fbpx

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Handdoeken

Best geteste handdoeken

Homéé Gastdoeken Ruche Wit

Ben jij op zoek naar de beste handdoeken van 2023? Dan zit je hier goed! Dit zijn namelijk de Homéé Gastdoeken Ruche Wit. Wij hebben de handdoeken test gedaan en deze is als best getest eruit gekomen. Het is namelijk heel erg zacht en neemt snel vocht op. Daardoor ben je snel droog en heb je het niet meer koud!

Het is ook nog verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren waardoor je het goed kan matchen met je badkamer. De goede kwaliteit zorgt er weer voor dat het lang mee gaat. Na meerdere wasbeurten blijft het namelijk een goede uitstraling hebben. De handdoeken zijn heel erg licht waardoor je het gemakkelijk kan meenemen.

Ben jij benieuwd naar de Homéé Gastdoeken Ruche Wit? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Om de dag fris te beginnen is het altijd fijn om te starten met een warme douche. Dit zorgt ervoor dat je goed de dag kan beginnen. Je hebt een handdoek nodig om jezelf op te drogen. Het klinkt heel erg logisch maar het is fijn om goede handdoeken aan te schaffen.

Dit zorgt er namelijk voor dat je goed opdroogt en je er vaker gebruik van kan maken. De meeste handdoeken lijken op elkaar maar er zitten wel degelijk verschillen tussen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal en de lengte etc. Maar wat zijn de beste handdoeken van dit moment?

Het is een vraag die we vaak te horen krijgen en daarom hebben we ook dit artikel geschreven. Zo hebben we meerdere producten getest en uiteindelijk een ultieme Top 5 gevormd. Dit zijn de beste handdoeken van 2023. Elk product heeft ook z'n eigen categorie en wordt omschreven met een korte review. Zo kan je zelf de geschikte handdoeken uitkiezen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

29

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Handdoeken

Best geteste handdoeken

Beste Koop Handdoeken
1. Homéé Gastdoeken Ruche Wit

Seashell Luxor Hotel Handdoek - Zwart - 7 stuks - 50x100cm

Beste Luxe Handdoeken
2. Seashell Luxor Hotel Handdoek

Sauna Handdoek - 200x90cm - 100% Gekamd katoen - Badhanddoek - Hotel Kwaliteit - Wit

Beste Handdoeken Sauna
3. PURE HOME COTTON Sauna Handdoek

HOOMstyle Luxe Handdoeken Set 4 stuks - 100% Katoen 650gr - 60x110cm – Groen / Olijf

Beste Handdoeken Badkamer
4. HOOMstyle Luxe Handdoeken

A.i&E Haarhanddoek - Sneldrogend - Microvezel - Wit - 25x50cm

Beste Handdoeken Haar
5. A.i&E Haarhanddoek


Top 10 Beste Handdoeken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste handdoeken! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van Handdoeken?

We hebben al eerder aangegeven dat de meeste handdoeken heel erg op elkaar lijken maar dat er wel degelijk verschillen in zitten. Handdoeken kopen kan daarom best lastig zijn en daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop?

En wat zijn de beste handdoeken volgens de consumentenbond? Het is in ieder geval belangrijk om deze vragen goed door te nemen. Daarom hebben wij ook dit artikel geschreven. Hieronder hebben we een aantal criteria op een rijtje gezet die je zeker kan meenemen bij het aankoopproces. Op deze manier voorkom je een miskoop!

Maat

Het eerste belangrijke punt om naar te kijken is de maat van de handdoeken. Zo heb je grote maar ook kleine formaten. Sommige handdoeken zijn bijvoorbeeld ook alleen geschikt voor het haar. Het formaat is hier wel wat anders. Een normale handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 cm. Je kan ze ook groter krijgen maar iedereen heeft z'n eigen voorkeur. Denk hier dus goed over na!

Gebruik

Daarbij is het gebruik van een handdoek ook heel erg belangrijk. Dit hangt ook vaak samen met de maat. Zo heb je ook bad- en strandhanddoeken. De maten zijn hiervoor anders en het gebruik ook. Daarom is het handig om jezelf af te vragen waarvoor je de handdoek wilt gebruiken. Op deze manier is het ook gemakkelijker om gericht opzoek te gaan en een goede handdoek te vinden.

Gewicht

Het is fijn als handdoeken redelijk licht zijn zodat je ze weer gemakkelijk kan meenemen. Maar wat is het goede gewicht voor een handdoek? Dit wordt berekend in gram per m2. Onder de 550 gram per m/2 heb je een lichte handdoek. Alles daarboven is middelzwaar of zwaarder. Het is dus belangrijk om hier goed naar te kijken zodat je de juiste beslissing kan maken. 

