fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Jack

Best Geteste Golfhorloge

Garmin Vivoactive 4S

Ben jij een fanatieke golfer en ben je op zoek naar een goed golfhorloge? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Wij van Top-x hebben een golfhorloge test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn. 

De Garmin Vivoactive 4S is uit onze test gekomen als beste golfhorloge 2023! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn nauwkeurige metingen. 

Met dit golfhorloge van Garmin worden de tripjes naar de golfbaan alleen maar leuker. Met dit horloge kan jij onder andere je hartslag en stappen meten tijdens het golfen. Ook kan je naar je favoriete muziek luisteren via Spotify, Amazon Music of Deezer. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs van dit beste golfhorloge? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Een golfhorloge is een handig en leuk apparaat. Met een golfhorloge kan je tijdens je golfsessie allerlei dingen meten. Zo kan je onder andere je hartslag, stappen, uithoudingsvermogen en andere inspanningen meten. Met een golfhorloge kan je dus beter inzicht krijgen in je workout en deze verbeteren. 

Om jou te helpen bij het vinden van het beste golfhorloge hebben wij van Top-X dit artikel gewijd aan de beste golfhorloges van dit moment. Een golfhorloge aanbieding is natuurlijk verleidelijk, maar dit zijn niet altijd de beste golfhorloges. Om die reden hebben wij tientallen modellen met elkaar vergeleken om zo een handige top 5 beste golfhorloges te kunnen samenstellen.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste beste golfhorloge van 2023. Verder ontdek je wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor het aanschaffen van een golfhorloge en ontdek je verschillende soorten beste golfhorloge. Wil je weten welk golfhorloge het beste bij jou past? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Golfhorloges

Beste koop golfhorloge
1. Garmin Vivoactive 4S

Beste multifunctionele golfhorloge
2. Garmin Fenix 7 Solar

Beste budget golfhorloge
3. Fitbit Versa 3

Beste luxe golfhorloge
4. Garmin Approach® S60

Beste waterdichte golfhorloge
5. Suunto 9 Peak


Top 10 Beste Golfhorloges

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste golfhorloges! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een golfhorloge?

Wil je graag een golfhorloge kopen? Dan raden wij je aan om nog even verder te lezen in dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten tijdens het kopen van een golfhorloge. Wij raden je aan om de onderstaande punten goed door te lezen. Deze punten hebben wij namelijk meegenomen tijdens het uitvoeren van onze golfhorloge test. Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan een naar het beste golfhorloge volgens de consumentenbond. 

Metingen 

Allereerst is het belangrijk om te controleren wat je allemaal kan meten met het golfhorloge. Het is natuurlijk wel handig als je kan meten wat je wil weten. De meeste golfhorloges kunnen je hartslag, stappen, uithoudingsvermogen en je swing meten.

Let op: elk golfhorloge meet andere waarde. Controleer daarom altijd welke waarde het horloge kan meten en welke waarde voor jou interessant zijn. De waarde die door het golfhorloge gemeten worden staan altijd in de productomschrijving. 

Waterdicht

Als tweede is het handig om te controleren of het golfhorloge waterdicht is. Niet alle golfhorloges zijn namelijk waterdicht. Dit kan voor problemen zorgen als je aan het golfen bent in de regen. Als je niet van suiker bent en ook houdt van andere buitensporten raden wij je aan om te kiezen voor een waterdicht golfhorloge. 

Let op: In de productomschrijving staat altijd of het golfhorloge waterdicht is of niet.  

Overige accessoires 

Als laatste is het handig om te controleren of er overige accessoires worden meegeleverd met het golfhorloge. Dit is namelijk niet bij alle golfhorloges het geval. Controleer daarom altijd of er een oplader wordt meegeleverd. Het zou vervelend zijn als je deze apart moet bestellen. Ook kun je voor de meeste golfhorloges ook verschillende polsbandjes bestellen. Let op: de polsbandjes moet je altijd los bestellen. 


Wat is het beste golfhorloge?

Welk golfhorloge is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze beste golfhorloge test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste golfhorloges van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder. 

1. Garmin Vivoactive 4S

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wij van Top-x hebben een golfhorloge test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn. De Garmin Vivoactive 4S is uit onze test gekomen als beste golfhorloge 2023! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn nauwkeurige metingen. Met dit golfhorloge kan je ook je fitnessleeftijd meten. Deze kan namelijk sterk verschillen met je echte leeftijd. 

Met dit golfhorloge van Garmin worden de tripjes naar de golfbaan alleen maar leuker. Met dit horloge kan jij onder andere je hartslag en stappen meten tijdens het golfen. Ook kan je naar je favoriete muziek luisteren via Spotify, Amazon Music of Deezer. Ook heef dit golfhorloge een ingebouwde GPS-tracker zodat jij je route op de golfbaan kan opslaan en kan terugkijken. Verder is het horloge verkrijgbaar in 2 verschillende maten. 

Voordelen Garmin Vivoactive 4S

 • Contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay
 • Kan muziek afspelen 
 • Meet je fitnessleeftijd 

Nadelen Garmin Vivoactive 4S

 • De horlogekast is met een diameter van 40 mm relatief klein.

2. Garmin Fenix 7 Solar

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij het Garmin Fenix 7 Solar golfhorloge geselecteerd als beste multifunctionele golfhorloge. Dit golf horloge van Garmin is van alle gemakken voorzien. Zo laadt dit horloge op door middel van zonne-energie. Ook gaat de batterij van dit golfhorloge tot 7 keer langer mee dan die van zijn voorganger. 

Door middel van het touchscreen kan je gemakkelijk je apps bedienen als je het horloge draagt. Ook kun je op dit golfhorloge 40 verschillende sportprofielen kiezen. Dit zodat je heel secuur kan meten wat je wil meten. Zo kun je bijvoorbeeld  je inspanningen meten met de Real-Time Stamina functie. Of je uithoudingsvermogen om overbelasting tijdens het sporten te voorkomen. Kortom, met dit horloge kan het allemaal. 

Voordelen Garmin Fenix 7 Solar

 • Sla je gedownloade kaarten op het horloge zelf op
 • Hou je inspanningen bij en voorkom zo overbelasting met Real-Time Stamina
 • Laadt op door middel van zonde-energie

Nadelen Garmin Fenix 7 Solar

 • Het merk Garmin is niet compatibel met Huawei smartphones

3. Fitbit Versa 3

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je graag een golfhorloge kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is de Fitbit Versa 3 het golf horloge voor jou! Dit golfhorloge kwam namelijk uit onze test als beste budget golfhorloge. Met deze Fitbit wordt je de hele dag door gemotiveerd om te bewegen. Ook kan deze Fitbit je helpen met het verbeteren van je slaapritme. 

De Fitbit Versa 3 is de opvolger van de Fitbit Versa 2 met nieuwe en verbeterde functies. Zo kan dit horloge door middel van de ingebouwde GSP ontvanger de door jou afgelegde routes gemakkelijk vastleggen. Ook heeft deze Fitbit een speaker zodat je kan luisteren naar je favoriete muziek. Ook heeft deze Fitbit zijn eigen betaaldienst zo hoef je niet meer je bankpassen mee te nemen tijdens het sporten. 

Voordelen Fitbit Versa 3

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je belt ook via het horloge als je telefoon in de buurt is
 • Beschikt een speaker 

Nadelen Fitbit Versa 3

 • Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones

4. Garmin Approach® S60

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Garmin Approach® S60 geselecteerd als beste luxe golfhorloge. Dit golfhorloge van Garmin is echt van alle gemakken voorzien. Dit Garmin horloge heeft verschillende ingebouwde, geavanceerde swing-meetfuncties. Zo kan jij je golftechnieken verbeteren. Ook kan je verschillende polsbandjes kopen voor dit horloge. 

Naast de geavanceerde swing-meetfuncties kan je ook nog andere waarde meten met dit horloge zoals. het aantal stappen, het aantal verbrande calorieën, afstanden en het tijdstip. Ook kan je met dit horloge maar liefst 40.000 golfbanen over de hele wereld bekijken. Bekijk vooraf op de baan of in het clubhuis doglegs, bunkers, waterhindernissen, de vorm van greens en pinposities. Met dit horloge kan je elke golfbaan aan! 

Voordelen Garmin Approach® S60

 • Hoge schermkwaliteit
 • Accurate meetwaarden
 • Display goed te lezen bij daglicht 

Nadelen Garmin Approach® S60

 • Duurste optie uit de lijst 

5. Suunto 9 Peak

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben wij de Suunto 9 Peak geselecteerd als beste waterdichte golfhorloge. Dit horloge kan je dus met gemak dragen tijdens een fikse regenbui. Met dit golfhorloge kan je alle weersomstandigheden aan. Ook kan je dit golfhorloge gerust omhouden als je een keertje gaat zwemmen. Met dit horloge kan je namelijk ook je zwemsnelheid en je zwemafstand meten. 

De batterij van dit golfhorloge is van zeer hoge kwaliteit en gaat tot wel 5 dagen mee. Ook met de GPS functie aan! Dankzij de heatmap functie voor 60 verschillende sportprofielen kun je allerlei verschillende workouts proberen. Verder kan je met dit horloge de hartslag meten en de zuurstofsaturatie. 

Voordelen Suunto 9 Peak

 • Waterdicht 
 • Dankzij het sterke saffierglas is je horloge bestand tegen krassen
 • De batterij gaat ook met gps aan tot wel 5 dagen mee

Nadelen Suunto 9 Peak

 • Het is niet mogelijk om inkomende berichten via de smartwatch te beantwoorden

Hoeveel soorten golfhorloges hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 golfhorloges getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de golfhorloges op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste golfhorloges zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP