Laatste update: augustus 2022

Door: Sam

Best Geteste Garmin Horloge

Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

Op zoek naar het beste Garmin horloge van dit moment? Dan zoek jij de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm. Dit is volgens onze beste Garmin horloge test namelijk de beste optie van dit moment. Zo heeft hij een ontzettend goede prijs-/kwaliteitsverhouding, fraai design en beschikt hij over de beste en handigste functionaliteiten.

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm heeft namelijk handige functies zoals een hartslagzone trainer waarmee jij jouw uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Verder beschikt hij over het Garmin Pay systeem waarmee jij contactloos kunt betalen. Ook heeft hij functies zoals een ingebouwde GPS, muziekspeler en maakt hij app installatie mogelijk.

Wil je meer weten over dit beste koop Garmin horloge? Klik dan op de button hieronder!

Garmin is een ontzettend bekend merk binnen de horlogewereld. Het merk produceert kwalitatief goede horloges voor een fijne prijs. Deze Garmin horloges worden in verschillende prijsklassen aangeboden. Ook kun je kiezen uit tal van verschillende designs, kleuren en met verschillende functionaliteiten.

Er is dus voor iedereen een perfect soort Garmin horloge. Het kan alleen best lastig zijn om er achter te komen welke optie de beste optie voor jou is. Om jou te helpen bij het vinden van het beste Garmin horloge hebben wij een volledig artikel gewijd aan het beste Garmin horloge van 2022

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste Garmin horloges aan de hand van de testresultaten uit onze beste Garmin horloge test. Ook ontdek je de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van z'n Garmin horloge. Wil jij een Garmin horloge kopen? Dan helpt dit artikel jou dus bij het vinden van de beste optie voor jou!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Garmin Horloges

Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

Beste koop Garmin horloge
1. Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

Garmin Venu 2 Plus Zwart

Beste Garmin horloge voor fietsen
2. Garmin Venu 2 Plus Zwart

Garmin Forerunner 45S Zwart

Beste Garmin horloge dames
3. Garmin Forerunner 45S Zwart

Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

Beste Garmin horloge premium
4. Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

Garmin Instinct 2 Solar Grafiet

Beste Garmin horloge hardlopen
5. Polar Grit X Pro


Top 10 Beste Garmin Horloges

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste Garmin horloges! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Garmin horloge?

Bij het aanschaffen van een Garmin horloge is het belangrijk dat je op enkele criteria let. Met een Garmin horloge zit je altijd goed, toch verschillende modellen onderling flink. Zo zijn er goedkope- en duurdere Garmin horloges. Ook kan er een flink verschil in zitten wanneer er gekeken wordt naar de specificaties van een Garmin horloge.

Om jou te helpen bij het vinden van het beste Garmin horloge hebben wij enkele belangrijke criteria uit onze beste Garmin horloge test hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze criteria zijn ook getest in het beste Garmin horloge volgens de consumentenbond test. Neem dus zeker even de tijd om deze aandachtspunten goed door te lezen.

Design

Een eerste aandachtspunt is het goed kijken naar het design van een horloge. Omdat je een Garmin horloge waarschijnlijk vaak zult dragen is het belangrijk dat het voor jou een echte eye-catcher is. Kijk dus niet alleen naar de prijs en functionaliteiten van het model, maar kies ook een design dat jij echt mooi vind.

Hierdoor zal je het horloge vaker gaan dragen wat uiteraard de bedoeling is. Ook wanneer je het horloge cadeau wilt doen is het belangrijk dat je goed nadenkt over de smaak en wensen van de ontvanger.

Functionaliteiten

Een tweede en zeker niet onbelangrijk aandachtspunt is het kijken naar de functionaliteiten van een Garmin horloge. Zo kun je het horloge puur als accessoire aanschaffen, maar ook kun jij hem gebruiken voor verschillende doeleinde. Zo hebben veel modellen ingebouwde sensoren waardoor jij inzicht kan verschaffen in jouw gezondheid.

Sommige Garmin horloges beschikken bijvoorbeeld over een hartslagmeter, stressniveau meter en slaapkwaliteit meter. Verder hebben de modellen soms ook het Garmin Pay systeem waardoor jij contactloos kunt betalen via jouw horloge.

Formaat

Als derde criteria hebben wij het formaat van het Garmin horloge neergezet. Afhankelijk van jouw smaak en polsomtrek is een bepaald model namelijk het beste. Garmin horloges zijn er namelijk in verschillende formaten. Zo zijn er grote en stoere modellen, maar ook zijn er smalle vrouwelijkere modellen.

Compatibiliteit

Als laatste kan er naar de compatibiliteit van een Garmin horloge gekeken worden. Beschik jij namelijk over een Huawei telefoon? Dan kan het zijn dat het horloge niet compatibel is met jouw telefoon. Wel zijn Garmin horloges vaak compatibel met systemen zoals Android en iOS.


Wat zijn de beste Garmin horloges?

Welk Garmin horloge is het beste? Je ontdekt het antwoord in de volgende sectie. Na tientallen Garmin horloges met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Bij het opstellen van onze top 5 beste Garmin horloges hebben wij ook rekening gehouden met verschillende categorieën en prijsklassen.

Voor ieder Garmin horloge uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij hierbij de voor- en nadelen van ieder model benoemd. Je komt er zo gemakkelijk achter welk Garmin horloge het beste bij jou past. Benieuwd naar de 5 beste opties van dit moment? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!

1. Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit de test is gebleken de Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm. Dit beste koop Garmin horloge beschikt namelijk over ontzettend veel functionaliteiten en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Ook kun je kiezen uit een horloge breedte van 40 en 45 mm en 3 verschillende kleuren.

De Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm beschikt over functies zoals een hartslagmeter, ingebouwde GPS, ingebouwde muziekspeler en ademhaling meter. Verder kun je verschillende apps op dit model downloaden en heeft hij een batterijduur van wel 168 uur.

Ook kun jij jouw portemonnee thuislaten bij het boodschappen doen omdat je gemakkelijk via dit Garmin horloge kunt betalen door middel van het Garmin Pay systeem. Wil je nou meer weten over dit beste koop Garmin horloge? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de beste prijs van dit moment.

Voordelen Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

 • Toont je hartslagzones
 • In meerdere varianten verkrijgbaar
 • Inbouwde GPS en muziekspeler
 • Beschikt over Garmin Pay

Nadelen Garmin Vivoactive 4S Zwart 40 mm

 • Niet compatibel met Huawei smartphones

2. Garmin Venu 2 Plus Zwart

Garmin Venu 2 Plus Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Garmin Venu 2 Plus Zwart geplaatst in onze top 5. Dit goede Garmin horloge beschikt namelijk over een ontzettend fraai design en kan in drie verschillende kleuren worden aangeschaft. Verder is hij ontzettend licht en kan hij ook meldingen ontvangen. 

Naast het ontvangen van meldingen is het ook mogelijk om te bellen met dit model wanneer jouw telefoon in de buurt is. Met de Garmin Venu 2 Plus Zwart krijg jij tevens een goed inzicht in jouw gezondheid dankzij de Health Snapshot functie. De batterij van dit model gaat tevens ook ontzettend lang mee. Op een volle batterij gaat hij tot wel 9 dagen mee.

Naast deze handige functies beschikt de Garmin Venu 2 Plus Zwart ook nog over functies zoals een ingebouwd GPS systeem, ingebouwde muziekspeler, app installatie, contactloos betalen en meer. Via de bovenstaande button ontdek jij gelijk waar dit model allemaal over beschikt en wat de beste prijs is.

Voordelen Garmin Venu 2 Plus Zwart

 • Batterijduur van 216 uur
 • Beschikt over Health Snapshot functie
 • Bellen via horloge mogelijk
 • Geschikt voor app installatie

Nadelen Garmin Venu 2 Plus Zwart

 • Navigatie is vrij onduidelijk

3. Garmin Forerunner 45S Zwart

Garmin Forerunner 45S Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Garmin Forerunner 45S Zwart geplaatst in onze top 5. Dit model beschikt namelijk over een strak design en kan in verschillende varianten worden aangeschaft. Zo kun je kiezen uit verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen.

Verder kun je door middel van dit horloge inzicht krijgen in jouw hartslagzones tijdens het trainen waardoor jij gemakkelijk jouw uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Andere voordelen van dit model zijn de ingebouwde GPS en GLONASS waardoor jouw locatie nog sneller en nauwkeuriger bepaald kan worden.

De Garmin Forerunner 45S Zwart is ook compatibel met de bekende sportapp Strava. Hierdoor kun jij inzicht krijgen in uitgebreide analyses en jouw prestaties en ook kun jij deze vervolgens gemakkelijk delen met jouw vrienden en volgers. Belangrijk is om te onthouden dat dit horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft en niet compatibel is met Huawei.

Voordelen Garmin Forerunner 45S Zwart

 • Compact model
 • Ingebouwde GPS ontvanger
 • Compatibel met Strava
 • Geschikt voor iOS en Android

Nadelen Garmin Forerunner 45S Zwart

 • Geen ingebouwde muziekopslag

4. Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats 4 hebben wij de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm geplaatst in onze top 5. Voor dit model betaal je een stuk meer, je ontvangt er dan ook wel een echt premium horloge voor. Zo kun je bij dit model kiezen uit 3 verschillende breedte, twee verschillende kleuren en kan hij in bundel met accessoires aangeschaft worden.

De Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm kan zichzelf opladen via zonlicht en heeft een batterijduur van wel 1776 uur. Hierdoor kun jij ongelofelijk lang genieten van de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm voordat jij hem weer op moet laden. Dit model kan ook kaarten downloaden en geeft duidelijke inzichten in jouw gezondheid dankzij Real-Time Stamina.

Verder heeft de Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm een contactloos betalen functie, ingebouwde GPS functie, zelfstandige muziekspeler en kun jij verschillende apps installeren. Belangrijk is om te onthouden dat ook dit model niet compatibel is met Huawei apparaten.

Voordelen Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

 • batterijduur van 1776 uren
 • Geschikt voor Android en iOS
 • Laadt op via zonlicht

Nadelen Garmin Fenix 7 Solar Zwart 47mm

 • Niet compatibel met Huawei

5. Garmin Instinct 2 Solar Grafiet

Garmin Instinct 2 Solar Grafiet

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Garmin Instinct 2 Solar Grafiet opgenomen in onze top 5 beste Garmin horloges. Dit horloge kan ook in verschillende uitvoeringen aangeschaft worden. Verder heeft hij een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en beschikt hij ook over de belangrijkste functies.

Functies die de Garmin Instinct 2 Solar Grafiet bijvoorbeeld heeft zijn een oplaadbare batterij door middel van zonnecellen. Ook heeft hij een ontzettend lange batterijduur van wel 1224 uren en is hij compatibel met zowel iOS als Android toestellen. Ook dit model beschikt over Garmin Pay waardoor jij overal contactloos kunt betalen.

De Garmin Instinct 2 Solar Grafiet heeft een ingebouwde GPS-ontvanger en muziekspeler. Daarnaast maakt hij ook app installatie mogelijk en geeft hij een inzicht in jouw conditie door middel van de VO2 max meting. Deze meet het maximale zuurstofopname van je bloed. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Garmin Instinct 2 Solar Grafiet

 • Oplaadbaar door middel van zonnecellen
 • Beschikt ook over Garmin Pay
 • In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar

Nadelen Garmin Instinct 2 Solar Grafiet

 • Beschikt niet over een ingebouwde muziekopslag

Hoeveel soorten Garmin horloges hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 Garmin horloges getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Garmin horloges op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Garmin horloges zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>