fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Beste Koop Draadloze Stofzuiger 

beste draadloze stofzuiger

Auronic Steelstofzuiger

Maak je huis in een handomdraai schoon met de Auronic 4-in-1 snoerloze steelstofzuiger. De stofzuiger is lichtgewicht, wendbaar en de mond kan 180° draaien.  Verder beschikt deze stofzuiger over een 160W motor, dit is krachtiger dan de meeste draadloze stofzuigers. De grote container van 0,5L leeg je eenvoudig met één druk op de knop en de HEPA-filter kan met de hand gewassen worden. 

Kortom, een absolute aanrader. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over dit model. 

Ben jij op zoek naar de beste draadloze stofzuigers? Wij zochten het uit. In onze draadloze stofzuiger test keken wij naar accuduur, prijs, kwaliteit, zuigkracht en opties.

Hieronder vind je een tabel met de uitslagen. Wil je meer weten over specifieke producten? Scroll dan naar beneden en lees van elke draadloze stofzuiger een review.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Draadloze Stofzuiger

beste draadloze stofzuiger

Beste koop van 2023:
1. Auronic Steelstofzuiger 

Beste Luxe steelstofzuiger
2. Dyson V15 Detect Absolute

Beste Draadloze stofzuiger met lange accuduur
3. Miele Triflex HX1 Pro

Beste Draadloze stofzuiger voor dierenharen
4. AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

Beste Draadloze Stofzuiger voor harde vloeren
5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger


Top 10 Beste  Draadloze Stofzuigers

Heb je weinig tijd en geen zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! We hebben hieronder een aantal buttons opgenomen van onze favoriete webshops voor het kopen van een goede draadloze stofzuiger.

De webshops die hieronder staan bieden een breed assortiment van draadloze stofzuigers tegen een aantrekkelijke prijs. Je bekijkt direct de top 10 best verkochte opties. 

Vergeet overigens niet om alle buttons aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je profiteert van de beste prijs.


Wat is de beste draadloze stofzuiger?

Draadloze stofzuigers zijn momenteel helemaal de trend. Een draadloze stofzuiger biedt dan ook de nodige voordelen, ten opzicht van de stofzuiger met een snoer. In de meeste gevallen is een snoerloze stofzuiger een steelstofzuiger, die je gemakkelijk aan de muur hangt.

Je kunt de stofzuiger zo pakken en je hebt niet meer te maken met een kabel of een lastige stofzuigerslang.

Verder is het handig dat je geen stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. Wij deden de draadloze stofzuiger test en stellen je een top 5 voor, met de beste draadloze stofzuigers.

1. Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

beste draadloze stofzuiger

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.9

De Auronic  Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij is wat ons betreft de best geteste draadloze stofzuiger van 2023. Voor deze prijs haal je op het moment geen betere steelstofzuiger in huis dan dit model.

Deze draadloze stofzuiger heeft namelijk een zeer schappelijk prijskaartje maar beschikt wel over alle belangrijke functionaliteiten die nodig zijn bij een goede draadloze stofzuiger.

Zo is deze stofzuiger super licht in gewicht waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken en verplaatsen in huis. Gesjouw met een zware stofzuiger is voor niemand fijn, dus het is super lekker dat deze stofzuiger zo licht is.

Daarnaast is de zuigmond van de stofzuiger ontzettend wendbaar waardoor je gemakkelijk alle hoekjes en plekjes van je kamer kunt stofzuiger. Ook heeft deze stofzuiger een mooie grote container van maar liefst 0,5L, je leegt deze gemakkelijk met een knop.

In 4,5 uur is de 2200 mAh batterij volledig opgeladen en gaat de stofzuiger 15-30 minuten mee. Verder wordt deze stofzuiger geleverd met verschillende opzetstukken waardoor je hem ook kunt gebruiken in bijvoorbeeld je auto, voor je bank of voor andere stukken.

Kortom, met deze LifeGoods Steelstofzuiger haal je een echte topper in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier om direct de prijs te zien.

