Laatste update: november 2021

Door: Bernadine

Best Geteste Draadloze Stofzuiger 

Dyson V11 Absolute

Na meer dan 26 draadloze stofzuigers getest te hebben konden we niet anders dan concluderen dat de Dyson V11 Absolute de best geteste draadloze stofzuiger van 2021 is. Geen enkele stofzuiger scoorde zo goed op het gebied van zuigkracht, batterijduur en gebruiksgemak. De stofzuiger heeft een handig stofreservoir die gemakkelijk te legen is. Ook voor mensen met een stofallergie is deze Dyson zeer handig, want een speciaal filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet in de ruimte rond zullen zweven

Ben jij op zoek naar de beste draadloze stofzuigers? Wij zochten het uit. In onze draadloze stofzuiger test keken wij naar accuduur, prijs, kwaliteit, zuigkracht en opties.

Hieronder vind je een tabel met de uitslagen. Wil je meer weten over specifieke producten? Scroll dan naar beneden en lees van elke draadloze stofzuiger een review.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Draadloze Stofzuiger

Beste koop van 2021:
1.Dyson V11 Absolute

dirt devil steelstofzuiger

Beste Draadloze Stofzuiger voor harde vloeren
2. Dirt Devil Blade 32V 2-in-1 Steelstofzuiger

Beste middenklasse stofzuiger
3. Dyson V7 snoerloze stofzuiger

Beste Draadloze stofzuiger voor dierenharen
4. AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

Beste betaalbare Draadloze stofzuiger
5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger


Top 10 Beste  Draadloze Stofzuigers

Heb je weinig tijd en geen zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! We hebben hieronder een aantal buttons opgenomen van onze favoriete webshops voor het kopen van een goede draadloze stofzuiger.

De webshops die hieronder staan bieden een breed assortiment van draadloze stofzuigers tegen een aantrekkelijke prijs. Je bekijkt direct de top 10 best verkochte opties. 

Vergeet overigens niet om alle buttons aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je profiteert van de beste prijs.


Wat is de beste draadloze stofzuiger?

Draadloze stofzuigers zijn momenteel helemaal de trend. Een draadloze stofzuiger biedt dan ook de nodige voordelen, ten opzicht van de stofzuiger met een snoer. In de meeste gevallen is een snoerloze stofzuiger een steelstofzuiger, die je gemakkelijk aan de muur hangt.

Je kunt de stofzuiger zo pakken en je hebt niet meer te maken met een kabel of een lastige stofzuigerslang.

Verder is het handig dat je geen stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. Wij deden de draadloze stofzuiger test en stellen je een top 5 voor, met de beste draadloze stofzuigers.

1. Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Deze Dyson V11 Absolute snoerloze stofzuiger, verdiend absoluut een plek als beste snoerloze stofzuiger.

Van alle Dyson draadloze stofzuigers, is de Dyson V11 de meest krachtigste ooit. Daarbij kun je de zuigkracht ook nog instellen in één van de 3 zuigstanden Eco, Auto en Boost. Ook voor grote oppervlaktes is de Dyson V11 zeer geschikt, want de accu gaat maar liefst 60 minuten mee. Na gebruik, plaats je de stofzuiger in het basisstation, waarna deze na 4,5 uur weer volledig is opgeladen. Klik de stang eraf en je hebt een kruimelzuiger, waarmee je gemakkelijk meubels kunt afzuigen. 

De stofzuiger heeft een handig stofreservoir die gemakkelijk te legen is. Ook voor mensen met een stofallergie is deze Dyson zeer handig, want een speciaal filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet in de ruimte rond zullen zweven.

 De Dyson V11 wordt geleverd met heel veel accessoires, zoals een combizuigmond die zich aanpast aan diverse soorten vloeren, een fluffy zuigmond voor kwetsbare vloeren en een gemotoriseerde minizuigmond om huisdierharen gemakkelijk uit meubels te zuigen.

Met de Dyson V11 heb je zeker de beste draadloze stofzuiger die er op dit moment te koop is.

Voordelen Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

 • Helder LCD scherm waar je direct informatie over de zuigstand, foutmeldingen en de resterende accuduur op kunt zien.
 • Batterij is ontzettend goed en gaat maar liefst 60 minuten mee
 • Ook perfect voor het zuigen van dierenharen

Nadelen Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

 • Geen

2. Dirt Devil Blade 32V 2-in-1 Steelstofzuiger

dirt devil steelstofzuiger

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Deze Dirt Devil steelstofzuiger is voorzien van een krachtige 32V accu met een actieradius van maar liefst 45 minuten en een oplaadtijd van 4 uur.

De stofzuiger heeft ook een BOOST funcite, waarmee je nog meer zuigkracht verkrijgt. Klik je de steel eraf, dan heb je een zeer krachtige kruimelzuiger, waar je gemakkelijk je bankstel mee kunt afzuigen.

De gemotoriseerde turboborstel zal bij veel huisdierliefhebbers in de smaak vallen. Dierenharen worden hiermee moeiteloos uit het tapijt gezogen. Verder is er een meubelborstel meegeleverd, om aan de kruimelzuiger te klikken. Hiermee kun je meubels grondig reinigen.

Met de meegeleverde kierenzuigmond zal elke kier of moeilijk bereikbare hoek niet meer overgeslagen worden. Na gebruik, hang je de Dirt Devil aan de wandhouder om hem weer op te laden.

