Laatste update: december 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Druppelslang

Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

Om jouw moestuin of plantenperkje gezond te houden is veel bewateren erg belangrijk. Om het jezelf nog makkelijker te maken is een druppelslang, ook wel irrigatiesysteem, een ideale oplossing. Maar welke druppelslang is het beste?

Uit onze test is gebleken dat de Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang de beste koop druppelslang van dit moment is. Niet alleen is deze druppelslang wel 25 meter lang, ook krijg je 155 stuks accessoires om jouw tuin van het juiste irrigatiesysteem te voorzien.

Ben jij benieuwd naar deze beste koop druppelslang? Klik dan op de button hieronder!

Om jouw tuin goed te laten bloeien en gezond te houden is genoeg bewateren een erg belangrijk aandachtspunt. Wanneer jouw planten te weinig water krijgen drogen zij namelijk uit en zullen zij niet mooi gaan bloeien. Vooral op warme zomerdagen is genoeg water geven dus erg belangrijk.

Wij snappen ook dat jij geen zin hebt om elke avond tientallen minuten lang met de tuinslang in je handen te staan om de plantjes water te geven. Gelukkig hoeft dat ook. Je kunt namelijk net zo makkelijk een druppelslang aanleggen die jouw gehele moestuin kan voorzien van water. Een druppelslang leg je namelijk één keer neer en kun je telkens opnieuw gebruiken.

Maar welke druppelslang is het beste voor jou? In dit artikel ontdek je de beste opties van dit moment en enkele belangrijke criteria waar je op moet letten wanneer je een druppelslang aan wilt schaffen. Ook vind je een top 5 beste druppelslangen van dit 2022 geselecteerd aan de hand van de testresultaten uit de door ons uitgevoerde beste druppelslang test.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Druppelslangen

Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

Beste koop druppelslang
1. Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

Beste kwaliteit druppelslang
2. Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

Druppelslang Zweetslang

Beste zweetslang
3. Druppelslang Zweetslang

Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

Beste grote druppelslang
4. Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

Beste goedkope druppelslang
5. Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

Top 10 Beste Druppelslangen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste druppelslangen. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vragen: welke druppelslang is het beste en welke druppelslang past het beste bij mij?


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een druppelslang?

Wil jij een tuinsproeier kopen? Dan kun je het beste met enkele belangrijke criteria rekening houden. Hierdoor vergroot je namelijk de kans dat je de beste druppelslang voor jouw tuin in huis haalt. Iedereen heeft namelijk andere eisen en wensen als we kijken naar de beste druppelslang. 

Door naar de onderstaande criteria te kijken kom jij er dus gemakkelijk achter welk type druppelslang jij nodig hebt. Door het grote aanbod aan verschillende druppelslangen kan het lastig zijn de perfecte optie in huis te halen. Onderstaande criteria helpen je hierbij. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste druppelslang volgens de consumentenbond test.

Lengte

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de lengte van de druppelslang. Dit kan namelijk per druppelslang pakket flink verschillen. Het is dus belangrijk om goed je tuin op te meten voordat je zomaar een druppelslang pakket aanschaft. Je wilt namelijk niet tekort komen, maar ook zeker niet teveel over houden.

Om niet teveel te betalen of te weinig druppelslang te ontvangen is het dus belangrijk dat je goed naar het formaat kijkt. In de product omschrijving kun je vaak vinden hoe lang de druppelslang in kwestie is.

Accessoires

Een andere criteria waar je naar kan kijken is de meegeleverd accessoires. Om jouw tuin van een irrigatiesysteem te voorzien heb jij meer nodig dan alleen een druppelslang. Er worden bij de druppelslang namelijk ook verschillende accessoires meegeleverd. 

Zo ontvang je accessoires zoals een eindstuk, T-stukken om splitsingen te creëren en nog allerlei andere handige spullen. Ook ontvang je vaak klemmen/haken waarmee je de druppelslang op zijn plek kunt houden. Bekijk dus goed welke accessoires meegeleverd worden en of jij hierdoor alles ontvangt wat je nodig hebt.

Kwaliteit

Ook kan de kwaliteit van druppelslangen veel verschillen. Het vervelende aan slechte kwaliteit druppelslangen is dat zij sneller kapot gaan of niet meer goed werken. Doordat druppelslangen vaak vrij fragiel en klein zijn raken slechte kwaliteit druppelslangen sneller lek of juist verstopt.

Wanneer dit gebeurt zal de druppelslang niet goed meer werken en zal het lek/de verstopping dus gevonden moeten worden om deze te kunnen herstellen. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder snel problemen zich zullen opdoen. Om jezelf geld en moeite te besparen wordt het dus aangeraden alleen goede kwaliteit druppelslangen aan te schaffen.

In onze top 5 vind je alleen maar druppelslangen van de allerbeste kwaliteit uit verschillende prijsklassen.


Wat is de beste druppelslang van 2022? 

Welke druppelslang is het beste? Dit kan per tuin flink verschillen. Elke tuin heeft namelijk een ander oppervlak en indeling. Hierdoor kan het dus per tuin verschillen welke druppelslang set het beste is. Heb je er één nodig met allerlei T-splitsingen en haken of kan het ook één grote slang zijn die je langs een struik aanbrengt.

Hieronder vind je de 5 beste opties uit onze beste druppelslang test. Hierbij hebben wij voor elke druppelslang uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke druppelslang voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd welke druppelslang het beste is voor jouw tuin? Lees dan gauw verder!

1. Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben je op zoek naar de beste koop druppelslang van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang. Deze druppelslang is namelijk als beste uit onze test gekomen. Dit komt onder andere doordat je bij aanschaf van deze druppelslang tot wel 25 meter slang ontvangt en 155 stuks aan accessoires.

Extra accessoires die je bijvoorbeeld extra ontvangt zijn universele kraanverbindingen, 2 stuks waterkraan verbinding, schroefdop, 15 stuks verstelbare druppelaars, 20 stuks T-buis verbindingen etc. Wil je alle meegeleverde accessoires bekijken? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek direct welke accessoires je allemaal ontvangt bij aanschaf van deze druppelslang set.

Met dit functionele watersysteem hoef jij niet meer met de watersproeier in de hand te gaan staan. Het enige wat je hoeft te doen is de tuinslang aan te sluiten op dit irrigatiesysteem en de tuin wordt perfect besproeid. Wanneer je de kraan opendraait verdeeld het water zich automatisch evenredig over de gehele slang waardoor ieder stuk evenveel bewaterd wordt.

Voordelen Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

 • 25 meter aan druppelslang
 • Inclusief 155 stuks accessoires
 • Uitstekende kwaliteit
 • Eenvoudig aan te leggen

Nadelen Bone Vista® 155 Stuks Water Druppelslang

 • Geen

2. Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats hebben wij de Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem geplaatst in onze top 5 beste druppelslangen. Dit komt doordat deze druppelslang een stuk goedkoper is maar wel over de juiste kwaliteit beschikt. Zo ontvang je bij aanschaf 15 meter aan slang en ook ontvang je verschillende handige accessoires. 

Denk bijvoorbeeld aan 3 universele aansluitingen voor waterkranen, 10 druppelaars en 10 T-stukken. Wanneer de druppelslang onverhoopt beschadigd raakt kun je deze gemakkelijk repareren dankzij het meegeleverde teflontape. De Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem is zeer eenvoudig te installeren en is geschikt voor balkon, tuin, kas of volkstuin.

Verder zorgt het zeer sterkte materiaal van deze druppelslang dat hij niet snel beschadigd raakt. De sproeikop kan afzonderlijk afgesteld worden en ook bespaar je door dit irrigatiesysteem tot wel honderden liters water. Niet tevreden? Geen zorgen want er wordt 100% tevredenheidsgarantie gehanteerd.

Voordelen Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

 • Inclusief accessoires
 • 10 meter slang en 5 meter bijslang
 • Sterke kwaliteit

Nadelen Waterdruppelaar - 15 meter - Irrigatiesysteem

 • Vrij kort

3. Druppelslang Zweetslang Druppelleiding 1/2 met aansluitstuk 15 meter

Druppelslang Zweetslang

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De derde druppelslang uit onze top 5 lijst is de Druppelslang Zweetslang Druppelleiding 1/2 met aansluitstuk 15 meter. Bij aanschaf van deze druppelslang set ontvang je tot wel 15 meter druppelslang. Ook kun je er voor kiezen om de 30 meter variant aan te schaffen. Uiteraard ben je hier dan wel iets meer voor kwijt. 

Deze zweetslang is gemaakt van flexibel gerecycled rubber wat niet snel beschadigd. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat deze druppelslang onverhoopt snel kapot zal gaan. Wel wordt aangeraden om voorzichtig met deze druppelslang om te gaan.

Deze waterbesparende irrigatie zorgt er voor dat jouw planten voldoende water krijgen zonder dat jij veel water hoeft te verspillen. Verder is de slangkoppeling 1/2 inch waardoor hij geschikt is voor iedere Gardena en Hozelock aansluiting. Wil je meer weten over deze druppelslang? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen Druppelslang Zweetslang Druppelleiding 1/2 met aansluitstuk 15 meter

 • In twee lengte varianten verkrijgbaar
 • Gemaakt van gerecycled rubber
 • Uitstekende kwaliteit
 • Waterbesparend

Nadelen Druppelslang Zweetslang Druppelleiding 1/2 met aansluitstuk 15 meter

 • Kwaliteit is wat minder

4. Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats vier hebben wij de Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket geselecteerd in onze top 5. Dit irrigatiesysteem beschikt namelijk over wel 100 meter aan druppelslang. Hierdoor kun jij gemakkelijk een heel groot oppervlak voorzien van goede irrigatie. 

Naast 100 meter aan druppelslang ontvang je ook nog eens 25 grondpennen, 1 afsluitdop en 1 startkoppeling. De Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket is dus de beste optie voor iedereen met een grote tuin of moestuin. Ook is deze goede druppelslang set dus geschikt voor kleine en grote volkstuintjes.

Bij dit complete pakket heb jij geen extra accessoires nodig. Daarnaast zorgt ook deze druppelslang er voor dat water perfect wordt verdeeld en je dus niet zelf een groot oppervlak hoeft te besproeien. De kwaliteit van deze druppelslang is ook uitstekend kan kan hierdoor wel een stootje verdragen.

Voordelen Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

 • Geen extra accessoires nodig
 • Beschikt over stevig materiaal
 • Goede verdeling

Nadelen Druppelslang zwart actiepakket 100 meter, Compleet pakket

 • Erg groot voor kleine tuintjes

5. Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste druppelslang uit onze top 5 beste druppelslangen is de Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen. Dit irrigatiesysteem is ook in twee varianten verkrijgbaar, namelijk in 15 meter en in 30 meter variant. 

Verder zorgt deze druppelslang er voor dat je tot wel 70% aan water bespaart doordat hij het water ideaal verdeeld en er weinig verspilling optreed. De Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen wordt geleverd inclusief handige hulpstukken. Denk hierbij aan 13 grondpinnen, 3 keer een 90 graden hoekverbinding en 3 keer een T-stuk verbinder.

Ook ontvang je 4 keer een eindstop, 1 keer een koppeling en 2 keer een slang koppeling die geschikt is voor Gardena. Het PVC materiaal is erg stevig en gaat niet zomaar kapot. Verder is de Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen zeer scherp geprijsd. De beste prijs ontdek je door op de bovenstaande button te klikken!

Voordelen Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

 • In twee lengte varianten verkrijgbaar
 • Meerdere accessoires meegeleverd
 • Makkelijk aan te leggen

Nadelen Meisterhome ® - 15 Meter - Druppelslang - Druppelsystemen

 • Kwaliteit is wat minder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel druppelslangen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten druppelslangen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de druppelslangen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste druppelslangen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP