...

Laatste update: januari 2021

Best GetesteDraadloze stofzuiger

Dyson V7 Cord Free Steelstofzuiger
5/5

Op zoek naar een stofzuiger voor kleine stofzuigklussen? Dan is de Dyson v7 Cord Free– Steelstofzuiger geschikt voor jou. Dit is een prima stofzuiger voor erbij, maar heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je ongeveer 20 minuten stofzuigen. Ruim genoeg voor bijv. je woonkamer. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V7 Cord free is in 3,5 uur weer volledig opgeladen.

De beste draadloze stofzuigers? Wij zochten het uit. In onze draadloze stofzuiger test keken wij naar accuduur, prijs, kwaliteit, zuigkracht en opties. Hieronder vind je een tabel met de uitslagen. Wil je meer weten over specifieke producten? Scroll dan naar beneden en lees van elke draadloze stofzuiger een review.

Product Eigenschap

Best beoordeeld!

beste draadloze stofzuiger

Dirt Devil Blade 32V 2-in-1

Bekijk op Bol.com

Laagste prijs

dirt devil steelstofzuiger

Dyson V11 Absolute

Bekijk op Bol.com

Hoogste zuigkracht

Best tegen dierenharen

Draadloze stofzuigers zijn momenteel helemaal de trend. Een draadloze stofzuiger biedt dan ook de nodige voordelen, ten opzicht van de stofzuiger met een snoer. In de meeste gevallen is een snoerloze stofzuiger een steelstofzuiger, die je gemakkelijk aan de muur hangt. Je kunt de stofzuiger zo pakken en je hebt niet meer te maken met een kabel of een lastige stofzuigerslang. Verder is het handig dat je geen stofzuiger achter je aan hoeft te slepen. Wij deden de draadloze stofzuiger test en stellen je een top 5 voor, met de beste draadloze stofzuigers.

1. Dyson V7 snoerloze stofzuiger

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 90%
Prijs / Kwaliteit 95%
Zuigkracht 90%

Dit model scoort het hoogst in onze snoerloze stofzuiger test. De Dyson V7 steelstofzuiger is een zeer handige stofzuiger om gemakkelijk tussendoor even de woonkamer te stofzuigen. Daarbij is het vooral een voordeel, dat je de stofzuiger door de stang er af te klikken, omtovert tot een kruimelzuiger. Het basisstation kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden, zodat je deze prachtige stofzuiger altijd gemakkelijk bij de hand hebt. Met de bijgeleverde accessoires, zuig je elk soort oppervlak. Met de gemotoriseerde turbozuigmond zuig je gemakkelijk en snel over harde vloeren en laagpolig tapijt. Spleten en kieren kun je het beste bereiken met de kierenzuigmond en kleine accessoires of het toetsenbord van je pc, zuig je met de kleine zuigmond met plumeauborstel.

Voordelen Dyson V7 Cord Free Steelstofzuiger

 • Zeer krachtige zuigende stofzuiger
 • Weegt slechts 3 kilogram
 • Geschikt voor meerdere oppervlaktes

Nadelen Dyson V7 Cord Free Steelstofzuiger

 • Accu gaat niet heel lang mee

2. Dirt Devil Blade 32V 2-in-1 Steelstofzuiger

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 90%
Prijs / Kwaliteit 93%
Functionaliteiten 90%

Deze Dirt Devil steelstofzuiger is voorzien van een krachtige 32V accu met een actieradius van maar liefst 45 minuten en een oplaadtijd van 4 uur. De stofzuiger heeft ook een BOOST funcite, waarmee je nog meer zuigkracht verkrijgt. Klik je de steel eraf, dan heb je een zeer krachtige kruimelzuiger, waar je gemakkelijk je bankstel mee kunt afzuigen. De gemotoriseerde turboborstel zal bij veel huisdierliefhebbers in de smaak vallen. Dierenharen worden hiermee moeiteloos uit het tapijt gezogen. Verder is er een meubelborstel meegeleverd, om aan de kruimelzuiger te klikken. Hiermee kun je meubels grondig reinigen. Met de meegeleverde kierenzuigmond zal elke kier of moeilijk bereikbare hoek niet meer overgeslagen worden. Na gebruik, hang je de Dirt Devil aan de wandhouder om hem weer op te laden.

Voordelen Dirt Devil Blade 

 • Zeer krachtige zuigkracht
 • Geschikt voor alle ondergronden
 • Accu gaat langdurig mee

Nadelen Dirt Devil Blade 

 • Deze draadloze stofzuiger moet regelmatig goed schoongemaakt worden. Doe je dit niet met regelmaat, dan zal de stofzuiger al snel zijn zuigkracht verliezen.

3. Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 80%
Functionaliteiten 90%

Deze Dyson V11 Absolute snoerloze stofzuiger, verdiend absoluut een plek als beste snoerloze stofzuiger. Van alle Dyson draadloze stofzuigers, is de Dyson V11 de meest krachtigste ooit. Daarbij kun je de zuigkracht ook nog instellen in één van de 3 zuigstanden Eco, Auto en Boost. Ook voor grote oppervlaktes is de Dyson V11 zeer geschikt, want de accu gaat maar liefst 60 minuten mee. Na gebruik, plaats je de stofzuiger in het basisstation, waarna deze na 4,5 uur weer volledig is opgeladen. Klik de stang eraf en je hebt een kruimelzuiger, waarmee je gemakkelijk meubels kunt afzuigen. 

De stofzuiger heeft een handig stofreservoir die gemakkelijk te legen is. Ook voor mensen met een stofallergie is deze Dyson zeer handig, want een speciaal filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes niet in de ruimte rond zullen zweven. De Dyson V11 wordt geleverd met heel veel accessoires, zoals een combizuigmond die zich aanpast aan diverse soorten vloeren, een fluffy zuigmond voor kwetsbare vloeren en een gemotoriseerde minizuigmond om huisdierharen gemakkelijk uit meubels te zuigen. Met de Dyson V11 heb je zeker de beste draadloze stofzuiger die er op dit moment te koop is.

Voordelen Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

 • Wanneer je een stofzuiger met uitermate hoge zuigkracht zoekt, dan is de Dyson V11 momenteel de beste keuze

Nadelen Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger

 • In de boost stand, maakt de stofzuiger met 84 dB relatief meer lawaai dan andere steelstofzuigers.

4. AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 90%
Functionaliteiten 70%

Deze AEG steelstofzuiger heeft accessoires, waarmee eigenaren van huisdieren heel blij zullen worden. Er wordt namelijk een speciale dierenharenborstel bijgeleverd, waarmee gemakkelijk alle dierenharen op te zuigen zijn. Met een zachte vloerborstel zuig je gemakkelijk op harde vloeren, zonder deze te beschadigen. 

Met een gewicht van slechts 2,48 kilogram is deze AEG steelstofzuiger licht in gewicht, waardoor je moeiteloos en behendig kunt stofzuigen. De behendigheid wordt versterkt, doordat de motorunit aan de onderkant van de steel zit. De maximale gebruikstijd van de accu is 45 minuten, waardoor je alle tijd hebt om een grote oppervlaktes te stofzuigen. Aan het basisstation laadt de accu in 4 uur weer volledig op. Wil je meubels of hoger gelegen gedeeltes stofzuigen? Klik dan de steel eraf en je hebt een handige en krachtige kruimelzuiger. Verder kun je de zuigkracht zelf instellen en is het stofreservoir gemakkelijk boven de prullenbak te legen.

Voordelen Philips MiniVac FC6152/01

 • De stofzuiger heeft een extra krachtige turboborstel, waarmee dierenharen gemakkelijk van harde vloeren en het tapijt gezogen worden.

Nadelen Philips MiniVac FC6152/01

 • De motorunit is aan de onderkant van de steel bevestigd. Dit maakt de stofzuiger wel flexibel, maar ook lastiger om onder meubels te zuigen. De motorunit is namelijk niet verstelbaar.

5. Bosch Unlimited BBS1U224 draadloze stofzuiger

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 86%
Prijs / Kwaliteit 75%
Functionaliteiten 91%

Deze Bosch draadloze stofzuiger zonder snoer, is voorzien van 2 accu’s. Dit stelt je in staat om je gehele woning te stofzuigen, zonder dat je tussentijds moet opladen. En moet je de accu’s opladen, dan duurt dit maar 60 minuten. De volle accu’s gaan zelf ook 60 minuten mee, zodat je je tijdens het stofzuigen niet hoeft te haasten. 

Een ander voordeel van de accu’s is, dat ze moeiteloos passen op andere Bosch apparatuur. Welk apparaat je van Bosch ook gebruikt, je hoeft nooit meer zonder volle accu te zitten. In tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers, hoef je bij deze stofzuiger geen knop ingedrukt te houden tijdens het zuigen. In de stofzuiger zit een filter met een ‘Pure Air’ membraan. Dit zorgt ervoor dat de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen schoon is. Ideaal dus voor mensen met een stofallergie. Er wordt een groot aantal accessoires bijgeleverd, zoals een vloerzuigmond voor alle soorten vloeren, een extra lange kierenzuigenmond, een meubelborstel en een XXL meubelzuigmond.

Voordelen Bosch unlimited BBS1U224

 • De dubbele accu zorgt voor een oneindige werkingstijd en bovendien zijn de accu’s ook verwisselbaar met andere Bosch apparatuur.

Nadelen Bosch unlimited BBS1U224

 • Met 76 dB maakt de stofzuiger op de hoogste stand relatief veel lawaai.

Niet gevonden waar je naar zocht? Bekijk ook onze reviews over stofzuigers met zakrobotstofzuigers en kruimeldieven.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>