Voordelen Dirt Devil Blade 32V 2-in-1 Steelstofzuiger

 • Zeer krachtige zuigkracht
 • Geschikt voor alle ondergronden
 • Accu gaat langdurig mee

Nadelen Dirt Devil Blade 32V 2-in-1 Steelstofzuiger

 • Deze draadloze stofzuiger moet regelmatig goed schoongemaakt worden. Doe je dit niet met regelmaat, dan zal de stofzuiger al snel zijn zuigkracht verliezen.

3. Dyson V7 snoerloze stofzuiger

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Dit model scoort goed in onze snoerloze stofzuiger test. De Dyson V7 steelstofzuiger is een zeer handige stofzuiger om gemakkelijk tussendoor even de woonkamer te stofzuigen.

Daarbij is het vooral een voordeel, dat je de stofzuiger door de stang er af te klikken, omtovert tot een kruimelzuiger. Het basisstation kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden, zodat je deze prachtige stofzuiger altijd gemakkelijk bij de hand hebt. Met de bijgeleverde accessoires, zuig je elk soort oppervlak.

Met de gemotoriseerde turbozuigmond zuig je gemakkelijk en snel over harde vloeren en laagpolig tapijt. Spleten en kieren kun je het beste bereiken met de kierenzuigmond en kleine accessoires of het toetsenbord van je pc, zuig je met de kleine zuigmond met plumeauborstel.

Voordelen  Dyson V7 snoerloze stofzuiger

 • Zeer krachtige zuigende stofzuiger
 • Weegt slechts 3 kilogram
 • Geschikt voor meerdere oppervlaktes

Nadelen Dyson V7 snoerloze stofzuiger

 • Accu gaat niet heel lang mee

4. AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze AEG steelstofzuiger heeft accessoires, waarmee eigenaren van huisdieren heel blij zullen worden. Er wordt namelijk een speciale dierenharenborstel bijgeleverd, waarmee gemakkelijk alle dierenharen op te zuigen zijn. Met een zachte vloerborstel zuig je gemakkelijk op harde vloeren, zonder deze te beschadigen. 

Met een gewicht van slechts 2,48 kilogram is deze AEG steelstofzuiger licht in gewicht, waardoor je moeiteloos en behendig kunt stofzuigen. De behendigheid wordt versterkt, doordat de motorunit aan de onderkant van de steel zit. De maximale gebruikstijd van de accu is 45 minuten, waardoor je alle tijd hebt om een grote oppervlaktes te stofzuigen.

Aan het basisstation laadt de accu in 4 uur weer volledig op. Wil je meubels of hoger gelegen gedeeltes stofzuigen? Klik dan de steel eraf en je hebt een handige en krachtige kruimelzuiger. Verder kun je de zuigkracht zelf instellen en is het stofreservoir gemakkelijk boven de prullenbak te legen.

Voordelen AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

 • De stofzuiger heeft een extra krachtige turboborstel, waarmee dierenharen gemakkelijk van harde vloeren en het tapijt gezogen worden.
 • Beste draadloze stofzuiger voor dieren haren

Nadelen AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

 • lastiger om onder meubels te zuigen. De motorunit is namelijk niet verstelbaar.

5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze Bosch draadloze stofzuiger zonder snoer, is voorzien van 2 accu’s. Dit stelt je in staat om je gehele woning te stofzuigen, zonder dat je tussentijds moet opladen. En moet je de accu’s opladen, dan duurt dit maar 60 minuten. De volle accu’s gaan zelf ook 60 minuten mee, zodat je je tijdens het stofzuigen niet hoeft te haasten. 

Een ander voordeel van de accu’s is, dat ze moeiteloos passen op andere Bosch apparatuur. Welk apparaat je van Bosch ook gebruikt, je hoeft nooit meer zonder volle accu te zitten. In tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers, hoef je bij deze stofzuiger geen knop ingedrukt te houden tijdens het zuigen. In de stofzuiger zit een filter met een ‘Pure Air’ membraan.

Dit zorgt ervoor dat de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen schoon is. Ideaal dus voor mensen met een stofallergie. Er wordt een groot aantal accessoires bijgeleverd, zoals een vloerzuigmond voor alle soorten vloeren, een extra lange kierenzuigenmond, een meubelborstel en een XXL meubelzuigmond.

Voordelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • De dubbele accu zorgt voor een oneindige werkingstijd en bovendien zijn de accu’s ook verwisselbaar met andere Bosch apparatuur.

Nadelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • Met 76 dB maakt de stofzuiger op de hoogste stand relatief veel lawaai.

Niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk ook onze reviews over stofzuigers met zakrobotstofzuigers en kruimeldieven.

Hoeveel soorten draadloze stofzuigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 26 draadloze stofzuigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de draadloze stofzuigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste stofzuigers is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties zijn.

Bernadine

Over de productexpert

Mijn naam is Bernadine. Binnen Top-X ben ik verantwoordelijk voor alle product reviews binnen de categorieën Huishouden en Keuken. Ik ben een keukenprinses en kook graag de heerlijkste creaties, mijn specialiteit is risotto. Nog niet zo lang geleden ben ik verhuisd en heb ik een hele zoektocht afgelegd naar de perfecte inboedel voor mijn nieuwe huis. Dus ondertussen ben ik helemaal up to date wat betreft de beste producten voor in ieders paleis.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Cyber Monday deals (korting tot 70%) staan nu al live op Bol.com! OP=OP