Drogen

De meeste mensen douchen één keer per dag en daarom is het droogproces ook heel erg belangrijk. Dit moet wel snel genoeg gaan zodat je de handdoek de volgende dag weer kan gebruiken. Minder dikke handdoeken drogen snellen terwijl dikkere handdoeken er weer wat langer over doen. Kijk hier dus goed naar zodat je het niet elke dag hoeft te verwisselen. 


Wat zijn de beste Handdoeken?

Een vraag die wij veel voorbij hebben zien komen is 'welke handdoeken zijn het beste?'. Om antwoord op deze vraag te kunnen geven hebben wij tientallen handdoeken met elkaar vergeleken in onze test. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een Top 5 samengesteld met de beste producten.

Hieronder vind je voor elke handdoeken uit onze Top 5 een product omschrijving. Hierbij hebben wij de voor- en nadelen van elk model opgenoemd en hebben wij ze tot slot een eindbeoordeling gegeven. Ook hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Homéé Gastdoeken Ruche Wit

Best geteste handdoeken

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

We hebben meerdere producten getest en er kan er maar één de beste zijn. Dat is in dit geval de Homéé Gastdoeken Ruche Wit! Hiermee zijn het de beste handdoeken van 2023.

Deze prachtige handdoeken zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Zo heeft het kleinste formaat een afmeting van 16 x 24 centimeter. Je kan ook voor een grotere handdoek gaan met een afmeting van 70 x 140 centimeter. Hierdoor zijn de dus geschikt voor meerdere situaties. De Homéé Gastdoeken Ruche Wit zijn ook heel erg zacht waardoor het fijn aanvoelt. Je kan het water gemakkelijk van je lichaam afhalen.

Verder is het nog makkelijk te wassen. Je hoeft het op 40 graden te wassen de viezigheid gaat er snel vanaf. De normale handdoeken zijn in het wit maar je kan het ook nog krijgen in 9 andere kleuren. Je kan dus ook voor felle kleuren kiezen die goed bij je badkamer passen. Het droogt ook redelijk snel op. Dat is heel erg fijn aangezien het goed is om vaak te douchen en de handdoek moet dan wel schoon zijn.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Homéé Gastdoeken Ruche Wit

 • Verkrijgbaar in 10 kleuren
 • Makkelijk schoon te krijgen
 • Zachte stof
 • Je kan het gebruiken voor meerdere situaties 

Nadelen Homéé Gastdoeken Ruche Wit

 • Kan snel vies worden door de witte kleur

2. Seashell Luxor Hotel Handdoek

Seashell Luxor Hotel Handdoek - Zwart - 7 stuks - 50x100cm

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plek hebben we de Seashell Luxor Hotel Handdoek! Dit zijn luxe handdoeken die een echte toevoeging zijn in je badkamer. Hierdoor heb je echt het gevoel alsof je in een hotel zit.

De Seashell Luxor Hotel Handdoek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor het zeer lang meegaat. Je kan het vaak wassen en de kwaliteit blijft hetzelfde. Het moet op 60 graden gewassen worden zodat alle bacteriën eraf gaan. De zwarte kleur zorgt ervoor dat het niet snel vies wordt. Daarnaast is het een redelijk zachte handdoek. Het voelt fijn aan op het lichaam en alle nattigheid gaat er snel vanaf.

Deze handdoeken hebben een normaal formaat. Zo kan je het goed gebruiken voor het douchen maar je hebt ook een groter formaat. Deze is ook heel erg geschikt voor andere activiteiten. Denk aan het strand of aan een sauna. Dit zorgt ervoor dat de handdoek ook multifunctioneel is! Verder is het nog te verkrijgen in 10 verschillende kleuren. Je kan dus meerdere aanschaffen zodat je de handdoeken goed kan verdelen onder het gezin.

Voordelen Seashell Luxor Hotel Handdoek

 • Heeft ook een groot formaat
 • Droogt snel
 • Zorgt ervoor dat je goed droog wordt
 • Je ziet er niet snel viezigheid op

Nadelen Seashell Luxor Hotel Handdoek

 • Weegt 2 kilogram

3. PURE HOME COTTON Sauna Handdoek

Sauna Handdoek - 200x90cm - 100% Gekamd katoen - Badhanddoek - Hotel Kwaliteit - Wit

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Gelukkig hebben we ook handdoeken erin verwerkt voor de sauna liefhebbers. De PURE HOME COTTON Sauna Handdoek kan je namelijk gemakkelijk meenemen zodat je optimaal kan genieten!

In een sauna kan het heel erg warm worden en daarom is het belangrijk om soms een goede verkoeling te hebben. Deze handdoek zorgt ervoor dat alle vocht goed opgenomen wordt. Zo is de PURE HOME COTTON Sauna Handdoek niet heel erg dik zodat je het ook makkelijk om kan hebben, Je hebt het daardoor niet te warm en dat zorgt voor een verkoeling. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.

Zo is het slijtvast en gaat het zeer lang mee. Het is ook een hele grote handdoek. Hierdoor is het ook zeer geschikt om mee te nemen naar het strand. Het is ook niet zo dik en daarom droogt het heel erg snel op. Dat is toch fijn voor als je vaak doucht! Je kan het ook gebruiken in een normale badkamer. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, grijs en wit. Dit geeft je de vrijheid om zelf een mooie kleur uit te zoeken!

Voordelen PURE HOME COTTON Sauna Handdoek

 • Ook geschikt voor het strand
 • Neemt al je vocht op
 • Is een grote handdoek
 • Droogt heel erg snel

Nadelen PURE HOME COTTON Sauna Handdoek

 • Je moet het op 60 graden wassen

4. HOOMstyle Luxe Handdoeken

HOOMstyle Luxe Handdoeken Set 4 stuks - 100% Katoen 650gr - 60x110cm – Groen / Olijf

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De badkamer is een goede plek waar je op rust kan komen. Daarom hebben we ook de beste badkamer handdoeken in de lijst verwerkt. Dit zijn namelijk de HOOMstyle Luxe Handdoeken!

De HOOMstyle Luxe Handdoeken zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor gaat het lang mee en kan je goed opdrogen. Je kan deze handdoek kopen in 3 verschillende maten. Iedereen heeft z'n eigen voorkeur en dit is een uitstekende keuze! Aan de bovenkant beschikt het over 2 ophang lussen. Deze kan je gebruiken om de handdoeken op te hangen. Dit is heel erg handig aangezien er niet overal plek voor is.

Er zijn 5 verschillende kleuren voor deze handdoeken. De mooie uitstraling zorgt ervoor dat het goed bij je badkamer past. Hiernaast kan je het gemakkelijk wassen. Je hoeft het alleen in de wasmachine te doen en de viezigheid gaat er snel vanaf. Bij dit pakket krijg je 4 handdoeken waardoor het uiterst geschikt is voor het hele gezin. Iedereen zal genieten van de zachte stof en het douchen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Voordelen HOOMstyle Luxe Handdoeken

 • Stevige kwaliteit
 • Beschikt over ophang lussen
 • Mooie kleur

Nadelen HOOMstyle Luxe Handdoeken

 • Droogt over het algemeen niet heel snel

5. A.i&E Haarhanddoek

A.i&E Haarhanddoek - Sneldrogend - Microvezel - Wit - 25x50cm

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Eindelijk zijn we aangekomen bij de laatste plek in onze Top 5. Deze is weggelegd voor de A.i&E Haarhanddoek! Het is namelijk de beste haarhanddoek van dit moment.

Iedereen kent het probleem wel. Je hebt lekker gedoucht en de lange haren zijn ook nat geworden. Het kan heel erg lang duren voor dit opdroogt. Dit kan best vervelend zijn aangezien je hier lang rond mee kan lopen. Met de A.i&E Haarhanddoek heb je dat probleem niet meer! Deze kan je namelijk gemakkelijk op zetten na het douchen en het zorgt ervoor dat je haar snel opdroogt. Je hebt ook geen last van je haren die rondslingeren.

Het is een redelijk kleine handdoek waardoor je het ook makkelijk kan meenemen. Hierdoor is het ook een echte lichtgewicht en je kan het ook gebruiken om je haar te verven. De handdoek is ook niet zo dik waardoor het snel opdroogt. Je kan er dus vaak in een korte tijd gebruik van maken. Het is ook nog is de goedkoopste optie van de lijst. Hierdoor is het de beste handdoeken aanbieding van 2023! Wie wil dat nou niet?

Voordelen A.i&E Haarhanddoek

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Kan het ook gebruiken als de haren geverfd worden
 • Droogt je haar goed

Nadelen A.i&E Haarhanddoek

 • Krijgt slechts 1 handdoek

Hoeveel soorten handdoeken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 handdoeken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de handdoeken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste handdoeken zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>