Laatste update: augustus 2022

Door: Sam

Best Geteste Discolamp

Sparklyn Party Laser

Ben jij op zoek naar de best geteste discolamp van 2022? Dan is de Sparklyn Party Laser je beste keuze! Geen enkele discolamp kwam zo goed uit onze test als dit model. Zo is hij klein en licht in gewicht waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Ook heeft hij een handige afstandsbediening en heeft hij maar liefst 60 verschillende lichtstanden die je kunt kiezen. Schijn deze lamp op je plafond of op de vloer voor de vetste disco show. Benieuwd naar de prijs? Klik op de rode knop hieronder!

Wat is de beste discolamp? Als je een feestje wil geven is het altijd leuk om er extra sfeer aan toe te voegen. Dat kan niet beter dan met een discolamp. De lichten zorgen ervoor dat het op een discotheek lijkt en dat het een echt feestje wordt. Hiernaast kan het ook voor andere gelegenheden gebruikt worden.

Het aanschaffen van een goede discolamp kan lastig zijn. Dit komt omdat er verschillende lampen zijn die allemaal hun eigen functies hebben. Hiernaast is de muziek van het feestje ook nog is belangrijk. Dat moet natuurlijk wel samen kunnen gaan anders krijgt het feestje een andere wending.

Daarom hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in discolampen. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende discolampen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Discolampen

Beste Koop Discolampen
1. Sparklyn Party Laser

Partizzle USB Led Discolamp met Afstandsbediening en Disco Laser Licht - Discobal Feestverlichting - Kinderen Volwassenen

Beste Discolamp Kinderen En Volwassenen
2. Partizzle USB Led Discolamp

Strex Discolamp met Afstandsbediening - voor Kinderen en Volwassenen - Feestverlichting - Disco Bal - Discoverlichting -Strex Discolamp met Afstandsbediening - voor Kinderen en Volwassenen - Feestverlichting - Disco Bal - Discoverlichting - Disco Lamp Disco Lamp

Beste Discolamp Licht
3. Strex Discolamp

TIGIOO Discolamp Roterende LED Discolamp met Afstandsbediening en Muziekgestuurd - Kinderen/Volwassenen

Beste Discolamp Voor Thuis
4. TIGIOO Discolamp

Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziekgestuurd - Kinderen - Volwassenen - Discolamp met 10 standen - Disco Lamp en Feest Licht op Geluid met 51 LEDs - Discobal - Discoverlichting - Feestverlichting

Beste Kleur Discolamp
5. Mobstore Discolamp

Top 10 Beste Discolampen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire discolampen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top discolampen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Discolamp?

Discolampen zijn best complexe apparaten. Zo hebben ze verschillende lichten en moeten ze goed staan. Het is dan ook moeilijk om de beste discolamp te kiezen. Hierom hebben wij dit artikel geschreven over de best geteste discolampen. Deze worden onder andere omschreven met voor- en nadelen.

Voordat je een discolamp koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Kinderen of volwassenen?

Het is belangrijk om te kijken naar het gebruik van de discolamp. Is het geschikt voor een kinderfeestje of is het eerder bestemd voor een volwassen gelegenheid? De meeste discolampen kunnen voor beide situaties gebruikt worden maar het is wel goed om er naar te kijken.

Kleurencombinaties

Daarnaast is het ook handig om je af te vragen welke kleurencombinaties de discolamp heeft. Kijk dan ook goed hoeveel kleurencombinaties er beschikbaar zijn. Dit hangt ook een beetje samen met de gelegenheid. Het moet natuurlijk wel overeen komen met je wensen.

Stand

Verder is het goed om te kijken naar de stand van de discolamp. Sommige moeten namelijk op de grond staan terwijl andere weer kunnen roteren. Allebei de standen stralen weer een andere sfeer uit. Beslis welke jij het fijnst vindt zodat het makkelijker is om gericht te zoeken. 

Ruimte

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de ruimte waarin de discolamp wordt geplaatst. De discolamp moet natuurlijk wel de hele ruimte kunnen vullen. Dit hang ook samen met de stand omdat sommige standen beter zijn voor bepaalde ruimtes.


Wat is de beste Discolamp van 2022? 

Wat is de beste discolamp van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten discolampen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste discolampen in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Sparklyn Party Laser

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Heb jij een feestje aankomend weekend? Of wil je de huiskamer of slaapkamer omtoveren tot een ware disco? De Sparklyn Party Laser is wat ons betreft by far de beste discolamp die je op dit moment kunt kopen.

Dit is een multifunctionele discolamp die beschikt over een handige afstandsbediening en meer dan 60 verschillende lichtstanden.

Een groot voordeel van dit model is dat hij ontzettend makkelijk en eenvoudig op te hangen of neer te zetten is. Ook het feit dat je hem op afstand kunt besturen is wat ons betreft een echt pluspunt.

Verder is deze discolamp te gebruiken voor ruimtes tot 40 m2. Het apparaat lijkt dan wel klein van stuk maar kan een enorme lichtshow produceren. Het kleine formaat zorgt er overigens ook voor dat je hem makkelijk mee kunt nemen. Deze discolamp werkt in principe op de netstroom maar je kunt hem ook aansluiten op bijvoorbeeld een powerbank.

Kortom, zoek jij een goede discolamp of strobocscoop? Kies dan voor deze beste discolamp van 2022! Klik hier voor de beste prijs

Voordelen Sparklyn Party Laser

 • Maar liefst 60 verschillende lichtstanden
 • Klein en compact waardoor je hem gemakkelijk mee neemt naar andere locaties
 • Tof effect op de muur of plafond
 • Geschikt voor ruimtes tot 40 m2

Nadelen Sparklyn Party Laser

 • Geen

2. Partizzle USB Led Discolamp

Partizzle USB Led Discolamp met Afstandsbediening en Disco Laser Licht - Discobal Feestverlichting - Kinderen Volwassenen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plek van de beste discolamp 2022 lijst hebben we de Partizzle USB Led Discolamp. Deze lamp is uiterst geschikt voor kinder- en volwassen feestjes.

Je hebt het merk Partizzle al op de eerste plek voorbij zien komen. Dit komt omdat het uitstekende producten levert en de Partizzle USB Led Discolamp valt daar ook onder. Deze discolamp beschikt ook over 2 lasers. De rode en groene laser zorgen voor extra mooie effecten.

Met een speciale setting kan je ervoor zorgen dat de lamp meegaat op het ritme. Dit kan je ook weer gemakkelijk uitzetten. Het is ook geschikt voor meerdere gelegenheden. Zo hoeft het niet per se voor een feest gebruikt te worden maar kan het ook ingezet worden bij een bruiloft.

Voordelen Partizzle USB Led Discolamp

 • Gaat mee op ritme
 • Heeft 2 lasers

Nadelen Partizzle USB Led Discolamp

 • Minder geschikt voor buiten activiteiten

3. Strex Discolamp

Strex Discolamp met Afstandsbediening - voor Kinderen en Volwassenen - Feestverlichting - Disco Bal - Discoverlichting -Strex Discolamp met Afstandsbediening - voor Kinderen en Volwassenen - Feestverlichting - Disco Bal - Discoverlichting - Disco Lamp Disco Lamp

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als jij op zoek bent naar de discolamp met het beste licht, dan is de Strex Discolamp echt wat voor jou! Dit licht zal je feestgangers versteld laten staan.

De discolamp van Strex is makkelijk te installeren. Zo kan je verschillende standen gebruiken. Denk hierbij aan op de tafel of op de muur. Je kan het dus ook af en toe verplaatsen tijdens het feestje. Dit zorgt weer voor een nieuwe sfeer. Hierdoor krijg je een feestje die mensen nooit meer gaan vergeten.

Het heeft 7 verschillende kleurencombinaties. Deze kan je zelf bepalen en je kans zelf een favoriete lichtkleur bepalen. Deze komt dan het vaakst voor. Verder krijg je er nog een afstandbediening bij waar je de discolamp mee kan besturen. Dit kan je van een redelijke afstand bepalen.

Voordelen Strex Discolamp

 • Met RGB
 • Kan makkelijk geplaatst worden

Nadelen Strex Discolamp

 • Kan soms geluid maken

4. TIGIOO Discolamp

TIGIOO Discolamp Roterende LED Discolamp met Afstandsbediening en Muziekgestuurd - Kinderen/Volwassenen

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij liever een feestje houden op een kleine locatie? Dan is de TIGIOO Discolamp wat voor jou! Deze discolamp is namelijk uiterst geschikt voor thuis.

Deze discolamp is roteerbaar waardoor het de hele kamer kan bereiken. Het danst ook nog is mee op de gebied waardoor het een goede sfeer geeft. Met de afstandbediening kan je gemakkelijk de kleuren bedienen. Je moet alleen wel dichtbij staan om dit te doen.

Verder heeft het nog 9 verschillende kleurencombinaties. Hiernaast is het te bevestigen aan de muur en plafond. Zo kan je zelf bepalen waar de lamp neergezet kan worden. Naast verjaardagen is het ook geschikt voor andere gelegenheden. Daarom hoort het echt bij de beste producten van de discolamp test 2022.

Voordelen TIGIOO Discolamp

 • Roteerbaar
 • 51 verschillende LED lampen

Nadelen TIGIOO Discolamp

 • Je moet dichtbij staan met de afstandbediening

5. Mobstore Discolamp

Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziekgestuurd - Kinderen - Volwassenen - Discolamp met 10 standen - Disco Lamp en Feest Licht op Geluid met 51 LEDs - Discobal - Discoverlichting - Feestverlichting

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze lijst eindigen we met de Mobstore Discolamp. Deze lamp heeft de beste kleuren en het zorgt ervoor dat je een geslaagd feestje kan geven.

De Mobstore Discolamp heeft 10 verschillende standen. Het is ook muziekgestuurd waardoor het meebeweegt met de muziek. Deze discolamp is geschikt voor kamers van 15 tot 30 m2. Dat is groot genoeg voor een goed huisfeestje. Je zal de gasten niet teleurstellen,

Het heeft 7 verschillende kleurencombinaties. Deze kan je zelf instellen met de handige afstandbediening. Daar staan verschillende ingebouwde programma's. Dit kan je zelf veranderen zodat de gewenste kleurencombinaties het vaakst naar voren komen. Al met al een handige discolamp met verschillende extra functies.

Voordelen Mobstore Discolamp

 • Simpel te installeren
 • Beschikt over meerdere ingebouwde programma's

Nadelen Mobstore Discolamp

 • Geen USB

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel discolampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten discolampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de discolampen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste discolampen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>