Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Draadloze Deurbel

Eken – Video Deurbel V7 Zwart + Accu`s en Gong – Zeer hoge resolutie 1080p HD

5/5

De EKEN Video Deurbel V7 is de nieuwste toevoeging in de V-serie van EKEN. Deze heeft een resolutie van 1080p en wordt geleverd inclusief gong en accu’s. Wil je altijd en overal kunnen zien wie er bij je voor de deur staat of er gedurende de dag heeft aangebeld? Dan is de EKEN V7Video deurbel de oplossing! Deze compacte video deurbel werkt op de WI-FI waardoor er geen kabels gelegd hoeven te worden. Via de HD camera kan je altijd zien wie er voor de deur staat voor je open doet.

Reken af met kapotte of in de knoop geraakte kabels en schakel over tot een draadloze deurbel. Met een draadloze deurbel kun je eenvoudig de beldrukker en ontvanger met elkaar verbinden met behulp van bluetooth of wifi en een batterij of netstroom.

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende draadloze deurbellen verkrijgbaar. Het vinden van de beste koop draadloze deurbel is dan ook een lastige klus. Gelukkig hebben wij deze zoektocht wat gemakkelijker voor je gemaakt door diverse modellen te testen.

Bekijk de onderstaande resultaten uit draadloze deurbel test en krijg antwoord op de vraag ‘wat is de beste draadloze deurbel’. Vergelijk de verschillende specificaties en bekijk wat voor jouw situatie zoal van pas kan komen.


Product


1.Eken - Video Deurbel


2. Draadloze Deurbel Transnect

4/5

3. TeckNet Draadloze Deurbel​

4/5

4. Bell4U Luxe draadloze deurbel

4/5

5.Athletix Draadloze Deurbel

4.5/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze Deurbel?

Wanneer je een draadloze deurbel wilt aanschaffen is het belangrijk om te weten dat er tal van verschillende specificaties bestaan. Zo kun je bijvoorbeeld rekening houden met de aanwezigheid van een camera, met wifi functie, het bereik, waterbestendigheid en het aantal melodieën.

Wanneer je graag wilt weten wie er precies voor je deur staat, kun je kiezen voor een draadloze deurbel met camera functie. Hiermee zorg je voor een extra stukje veiligheid van je woning. Er zijn diverse modellen beschikbaar met camera functie. Bekijk of de camera ook in het donker werkt en zorg ervoor dat je ook in het donker personen voor je deur kunt identificeren.

Vele draadloze deurbel modellen beschikken tegenwoordig over wifi functie. Hiermee kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone of tablet. Deze functie is ideaal wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent en via de app wilt inzien wanneer en door wie er wordt aangebeld.

Het bereik zegt iets over de verbinding van de ontvanger en de deurbelknop. Wanneer het bereik groot is kun je deze twee stukken verder van elkaar installeren. Een groot bereik is vaak een stuk handiger en kan over grote ruimtes worden verdeeld. Hiermee zorg je ervoor dat je in elke ruimte van je woning bereik hebt.

Wanneer een deurbel buiten komt te hangen is het belangrijk dat deze bestand is tegen vocht. Een deurbel die waterdicht is zal langer mee gaan en niet slijten door vocht of regen. Bekijk daarom altijd of de deurbel volledig waterdicht is.

Wanneer je alsmaar dezelfde melodie hoort word je op lang termijn stapelgek van de deurbel. Met verschillende melodieën kun je geregeld wisselen van melodie en kun je kiezen uit tal van verschillende deuntjes. Hiermee raak je niet snel geïrriteerd van je deurbel. Ook zijn er deurbellen waarbij je de melodieën zelf kunt instellen met behulp van wifi. Hiermee kun je een gepersonaliseerde melodie instellen.

Top 10 Beste Draadloze Deurbel

Wil je direct weten hoe de top 10 draadloze deurbellen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Wat is de beste draadloze deurbel?

Op zoek naar de beste draadloze deurbel? Bekijk dan de onderstaande modellen en vergelijk de deurbellen op basis van verschillende voor- en nadelen en op verschillende eigenschappen.

De deurbellen zijn zorgvuldig getest op basis van prijs-kwaliteitverhouding en op de aanwezige functies. Zo is er gekeken of de deurbellen volledig draadloos zijn, eenvoudig te installeren zijn en beschikken over verschillende melodieën.

Ook is er gekeken naar kwaliteit en eigenschappen zoals waterdichtheid en het bereik van de deurbellen. Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Bekijk wat voor jou zoal van belang is en maak een keuze op basis van persoonlijke voorkeuren.

1. Eken - Video Deurbel

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

De Eken video deurbel is de beste draadloze deurbel met camera. Met deze video deurbel kun je altijd eenvoudig zien wie er voor de deur staat en wie er die dag voor je deur heeft gestaan. De camera is van goede kwaliteit en biedt ook de mogelijk om in het donker te zien of er wordt aangebeld en wie er voor de deur staat.

Met de Eken deurbel kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone en ontvang je een melding wanneer er beeld wordt gedetecteerd. Deze deurbel is dan ook de beste draadloze deurbel volgens de consumentenbond en is favoriet onder vele gebruikers.

Voordelen Eken – Video Deurbel

 • Bevat camera
 • Verbinding mogelijk met smartphone
 • Zeer eenvoudig te installeren

Nadelen Eken – Video Deurbel

 • Geen

2. Draadloze Deurbel Transnect

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

De waterdichte en hoogwaardige draadloze deurbel van het merk Transnect is een uitstekende keuze voor een draadloze deurbel. De bel bevat maar liefst 60 verschillende melodieën en is eenvoudig in volume in te stellen.

De draadloze deurbel van Transnect is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde plakstrip of pluggen. De ontvangers kunnen worden aangesloten in elk stopcontact. De draadloze deurbel heeft daar naast een uitstekend bereik en is in vrijwel elk formaat woning te gebruiken.

Voordelen Draadloze Deurbel Transnect

 • Vele verschillende melodieën 
 • Eenvoudig te installeren

Nadelen Draadloze Deurbel Transnect

 • Geen app of wifi verbinding
 • Geen camera

3. TeckNet Draadloze Deurbel

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De deurbel met twee ontvangers van het merk TeckNet is een zeer geavanceerde en eenvoudig te gebruiken deurbel. De deurbel heeft maar liefst 52 verschillende melodieën en een bereik tot 300 meter. Hiermee kun je het apparaat in vrijwel elke woonruimte installeren en heb je in elke ruimte een uitstekend bereik.

Met deze draadloze deurbel kun eenvoudig het volume instellen en kun je door de gehele woning horen wanneer er wordt aangebeld. Wanneer er wordt aangebeld lichten de ontvangers op waardoor je altijd op de hoogte bent wanneer er iemand voor de deur staat.

Voordelen TeckNet Draadloze Deurbel

 • Vele verschillende melodieën
 • Eenvoudig te installeren

Nadelen TeckNet Draadloze Deurbel

 • Geen camera
 • Geen wifi verbinding

4. Bell4U Luxe draadloze deurbel

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De deurbel van Bell4u is volledig draad- en batterijloos en is van uitstekende kwaliteit. De draadloze deurbel is binnen 5 minuten te installeren en heeft een bereik van ongeveer 50 meter. Hiermee is het apparaat uitstekend geschikt voor gemiddelde woningen.

De deurbel beschikt over ongeveer 51 verschillende melodieën en 4 verschillende volume standen. De Bell4U Luxe draadloze deurbel is daarnaast volledig waterdicht en knippert wanneer er wordt aangebeld. 

Voordelen Bell4U Luxe draadloze deurbel

 • Vele verschillende melodieën 
 • Geen batterijen nodig

Nadelen Bell4U Luxe draadloze deurbel

 • Slechts 50 meter bereik
 • Geen camera

5. Athletix Draadloze Deurbel

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De Athletix Draadloze Deurbel is een zeer goede draadloze deurbel en is dan ook gelieft onder vele gebruikers. De deurbel is zowel batterij- als draadloos en beschikt over maar liefst 52 verschillende melodieën en 4 volumestanden. Het apparaat biedt maar liefst 300 meter bereik, waardoor je door de gehele woning ontvangst hebt.

De Athletix Draadloze Deurbel is daarnaast volledig waterdicht en kan binnen slechts enkele seconden geïnstalleerd worden. Hiermee is de deurbel van Athletix een uitstekende keuze en heb je aan dit model een betrouwbare deurbel.

Voordelen Athletix Draadloze Deurbel

 • Geen batterij nodig
 • Knipperlicht indicatie
 • 300 meter bereik

Nadelen Athletix Draadloze Deurbel

 • Geen camera
 • Geen wifi verbinding

Johan

Over de productexpert

Ha! Van jongs af aan ben ik op mijn zolderkamer bezig met techniek dus heb ik deze flink zien ontwikkelen. Hierdoor weet ik precies wat écht de goede productspecificaties zijn. Daarnaast heb ik mijn grote droom om een radiostation op te zetten destijds uit laten komen, hier kijk ik met vol trots op terug. Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam in de technische branche en help ik graag anderen door mijn kennis te delen.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>