fbpx

Publicatie datum: 27 oktober, 2022

Door: Thea

Beste Koop Draadloze Stofzuiger 

Beste draadloze stofzuıger

Samsung VS15T7036R5/EN JET 70

De Samsung VS15T7036R5/EN JET 70 Complete is de beste koop draadloze stofzuiger van 2023. Dit is een indrukwekkende steelstofzuiger die uitblinkt in kracht en gebruiksgemak. Met een vermogen van 150 Watt levert deze stofzuiger uitstekende prestaties op verschillende ondergronden.

Met een gewicht van 2.6 kg is dit een lichte stofzuiger die gemakkelijk te gebruiken is. De maximale accuduur is maar liefst 40 minuten en hij is geschikt voor haast elke vloer. Niets voor niets is dit ook volgens de consumentenbond de beste draadloze stofzuiger van 2023.

Ben jij op zoek naar de beste draadloze stofzuigers? Wij zochten het uit. In onze draadloze stofzuiger test keken wij naar accuduur, prijs, kwaliteit, zuigkracht en opties.

Hieronder vind je een tabel met de uitslagen. Wil je meer weten over specifieke producten? Scroll dan naar beneden en lees van elke draadloze stofzuiger een review.


Top 5 Beste Draadloze Stofzuiger

Beste draadloze stofzuıger

Beste draadloze steel stofzuiger 2023:
1. Samsung VS15T7036R5/EN JET 70

Auronic stofzuiger

Beste Goedkope steelstofzuiger
2. Auronic Steelstofzuiger Draadloos

Beste Draadloze stofzuiger met lange accuduur
3. Miele Triflex HX1 Pro

Beste Draadloze stofzuiger voor dierenharen
4. AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

Beste Draadloze Stofzuiger voor harde vloeren
5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 10 Beste Draadloze steel Stofzuigers

Heb je weinig tijd en geen zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! We hebben hieronder een aantal buttons opgenomen van onze favoriete webshops voor het kopen van een goede draadloze stofzuiger.

De webshops die hieronder staan bieden een breed assortiment van draadloze stofzuigers tegen een aantrekkelijke prijs. Je bekijkt direct de top 10 best verkochte opties. 

Vergeet overigens niet om alle buttons aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je profiteert van de beste prijs.


Wat is de beste draadloze steel stofzuiger?

Draadloze stofzuigers zijn momenteel helemaal de trend. Een draadloze stofzuiger biedt dan ook de nodige voordelen, ten opzicht van de stofzuiger met een snoer. In de meeste gevallen is een snoerloze stofzuiger een steelstofzuiger, die je gemakkelijk aan de muur hangt.

Je kunt de stofzuiger zo pakken en je hebt niet meer te maken met een kabel of een lastige stofzuigerslang.

Verder is het handig dat je geen stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. Wij deden de draadloze stofzuiger test en stellen je een top 5 voor, met de beste draadloze stofzuigers.

1. Samsung VS15T7036R5/EN JET 70

Beste draadloze stofzuıger

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.9

Uit onze test is gebleken dat de Samsung VS15T7036R5/EN JET 70 de beste draadloze stofzuiger van 2023 is.  Deze indrukwekkende draadloze stofzuiger blinkt uit in kracht en gebruiksgemak. Ook is dit volgens de consumentenbond de beste draadloze stofzuiger van 2023

Met een vermogen van 150 Watt levert deze steelstofzuiger uitstekende prestaties op verschillende ondergronden, dankzij de Digital Inverter Motor die zorgt voor minimale luchtweerstand en maximale efficiëntie.

Een bijzonder kenmerk is het flexibele oplaadsysteem. Je kunt de batterij opladen zonder gaten te boren, gewoon door het oplaadstation op de grond te plaatsen. Dit maakt het opladen handig en toegankelijk. Bovendien is de stofzuiger met zijn gewicht van slechts 2590 gram verrassend licht, wat het schoonmaken aanzienlijk vergemakkelijkt.

