fbpx

Publicatie datum: 27 februari, 2023

Door: Jack

Best Geteste Hardloop Telefoonhouder

iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

iMoshion Hardloop telefoonhouder

De iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband komt als beste uit de test! Doordat hij gemaakt is van flexibel en ademend materiaal voel je bijna niet dat je hem om hebt. Ook is hij spatwaterdicht en heeft hij ruimte om veilig je pasjes en sleutels op te bergen. En dat allemaal met een fantastische prijs / kwaliteitsverhouding.

Wat is de beste telefoonhouder voor tijdens het hardlopen

Je telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken. De meeste mensen hebben hem ook vrijwel altijd bij zich. Je kan hem mee nemen in je zak of in je tas. Maar bij hardlopen is dit een lastig verhaal. Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon door je hele zak heen beweegt tijdens het lopen. Of dat je telefoon steeds uit je zak valt.

Je zou natuurlijk ervoor kunnen kiezen om je telefoon thuis te laten. Maar je wilt natuurlijk wel je favoriete muziek mee nemen, je kilometers bijhouden en je snelheid zien. En misschien wel het belangrijkste, voor je eigen veiligheid. Als er wat gebeurd wil je wel iemand kunnen bereiken.

Gelukkig is hier een oplossing voor, de hardloop telefoonhouder. Dit is een band die om je arm heen gaat waar je telefoon inpast zodat je hier geen last van hebt. Maar wat is nu de beste hardloop telefoonhouder? Daar gaan we je in dit artikel antwoord op geven.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten Vergeleken

10

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hardloop Telefoonhouder 

iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

Beste Koop Hardloop Telefoonhouder
1. iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

Beste Hardloop Telefoonhouder Waterdicht
2. R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

Beste Hardloop Telefoonhouder Heup
3. Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

Beste Hardloop Telefoonhouder Magnetisch
4. Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar

Beste Hardloop Telefoonhouder 360 Graden
5. Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar


Top 10 Beste Hardloop Telefoonhouder

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste Hardloop Telefoonhouders! Als je toch naar de uitslag van de beste Hardloop Telefoonhouder wilt kijken, dan raden we je aan om even verder te scrollen.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Hardloop Telefoonhouder?

Hardloop Telefoonhouders zijn er veel verschillende soorten en maten. Zo heb je Telefoonhouders met een soort zak waar je telefoon inpast, maar ook met rubberen banden die de telefoon klemt. Zo zijn er nog meerdere factoren waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een Hardloop Telefoonhouder.

De beste Hardloop telefoonhouder volgens de consumentenbond? Helaas daar hebben ze geen onderzoek naar gedaan. Maar gelukkig hebben wij meer dan 18 producten getest en hebben we uitgebreid onderzoek gedaan zodat je alsnog de beste Hardloop Telefoonhouder kan vinden.   

De maat

Bijna alle banden van de Hardloop Telefoonhouders zijn verstelbaar en op deze manier dus universeel. Dit is wel zo makkelijk en scheelt je een keuze te maken voor de maat.

De maat van je telefoon is meer van belang. Gelukkig is het niet zo dat je voor elke telefoon een andere band nodig hebt, maar er zijn hier meestal wel een paar maten in. Let hier goed op de grootte van je telefoon en of deze in de Hardloop Telefoonhouder past.

Waterdichtheid

Zoals eerder benoemd zijn er verschillende manieren hoe je telefoon aan de band verbonden wordt. Dit heeft invloed op de waterdichtheid van de Hardloop Telefoonhouder. Tegenwoordig zijn veel telefoons waterdicht, maar nog niet allemaal. 

Let hier goed op. Is je telefoon niet waterdicht? Kies dan voor een waterdichte Hardloop Telefoonhouder.

Extra opbergruimte

Wil je ook nog pasjes en/of sleutels mee nemen onderweg? Kies dan voor een Hardloop Telefoonhouder die extra opbergruimte heeft. Zo neem je makkelijk je belangrijkste spullen mee.

Het nadeel hiervan is dat de band vaak groter en zwaarder is. Neem je verder niks mee? Kies dan voor een band zonder extra opbergruimte.


Wat zijn de Beste Hardloop Telefoonhouders?

Het laatste, maar misschien wel belangrijkste onderdeel is onze top 5! Aan de hand van bovenstaande punten en nog veel meer factoren hebben wij de beste Hardloop Telefoonhouders voor jou op een rijtje gezet.

In deze ultieme top 5 hebben wij alleen de allerbeste producten staan. Ook hebben we gekeken naar verschillende behoeftes die je hebt. Zo zijn er verschillende soorten Hardloop Telefoonhouders waaronder ook een heupband.

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geworden welke producten we voor jou hebben uitgekozen? Lees dan snel verder!

1. iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is de iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband. Deze band is gemaakt van flexibel en ademend materiaal waardoor deze niet irriteerd op je arm. Ook heb je hierdoor bijna niet het gevoel dat de een Hardloop Telefoonhouder om hebt.

Door (lichte) regen lopen is ook geen probleem met deze Telefoonhouder, hij is namelijk spatwater dicht door de plastic beschermlaag. Ook heeft hij speciale opbergplekken voor je pasjes en sleutels. Deze zitten goed beschermd waardoor je ze niet kwijt kan raken.

Door het touchscreen kijkvenster kan je alles zien en wat er op je telefoon gebeurd en deze ook nog eens bedienen. Enthousiast geworden? Kijk dan snel naar de beste prijs via de button hierboven.

Voordelen iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

 • Touchsceen kijkvenster
 • Ruimte voor pasjes en je sleutel
 • Spatwaterdicht 
 • Gemaakt van flexibel en ademend materiaal

Nadelen iMoshion Hardloop telefoonhouder - Hardloopband - Universele Sportarmband - Ruimte voor pasje en sleutel

 • Haakjes zijn niet plooibaar

2. R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben je een hardloper die door weer en wind gaat? Dan is de Waterdichte R2B Hardloop telefoonhouder de beste keuze voor jou. De Telefoonhouder is volledig waterdicht en houd je telefoon ook in harde regenbuien netjes droog.

De reflecterende strips op de op de Telefoonhouder zorgen ervoor dat je in het donker beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers. En dat is wel zo veilig. Ook kan je je pasjes mee nemen en de sleutel zodat je alles op zak hebt wat je nodig hebt.

Door de verstelbare band past hij bij iedereen om de arm. De Hardloop Telefoonhouder is er in twee verschillende maten zodat elke telefoon hiervoor geschikt is. Iets voor jou? Klik op bovenstaande button voor de beste prijs! 

Voordelen R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

 • Volledig waterdicht
 • Reflecterende strips voor extra veiligheid
 • Extra ruimte voor pasjes en sleutels
 • Verstelbare band

Nadelen R2B® Hardloop telefoonhouder waterdicht - Reflecterend - Sportarmband - Sportband - Hardlopen - Armband telefoon - Model Enschede

 • In 1 kleur beschikbaar

3. Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Is een band om je arm niets voor jou? Of wil je juist dat niemand ziet dat je telefoon, pasjes en sleutels op zak hebt? Dan bied de Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon alles wat je zoekt. 

Door de verstelbare band past is deze aan te passen van 60 tot 120 cm. Hierdoor past hij vrijwel zeker ook bij jou. En omdat hij om je heup zit kan je hem onder je shirt dragen waardoor niemand ziet wat je bij je draagt. Draag je hem wel boven je shirt? Dan is die door de reflecterende band ook nog eens extra veilig.

Door het zakje aan de band heb je plek voor meerdere spullen en kan je onbezorgd op pad. Ook is deze Hardloop Telefoonhouder 100% zweet en regenbestendig.

Voordelen Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

 • 100% zweet en regenbestendig
 • Veilig: wegwerkbaar en reflecterend
 • Ruimte voor meerdere spullen
 • Volledig verstelbaar van 60 tot 120 cm

Nadelen Fit Evolve® Sport Heupband - Hardloopband Telefoon - Sportband - Hardloop Riem - Heuptas - Unisex/Onesize - Running belt - Zwart

 • Telefoon uit het zakje halen om te besturen

4. Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Pak je tijdens het harlopen weleens je telefoon erbij? Dan wil je natuurlijk niet elke keer je telefoon uit een houder moeten halen. Met de Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen kan je makkelijk en snel bij je telefoon. 

Door het magnetische systeem haal je hem er zonder moeite af en klik je hem er ook zo weer op. Super handig dus! De vingerafdrukontgrendeling en gezichtsidentificatie blijven in deze hoes ook werken waardoor je snel in je telefoon kan.

Sporten in de regen is ook geen probleem, de Hardloop Telefoonhouder is namelijk ook nog eens waterdicht. En door de reflecterende band ben je in het donker ook goed te zien.

Voordelen Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

 • Waterdicht
 • Makkelijk toegang tot je telefoon door magneet
 • Vingerafdrukontgrendeling en gezichtsidentificatie blijft werken
 • Reflecterende band

Nadelen Shapeheart - Magnetische sportarmband - Telefoonhoes hardlopen

 • Geschikt tot 5,5 inch

5. Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar

Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als je weleens foto's maakt tijdens het hardlopen dan wil je niet dat je telefoon in een plastic zakje zit. De Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar houd je telefoon vast door middel van een rubber systeem. Hierdoor blijft je camera vrij voor de mooiste foto's. 

Door het kliksysteem kan je je telefoon 360 graden draaien waardoor je in elke positie goed op je telefoon kunt kijken. Ook klik je hem makkelijk los en vast als je de telefoon in je handen wilt hebben. Zo ben je snel weer op weg.

Klik hier voor de beste prijs!

Voordelen Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar

 • 360° draaibaar
 • Eenvoudig te bedienen omdat er geen plastic laag overheen zit
 • Eenvoudig in en uit te klikken

Nadelen Sport-WILP Hardloop Telefoonhouder - Polsband - Armband - Hardloop Armband Telefoon - 360° draaibaar

 • Niet waterdicht

Hoeveel Hardloop Telefoonhouder hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 Hardloop Telefoonhouders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Hardloop Telefoonhouder op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Hardloop Telefoonhouders zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>