fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste Draadloze Oplader

KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

Wil jij weten wat de allerbeste oplader van dit moment is? Wij van Top-X hebben het uitgezocht en zijn er achter gekomen dat de KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader de beste draadloze oplader van dit moment is.

De KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader is namelijk geschikt om Apple en Android apparaten op te laden. Ook kun jij tegelijkertijd jouw smartphone, draadloze oortjes en smartwatch opladen. Dit gaat ook nog eens razendsnel dankzij het 15 Watt aan vermogen waarover hij beschikt. Je kunt ook nog eens kiezen uit twee verschillende uitvoeringen.

Benieuwd naar de prijs van deze beste koop draadloze oplader? Klik op de onderstaande button en kom er achter!

Iedereen kent het wel.. kapotte lader kabeltjes.. Het gebeurt ontzettend vaak en kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Oplader kabels zijn er voor gemaakt om in allerlei bochten gewrongen te worden. Toch kan het voorkomen dat dit te vaak gebeurt of de lader kabeltjes te veel gebogen worden. Hierdoor gaan de kabels stuk of komen bloot te liggen.

Het gevolg is dat jouw oplader niet meer werkt door een kabelbreuk. Ook kan het gebeuren dat de kabeltjes nog wel onder stroom staan maar de kabelbescherming kapot is. Hierdoor liggen de stroomkabels bloot. Bij aanraking met licht ontvlambare materialen zoals jouw beddenhoes of kussen kan dit zelfs voor levensgevaarlijke situaties zorgen.

Een draadloze oplader biedt dus ontzettend veel voordelen ten opzichten van een bekabelde oplader. Waar draadloze laders vroeger ontzettend duur waren zijn ze tegenwoordig voor enkele tientjes al verkrijgbaar. In dit artikel benoemen wij de beste opties van dit moment. Ook behandelen wij enkele belangrijke punten voor het aanschaffen van de juiste draadloze oplader.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

64

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Draadloze Opladers

KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

Beste koop draadloze oplader
1. KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

Beste draadloze oplader iPhone
2. Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

Beste draadloze oplader Samsung
3. Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

Beste draadloze oplader Apple
4. Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

Beste goedkope draadloze oplader
5. Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

Top 10 Beste Draadloze Opladers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire draadloze opladers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top draadloze opladers bij deze webshop.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze oplader?

Maar waar moet je dan opletten bij het kiezen van de juiste draadloze oplader? Er zijn een aantal belangrijke criteria waar je goed naar moet kijken bij het kiezen van de juiste draadloze oplader. Het is namelijk zonde om een miskoop te doen en vervolgens een nieuwe te moeten kopen en de oude te moeten retourneren.

Om jou te helpen hebben wij de belangrijkste criteria hieronder op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij ook getest in onze beste draadloze oplader test 2023. Hierdoor weet jij zeker dat de beste draadloze opladers uit onze top 5 de beste opties van dit moment zijn. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste draadloze oplader consumentenbond test.

Ondersteuning

De belangrijkste criteria en tevens meest gemaakte fout is het niet goed kijken naar de ondersteuning van de draadloze oplader. Net als bij kabel opladers kunnen iPhone opladers geen Samsung telefoon opladen en andersom. Hierdoor ben je dus genoodzaakt te retourneren.

Bekijk daarom goed in de titel en product omschrijving of de draadloze oplader ook geschikt is voor jouw soort telefoon. Apple draadloze opladers zijn vaak alleen geschikt voor de nieuwste variant iPhones terwijl Android draadloze opladers vaak voor meerdere Android merken geschikt zijn.

Functies

Naast de ondersteuning van de draadloze oplader is het ook belangrijk om te kijken naar de functies waarover de draadloze oplader beschikt. Zo zijn er draadloze opladers welke alleen een telefoon kunnen opladen of alleen een smartwatch kunnen opladen.

Ook zijn er opladers welke meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen. Zo kun jij met een draadloze oplader je telefoon, oortjes en soms ook smartwatch opladen. In de product omschrijving staat vaak aangegeven voor welke apparaten de draadloze oplader geschikt is. 

Prijsklassen

Als laatste is het belangrijk om naar de prijsklassen van de draadloze opladers te kijken. Er zijn namelijk draadloze laders in allerlei verschillende prijsklassen. Zo heb je voor een paar tientjes een simpele oplader welke jouw telefoon oplaad. Ook zijn er Fast Chargers welke jouw telefoon sneller opladen, deze kosten vaak wat meer.

Neem jij geen genoegen met een simpele draadloze oplader en wil jij ook nog je oortjes of smartwatch er mee opladen? Dan ben je nog wat meer geld kwijt. Toch kan het per merk flink verschillen. Bedenk dus vooraf goed wat voor soort draadloze lader jij wil en wat je er voor wilt uitgeven.


Wat is de beste draadloze oplader van 2023? 

Maar wat is dan de beste draadloze oplader van 2023? Het is een lastige vraag waar in principe geen goed of fout antwoord op te geven is. Beschik jij over een Samsung telefoon, dan is een Apple draadloze oplader zo ie zo geen optie voor jou. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen om een top 5 beste draadloze opladers te creëren.

Bij deze top 5 beste draadloze opladers hebben wij gekeken naar welke draadloze opladers wij het beste vonden tijdens het testen van bepaalde criteria. Daarnaast hebben wij ontzettend veel verschillende reviews van andere consumenten met elkaar vergeleken. 

Wat is nou een goede draadloze oplader voor jou? Je vind het antwoord hieronder! Wij hebben namelijk draadloze opladers uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd in onze top 5 beste draadloze opladers. Benieuwd? Lees dan gauw verder en kom er achter!

1. KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Na het testen van ontzettend veel verschillende draadloze opladers zijn wij tot de conclusie gekomen dat de KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader de allerbeste optie van dit moment is. Deze draadloze oplader is namelijk geschikt voor de alle besturingssystemen.

Daarnaast kan je met deze 3-in-1 draadloze oplader je Smartphone, draadloze oortjes Smartwatch tegelijkertijd opladen. Hierdoor begin jij elke dag met volledig opgeladen apparaten. Dankzij de draadloos snelladen functie van deze draadloze oplader laadt jij je apparaten ontzettend snel op.

Het voordeel van de KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader is ook dat je je hoesje gewoon om je telefoon kunt laten zitten omdat hij de elektronische apparaten ook oplaadt terwijl het hoesje er nog omheen zit.

Voordelen KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

 • 3-in-1 draadloze oplader
 • Beschikt over snelladen functie
 • Hoesjes kunnen om de apparaten blijven tijdens het laden

Nadelen KOJY Inklapbare 3 in 1 Draadloze Oplader

 • Beschikt niet over een losse adapter

2. Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op plek 2 hebben wij de Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader geselecteerd als beste Apple draadloze oplader. Deze goede draadloze oplader beschikt namelijk ook over een 3-in-1 oplaadfunctie. Hiermee laadt jij je iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd op.

Ook deze draadloze oplader beschikt over een snellaad functie waarmee jij je Apple apparaten razendsnel oplaadt. Het voordeel van deze draadloze Apple oplader is dat je telefoon gewoon overeind kan blijven staan. 

Een ander voordeel van deze draadloze oplader is dat hij geschikt is om Apple telefoons op te laden met hoesje. Hierdoor hoef jij geen moeite te doen om de hoesjes elke keer te verwijderen voordat je je telefoon of ander apparaat op kunt laten.

Voordelen Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

 • 3-in-1 draadloze oplader
 • Geschikt voor iPhone 8 en nieuwe
 • Snellaad functie om je telefoon 2 keer zo snel op te laden

Nadelen Belkin 3-in-1 Draadloze Oplader 7,5W met Standaard en Apple Watch Oplader

 • Niet geschikt voor iPhone 12 mini n 13 mini (Telefoons zijn te klein)

3. Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar de beste Samsung draadloze oplader? Dan is de Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart de beste optie voor jou. Deze draadloze oplader is ook weer een 3-in-1 oplader maar dan ter ondersteuning van Samsung en andere Android/Apple modellen.

Waarom is dit de beste draadloze Samsung oplaadstation? Met deze draadloze Samsung oplader kun jij je Samsung Galaxy watch4 en alle oudere modellen opladen. Daarnaast kun je met deze draadloze Samsung oplader ook je Samsung oordopjes opladen.

Dankzij de extra snelle oplaadfunctie van deze draadloze oplader heb jij binnen de kortste tijd je Samsung apparaten volledig opgeladen.

Voordelen Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

 • Geschikt voor alle Android apparaten
 • 3-in-1 draadloze Samsung oplader
 • Beschikt over snellaadfunctie

Nadelen Samsung Trio Draadloze Oplader 9W Zwart

 • Andere smartwatches passen niet op de lader

4. Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een simpele draadloze lader die alleen geschikt is om je iPhone op te laden? Koop dan de Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W. Deze draadloze Apple oplader is geschikt om iPhones op te laden zelfs wanneer het hoesje van de Iphones er nog omheen zit.

Met deze iPhone draadloze oplader kun jij je iPhone 12 of 13 razendsnel opladen doordat de Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W beschikt over 15 watt. De magnetische draadloze lader is gemakkelijk op je telefoon aan te sluiten. 

Daarnaast kun je tijdens het opladen van je telefoon je telefoon gewoon nog gebruiken. Dit maakt deze draadloze iPhone oplader de beste oplader voor het alleen opladen van je telefoon.

Voordelen Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

 • Je kan je telefoon gebruiken tijdens het opladen
 • Geschikt voor iPhone 12 en 13
 • Extra snel laden functie

Nadelen Apple MagSafe Draadloze Oplader 15W

 • Niet mogelijk om oortjes of smartwatch op te laden

5. Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als goedkoopste draadloze oplader hebben wij de Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart geselecteerd. Deze draadloze oplader is namelijk geschikt voor alle Samsung en andere Android en Apple modellen. Hierdoor kun jij voor een relatief goedkope prijs jouw telefoon draadloos opladen.

Bedenk wel dat deze draadloze Samsung oplader alleen geschikt is voor telefoons welke draadloos opladen ondersteunen. Door op de bovenstaande button te drukken vind je meer informatie over deze draadloze oplader voor Android.

In de product omschrijving van de Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart kun je meer informatie vinden over de telefoons waarvoor de draadloze oplader geschikt is.

Voordelen Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

 • Goedkope draadloze oplader
 • Ook oordopjes kunnen opgeladen worden
 • Geschikt voor Apple, Samsung, Sony, LG en Nokia

Nadelen Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

 • Mindere kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel draadloze opladers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten draadloze opladers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de draadloze opladers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste draadloze opladers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>