Voordelen Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

 • De beste betaalbare steelstofzuiger van 2023
 • Licht in gewicht waardoor je hem gemakkelijk mee neemt in huis
 • Geen enkele stofzuiger in deze prijsklasse presteert zo goed
 • Super wendbaar en een containter van 0,5L waardoor je hem snel en makkelijk leegt

Nadelen Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

 • Geen

2. Dyson V15 Detect Absolute

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Ben jij op zoek naar de allerbeste draadloze stofzuiger? Dan is de Dyson V15 Detect Absolute veruit je beste koop van dit moment. We hebben deze op nummer 2 gezet omdat er wel een flink prijskaartje aan de stofzuiger hangt.

De Dyson V15 is de nieuwste draadloze stofzuiger van het bekende merk Dyson. Volgens Dyson hebben zij nog nooit zo'n sterke en intelligente/ slimme snoerloze stofzuiger ontwikkeld als dit model. Natuurlijk namen wij de proef op de som door deze uitgebreid te testen.

Deze Dyson V15 kun je zien als de opvolger van de Dyson V11. De Dyson V11 was voorheen de beste koop uit deze top 5 met beste draadloze stofzuigers. 

Het nieuwste model van Dyson is uitgerust met verschillende nieuwe functies. Zo wordt hij standaard geleverd met een voet met een zachte borstel. Deze zachte borstel is ideaal voor het stofzuigen van harde vloeren. In deze zachte borstel zit een groene laser verwerkt, ook dit is een nieuwe functionaliteit van de Dyson V15. Deze groene laser zorgt ervoor dat je goed en snel kunt zien waar stof en vuil zich op de vloer bevindt. 

Ook beschikt dit model over automatische zuigkracht die zich aanpast aan de hoeveelheid vuil die op de vloer ligt. Het voordeel van deze functie? De batterij gaat een stuk langer mee. In onze ervaring werkt deze functie zeer goed. De batterijduur van de Dyson V15 is aanzienlijk beter dan die van voorgangers.

De Dyson V15 wordt geleverd met heel veel accessoires, zoals een combizuigmond die zich aanpast aan diverse soorten vloeren, een fluffy zuigmond voor kwetsbare vloeren en een gemotoriseerde minizuigmond om huisdierharen gemakkelijk uit meubels te zuigen.

Heeft de Dyson V15 dan geen minpunten? Jazeker wel! Allereerst is de Dyson v15 aan de prijzige kant, echter krijg je hier wel een super goede en betrouwbare stofzuiger voor terug. Als tweede is de stofzuiger redelijk zwaar.

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste koop draadloze stofzuiger 2023 dan is deze Dyson v15 op het moment je beste keuze. Klik hier voor de beste prijs!

Voordelen Dyson V15 Detect Absolute

 • Ontzettend goede zuigkracht waardoor al het vuil goed en snel wordt opgezogen
 • Super multifunctioneel en geschikt voor meerdere toepassingen: goede draadloze stofzuiger tegen hondenharen, ideaal voor harde vloeren en goede prestaties op tapijt
 • Batterijduur is een stuk beter dan andere stofzuigers uit deze lijst
 • Leuke nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra gemak op het gebied van stofzuigen en schoonmaken

Nadelen Dyson V15 Detect Absolute

 • Prijs aan de hoge kant

3. Miele Triflex HX1 Pro

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Zoek jij een draadloze stofzuiger die uitstekend scoort op het gebied van accuduur? Kies dan voor de Miele Triflex HX1 Pro. Deze draadloze stofzuiger heeft namelijk een accuduur van 60 minuten.

In deze top 5 met beste draadloze stofzuigers komt alleen de Dyson V15 in de buurt van zo'n goede batterijduur. De batterijduur van een draadloze stofzuiger is ontzettend belangrijk, simpelweg omdat je geen zin hebt om steeds terug te moeten naar het oplaadstation.

Met een batterijduur van maar liefst 60 minuten hoef je jezelf daar dus niet meer druk om te maken. Een ander pluspunt van dit model is dat hij ook te gebruiken is als kruimeldief. Dit maakt het een zeer multifunctionele steelstofzuiger die voor meerdere taken gebruikt kan worden. Ook wordt deze stofzuiger geleverd met een extra accu, heeft hij functionele ledverlichting en is het stofreservoir eenvoudig te legen.