Het Multi Cyclone-systeem van de Jet 70 Complete verzekert je van langdurige zuigkracht en schone lucht. Dit systeem verspreidt lucht efficiënter door de opvangbak, waardoor fijne stofdeeltjes effectief worden gefilterd. Daarnaast is het HEPA-filtratiesysteem een groot pluspunt, vooral voor mensen met allergieën, omdat het ervoor zorgt dat de uitgeblazen lucht vrij is van stof en allergenen.

Klanten zijn zeer tevreden over de prestaties van deze stofzuiger, met name het gemak waarmee het huisdierharen van tapijt zuigt en de snelle oplaadtijd van minder dan 2 uur.

De Samsung Jet 70 Complete is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, lichte en gebruiksvriendelijke stofzuiger die effectief is op diverse oppervlakken en zorgt voor een schone, allergenenvrije omgeving.

Voordelen Samsung VS15T7036R5/EN JET 70

 • Sterke zuigkracht op verschillende ondergronden met een krachtige motor
 • Lichtgewicht en makkelijk in gebruik
 • Efficiënt Multi Cyclone-systeem en hygiënisch HEPA-filtratiesysteem

Nadelen Samsung VS15T7036R5/EN JET 70

 • Geen

2. Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

Auronic stofzuiger

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Op nummer 2 vinden we de beste goedkopste stofzuiger:  Auronic  Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij is wat ons betreft de best geteste draadloze stofzuiger van 2023. Voor deze prijs haal je op het moment geen betere steelstofzuiger in huis dan dit model.

Deze draadloze stofzuiger heeft namelijk een zeer schappelijk prijskaartje, maar beschikt wel over alle belangrijke functionaliteiten die nodig zijn bij een goede draadloze stofzuiger.

Zo is deze stofzuiger enorm licht in gewicht waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken en verplaatsen in huis. Gesjouw met een zware stofzuiger is voor niemand fijn.

Daarnaast is de zuigmond van de stofzuiger ontzettend wendbaar waardoor je gemakkelijk alle hoekjes en plekjes van je kamer kunt stofzuiger. Ook heeft deze stofzuiger een mooie grote container van maar liefst 0,5L, je leegt deze gemakkelijk met een knop.

In 4,5 uur is de 2200 mAh batterij volledig opgeladen en gaat de stofzuiger 15-30 minuten mee. Verder wordt deze stofzuiger geleverd met verschillende opzetstukken waardoor je hem ook kunt gebruiken in bijvoorbeeld je auto, voor je bank of voor andere stukken.

Kortom, met deze Auronic Steelstofzuiger haal je een echte topper in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier om direct de prijs te zien.

Voordelen Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

 • De beste betaalbare steelstofzuiger van 2023
 • Licht in gewicht waardoor je hem gemakkelijk mee neemt in huis
 • Geen enkele stofzuiger in deze prijsklasse presteert zo goed
 • Super wendbaar en een containter van 0,5L waardoor je hem snel en makkelijk leegt

Nadelen Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

 • Geen

3. Miele Triflex HX1 Pro

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Zoek jij een draadloze stofzuiger die uitstekend scoort op het gebied van accuduur? Kies dan voor de Miele Triflex HX1 Pro. Deze draadloze stofzuiger heeft namelijk een accuduur van 60 minuten.

De batterijduur van een draadloze stofzuiger is ontzettend belangrijk, simpelweg omdat je geen zin hebt om steeds terug te moeten naar het oplaadstation.

Met een batterijduur van maar liefst 60 minuten hoef je jezelf daar dus niet meer druk om te maken. Een ander pluspunt van dit model is dat hij ook te gebruiken is als kruimeldief.

Dit maakt het een zeer multifunctionele steelstofzuiger die voor meerdere taken gebruikt kan worden. Ook wordt deze stofzuiger geleverd met een extra accu, heeft hij functionele ledverlichting en is het stofreservoir eenvoudig te legen.

Nadeel van dit model? Hij maakt meer lawaai dan andere modellen uit deze lijst. Ook is hij aan de prijzige kant. Echter is het merk Miele wel een van de betere draadloze stofzuiger merken waardoor je wel investeert in kwaliteit en duurzaamheid.

Voordelen Miele Triflex HX1 Pro

 • Beste draadloze stofzuiger op het gebied van batterijduur
 • Multifunctioneel: ook te gebruiken als kruimeldief
 • Geschikt voor meerdere oppervlaktes

Nadelen Miele Triflex HX1 Pro

 • Maakt relatief veel geluid

4. AEG CX7-2-S360 Animal Edition

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze AEG steelstofzuiger heeft accessoires, waarmee eigenaren van huisdieren heel blij zullen worden. Er wordt namelijk een speciale dierenharenborstel bijgeleverd, waarmee gemakkelijk alle dierenharen op te zuigen zijn. Met een zachte vloerborstel zuig je gemakkelijk op harde vloeren, zonder deze te beschadigen. 

Met een gewicht van slechts 2,48 kilogram is deze AEG steelstofzuiger licht in gewicht, waardoor je moeiteloos en behendig kunt stofzuigen. De behendigheid wordt versterkt, doordat de motorunit aan de onderkant van de steel zit. De maximale gebruikstijd van de accu is 45 minuten, waardoor je alle tijd hebt om een grote oppervlaktes te stofzuigen.

Aan het basisstation laadt de accu in 4 uur weer volledig op. Wil je meubels of hoger gelegen gedeeltes stofzuigen? Klik dan de steel eraf en je hebt een handige en krachtige kruimelzuiger. Verder kun je de zuigkracht zelf instellen en is het stofreservoir gemakkelijk boven de prullenbak te legen.

Voordelen AEG CX7-2-S360Animal Edition

 • De stofzuiger heeft een extra krachtige turboborstel, waarmee dierenharen gemakkelijk van harde vloeren en het tapijt gezogen worden.
 • Beste draadloze stofzuiger voor dieren haren

Nadelen AEG CX7-2-S360 Animal Edition

 • lastiger om onder meubels te zuigen. De motorunit is namelijk niet verstelbaar.

5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze Bosch draadloze stofzuiger zonder snoer, is voorzien van 2 accu’s. Dit stelt je in staat om je gehele woning te stofzuigen, zonder dat je tussentijds moet opladen.

En moet je de accu’s opladen, dan duurt dit maar 60 minuten. De volle accu’s gaan zelf ook 60 minuten mee, zodat je je tijdens het stofzuigen niet hoeft te haasten. 

Een ander voordeel van de accu’s is, dat ze moeiteloos passen op andere Bosch apparatuur. Welk apparaat je van Bosch ook gebruikt, je hoeft nooit meer zonder volle accu te zitten.

In tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers, hoef je bij deze stofzuiger geen knop ingedrukt te houden tijdens het zuigen. In de stofzuiger zit een filter met een ‘Pure Air’ membraan.

Dit zorgt ervoor dat de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen schoon is. Ideaal dus voor mensen met een stofallergie. Er wordt een groot aantal accessoires bijgeleverd, zoals een vloerzuigmond voor alle soorten vloeren, een extra lange kierenzuigenmond, een meubelborstel en een XXL meubelzuigmond.

Voordelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • De dubbele accu zorgt voor een oneindige werkingstijd en bovendien zijn de accu’s ook verwisselbaar met andere Bosch apparatuur.

Nadelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • Met 76 dB maakt de stofzuiger op de hoogste stand relatief veel lawaai.

Niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk ook onze reviews over stofzuigers met zakrobotstofzuigers en kruimeldieven.

Hoeveel soorten draadloze stofzuigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 26 draadloze stofzuigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de draadloze stofzuigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste stofzuigers is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>