fbpx

Publicatie datum: 6 juli, 2023

Door: Puck

Best Geteste Driewieler met duwstang

Best geteste Driewieler met duwstang

Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler

Met de Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler help jij je kleine in het begin met fietsen. Je kunt de driewieler in 4 verschillende fases gebruiken. Hierdoor is het makkelijk en veilig voor je kind. De veiligheid wordt gewaarborgd door verschillende factoren die eraf kunnen als je kind gegroeid is. Hierdoor kunnen ze er een langere tijd mee doen. Daarnaast is er een opbergvak waar hij of zij al zijn speelgoed in kwijt kan. Kortom, onze favoriet van 2023!

Het kan ontzettend moeilijk zijn voor een kind om zelfstandig op een fiets te fietsen, om het je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken is een driewieler met duwstang de ideale optie! Door je kind in een aantal fases te begeleiden geef je hem/haar de mogelijkheid om steeds zelfstandiger te worden, totdat je kleintje er klaar voor is om zelf zijn eigen wereld vol avonturen te creëren. 

Wij van Top-X krijgen steeds vaker vragen van ouders die vastlopen bij de aankoop van een geschikte driewieler met duwstang voor hun kind. Om deze reden hebben we een driewieler met duwstang test 2023 uitgevoerd waarbij we verschillende driewielers met elkaar hebben vergeleken en beoordeeld aan de hand van een paar belangrijke criteria. 

Benieuwd naar de artikelen? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Driewielers met duwstang

Best geteste Driewieler met duwstang

Beste koop driewieler met duwstang
1. Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

Beste driewieler met duwstang 1 jaar
2. Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

Beste driewieler met duwstang roze
3. Smoby Be Move Roze - Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

Beste driewieler met duwstang blauw
4. Smoby Be Move Blauw - Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

Beste driewieler met duwstang 2 jaar
5. Smoby Be Fun - Driewieler - vanaf 15 maanden - blauw

Top 10 Beste Driewielers met duwstang

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste driewielers met duwstang. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag welke driewieler met duwstang past het beste bij mijn kind?

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een driewieler met duwstang?

Wat is een goede driewieler met duwstang en waar moet je op letten bij de aankoop van een driewieler met duwstang? Dit zijn veelvoorkomende vragen die consumenten zichzelf stellen. Het is heel logisch dat deze vragen in je op komen, een driewieler koop je namelijk niet dagelijks in de supermarkt. Het is verstandig om bij je koopoverweging rekening te houden met een aantal belangrijk criteria om de beste driewieler met duwstang voor jouw kind te kopen en kijk niet alleen maar naar een driewieler met duwstang aanbieding. 

Wij hebben het je al een stuk gemakkelijker gemaakt en de belangrijkste criteria hieronder opgesomd. Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze test en deze criteria lijken tevens ook sterk op de beste driewieler met duwstang volgens de consumentenbond. Hierdoor haal jij altijd de beste koop in huis en verklein je de kans op een misskoop. 

Veiligheid

Allereerst is het zeer belangrijk om te kijken of de veiligheid van je kind ten alle tijden wordt gewaarborgd. Hierbij kan je denken aan een veiligheidsbeugel, stuurvergrendeling, anti-slippedalen en een verstelbare ouderhandsgreep. Naarmate je kleintje zich zelf ontwikkeld raden we aan om stap voor stap de veiligheidsmaatregelen los te laten en je kind steeds zelfstandiger te laten fietsen.

Welke driewieler past het beste bij mijn kind

Een kind blijft een kind en zal andere wensen en behoeftes hebben ten aanzien van een goede driewieler dan jij als ouder. Zo hecht jij misschien veel waarde aan de veiligheid van een driewieler en richt je kleine zich helemaal op het uiterlijk en het design van de driewieler. Het is belangrijk om met de praktische zaken van een kinderfiets rekening te houden maar vergeet niet dat een kind veel waarde hecht aan het ontwerp en het kleurgebruik van de driewieler.

Voor jongens zal dit weer anders zijn dan bij meisjes. Wij raden je aan om ook altijd rekening te houden met de wensen en behoeftes van je kind.

Driewieler accessoires

Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met extra accessoires die de fiets ervaring een flinke boost zullen geven. Hier kan je denken aan een leuke creatieve toeter, kraaltjes in het wiel, een mandje of een leuk vlaggetje. Dit lijken misschien kleine aanvullingen maar voor je kind zijn dit juist de accessoires die het verschil maken. Door hier aan te denken motiveer je een kind ook indirect om het nog beter te doen.


Wat is de beste driewieler met duwstang van 2023? 

Wat is de beste driewieler met duwstang? Nu we eindelijk zijn aangekomen bij onze ultieme top 5 houden we je niet langer in spanning en komen we gelijk ter zaken. Zoals al eerder aanbod is gekomen heeft ieder kind andere wensen en behoeftes om deze reden hebben we de driewielers in verschillende categorieën geplaatst.

Wil je weten wat de beste optie van dit moment is? Je ontdekt het hieronder!

1. Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler

Best geteste Driewieler met duwstang

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar het beste driewieler met duwstang van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler, zoals je wellicht al heb gelezen is deze driewieler als allerbeste uit onze driewieler met duwstang test gekomen. 

Deze 4 in 1 driewieler ondersteunt jouw kind stap voor stap in alle fases van het fietsproces zodat je kleintje binnen de kortste keren zelfstandig op pad kan gaan! De veiligheid van je kind wordt ten alle tijden gewaarborgd, dit komt omdat je in eerste instantie zelf controle hebt over de driewieler doordat je de richting kan bepalen en je kind kan voortduwen. De Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler is verstelbaar en groeit daardoor mee met je kind!

Verder beschikt deze driewieler met duwstang over een zonnescherm en voetensteun die je kind ondersteunt als zij nog niet zelfstandig kan trappen. Tevens is er genoeg ruimte om er allerlei overige spulletjes in kwijt te raken. Helaas zijn we bang dat dit model niet in de smaak zal vallen bij de kleine stoere mannen onder ons.

Voordelen Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler

 • 4 in 1 veiligheid fases 
 • Massieve banden zorgen voor extra grip
 • Voetensteun
 • Zonnescherm

Nadelen Little Tikes Trike 4-in-1 Roze - Driewieler

 • Minder geschikt voor jongens die niet van roze houden 

2. Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Driewieler met duwstang kopen? Op de tweede plek hebben wij de Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler geplaatst. Deze driewieler met duwstang is perfect voor peuters van 10 maanden om steeds zelfstandiger te leren fietsen!

Ook bij de Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler staat de veiligheid hoog in het vaandel, deze driewieler met duwstang is voorzien van een stuurvergrendeling, rolbeugel en een veiligheidsgordel. Hierdoor kan jouw kind veilig zelfstandig leren fietsen. Net als de ergonomische zitstoel die meegroeit met je kleintje is de duwstang ook verstelbaar in 3 verschillende standen. Tevens maken de massieve wielen amper geluid, is het stuurt voorzien van een draagtas en is er onderop genoeg ruimte voor wat extra spulletjes.

Helaas is de handleiding in het Duits waardoor sommige consumenten er iets langer over doen om de driewieler in elkaar te zetten

Voordelen Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler

 • Zeer veilig en kind-proof
 • Verstelbaar in verschillende standen
 • Ruimte om kleine spulletjes in kwijt te raken

Nadelen Smoby Be Move ConfortRoze- Driewieler

 • Taal handleiding in het Duits

3. Smoby Be Move Roze - Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek is de Smoby Be Move Roze - Driewieler geëindigd. Ben jij opzoek naar een schattige roze driewieler voor je dochtertje dan is dit wellicht een goede optie om in overweging te nemen. 