Nadeel van dit model? Hij maakt meer lawaai dan andere modellen uit deze lijst. Ook is hij aan de prijzige kant. Echter is het merk Miele wel een van de betere draadloze stofzuiger merken waardoor je wel investeert in kwaliteit en duurzaamheid.

Voordelen Miele Triflex HX1 Pro

 • Beste draadloze stofzuiger op het gebied van batterijduur
 • Multifunctioneel: ook te gebruiken als kruimeldief
 • Geschikt voor meerdere oppervlaktes

Nadelen Miele Triflex HX1 Pro

 • Maakt relatief veel geluid

4. AEG CX7-2-S360 Animal Edition

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze AEG steelstofzuiger heeft accessoires, waarmee eigenaren van huisdieren heel blij zullen worden. Er wordt namelijk een speciale dierenharenborstel bijgeleverd, waarmee gemakkelijk alle dierenharen op te zuigen zijn. Met een zachte vloerborstel zuig je gemakkelijk op harde vloeren, zonder deze te beschadigen. 

Met een gewicht van slechts 2,48 kilogram is deze AEG steelstofzuiger licht in gewicht, waardoor je moeiteloos en behendig kunt stofzuigen. De behendigheid wordt versterkt, doordat de motorunit aan de onderkant van de steel zit. De maximale gebruikstijd van de accu is 45 minuten, waardoor je alle tijd hebt om een grote oppervlaktes te stofzuigen.

Aan het basisstation laadt de accu in 4 uur weer volledig op. Wil je meubels of hoger gelegen gedeeltes stofzuigen? Klik dan de steel eraf en je hebt een handige en krachtige kruimelzuiger. Verder kun je de zuigkracht zelf instellen en is het stofreservoir gemakkelijk boven de prullenbak te legen.

Voordelen AEG CX7-2-S360Animal Edition

 • De stofzuiger heeft een extra krachtige turboborstel, waarmee dierenharen gemakkelijk van harde vloeren en het tapijt gezogen worden.
 • Beste draadloze stofzuiger voor dieren haren

Nadelen AEG CX7-2-S360 Animal Edition

 • lastiger om onder meubels te zuigen. De motorunit is namelijk niet verstelbaar.

5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze Bosch draadloze stofzuiger zonder snoer, is voorzien van 2 accu’s. Dit stelt je in staat om je gehele woning te stofzuigen, zonder dat je tussentijds moet opladen. En moet je de accu’s opladen, dan duurt dit maar 60 minuten. De volle accu’s gaan zelf ook 60 minuten mee, zodat je je tijdens het stofzuigen niet hoeft te haasten. 

Een ander voordeel van de accu’s is, dat ze moeiteloos passen op andere Bosch apparatuur. Welk apparaat je van Bosch ook gebruikt, je hoeft nooit meer zonder volle accu te zitten. In tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers, hoef je bij deze stofzuiger geen knop ingedrukt te houden tijdens het zuigen. In de stofzuiger zit een filter met een ‘Pure Air’ membraan.

Dit zorgt ervoor dat de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen schoon is. Ideaal dus voor mensen met een stofallergie. Er wordt een groot aantal accessoires bijgeleverd, zoals een vloerzuigmond voor alle soorten vloeren, een extra lange kierenzuigenmond, een meubelborstel en een XXL meubelzuigmond.

Voordelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • De dubbele accu zorgt voor een oneindige werkingstijd en bovendien zijn de accu’s ook verwisselbaar met andere Bosch apparatuur.

Nadelen Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

 • Met 76 dB maakt de stofzuiger op de hoogste stand relatief veel lawaai.

Niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk ook onze reviews over stofzuigers met zakrobotstofzuigers en kruimeldieven.

Hoeveel soorten draadloze stofzuigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 26 draadloze stofzuigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de draadloze stofzuigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste stofzuigers is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP