Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Droogmolen

Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Zoek jij de beste droogmolen van dit moment? Wij hebben meer dan 10 verschillende modellen met elkaar vergeleken en zijn tot de conclusie gekomen dat de Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker de beste optie van dit moment is.

Naast de meegeleverde metalen grondanker worden er ook nog een beschermhoes, wasknijpertasje en wasknijpers meegeleverd. De Brabantia droogmolen beschikt over een sterke aluminium frame waardoor hij ook bestendig is tegen heftig weer.

De beste prijs van deze droogmolen vind je via de onderstaande button!

Hang jij graag je was buiten op? Wij snappen dat. Het is namelijk goedkoop en het bespaart je flink wat tijd. Door de wind gaan de meeste kreuken vaak al uit de kleren. Hierdoor hoef jij je kleding niet ook nog te strijken. Daarnaast droogt de was extra snel op een lekkere zomer dag.

Het vinden van de juiste droogmolen kan nog wel een hele klus zijn. Misschien is het je al opgevallen maar er zijn ontzettend veel verschillende droogmolens. De ene heeft weer meer functies dan de ander of werkt op een andere manier. Het bepalen van de beste droogmolen voor jou kan daarom erg lastig zijn.

Gelukkig voor jou hebben wij een ultieme droogmolen test uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen droogmolens onderworpen aan de ultieme test. Wij hebben namelijk enkele belangrijke criteria getest bij elke droogmolen. Benieuwd naar de belangrijkste criteria en de beste opties van dit moment? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Droogmolens

Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Beste koop droogmolen
1. Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Beste droogmolen voor buiten
2. Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje

Beste droogmolen Brabantia
3. Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje

Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

Beste camping droogmolen
4. Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

Beste budget droogmolen
5. Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

Top 10 Beste Droogmolens

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire droogmolens bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top droogmolens bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een droogmolen?

Het kopen van een droogmolen kan een lastige klus zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende droogmolens. Het vinden van de meest geschikte droogmolen voor jou situatie is daarom niet zomaar gedaan. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Om die reden hebben wij de belangrijkste criteria op een rijtje gezet.

De criteria hieronder zijn belangrijk om rekening mee te houden, hiermee voorkom jij een miskoop! Wij hebben deze criteria ook getest in onze beste droogmolen volgens de consumentenbond test. Tevens zijn dit dezelfde criteria als getest in de beste droogmolen volgens de consumentenbond test. Bekijk deze criteria daarom goed!

Materiaal

Allereerst is het belangrijk om naar het materiaal van de droogmolen te kijken. Het materiaal bepaalt namelijk voor een groot deel wat de stevigheid van de droogmolen is. Dit is erg belangrijk omdat een droogmolen in je tuin staat. Hierdoor moet er rekening gehouden worden met factoren zoals wind en regen.

De meeste droogmolens zijn erg sterk en weerbestendig. Hierdoor kunnen ze tegen zware windstoten en roesten zij niet gelijk bij regen. Kijk voor de zekerheid altijd in de product omschrijving of de gewenste droogmolen daadwerkelijk geschikt is voor deze omstandigheden.

Formaat

Daarnaast is het formaat erg belangrijk. Heb jij een kleine of krappe tuin, bedenk dan goed dat droogmolens erg breed kunnen zijn. Het is aan te raden om de afmetingen in de product omschrijving op te zoeken en deze vervolgens te meten in je tuin. Het formaat van de droogmolen kan er namelijk een stuk anders uit zien op de foto's.

Prijsklassen

Als laatste is het belangrijk om naar de prijsklassen van de droogmolens te kijken. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende prijsklassen. De goedkoopste varianten zijn vaak degene van de slechtste kwaliteit. Hierdoor zijn zij minder bestand tegen heftige windstoten.

Duurdere varianten worden vaak geleverd inclusief opberghoes, knijpers en andere accessoires. Deze zijn niet nodig als je deze accessoires al in huis hebt. Bedenk dus goed wat je nodig hebt en wat je wilt uitgeven aan een droogmolen.


Wat is de beste droogmolen van 2022? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kopen van een droogmolen is het tijd voor de beste droogmolens van 2022. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten maar slechts enkele zijn van top kwaliteit. Wij hebben de beste opties uit onze beste droogmolen test hieronder in een handige top 5 beste droogmolens verwerkt.

Uit de test is duidelijk gebleken dat het droogmolen merk Brabantia de beste kwaliteit droogmolens heeft. De meeste modellen zijn daarom ook van dit merk maar niet alle. Er is namelijk ook een goedkopere variant droogmolen welke van goede kwaliteit is. Benieuwd naar onze top 5? Lees dan gauw verder en kom er achter!

1. Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Op de eerste plaats hebben wij de Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers als beste optie van dit moment geselecteerd. Deze Brabantia droogmolen wordt namelijk geleverd inclusief handige accessoires en is daarnaast van hoogwaardige kwaliteit.

Hierdoor is de Brabantia droogmolen bestendig tegen weersomstandigheden zoals harde windstoten, regen en hagel. Daarnaast is het gebruiksgemak van deze draagmolen ideaal doordat hij gemakkelijk in- en uit elkaar te halen is.

De Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers heeft vervangbare draden. Mochten deze ooit kapot gaan of slap gaan hangen, dan kun je deze gemakkelijk zelf vervangen. 

Voordelen Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

 • Geleverd inclusief accessoires
 • Goede kwaliteit
 • Ook zonder accessoires verkrijgbaar

Nadelen Brabantia Topspinner Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

 • Misschien heb je niet alle accessoires nodig

2. Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op plek 2 hebben wij de Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers geselecteerd. Deze lijkt op de beste optie, echter is deze van nog wat hogere kwaliteit. Het aluminium frame is namelijk een stukje sterker waardoor hij nog beter bestand is tegen wind en regen.

Deze droogmolen is ideaal voor huishoudens met een open tuin. Hier komt over het algemeen een stuk meer wind doorheen waardoor de droogmolen ook bestand moet zijn tegen een grotere druk. 

Ook wordt de Brabantia droogmolen geleverd inclusief metalen grondanker, beschermhoes, wasknijpertasje en wasknijpers. Hierdoor haal jij meteen al je benodigde accessoires in huis. 

Voordelen Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

 • Inclusief handige accessoires
 • Goede kwaliteit
 • Bestendig tegen alle weersomstandigheden

Nadelen Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen - met Metalen Grondanker, Beschermhoes, Wasknijpertasje en Wasknijpers

 • Niet de beste Brabantia droogmolen

3. Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje - 60 m - Metallic Grey

Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op plek 3 hebben wij de Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje - 60 m - Metallic Grey geselecteerd als beste Brabantia droogmolen van dit moment. Deze Brabantia droogmolen is de beste Brabantia variant van het merk. Dit komt door het ontzettend stevige frame en de meegeleverde accessoires.

Heb jij wat meer geld uit te geven aan een droogmolen? Dan is de Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje - 60 m - Metallic Grey zoiezo het geld waard.

Deze droogmolen biedt 60 meter aan ophangplek en is verstelbaar op hoogte. Dit maakt hem geschikt voor kleine mensen maar ook voor grote mensen. Daarnaast is deze droogmolen gemakkelijk op te bergen omdat hij weinig weegt en op te bergen is in de meegeleverde opberghoes.

Voordelen Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje - 60 m - Metallic Grey

 • Beste Brabantia droogmolen
 • 60 meter aan ophangplek
 • Met beschermhoes

Nadelen Brabantia Lift-O-Matic Advance Droogmolen met Grondanker, Beschermhoes en Wasknijpertasje - 60 m - Metallic Grey

 • Duurste variant

4. Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoek jij alleen een droogmolen zonder accessoires voor een redelijk scherpe prijs? Met de Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey haal jij een droogmolen met grondanker in huis welke scherp geprijsd is. Daarnaast is deze droogmolen van een ontzettend goede kwaliteit waardoor hij bestand is tegen de meeste weersomstandigheden.

Deze Brabantia droogmolen biedt ruimte voor 50 meter aan was. Hierdoor kan jij gemakkelijk grote en kleine wasjes ophangen aan deze droogmolen. Daarnaast zorgt het aluminium frame er voor dat hij stevig staat en niet roest wanneer hij in de regen blijft staan.

Wil jij meer weten over deze Brabantia droogmolen? Klik dan op de bovenstaande button! Hier ontdek je tevens de laagste prijs van deze droogmolen.

Voordelen Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

 • Droogmolen en anker
 • Geschikt voor 50 meter aan wasgoed
 • Sterk frame

Nadelen Brabantia Lift-O-Matic Droogmolen met Grondanker - 50 m - Metallic Grey

 • Exclusief accessoires

5. Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij niet te veel geld uitgeven aan een droogmolen? Dan raden wij je aan om de Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten aan te schaffen. Deze Relaxdays droogmolen beschikt over een lijnlengte van 49 meter waardoor jij gemakkelijk grote en kleine wasjes er aan kunt ophangen.

Daarnaast is deze droogmolen bestendig tegen de meeste weersomstandigheden. Belangrijk is om te onthouden dat deze droogmolen niet van de allerbeste kwaliteit is. Hierdoor is hij niet bestendig tegen enorm sterke windstoten.

Voor een kleine- of grote achtertuin met niet al te veel harde wind is dit wel de beste optie. De droogmolen wordt namelijk geleverd inclusief anker en kan gemakkelijk opgezet en gedemonteerd worden. De beste prijs van deze droogmolen vind je via de bovenstaande button!

Voordelen Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

 • Goedkoopste variant
 • Lijnlengte van wel 49 meter
 • Prima materiaal

Nadelen Relaxdays Droogmolen / Wasmolen + grondanker - Lijnlengte 49 m - Droogrek kleding buiten.

 • Mindere kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel droogmolens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten droogmolens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de droogmolens op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste droogmolens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>