Maak je nooit meer zorgen om de veiligheid van je kind! Deze driewieler met duwstang is volledig kind-proof en veilig ontworpen. Door de veiligheidsmaatregelen krijg je de mogelijkheid om je kleine stap voor stap zelfstandig te leren fietsen. Dankzij de verstelbare onderdelen groeit deze driewieler met duwstang met je kind mee terwijl zij comfortabel op haar ergonomische zitplaats rondrijd. 

Uit de test hebben enkele gebruikers aangegeven dat de wieltjes iets meer geluid maken dan normaal. Houd hier rekening mee in je koopoverweging.

Voordelen Smoby Be Move Roze - Driewieler

 • Zeer veilig en kind-proof 
 • Verstelbare duwstang
 • Verstelbare zitplaats
 • Kleurrijk en vrolijk design

Nadelen Smoby Be Move Roze - Driewieler

 • Wieltjes maken iets meer geluid

4. Smoby Be Move Blauw - Driewieler

beste-driewieler-met-duwstang

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Naast een driewieler voor jouw kleine prinses heb je natuurlijk ook de morele verplichting om er een aan te schaffen voor je stoere kereltje. Op de vierde plek in deze top 5 lijst is de Smoby Be Move Blauw - Driewieler geëindigd. Deze driewieler met duwstang is voorzien van de zelfde kwaliteit en beschikt over de zelfde gebruiksgemakken als de nummer 3 in deze lijst. 

Het verschil zit hem in het kleurgebruik, zoals we al eerder aangaven hechten kinderen veel waarde aan het design en de extra accessoires van een driewieler. Om zowel je dochtertje als je zoontje blij te maken met een mooie driewieler aanbieding hebben we alle twee de driewielers opgenomen in deze top 5 lijst. Wel zo eerlijk toch?

Ook bij deze driewieler met duwstang hebben we ondervonden dat de wieltjes iets meer geluid maken dan normaal, maar dit moet de pret zeker niet drukken!

Voordelen Smoby Be Move Blauw - Driewieler

 • Zeer veilig en kind-proof 
 • Verstelbare duwstang
 • Verstelbare zitplaats
 • Kleurrijk en vrolijk design

Nadelen Smoby Be Move Blauw - Driewieler

 • Wieltjes maken iets meer geluid

5. Smoby Be Fun - Driewieler - vanaf 15 maanden - blauw

beste-driewieler-met-duwstang

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Nu we alweer aan het einde zijn gekomen van deze top 5 lijst hebben we de Smoby Be Fun - Driewieler - vanaf 15 maanden - blauw op de vijfde plek geplaatst. Het is altijd lastig om te bepalen vanaf welke leeftijd het verstandig is om je kleintje kennis te laten maken met het fietsproces. Het ene kind begint later dan de ander, deze driewieler is geschikt voor kinderen die al ouder dan 1 jaar zijn. Wij raden je aan om deze driewieler met duwstang te gebruiken voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar.

Op deze manier begeleidt je jouw kleintje eenvoudig door het gehele fietsproces totdat hij/zij helemaal klaar is voor het echte werk. Deze driewieler is voorzien van alle benodigde veiligheidsvoorzorgsmaatregelen en groeit met je kleintje mee dankzij de verstelbare onderdelen. Hierdoor zullen de wandelingen nog aangenamer en leuker zijn!

Helaas is deze driewieler niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 maanden, mocht je er toch vroeg bij willen zijn dan raden we je aan terug te scrollen en een kijkje te nemen bij de overige driewielers met duwstang in deze top 5 lijst.

Voordelen Smoby Be Fun - Driewieler - vanaf 15 maanden - blauw

 • Voor kinderen ouder dan 15 maanden
 • Zeer veilig en kind-proof
 • Anti-slippedalen

Nadelen Smoby Be Fun - Driewieler - vanaf 15 maanden - blauw

 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 maanden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel driewielers met duwstang hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten driewielers met duwstang getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de driewielers met duwstang op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste driewielers met duwstang op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Puck

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>