fbpx
 • Home
 • /
 • Fiets
 • /
 • Beste GPS Tracker voor op de fiets [Test 2023]

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste GPS Tracker voor op de fiets

Best geteste GPS Tracker voor op de fiets

Bikefinder - Fiets tracker

Oh nee! Fiets gestolen of kwijt? Met deze Bikefinder fiets tracker is dat probleem verleden tijd. Deze Bikefinder is namelijk door ons verkozen tot de beste GPS tracker voor op de fiets van 2023.

De tracker laat je onmiddelijk zien dat de fiets verplaatst wordt wanneer iemand deze mee wil nemen. Zo kan jij de dief op heterdaad betrappen. 

Deze tracker voor op de fiets kan je vrijwel onzichtbaar aan je stuur bevestigen. Zo weet de dief niet wat 'm overkomt. De tracker kan je linken aan een handige app voor zowel iOS als Android. Kortom: deze goede GPS tracker voor op de fiets is een echte uitkomst!

Een gestolen fiets is in Nederland een zeer bekend fenomeen. Het komt zelfs zo vaak voor dat de politie er niks meer mee doet. Gelukkig kan jij zelf heel makkelijk voorkomen dat je fiets (of zelfs auto) wordt gestolen met behulp van een GPS tracker voor op de fiets. Zo zie jij ten alle tijden waar je dierbare bezit is.

Om jou te ondersteunen bij het vinden van de beste GPS tracker voor op de fiets aanbieding hebben wij in dit artikel een aantal punten uitgewerkt om goed rekening mee te houden. Hiermee wordt een GPS tracker voor op de fiets kopen een appeltje eitje.

Daarnaast hebben wij ook tientallen verschillende trackers uitgebreid getest in een GPS tracker voor op de fiets test. Op die manier hoef jij zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste GPS tracker voor op de fiets, want wij hebben dat dus al voor je gedaan! De uitslag van de test vind je aan het einde van dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste GPS Trackers voor op de fiets

Best geteste GPS Tracker voor op de fiets

Beste Koop GPS Tracker voor op de fiets
1. Bikefinder - Fiets tracker

TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets

Beste Prijs-kwaliteit verhouding GPS Tracker voor op de fiets
2. TKMARS Mini GPS tracker

JOMY GPS Tracker – Auto / Vrachtwagen / Scooter / Fiets – Magneet – 5000mAh Accu – Waterproof – Zonder Abonnement

Beste Luxe GPS Tracker voor op de fiets
3. JOMY GPS Tracker

Tile Sticker (2022) - 1 pack

Beste Budget GPS Tracker voor op de fiets
4. Tile Sticker (2023) - 1 pack

Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond

Beste Mini GPS Tracker voor op de fiets
5. Mini GPS tracker Volg Systeem

Top 10 Beste GPS Trackers voor op de fiets

Met spoed een GPS Tracker voor op de fiets nodig? Geen probleem. Als je op onderstaande knop klikt wordt je vliegensvlug doorverwezen naar de top 10 beste GPS trackers voor op de fiets. Daar zit sowieso wel eentje tussen die in de smaak gaat vallen!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een GPS Tracker voor op de fiets?

Wanneer je denkt aan een GPS tracker voor op de fiets kopen is één ding belangrijk: dat 'ie goed werkt. Anders heb je er namelijk niks aan. En dat is zonde. Echter is het aanbod in zulke trackers vrij groot. Hierdoor kan het voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. 

Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen. Hieronder staan een aantal punten op een rijtje om goed op te letten tijdens het kopen van zo'n tracker. Ook is het belangrijk om te kijken naar de beste GPS tracker voor op de fiets volgens de consumentenbond. Wanneer je deze tips in je achterhoofd houdt voorkom je een miskoop en kies je sowieso een tracker waar je blij mee gaat zijn. 

Formaat

Allereerst is het formaat natuurlijk belangrijk. Waarvoor gebruik je de tracker? Zoals je je misschien kunt voorstellen heb je voor een auto een grotere tracker nodig dan voor bijvoorbeeld een fiets. Bedenk je dus van tevoren waarvoor je de tracker wil gebruiken en zorg dat het formaat hierop aansluit. Zo voorkom je dat je straks een te grote of te kleine tracker koopt.

Bereik

Ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het bereik. De ene tracker heeft een bereik van een paar kilometer, de andere weer van een hele lange afstand. Het is hierbij maar net waar je voorkeur ligt. Wel is het belangrijk om te weten dat een tracker met een zeer groot bereik waarschijnlijk ook een stukje duurder is. Maak dus bij jezelf de afweging of je hier extra geld voor over hebt.

Garantie 

Tot slot nog garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang de tracker optimaal moet werken zonder mankementen. Mocht de tracker binnen de gestelde garantietermijn dan kuurtjes krijgen kan je hierop terugvallen. De verkoper kijkt dan naar een passende oplossing zoals bijvoorbeeld een nieuwe tracker. Die zekerheid hebben is toch wel zo fijn. Zorg er daarom voor dat de garantie minstens één of twee jaar is.


Wat is de GPS Tracker voor op de fiets van 2023? 

Welke GPS tracker voor op de fiets is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van de resultaten van onze GPS tracker voor op de fiets test hebben wij een handige top 5 weten samen te stellen met de best geteste opties van dit moment.

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle GPS trackers voor op de fiets voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten GPS trackers voor op de fiets geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste GPS tracker voor op de fiets tussen zit. Ben jij benieuwd naar de GPS trackers uit onze top 5? Lees dan snel verder! 

1. Bikefinder - Fiets tracker

Best geteste GPS Tracker voor op de fiets

9.5

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.5

Functionaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De tracker die op een eerste plek wist te eindigen is deze Bikefinder. Deze Bikefinder is verkozen tot de beste GPS tracker GPS tracker voor op de fiets van 2023. En dat vinden we eigenlijk ook niet zo gek. De tracker is super simpel onder je stuur vast te maken en valt amper op.

Hiermee maken dieven geen schijn van kans. Zodra de fiets in beweging is krijg jij hier al een melding van. Zo weet je ten alle tijdens waar je fiets gebleven is. Dit kan je overigens bekijken in de bijbehorende app die geschikt is voor zowel iOS als Android. Dat is pas handig!

Voordelen Bikefinder - Fiets tracker

 • Werkt met behulp van een handige app voor Android en iOS
 • Je krijgt een melding wanneer de fiets in beweging is
 • De tracker valt vrijwel niet op

Nadelen Bikefinder - Fiets tracker

 • De tracker is behoorlijk prijzig in vergelijking met de andere trackers in dit rijtje

2. TKMARS Mini GPS tracker

TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets

9.3

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.3

Functionaliteit

9.6

Gebruiksgemak

8.8

Wanneer je kijkt naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit werd al vrij gauw duidelijk dat de TKMARS Mini GPS Tracker een absolute topper is. Deze tracker is te koop voor een schappelijk prijsje en biedt daar tegenover een zeer goede kwaliteit.

Zo is de tracker super klein en daardoor vrijwel volledig onopvallend. Zelfs dieven gaan deze tracker niet kunnen ontdekken. Je kan 'm gebruiken voor je kind, auto, scooter of fiets. Dat is pas handig!

Via de app kan je in real-time zien waar je vervoersmiddel zich bevindt. Deze app is overigens volledig gratis en te gebruiken voor zowel iOS als Android. De tracker heeft een bereik van 999999999 meter. Dat is niet verkeerd als je het ons vraagt.

Voordelen TKMARS Mini GPS tracker

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Van zeer klein formaat en daardoor totaal onopvallend
 • Heeft een bereik van maar liefst 999999999 meter

Nadelen TKMARS Mini GPS tracker

 • De batterij moet regelmatig opgeladen worden

3. JOMY GPS Tracker

JOMY GPS Tracker – Auto / Vrachtwagen / Scooter / Fiets – Magneet – 5000mAh Accu – Waterproof – Zonder Abonnement

8.9

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Functionaliteit

8.3

Gebruiksgemak

8.7

Heb je wat geld liggen voor een tracker? Overweeg dan eens de JOMY GPS Tracker. Deze tracker is misschien iets duurder dan je gewend bent, maar daar krijg je dan ook een zeer goede kwaliteit tracker voor terug.

Zo is de tracker volledig waterproof en heeft 'ie een 5000 mAh Accu. Daar kan je wel een aardig tijdje mee vooruit. Je kan 'm gebruiken op je auto, vrachtwagen, scooter of zelfs fiets. Via de bijbehorende app kan je dan precies zien waar je vervoersmiddel is.

Bij de tracker krijg je een gratis Lebara simkaart overigens. Ook dat is weer mooi meegenomen. Daarnaast kan de tracker ook maar liefst 3 maand in stand-by staan. 

Voordelen JOMY GPS Tracker

 • Wordt geleverd met een gratis Lebara simkaart
 • De tracker kan maar liefst 3 maand in stand-by staan
 • Heeft een sterke accu van 5000 mAh 

Nadelen JOMY GPS Tracker

 • Aan de prijzige kant

4. Tile Sticker (2023) - 1 pack

Tile Sticker (2022) - 1 pack

8.7

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.6

Functionaliteit

8.7

Gebruiksgemak

8.0

Geen groot budget maar wel een GPS tracker GPS tracker voor op de fiets kopen? Dat kan! Deze Tile Sticker tracker is te koop voor een laag prijsje maar biedt een zeer goede kwaliteit. Zo kan je de meest recente locatie van het voertuig zien via de app wanneer deze niet in de buurt is.

Is 'ie in de buurt? Dan kan je precies volgen waar deze heen gaat. Dat is toch wel zo handig. Ook kan je de trackers koppelen aan Google Assistant of Alexa om ze zo te laten samenwerken met andere slimme apparaten. En het allermooiste? Je plakt 'm net zo vast als een normale sticker.

Voordelen Tile Sticker (2023) - 1 pack

 • Te koop voor een lage prijs 
 • Je kan de tracker verbinden met Google Assistant
 • Je plakt de tracker heel eenvoudig vast net als een stciker

Nadelen Tile Sticker (2023) - 1 pack

 • Het bereik is slechts 76 meter

5. Mini GPS tracker Volg Systeem

Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond

8.5

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Functionaliteit

7.1

Gebruiksgemak

8.0

De laatste tracker die nog een plekje heeft gekregen in de top vijf is deze Volg Systeem Mini GPS Tracker. Deze handige tracker is van een super klein formaat en kan daardoor voor van alles gebruikt worden.

Zo kan je kind 'm mee aan de fietssleutel, kan 'ie aan de auto of fiets vast maar ook aan de halsband van je huisdier. Dit maakt de tracker dus eigenlijk multifunctioneel. Tevens is er ook een SOS knop aanwezig voor in geval van nood én is er een meeluisterfunctie.

Voordelen Mini GPS tracker Volg Systeem

 • Heeft een speciale SOS knop voor noodgevallen
 • Beschikt over een zeer handige meeluisterfunctie
 • Door het formaat is de tracker multifunctioneel 

Nadelen Mini GPS tracker Volg Systeem

 • De batterijduur is relatief kort

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel GPS trackers voor op de fiets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten GPS trackers voor op de fiets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de GPS trackers voor op de fiets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste GPS trackers voor op de fiets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>