fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Draadloze Oordopjes

Best geteste Draadloze Oordopjes

APPLE AirPods Pro

De nieuwe oortjes van Apple, de APPLE AirPods Pro zijn de best geteste draadloze oordopjes van 2023! Dit is uit de ultieme draadloze oordopjes test gebleken. De APPLE AirPods Pro beschikken over een in-ear design met verschillende maten eartips meegeleverd voor het beste draagcomfort.

De nieuwe oortjes beschikken over bluetooth 5.0, zijn zweetbestendig en bieden dankzij het doosje 24 uur luisterplezier. De belangrijkste nieuwe functionaliteit is de active noise cancelling. Deze actieve ruisonderdrukking filtert constant achtergrondgeluid weg zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van favoriete muziek!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Draadloze oordopjes zijn razend populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Met draadloze oordopjes heb je nooit meer last van lastige kabels die in de knoop zijn geraakt en kun je eenvoudig verbinding maken met jouw smartphone of computer om te kunnen genieten van jouw favoriete muziek. Maar wat zijn de beste draadloze oordopjes van dit moment? In dit artikel geven wij daar uitgebreid antwoord op.

De draadloze oordopjes verschillen sterk qua mogelijkheden en prijs-kwaliteitsverhouding. Zo beschikken sommige oordopjes over geavanceerde functies en verschilt de accuduur per artikel. Elk product heeft zo zijn voor- en nadelen. Vandaar dat het vinden van de juiste oordopjes vaak een lastige klus is.

Om de zoektocht naar de beste draadloze oordopjes eenvoudiger te maken kun je een kijkje nemen in de lijst van top 4 beste draadloze oordopjes. Deze draadloze oordopjes zijn uitvoerig getest in de draadloze oordopjes test en bieden elk verschillende eigenschappen. Bekijk daarnaast de onderstaande test en lees waar je zoal op moet letten bij het kopen van draadloze oordopjes en welke specificaties er zoal zijn.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Draadloze Oordopjes

Best geteste Draadloze Oordopjes

Beste Koop Draadloze Oordopjes
1. APPLE AirPods Pro

Samsung Galaxy Buds Plus - Wit

Beste Android Draadloze Oordopjes
2. Samsung Galaxy Buds Plus

Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes – Zweetbestendige oortjes - USB-C - Touch - EXTRA BASS - Wingtips - Sport oortjes - Bluetooth - Blijven altijd zitten - Alternatief - Zwart

Beste Draadloze Oordopjes Voor Sporters
3. Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

Rolfstone Neo - Kleinste draadloze oordopjes met oplaadcase - Touch bediening - USB-C - Bluetooth oortjes - Alternatief AirPods - Zwart

Beste Draadloze Oordopjes Voor Kleine Oren
4. Rolfstone Neo - Kleinste Draadloze Oordopjes

QCY T2C (2e gen) - Volledig draadloze oordopjes - Zwart

Beste Budget Draadloze Oordopjes
5. QCY T2C

Top 10 Beste Draadloze Oordopjes

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op de onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest draadloze oordopjes bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top draadloze oordopjes bij deze webshops.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van Draadloze Oordopjes?

Ondanks draadloze oordopjes nog een redelijk recente ontwikkeling zijn, zijn er al verschillende soorten merken en modellen op de markt. De meeste draadloze oordopjes zijn geschikt voor het afspelen van muziek en voor bellen. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste draadloze oordopjes. 

Voordat je draadloze oordopjes koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Accuduur

Wanneer je draadloze oordopjes aanschaft is het belangrijk dat je let op de accuduur. Gemiddeld gaan draadloze oordopjes ongeveer 10 tot 20 uur mee voordat je de oordopjes weer dient op te laden. Wanneer je het product zo min mogelijk aan de lader wilt leggen is het belangrijk om te kiezen voor een set oordopjes met een uitstekende accuduur.

