fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Sam

Best Geteste Elektrische Verwarming

LifeGoods Elektrische Kachel

LifeGoods Elektrische Kachel 

Vraag jij je af wat de beste elektrische verwarming van dit moment is? Wij van Top-X hebben het antwoord voor je! Na het uitvoeren van onze beste elektrische verwarming test zijn wij namelijk tot de conclusie gekomen dat de LifeGoods Elektrische Kachel de beste elektrische verwarming van dit moment is. Zo beschikt hij over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en groot vermogen.

De LifeGoods Elektrische Kachel  heeft namelijk een vermogen van 950 Watt waarmee jij de ruimte ontzettend snel kunt verwarmen. Verder kan hij 90 graden roteren, heeft hij 3 instelbare standen en een gemakkelijk te bedienen paneel. De LED indicatielampen geven jou ook gemakkelijk inzicht over de ingestelde gegevens.

Meer weten over deze beste elektrische verwarming? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Ben jij ook z'n koukleum? Dan is een elektrische verwarming misschien wel iets voor jou. Een elektrische verwarming kun jij namelijk gemakkelijk ergens neerzetten om de kamer vervolgens te kunnen verwarmen. Hierdoor hoef jij het niet koud te hebben tijdens het werken, gamen of studeren.

Een elektrische verwarming is namelijk vaak erg handzaam en kan daarom gemakkelijk verplaatst worden. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Elektrische verwarmingen zijn daarom ook erg populair. Het vinden van de beste optie is daarom ook niet zomaar gedaan.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste elektrische verwarming, hebben wij volledig artikel gewijd aan de beste elektrische verwarmingen van dit moment. In dit artikel ontdek je namelijk onze top 5 beste elektrische verwarmingen en enkele belangrijke aandachtspunten bij het kiezen van de beste elektrische verwarming. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektrische Verwarmingen

LifeGoods Elektrische Kachel

Beste koop elektrische verwarming
1. LifeGoods Elektrische Kachel 

AirKing Elektrische kachel

Beste elektrische verwarming woonkamer
2. AirKing Elektrische kachel

VONROC Luxe elektrische kachel

Beste elektrische verwarming badkamer
3. VONROC Luxe elektrische kachel

Plein Air Infraroodkachel

Beste elektrische verwarming infrarood
4. Plein Air Infraroodkachel

Malatec - Ventilator kachel

Beste elektrische verwarming caravan
5. Malatec - Ventilator kachel


Top 10 Beste Elektrische Verwarmingen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste elektrische verwarmingen! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische verwarming?

Wil jij een elektrische verwarming kopen maar heb jij geen idee waar je op moet letten? Wij helpen je daar graag bij. Door meerdere elektrische verwarmingen met elkaar vergeleken te hebben in onze beste elektrische verwarming test, weten wij precies wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het aanschaffen van een elektrische verwarming.

Hieronder hebben wij de belangrijkste aandachtspunten uit onze test voor je op een rijtje gezet. Lang niet alle elektrische verwarmingen beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit. Ga daarom niet zomaar voor een elektrische verwarming aanbieding om een mogelijke miskoop te voorkomen.

Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste elektrische verwarming volgens de consumentenbond test. Neem dus zeker even de tijd om deze goed door te lezen.

Vermogen

Allereerst is het vermogen van een elektrische verwarming een ontzettend belangrijk aandachtspunt. Het vermogen zegt namelijk heel veel over hoe snel een elektrische verwarming de ruimte kan opwarmen en wat het maximale temperatuurbereik van het model is.

Wil jij de elektrische verwarming in een grote ruimte neerzetten? Dan is het belangrijk dat jij een elektrische verwarming met een groot vermogen aanschaft. Andersom geld dat jij geen elektrische verwarming met een hoog vermogen hoeft aan te schaffen als hij slechts een kleine kamer hoeft op te warmen.

Functionaliteiten

Een andere criteria is het kijken naar de functionaliteiten van een elektrische verwarming. Zo beschikt ieder model weer over andere functies en standen. Wil jij bijvoorbeeld een elektrische verwarming die beschikt over oververhitting beveilig of een met een vorstvrijfunctie.

Dit soort functionaliteiten kun jij vrijwel altijd in de product omschrijving van een elektrische verwarming terugvinden. Bedenk dus goed wat voor functies jij wilt dat de elektrische verwarming heeft en kijk of het gewenste model hierover beschikt.

Temperatuur instelbereik

Als derde aandachtspunt kun je rekening houden met het instelbare temperatuurbereik van een elektrische verwarming. Zoals eerder benoemd is dit ook afhankelijk van het vermogen van een elektrische verwarming. Zo vraagt elk instelbaar temperatuurbereik een bepaald vermogen.

In de product omschrijving vind je vaak welke temperaturen instelbaar zijn. Wil jij het bijvoorbeeld warmer dan jouw vriend of vriendin hebben? Dan kun je hem per keer gemakkelijk instellen. Ook de maximaal te bereiken temperatuur vind je vaak in de product omschrijving.

Extra's

Als laatste kun je kijken naar de extra's van een elektrische verwarming. Denk bijvoorbeeld aan een omvalbeveiliging, oscillatie-functie, zomerventilatiestand, wielen en handvatten etc. Alle extra's kunnen een echte bonus zijn bij het aanschaffen van een elektrische verwarming. Ook dit kun je vaak terugvinden in de product omschrijving van elk model.


Wat zijn de beste elektrische verwarmingen?

Welke elektrische verwarming is het beste? Het antwoord op deze vraag ontdek je in de volgende sectie. Na tientallen elektrische verwarmingen met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Hieronder vind je de 5 beste elektrische verwarmingen van dit moment aan de hand van onze testresultaten.

Bij het opstellen van onze top 5 hebben wij ook gekeken naar meerdere categorieën en prijsklassen. Zo hebben wij geprobeerd voor iedereen een perfect exemplaar op te nemen in onze top 5. Ook hebben wij elk model van een product omschrijving voorzien en hebben wij de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Zo ontdek jij gemakkelijk welke optie het beste is.

1. LifeGoods Elektrische Kachel

LifeGoods Elektrische Kachel

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit de test is gekomen de LifeGoods Elektrische Kachel. Deze elektrische verwarming beschikt namelijk over alles dat jij nodig hebt. Denk aan 3 instelbare temperatuurstanden waardoor jij gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt creëren. Ook beschikt hij over LED indicatie welke duidelijk aangeeft wat de ingestelde standen zijn.

Deze beste koop elektrische verwarming heeft een draaihoek van 90 graden waardoor jij een groter oppervlak in één keer kunt verwarmen. Daarnaast is de LifeGoods Elektrische Kachel ook fluisterstil waardoor hij ook geschikt is voor in de werkkamer of in de slaapkamer.

De LifeGoods Elektrische Kachel heeft een bereik van 10 vierkante meter en is eenvoudig te verplaatsen. Zo is dit model erg compact en ook nog eens erg licht. Binnen 2 seconden is hij opgewarmd tot de gewenste temperatuur. Andere voordelen van de LifeGoods Elektrische Kachel zijn de oververhitting- en omvalbeveiliging.

Voordelen LifeGoods Elektrische Kachel

 • Erg laag geluidsniveau van maximaal 45dB
 • Compact formaat
 • Draaihoek van 90 graden
 • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen LifeGoods Elektrische Kachel

 • Niet geschikt voor hele grote ruimtes

2. AirKing Elektrische kachel

AirKing Elektrische kachel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de AirKing Elektrische kachel geplaatst in onze top 5. Deze elektrische kachel heeft namelijk ook een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en een extra groot vermogen van wel 2000 Watt. De prijs van dit model ligt wel wat hoger maar hij is daarom ook wel geschikt voor kleine-, middelgrote- en grote kamers.

De AirKing Elektrische kachel is ook wat minder compact en daarom wat minder geschikt om constant te verplaatsen. Wel heeft hij door zijn grotere formaat een vermogen waarmee jij ook grote kamers zoals de woonkamer kunt verwarmen. De AirKing Elektrische kachel beschikt over 3 instelbare temperaturen en is geschikt voor ruimtes tot 24 vierkante meter.

Ook ontvang je bij aanschaf van de AirKing Elektrische kachel een afstandsbediening waarmee je het model op afstand kunt instellen. Deze beste elektrische verwarming voor in de woonkamer beschikt ook over een handige timerfunctie. Is dit model iets te groot en krachtig voor jou? Dan kun je via de bovenstaande button ook het kleinere model aanschaffen.

Voordelen AirKing Elektrische kachel

 • In twee uitvoeringen verkrijgbaar
 • Vermogen van 2000 Watt
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Inclusief afstandsbediening en timerfunctie

Nadelen AirKing Elektrische kachel

 • Minder geschikt voor kleine ruimtes

3. VONROC Luxe elektrische kachel

VONROC Luxe elektrische kachel

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de VONROC Luxe elektrische kachel geplaatst in onze top 5. Deze elektrische verwarming beschikt namelijk ook over een groot vermogen van wel 2000 Watt en heeft een erg mooi design. Door zijn grote vermogen is hij ontzettend geschikt voor in de slaapkamer. Hij kan namelijk kleine- maar ook grote kamers gemakkelijk verwarmen.

De VONROC Luxe elektrische kachel is namelijk geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Ook beschikt hij over een handige Wifi functie waardoor jij hem via je mobiel kunt bedienen, maar ook kan dit handmatig. De instelbare thermostaat zorgt voor extra veel gebruiksgemak en ook heeft hij een handige timerfunctie.

De VONROC Luxe elektrische kachel kan in drie verschillende kleuren worden aangeschaft. In tegenstelling tot veel andere elektrische verwarmingen is dit model ook uitermate geschikt voor badkamers. Op het LED display kun jij gemakkelijk zien welke instellingen zijn ingesteld en kun jij deze gelijk aanpassen.

Voordelen VONROC Luxe elektrische kachel

 • In 3 kleuren verkrijgbaar
 • Geschikt voor badkamers
 • Fraai design
 • Groot vermogen

Nadelen VONROC Luxe elektrische kachel

 • Vrij groot en krachtig voor kleine kamers

4. Plein Air Infraroodkachel

Plein Air Infraroodkachel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Plein Air Infraroodkachel geplaatst in onze top 5. Deze infraroodkachel beschikt over een vermogen van 1200 Watt waardoor hij geschikt is voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Deze beste elektrische verwarming infrarood beschikt ook over een draaifunctie (380 graden) waardoor jij een groter oppervlak tegelijk kunt verwarmen.

De Plein Air Infraroodkachel kan in drie verschillende modellen worden aangeschaft. Door op de bovenstaande button te klikken ontdek je gemakkelijk in welke 3 uitvoeringen hij aan te schaffen is. Verder heeft deze goede elektrische verwarming 3 instelbare warmtestanden welke gemakkelijk op het apparaat zijn in te stellen.

Verder beschikt dit goede model over een anti kantel beveiliging waardoor hij direct stopt bij omvallen. Ook heeft hij een handvat en is hij vrij licht waardoor jij hem ontzettend makkelijk kunt verplaatsen. Wil je meer weten over dit model of de laagste prijs ontdekken? Klik dan ook op de bovenstaande button!

Voordelen Plein Air Infraroodkachel

 • Geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter
 • Beschikt over anti kantel beveiliging
 • 3 warmtestanden instelbaar

Nadelen Plein Air Infraroodkachel

 • Snoer is vrij kort

5. Malatec - Ventilator kachel

Malatec - Ventilator kachel

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats hebben wij de Malatec - Ventilator kachel geplaatst in onze top 5. Deze elektrische verwarming heeft een vermogen van wel 3000 watt waardoor hij iedere ruimte in een vrij korte tijd kan verwarmen. Deze goede elektrische verwarming is geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter.

Verder heeft ook de Malatec - Ventilator kachel 3 instelbare warmtestanden. Dit model is geschikt voor woonkamers, slaapkamers maar ook voor badkamers. Ook is hij ontzettend handzaam door zijn kleine formaat, lichtte gewicht en handvat. Hierdoor kun jij hem ook gebruiken voor op werkplaatsen, kelders, garages en opslagruimte.

Het design van de Malatec - Ventilator kachel is wel wat minder mooi dan de andere modellen uit onze top 5. Door het compacte formaat kun je hem wel erg gemakkelijk opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Wil je meer weten over de Malatec - Ventilator kachel? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Malatec - Ventilator kachel

 • Heel erg groot vermogen
 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • 6 verschillende vermogensniveaus

Nadelen Malatec - Ventilator kachel

 • Erg lelijk design

Hoeveel soorten elektrische verwarmingen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 elektrische verwarmingen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de elektrische verwarmingen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste elektrische verwarmingen zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP