Laatste update: november 2021

Door: Mitchell

Best Geteste Elektrische Scooter

ELEKTRISCHE SCOOTER Q CRYSTAL E-SCOOTER ZWART 3000W BOSCH MOTOR 60V 20AH 25KM (SNOR) **TOP MODEL**

Q CRYSTAL E-SCOOTER

De Q CRYSTAL E-SCOOTER is de best geteste elektrische scooter van 2021! Dit is uit de ultieme elektrische scooter test gebleken van 2021. De Q CRYSTAL E-SCOOTER heeft een mooi design die geschikt voor 2 personen.

Met deze scooter rol je geruisloos en gemakkelijk over de weg. Het is verder zeer milieuvriendelijk aangezien het niet op benzine rijdt. Hierdoor is ook aanzienlijk goedkoper rijden!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste elektrische scooter? Opzoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor de auto? Dan kun je het beste een elektrische scooter kopen. De elektrische scooter is ideaal als vervoermiddel naar werk of voor recreatief gebruik. Met een e-scooter hoef je nooit meer olie te verversen of te tanken, en heb je geen stinkende en vervuilende uitlaatgassen. De scooter rijdt simpelweg op elektriciteit. Sluit de accu van de scooter eenvoudig na lang gebruik aan op je stopcontact en de motor kan er vervolgens weer uren tegen aan. De scooters zijn ideaal in gebruik en vergen weinig onderhoud. Pomp de banden op zijn tijd op en verder heb je er nauwelijks omkijken naar.

De e-scooters worden steeds populairder, en wint met name veel populariteit in binnensteden. De scooters zijn behendig en eenvoudig te parkeren. Je hoeft dus geen uren te zoeken naar een parkeerplek in de stad. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende modellen op de markt, met vele verschillende functies. Elk exemplaar biedt zo zijn plus- en minpunten. Als je opzoek naar een elektrische scooter aanbieding en je meer wilt weten over de best geteste exemplaren, lees dan het onderstaande artikel en kom meer te weten over de vele voordelen en specificaties van de elektrische scooter.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektrische Scooters

ELEKTRISCHE SCOOTER Q CRYSTAL E-SCOOTER ZWART 3000W BOSCH MOTOR 60V 20AH 25KM (SNOR) **TOP MODEL**

Beste Koop Elektrische Scooter
1. Q CRYSTAL E-SCOOTER

Velotia City - Elektrische Scooter - Lithium Batterij - 25 of 45 - Yadea

Beste Elektrische Scooter 25 km
2. Velotia City - Elektrische Scooter

VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

Beste Elektrische Scooter 2 Personen
3. VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

Escoot.be retro beige *elektrische scooter* 45 km/h - litheum batterij - brommer - scooter

Beste Elektrische Scooter 45 km
4. Escoot.be Retro Elektrische Scooter

Luxiqo Elektrische Scooter - Elektrische Scooter Volwassenen - Elektrische Brommer - Elektrische Step - 45 km/u - 55 km bereik - Rijklaar geleverd

Beste Budget Elektrische Scooter
5. Luxiqo Elektrische Scooter

Top 10 Beste Elektrische Scooters

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire elektrische scooters bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top scooters bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Elektrische Scooter?

Het kopen van een goede elektrische scooter is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste elektrische scooters

Voordat je een elektrische scooter koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Capaciteit Accu

 Bekijk altijd goed hoeveel capaciteit de accu heeft van de scooter. De meeste scooters zijn uitgerust met een duurzame en verwijderbare lithium-ion-accu. Deze accu’s kun je eenvoudig thuis opladen in een normaal stopcontact. Let erop hoeveel vermogen de accu heeft (Volt) en hoe lang het duurt om de accu op te laden. Wil je liever een scooter die lange afstanden kan afleggen? Bekijk dan een model met een zeer krachtige accu of waarbij een extra accu geplaatst kan worden. 

Veiligheidsvoorzieningen

Kijk daarnaast of de scooter voldoende uitgerust is met belangrijke veiligheidsvoorzieningen, zoals heldere verlichting en een alarmsysteem. Hiermee voorkom je dat je scooter minder snel gestolen wordt en kan je veilig de weg op gaan. Dit is dus altijd goed om van te voren door te nemen.

Budget

Voor de aanschaf van een elektrische scooter moet je rekenen op een budget van ongeveer 1500 tot 2500 euro. De kosten van een e-scooter zijn relatief goedkoop, gezien je na de aanschaf geen kosten meer hebt aan dure benzine of diesel en je weinig onderhoudskosten hebt. Het is dus een duurzame investering waar je vele jaren van zult genieten. 

Onderdelen

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de onderdelen van de elektrische scooter. Elektrische scooters hebben natuurlijk minder onderhoud nodig maar het is goed om hier naar te kijken. Bij sommige scooters kunnen monteurs minder goed bij de onderdelen. Daarbij is het onderhouden van de elektrische scooters duurder.


Wat is de beste Elektrische Scooter van 2021? 

Wat is de beste elektrische scooter van 2021? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten elektrische scooters getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste scooters in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke elektrische scooters het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Q CRYSTAL E-SCOOTER

ELEKTRISCHE SCOOTER Q CRYSTAL E-SCOOTER ZWART 3000W BOSCH MOTOR 60V 20AH 25KM (SNOR) **TOP MODEL**

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste elektrische scooter? Dan is de Q CRYSTAL E-SCOOTER wat voor jou! Dit is de beste koop van een elektrische scooter in 2021.

De Q CRYSTAL E-SCOOTER is voorzien van een Bosch 3000 W Motor. Het is in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor je voor jezelf de mooiste kan uitkiezen! Met deze scooter kan je tot wel 72 kilometer ver gaan. Deze accu kan tot wel 1000 keer opgeladen worden voordat het vervanging nodig heeft.

Verder kan er in deze elektrische scooter ook nog een dubbele accu gezet worden. Dan kan het tot wel 140 kilometer per keer meegaan.  Het duurt ongeveer 4 uur om de accu volledig op te laden. Er is plaats voor 2 personen waardoor je gemakkelijk iemand achterop kan nemen.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Q CRYSTAL E-SCOOTER

 • In 25km en 45km uitvoering 
 • Dubbele accu functie
 • Mooi design

Nadelen Q CRYSTAL E-SCOOTER

 • Geen

2. Velotia City - Elektrische Scooter

Velotia City - Elektrische Scooter - Lithium Batterij - 25 of 45 - Yadea

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Woon jij in de stad en vind je het fijn om minder hard te gaan op de scooter? Dan is de Velotia City - Elektrische Scooter wat voor jou! Dit is de best geteste elektrische scooter van 25 km per uur in 2021.

De Velotia City - Elektrische Scooter is van een hoge kwaliteit en is zeer wendbaar. Daarom is het uiterst geschikt voor de stad. Er zit ook een ingebouw USB-lader in waardoor je goed je telefoon kan opladen. De range van de elektrische scooter is tussen de 50 en 70 kilometer.

Er zit een lithium batterij in die gemakkelijk uitneembaar is. De oplaadtijd van de batterij is ongeveer tussen de 4 en 6 uur. Verder heeft deze elektrische scooters nog wat extra tools zoals een alarm, bekerhouder en een tashaak. Deze kunnen zeer functioneel zij.

Voordelen Velotia City - Elektrische Scooter

 • Ingebouwde UBS-Lader
 • Niet zo zwaar

Nadelen Velotia City - Elektrische Scooter

 • Voor sommige mensen een klein zadel

3. VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij een scooter waar 2 personen op kunnen? Dan is de VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER wat voor jou! Dit is de best geteste elektrische scooter voor 2 personen in 2021.

Met deze unieke zwarte scooter met rode spatborden zorg je absoluut een bijzondere verschijning. De elektrische scooter heeft een hubmotor van 1500W met een 60V20Ah batterij. De scooter rijdt met een snelheid van 45km/h een afstand van circa 40 kilometer.

Ook biedt de scooter de mogelijkheid tot een extra batterij, waarmee je gemakkelijk 80 kilometer kunt afleggen. Dit is een ideale scooter voor de stad aangezien je zeer wendbaar bent. Verder is het nog laag in de gebruik waardoor je niet vaak hoeft op te laden.

Voordelen VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

 • Stijvol model
 • Laag verbruik

Nadelen VOLTS V9 MAX HARLEY ALUMINIUM RIMS ELEKTRISCHE SCOOTER

 • Geen aandrijving

4. Escoot.be Retro Elektrische Scooter

Escoot.be retro beige *elektrische scooter* 45 km/h - litheum batterij - brommer - scooter

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Moet jij vaak ver reizen en zoek je hiervoor een geschikte scooter die je snel brengt? Dan is de Escoot.be Retro Elektrische Scooter wat voor jou! Dit is de best geteste elektrische scooter van 45 km per uur in 2021.

De scooter is licht van gewicht, heeft een Bosch motor en behaald veilig en snel een snelheid van 45km/h. De scooter beschikt over een uitneembare litheum batterij en kan worden opgeladen binnen 6 tot 8uur. Naast dat de scooter uitstekend functioneert, is de scooter uiteraard een pracht voor het oog.

Het heeft een krachtige motor die je snel en gemakkelijk naar locaties kan brengen. Verder heeft het een gewicht van 71 kilogram. Hierdoor is het gemakkelijk om de scooter op een standaard te zetten. Al met al is het een elektrische scooter met een mooi design en heeft het een goede kwaliteit.

Voordelen Escoot.be Retro Elektrische Scooter

 • Krachtige motor
 • Batterij heeft lange levensduur

Nadelen Escoot.be Retro Elektrische Scooter

 • Heeft geen USB-lader

5.  Luxiqo Elektrische Scooter

Luxiqo Elektrische Scooter - Elektrische Scooter Volwassenen - Elektrische Brommer - Elektrische Step - 45 km/u - 55 km bereik - Rijklaar geleverd

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope elektrische scooter? Dan is de Luxiqo Elektrische Scooter wat voor jou! Dit is de beste budget elektrische scooter van 2021.

De Luxiqo Elektrische Scooter heeft een motor van 1500 Watt. Hierdoor kun je snel accelereren en kunnen er hoge snelheden behaald worden (tot wel 60 km per uur). Het heeft ook nog goede voor en achterlichten waardoor je zichtbaar bent in het verkeer.

Verder heeft deze elektrische scooter nog dikke banden. Dit zorgt ervoor dat je meer grip hebt op de weg. Deze scooter is een mooie verschijning en lijkt zelfs op motor. Ook wordt deze scooter rijklaar geleverd waardoor je er niets meer aan hoeft te doen. Dit is toch zo fijn.

Voordelen  Luxiqo Elektrische Scooter

 • Brede banden
 • Hoge snelheden

Nadelen Luxiqo Elektrische Scooter

 • Klein zadel

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel elektrische scooters hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten elektrische scooters getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de elektrische scooters op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste elektrische scooters op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Mitchell

Over de productexpert

Mijn naam is Mitchell en sinds een aantal jaren schrijf ik alle artikelen in de categorie vervoer. Dagelijks ben ik bezig met fietsen, brommers en scooters. Heeft mijn dochter weer een lekke fietsband dan ben ik natuurlijk de persoon die haar meer dan graag uit de brand helpt. Ondertussen weet heel de buurt mij te vinden voor het repareren van eigen voertuigen of het advies voor accessoires. Sinds een aantal jaar deel ik mijn kennis ook online, Top-X geeft mij hier de mogelijkheid voor!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Cyber Monday deals (korting tot 70%) staan nu al live op Bol.com! OP=OP