Waterdichtheid

Tegenwoordig zijn er draadloze oordopjes die volledig waterdicht zijn. Ook zijn er modellen die spatwaterdicht zijn en bestand zijn tegen zweet en regen. Dit is ideaal wanneer je de oortjes wilt gebruiken tijdens het sporten. Bedenk dus goed wat voor oortjes je wil hebben.

Touch- en Volumebediening

Bekijk voordat je draadloze oordopjes koopt of je deze eenvoudig kunt bedienen. Sommige draadloze oordopjes zijn namelijk eenvoudig te bedienen met handige touch knoppen op het oortje. Hiermee kun je het volume bepalen zonder de smartphone hiervoor te hoeven gebruiken. Ook kun je met handige touchbediening eenvoudig oproepen beantwoorden. Hiermee kun je de hele dag door bellen zonder dat je je smartphone hoeft te gebruiken.

Noise cancelling

Met een noice cancelling functie zorgen de draadloze oordopjes ervoor dat het geluid uit de omgeving verminderd wordt en het geluid uit de oordopjes hierdoor optimaal tot uiting komt. Hierdoor heb je minder last van ruis uit de omgeving en bieden de oortjes over het algemeen een betere kwaliteit. In de meeste gevallen kun je de noice cancelling in- en uitschakelen wanneer dit voor jou van belang is.

Bluetooth

Dankzij Bluetooth kunnen draadloze oordopjes verbinding maken met een smartphone of computer. De kwaliteit van de bluetooth functie, en het type bluetooth verschilt per apparaat. Bekijk hoeveel meter het apparaat verbinding kan maken met bluetooth en met welk type bluetooth de oortjes zijn uitgerust.


Wat zijn de beste Draadloze Oordopjes van 2023? 

Wat zijn de beste draadloze oordopjes van 2023?Het vinden van de beste draadloze oordopjes is niet eenvoudig en vaak een lastige klus. Maak de zoektocht daarom een stuk eenvoudiger en daarom de onderstaande lijst aan beste koop draadloze oordopjes.

Kies uit draadloze oordopjes die uitvoerig getest zijn op diverse functies en eigenschappen en ga voor een product dat het beste bij jouw voorkeuren aansluit. Zo zijn de onderstaande oordopjes de beste draadloze oordopjes volgens de consumentenbond en zijn de oordopjes geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en handige functies. Hiermee ben je gegarandeerd van een hoogwaardig product met handige functies.

Ben jij benieuwd welke draadloze oordopjes het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  APPLE AirPods Pro

Best geteste Draadloze Oordopjes

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste draadloze oordopjes van 2023? Dan zijn de APPLE AirPods Pro wat voor jou! Dit is de beste koop van draadloze oordopjes van 2023.

De APPLE AirPods Pro zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Apple met bluetooth 5.0. De draadloze oordopjes zijn zweetbestendig en bieden een uitstekende noise cancelling door een goede ruisonderdrukking. De Apple Airpods vallen bij veel gebruikers in de smaak en worden door experts gezien als de beste kwaliteit oordopjes van dit moment.

Deze zeer goede draadloze oortjes zijn daarnaast uiterst comfortabel en beschikbaar in verschillende maten. Hiermee garandeer je dat de oortjes uitstekend aansluiten en een perfect in het oor passen. Het nadeel van de oordopjes is echter dat ze in verhouding tot andere draadloze oordopjes relatief duur zijn.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen APPLE AirPods Pro

 • Uitstekende noise cancelling
 • Beschikbaar in verschillende opzet maten
 • Sterke accuduur

Nadelen APPLE AirPods Pro

 • Geen

2. Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus - Wit

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij een Android en wil je hiervoor goede draadloze oordopjes? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds Plus wat voor jou! Dit zijn de beste draadloze oordopjes voor Android in 2023.

De draadloze oordopjes hebben een prachtig simplistisch design en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zoals zwart, rood en blauw. De Galaxy Buds worden geleverd in een handige Charging Case en kunnen ongeveer 11 uur achtereenvolgend gebruikt worden voor het luisteren van muziek.

In verhouding tot andere draadloze oortjes is dit redelijk normaal. Echter beschikken de oortjes over een uitstekende dubbele microfoon en zijn de oortjes ideaal voor handsfree bellen. De draadloze oortjes worden daarnaast geleverd met een universele USB lader en zijn te verbinden met elk type apparaat.

Voordelen Samsung Galaxy Buds Plus

 • Dubbele microfoon
 • Zweet- en vochtbestendig

Nadelen Samsung Galaxy Buds Plus

 • Geen noise cancelling

3. Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes – Zweetbestendige oortjes - USB-C - Touch - EXTRA BASS - Wingtips - Sport oortjes - Bluetooth - Blijven altijd zitten - Alternatief - Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de best geteste draadloze oordopjes voor sporters? Dan zijn de Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes! Dit zijn de beste draadloze oortjes voor sporters in 2023.

De Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes zijn specifiek gemaakt voor sporters en hebben een zeer goede microfoon. Deze oordopjes gaan 20 uur mee en zijn ook nog is spatwaterdicht. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kan gebruiken in de regen.

Deze draadloze oordopjes blijven goed in de oren zitten en zijn ook zweetbestendig. Dit is zeer handig voor het sporten natuurlijk. Er zit een extra haakje aan je oortjes waardoor ze beter blijven zitten dan andere draadloze oordopjes. Dit voelt heel zacht aan en hindert niet tijdens het muziek luisteren.

Voordelen Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

 • Blijven lang zitten
 • 20 uur afspelen

Nadelen Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

 • Minder geschikt voor normaal gebruik

4. Rolfstone Neo - Kleinste Draadloze Oordopjes

Rolfstone Neo - Kleinste draadloze oordopjes met oplaadcase - Touch bediening - USB-C - Bluetooth oortjes - Alternatief AirPods - Zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb jij kleine oren en wil je daar geschikte draadloze oordopjes voor? Dan zijn de Rolfstone Neo - Kleinste Draadloze Oordopjes wat voor jou! Dit zijn de beste draadloze oordopjes voor kleine oren in 2023.

De draadloze oordopjes van het merk Rolfstone zijn de kleinste volledig draadloze oordopjes van dit moment. De oordopjes hebben een uitstekende accuduur en beschikken over handige touch buttons. Ook biedt het artikel uitstekende kwaliteit geluid en worden de oortjes geleverd in een handige oplaadcase.

Met de Rolfstone Neo oortjes kun je maar liefst 24 uur lang genieten van je favoriete muziek zonder dat je de oortjes tussendoor hoeft op te laden. Hierdoor hoef je het niet vaak op te laden. De oortjes zijn daarnaast uiterst geschikt voor handsfree bellen en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Voordelen Rolfstone Neo - Kleinste Draadloze Oordopjes

 • Goede accuduur
 • Zeer compact design

Nadelen Rolfstone Neo - Kleinste Draadloze Oordopjes

 • Niet geschikt voor grotere oren

5. QCY T2C

QCY T2C (2e gen) - Volledig draadloze oordopjes - Zwart

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope draadloze oordopjes? Dan zijn de QCY T2C wat voor jou! Dit zijn de beste budget draadloze oordopjes van 2023.

De T2C (2e generatie) van QCY zijn dé goedkope oordoppen van het jaar. Deze oordopjes zijn draadloos met Bluetooth 5.0. Door deze technologie verbindt u binnen een mum van tijd met uw telefoon en is er lage stroomverbruik. Met een batterijduur van 32 uur gaan de oordopjes heel lang mee.

De premium Audio Componenten brengen u een Stereo HD geluidservaring met uitstekende bass. QCY heeft die product zo ontworpen dat het perfect in uw oor past, niet uit uw oor valt en de beste geluidservaring krijgt. Hierdoor zijn de oordopjes te gebruiken in meerdere situaties.

Voordelen QCY T2C

 • Goede batterijduur
 • Scherpe prijs

Nadelen QCY T2C

 • Niet de allerbeste draadloze oordopjes

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel draadloze oordopjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten draadloze oordopjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de draadloze oordopjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste draadloze oordopjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>