Laatste update: oktober 2022

Door: Sam

Best Geteste Elektronische Luchtpomp

Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

Zoek jij de allerbeste elektronische luchtpomp van dit moment? Wij van Top-X hebben er onderzoek naar gedaan. Zo hebben wij tientallen verschillende elektrische pompen met elkaar vergeleken. Uit deze test is gebleken dat de Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min de beste optie van dit moment is.

Zo beschikt de Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed over een 12 volt en 120 volt aansluiting. Verder kan je met deze elektrische luchtpomp tot wel 230 liter per minuut blazen. Ook worden er bij deze elektrische pomp verschillende opzetstukken geleverd.

Meer weten over deze elektrische luchtpomp? Klik dan op de button hieronder!

Je hebt er vast weleens van gehoord, een elektrische luchtpomp. Met een elektrische luchtpomp kun jij gemakkelijk en snel een opblaasbaar object vullen met lucht. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van een luchtbed om op te slapen of het vullen van een luchtbed voor in het zwembad.

Het vullen van z'n luchtbed is met de mond een enorme klus. Deze tijd kun je beter ergens anders aan besteden. Het aanschaffen van een elektrische luchtpomp kan daarom een hele goede keuze zijn. Maar welke elektrische luchtpomp moet je dan aanschaffen en waar moet je op letten bij het aanschaffen van z'n elektrische luchtpomp.

In dit artikel vertellen wij je de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische luchtpomp. Daarnaast hebben wij de beste opties uit onze beste elektrische luchtpomp van 2022 test opgenomen in een handige top 5. Benieuwd waar je op moet letten en wat de beste opties van dit moment zijn? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektrische Luchtpompen

Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

Beste koop elektrische luchtpomp
1. Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

Elektrische luchtpomp - 220V/12V

Beste elektrische pomp luchtbed
2. Elektrische luchtpomp - 220V/12V

Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

Beste elektrische pomp rubberboot
3. Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

Beste elektrische pomp sup
4. Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

Beste elektrische pomp zwembad
5. Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

Top 10 Beste Elektrische Pompen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire elektrische pompen bij één van de grootste webshops in Nederland. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de elektrische pompen test 2022.

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste Fietspomp

Top 5: Beste Luchtbed


Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische pomp?

Waar moet je eigenlijk op letten bij het aanschaffen van een elektrische pomp? Wij gaan het je haarfijn uitleggen. Er zijn namelijk verschillende criteria waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een elektrische pomp. Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste elektrische pomp test voor je op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria vergroot jij de kans dat je een goede elektrische pomp voor jou in huis haalt. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste elektrische pomp volgens de consumentenbond test. Door met deze criteria rekening te houden weet je dus zeker dat je een miskoop voorkomt!

Soort elektrische pomp

Allereerst heb je verschillende soorten luchtpompen. Zo zijn er luchtpompen welke geschikt zijn voor het oppompen van luchtbedden voor bijvoorbeeld het zwembad, deze zijn een stuk kleiner. Daarnaast heb je elektrische pompen welke geschikt zijn voor luchtbedden om op te slapen.

Ook zijn er nog sterkere elektrische luchtpompen welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld het opblazen van rubber bootjes of andere grote opblaasbare objecten.

Prijsklassen

Ook zijn er elektrische luchtpompen in verschillende prijsklassen. Zo zijn goedkopere luchtpompen niet altijd van een veel slechtere kwaliteit. Het belangrijkste is om goed naar de specificaties te kijken en de kwaliteit van de elektrische luchtpomp.

Door naar de product omschrijving en reviews van een elektrische luchtpomp te kijken ontdek je vaak snel genoeg of deze geschikt is voor jouw werkzaamheden. Je hoeft dus niet altijd de duurste variant aan te schaffen voor een beetje kwaliteit.

Vermogen

Ook het vermogen van de elektrische pomp is een belangrijke factor om naar te kijken. Zo is een laag vermogen elektrische pomp niet geschikt om een gehele opblaas boot mee te vullen. Andersom is het niet nodig om een hele sterke (en vaak ook dure) pomp aan te schaffen om hier een luchtbed voor het zwembad mee op te blazen. 


Wat is de beste Fonteinkraan van 2022? 

Maar welke fonteinkraan is het beste en welke fonteinkraan past het beste bij jou? Je ontdekt het in de volgende sectie. Wij hebben namelijk aan de hand van onze testresultaten een handige top 5 beste fonteinkranen opgesteld. Hierbij hebben wij fonteinkranen uit verschillende prijsklassen en categorieën opgenomen in onze top 5.

Hieronder vind je voor elk model uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook ontdek je meteen de voor- en nadelen van elke fonteinkraan. Je wilt namelijk wel weten of de fonteinkraan voor jou geschikt is of niet.

De eindbeoordeling, die wij elke fonteinkraan hebben gegeven, is gebaseerd op onze beste fonteinkranen test en reviews van andere consumenten. Hierdoor weet je zeker dat er alleen goede fonteinkranen zijn opgenomen in onze top 5.

1. Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plaats hebben wij de Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min geselecteerd als beste koop elektrische pomp. Deze elektrische pomp beschikt namelijk over 12 en 230 Voltage en kan tot wel 230 liter per minuut aan lucht blazen.

Verder kun je de Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min gebruiken om luchtbedden op te blazen maar kan je er ook een luchtbed sneller mee laten leeglopen. Bij deze elektrische luchtpomp worden verschillende opzetstukken mee geleverd.

De Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min is geschikt voor het opblazen van luchtbedden, opblaasbootjes, opblaasbare zwembaden en opblaasfiguren. Daarnaast is deze elektrische pomp erg compact en makkelijk mee te nemen.

Voordelen Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

 • 230 liter per minuut aan blaasvermogen
 • 12 en 230 Voltage
 • Zeer compact

Nadelen Bo-Camp Elektrische pomp luchtbed - 12 en 230 Volt - 230 Liter/min

 • Niet de sterkste elektrische pomp

2. Elektrische luchtpomp - 220V/12V

Elektrische luchtpomp - 220V/12V

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plaats hebben wij de Elektrische luchtpomp - 220V/12V geselecteerd. Deze elektrische pomp beschikt namelijk over 220 en 12 voltage. Verder is deze elektrische luchtpomp erg compact waardoor je hem makkelijk mee op vakantie kunt nemen.

De Elektrische luchtpomp - 220V/12V is geschikt voor het opblazen van opblaasbare bootjes en luchtmatrassen. Verder is het mogelijk om deze elektrische pomp te voorzien door middel van het stroom van je auto.

Daarnaast worden er bij de Elektrische luchtpomp - 220V/12V diverse verloopstukken meegeleverd waardoor je deze elektrische pomp voor heel wat opblaasbare objecten kunt gebruiken. Wil je meer weten over deze elektrische pomp, klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Elektrische luchtpomp - 220V/12V

 • Compact formaat dus geschikt voor vakanties
 • 220 en 12 voltage

Nadelen Elektrische luchtpomp - 220V/12V

 • Snoer wat aan de korte kant

3. Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben wij de Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min geselecteerd. Deze krachtige elektrische luchtpomp kan namelijk tot wel 650 liter per minuut blazen. Daarnaast beschikt deze elektrische pomp over 230 aan voltage.

De afmetingen van de Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min zijn 14x9cm waardoor hij dus ook erg compact is en makkelijk overal mee naar toe genomen kan worden.

Dit maakt de Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min geschikt voor het opblazen en leeg laten lopen van onder andere luchtbedden, opblaasboten en opblaas speelgoed. Bij deze elektrische luchtpomp worden tevens 3 verloopstukken en een adapter meegeleverd.

Voordelen Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

 • Geschikt voor opblazen van allerlei objecten
 • Inclusief 3 opzetstukken

Nadelen Intex Elektrische Pomp met stekker - 230 Volt - 650 Liter/min

 • Niet heel gebruiksvriendelijk volgens sommige consumenten

4. Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op plaats vier is de Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp geëindigd. Deze opblaaspomp beschikt over 220-230 voltage en heeft 130 watt aan vermogen. Hierdoor kan hij met gemak tot wel 300 liter per minuut blazen. Verder is hij volledig elektrisch en kan hij ook gebruikt worden op plekken waar je alleen met de auto kunt komen.

Dit komt doordat de Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp ook werkt op het stroom vanuit jouw auto. Verder heeft hij een krachtige motor en worden er bij deze elektrische luchtpomp meerdere opzetstukken meegeleverd.

De Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp is van een klein formaat waardoor jij hem met gemak overal mee naar toe neemt. Verder is de prijs van deze elektrische luchtpomp ook ontzettend laag. Wil je meer weten over deze elektrische luchtpomp? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

 • 220-230 voltage
 • Erg krachtige motor

Nadelen Redcliffs® Elektrische pomp luchtbed/zwembad- Luchtbedpomp

 • Beschikt over een wat mindere kwaliteit

5. Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp geselecteerd. Deze elektrische luchtpomp beschikt namelijk over een vermogen waarmee je tot wel 250 liter per minuut kunt blazen. Hiermee blaas je dus met gemak je luchtbed of opblaasbare zwembad mee op.

Verder is hij snel en gemakkelijk in gebruik en is het met de Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp mogelijk om op te pompen maar ook vacuüm te zuigen. Je hoeft bij deze elektrische luchtpomp alleen het juiste opblaaskopje op de pomp te drukken.

De Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp wordt met 3 verschillende opzetstukken geleverd en is erg compact en licht. Hiermee kun jij hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Het laatste voordeel van deze elektrische luchtpomp is dat hij multifunctioneel is.

Voordelen Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

 • Multifunctionele elektrische luchtpomp
 • Kan blazen en vacuüm zuigen

Nadelen Strex Elektrische Luchtpomp - 250L/min - Elektrische Lucht Pomp

 • Niet de krachtigste elektrische pomp

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel elektrische luchtpompen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten elektrische luchtpompen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de elektrische luchtpompen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste elektrische luchtpompen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP