van de heetwaterdispenser te kijken. Hier zijn namelijk twee twee punten erg belangrijk namelijk de inhoud van deze waterreservoirs en of deze uitneembaar zijn of niet. Zo hebben kleinere goedkopere heetwaterdispensers vaak een kleinere inhoud.

Dit kan vervelend zijn wanneer jij bijvoorbeeld voor een groot gezelschap thee of soep wil klaarmaken. Aan de andere kant is het ook onnodig om een heetwaterdispenser aan te schaffen met een veel te groot waterreservoir. Dit neem namelijk weet ontzettend veel ruimte in beslag. 

Daarnaast zijn sommige waterreservoirs uitneembaar. Dit kan handig zijn wanneer je het waterreservoir wilt vullen of wanneer je deze wilt schoonmaken. Kijk dus voor het aanschaffen van een heetwaterdispenser of deze over de juiste soort waterreservoir beschikt. 

Instellingen

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de instellingen van de heetwaterdispenser. De instellingen waarover de heetwaterdispenser beschikt staan vaak aangegeven in de product omschrijving. Bekijk dus vooraf goed of de heetwaterdispenser beschikt over de instellingen die jij nodig hebt.

Enkele instellingen kunnen bijvoorbeeld de dosering zijn, de warmte regelaar of het automatisch vullen. Het laatste punt verkijken mensen zich vaak op doordat sommige heetwaterdispensers constant ingedrukt moeten blijven om heet water te geven terwijl andere dat automatisch doen. 

Filters

Naast het waterreservoir en de instellingen van de heetwaterdispensers is het ook belangrijk om te kijken naar de filters waarover de dispensers beschikken. Zo hebben sommige heetwaterdispensers een kalk filter waardoor het kalk uit het water gefilterd wordt. Dit kan erg handig zijn omdat water soms erg veel kalk kan bevatten wat niet bevorderend is.

Prijsklassen

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijsklassen te kijken. Je wilt namelijk niet teveel betalen terwijl dat totaal niet nodig is. Kies daarom niet altijd voor de beste optie als dat niet nodig is. De beste optie beschikt vaak over alle benodigde criteria terwijl jij misschien genoegen neemt met minder.

Om die reden hebben wij heetwaterdispensers uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd in onze top 5. Zo zit er voor iedereen de perfecte heetwaterdispenser bij.


Wat is de beste heetwaterdispenser van 2022? 

Maar wat is dan de beste heetwaterdispenser 2022? Wij zijn op onderzoek uit gegaan om jou van dit antwoord te voorzien. Dat hebben wij gedaan door een beste heetwaterdispenser test uit te voeren. Zoals benoemd hebben wij deze modellen getest op de bovenstaande criteria. Daarnaast hebben wij ook gekeken naar functionaliteiten, prijs/kwaliteit en gebruiksgemak.

Ook hebben wij elke heetwaterdispenser voorzien van een korte product omschrijving en hebben wij de voor- en nadelen van elk model opgenoemd. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met tientallen reviews van andere consumenten. Benieuwd naar de modellen die het gemaakt hebben tot onze top 5 en welke de beste is? Lees dan gauw verder!

1. MOA Heetwaterdispenser - Instant Waterkoker - HWD14

KitchenBrothers Heetwaterdispenser

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de beste heetwaterdispenser van 2022? Dan is de KitchenBrothers Heetwaterdispenser wat voor jou! Dit is de beste koop van een heetwaterdispenser in 2022. Zo zet je met deze heetwaterdispenser in slechts 10 seconde een glas, mok of kop kokend water klaar. Daarnaast is hij er in verschillende formaten te verkrijgen, namelijk in 2 liter en 2,7 liter variant.

Met deze grote inhoud voorzie jij gemakkelijk een grote groep van een heerlijke bak thee of warme kom soep. Verder beschikt deze heetwaterdispenser over 2600 watt en een handig touch display. Hierdoor zet jij binnen een korte tijd 13 koppen thee klaar met een vol reservoir. 

Wil je nou meer weten over deze beste koop heetwaterdispenser van 2022? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment!

Voordelen KitchenBrothers Heetwaterdispenser

 • Beschikt over antislipvoetjes
 • Grote inhoud (2 en 2,7 liter)

Nadelen KitchenBrothers Heetwaterdispenser

 • Niet in hoogte verstelbaar

2. MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met Digitaal Display - HWD20

Beste heetwaterdispenser

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een luxere variant heetwaterdispenser? Dan zoek jij de MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker. Deze heetwaterdispenser zet namelijk ook binnen een halve minuut een lekkere warme kop thee. Daarnaast is het mogelijk om elke gewenste temperatuur in te stellen via het heldere touchscreen display aan de bovenzijde.

Dit stijlvolle product past in elk interieur thuis doordat hij in diverse kleuren verkrijgbaar is. Daarnaast beschikt deze heetwaterdispenser wel over een afneembare watertank en is hij BPA-vrij. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat hij niet zomaar van zijn plaats verschuift. Het vermogen van dit apparaat is maximaal 2400 watt.

Voordelen MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met Digitaal Display - HWD20

 • Afneembare watertank
 • BPA-vrij

Nadelen MOA Heetwaterdispenser - Luxe Instant Waterkoker - Met Digitaal Display - HWD20

 • Product gewicht 2,27 kilogram

3. ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer

Beste heetwaterdispenser

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Zoek jij een grotere variant heetwaterdispenser dan is de ProfiCook HWS 1145 de perfecte heetwaterdispenser voor jou. Deze grote heetwaterdispenser beschikt namelijk over een inhoud van 4 liter waardoor jij met gemak een hele grote groep voorziet van een warm kopje thee of een lekker soepje. Daarnaast is het apparaat roestvrijstaal door de RVS behuizing.

De heetwaterdispenser is BPA-vrij en beschikt over handige antislipvoetjes welke het apparaat goed op zijn plek houden. Ook schakelt dit apparaat zichzelf uit wanneer hij lang niet gebruikt is om energie en moeite te besparen. In circa 5 seconde zet jij een kokend bakje water welke eenvoudig in te stellen zijn via het LED-display met touch bediening.

Voordelen ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer

 • Waterreservoir van wel 4 liter
 • Automatische uitschakeling

Nadelen ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer

 • Geen afneembare watertank

4. Inventum HWD722 - Heetwaterdispenser - 2.2 liter - Zwart

Beste heetwaterdispenser

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij graag een heetwaterdispenser met anti-kalk filter maar wil jij niet te veel betalen? Dan is de Inventum HWD722 de geschikte heetwaterdispenser voor jou. Deze heetwaterdispenser beschikt namelijk over een handige waterfilter met een waterreservoir van 2,2 liter. Ook is de temperatuur instelbaar van 20 graden tot wel 100 graden.

Het ontkalkingsysteem schakelt zichzelf automatisch in wanneer dit nodig is. Deze heetwaterdispenser beschikt over een maximaal vermogen van 2600 watt en heeft een kunststoffen behuizing. De reviews laten vaak zien dat deze heetwaterdispenser een goede prijs-/kwaliteit keuze zijn.

Voordelen Inventum HWD722 - Heetwaterdispenser - 2.2 liter - Zwart

 • Goede heetwaterdispenser
 • Beschikt over 2600 watt aan vermogen

Nadelen Inventum HWD722 - Heetwaterdispenser - 2.2 liter - Zwart

 • Geen automatische uitschakeling

5. Tomado TWD2501B - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker 

Beste heetwaterdispenser

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar de goedkoopste variant heetwaterdispenser uit onze top 5? Dan zoek je de Tomado TWD2501B heetwaterdispenser. Deze beschikt namelijk over de belangrijkste functionaliteiten maar is wel scherp geprijsd. Zo heeft deze waterdispenser een inhoud van 2,5 liter waardoor hij net zo groot is als vergelijkbare modellen.

Het vermogen is ook goed met een maximaal vermogen van 2600 Watt waardoor jij binnen no time een lekker bakje thee of soep zet. Het apparaat beschikt over een automatische uitschakeling bij lange inactiviteit van het apparaat. Daarnaast wordt er een waterfilter meegeleverd en wordt er 2 jaar garantie gegarandeerd door Tomado.

Voordelen Tomado TWD2501B - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker 

 • Goede prijs/kwaliteit

Nadelen Tomado TWD2501B - Heetwaterdispenser - Instant waterkoker 

 • Geen afneembare watertank

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel heetwaterdispensers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten heetwaterdispensers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de heetwaterdispensers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste heetwaterdispensers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP