fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Sam

Best Geteste Digitale Fotolijst

Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app

Deel de mooiste momenten op de Qumax digitale fotolijst. Het 10,1 inch touchscreen heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels, ofwel HD. Via de gratis Frameo app bepaal jij welke foto's er te zien zijn op de fotolijst. Vrienden en familie kunnen hun foto’s overal ter wereld naar jouw fotolijst sturen. Daarnaast is het mogelijk om tekst toe aan de foto’s en video’s. Of je de lijst nou horizontaal of verticaal neer zet, het beeld draait automatisch mee. De lijst is ook op te hangen aan de muur.

We leven tegenwoordig in een zeer moderne wereld waar veel mogelijk is. Zo ook met jouw dierbare herinneringen zoals foto's! 

In plaats van dat je je hele huis moet volhangen met fotolijsten en je dan ook nog de keuze moet maken wélke foto je wil ophangen kan je ook een digitale fotolijst aanschaffen. Op deze fotolijst komen dan al je mooie herinneringen voorbij: zoveel als je wil!

Daarnaast bespaart het ook nog eens redelijk wat ruimte, ook fijn. Het aanbod in digitale lijsten is dan ook flink gegroeid de laatste tijd. Hierdoor vraag je je misschien af: Welke digitale fotolijst is het beste?

In dit artikel vind je onze 5 favoriete fotolijsten van dit moment. Kortom, overweeg jij een digitale fotolijst te kopen? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Digitale Fotolijsten

Beste koop digitale fotolijst
1. Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app

Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – 10 inch - Pora – HD+ -IPS Display – Zwart/Hout - Micro SD – Touchscreen

Beste luxe digitale fotolijst
2. Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD - Zwart - 10.1 inch - Frameo app - Fotokader

Beste design digitale fotolijst
3. Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD

Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App - 10 inch - Pora – HD+ -IPS Display – Zwart - Micro SD – Touchscreen

Beste prijs-kwaliteitverhouding digitale fotolijst
4. Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

Denver Digitale Fotolijst GLAS 10.1 inch HD - Frameo App - Fotokader - IPS touchscreen - 16GB - PFF1017 - Wit

Beste budget digitale fotolijst
5. Denver PFF-1017

Top 10 Beste Digitale Fotolijsten

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire digitale fotolijsten bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top digitale fotolijsten bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een digitale fotolijst?

Een digitale fotolijst kan een creatieve en moderne manier zijn om je huis een stuk persoonlijker te maken. Jij kan al je dierbare herinneringen op zo'n lijst voorbij laten komen!

Echter kunnen wij ons voorstellen dat je misschien niet zo goed weet waar je op moet letten tijdens het kopen van de beste digitale fotolijst. Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste digitale fotolijst! Deze punten zijn ook in de beste digitale fotolijst consumentenbond test getest.

Garantie

Het eerste punt om goed rekening mee te houden is de garantie. Ook al is het een fotolijst, het is wel een elektronisch product. 

En deze kunnen in sommige gevallen kapot gaan of niet naar behoren werken. Je wil dan natuurlijk wel terug kunnen vallen op de garantie: anders is zo'n lijst zonde van je geld!

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe digitale fotolijst minstens 1 à 2 jaar is. Dan kan jij hier een tijdje mee vooruit!

Kleur

Ook niet geheel onbelangrijk is de kleur van de digitale fotolijst. Misschien heb jij een hele mooie knalblauwe lijst gezien.

Leuk, maar past dat ook in je interieur? En vind je dat over een jaar nog zo mooi? Ons advies is om te gaan voor een neutraal kleurtje: dit staat overal mooi en daar word je ook niet zat van.

Formaat

En dan tot slot het formaat van de digitale fotolijst. Je hebt, net zoals bij normale fotolijsten, keuze uit verschillende formaten digitale fotolijsten.

Het is verstandig dat je je van tevoren bedenkt hoe groot de lijst ongeveer moet zijn en waar je deze neer gaat zetten. Dan maak je de zoektocht direct een stuk makkelijker.


Wat is de beste digitale fotolijst van 2023? 

Aan de hand van veel verschillende factoren hebben wij een zeer uitgebreide beste digitale fotolijst test gedaan. De test heeft, zoals we eerder hebben aangegeven, plaatsgevonden onder tientallen verschillende digitale fotolijsten.

Hierbij wisten een paar van de lijsten zich goed te onderscheiden van de rest, waardoor ze een plekje wisten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben je na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig naar welke dit geworden zijn?

Dan presenteren wij je bij deze graag de top vijf beste digitale fotolijsten van 2023.

1. Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app

9.4

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.5

Helderheid

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Uiteindelijk was er één digitale fotolijst die er echt uit wist te springen. Namelijk de Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app digitale fotolijst! Deze is verkozen tot de beste digitale fotolijst van 2023: en niet zonder reden.

Zo heeft dit digitale fotolijstje een interne opslagruimte van wel 16GB. Ook kun jij hem gemakkelijk bedienen dankzij het touchscreen scherm waarover hij beschikt. De resolutie van dit digitale fotolijstje bedraagt 1280 x 800 pixels waardoor hij over een HD kwaliteit beschikt.

En dat is nog niet alles. Met deze fotolijst kan je kiezen uit staande of liggende foto's. Ook kun jij via de app gemakkelijk kiezen welke foto's jij wilt laten afspelen via het digitale fotolijstje. Wil je meer weten over de Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app? Klik dan op de button hierboven.

Voordelen Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app

 • Gemakkelijk te bedienen dankzij het touchscreen
 • Je hebt 16GB aan ruimte waardoor je heel erg veel foto's kan uitkiezen 
 • Je kunt gemakkelijk foto's plaatsen via jouw telefoon

Nadelen Qumax Digitale Fotolijst met Frameo app

 • Er is wifi vereist om contact met een telefoon te kunnen maken

2. Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App – 10 inch - Pora – HD+ -IPS Display – Zwart/Hout - Micro SD – Touchscreen

9.1

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.3

Helderheid

9.6

Gebruiksgemak

8.8

Wanneer je iets meer geld hebt om te besteden wil je dit waarschijnlijk investeren in een echt luxe digitale fotolijst. En dan zit je zeker goed met deze digitale fotolijst van het merk PORA.

Je kan bij deze lijst door middel van de speciale Frameo app zelf foto's rechtstreeks vanaf je telefoon selecteren. Dit zijn dan ook direct de foto's die je op je lijst ziet!

Handig en daarnaast ook gewoon zeer simpel in gebruik. De lijst zelf is gemaakt van hoogwaardig hout wat een heel realistisch gevoel heeft. En wil je een andere foto zien? Met behulp van de touchscreen kies je zo een andere foto!

Voordelen Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

 • Super makkelijk zelf foto's selecteren met behulp van de Frameo app op je telefoon
 • Gemaakt van hoogwaardig hout wat zorgt voor een mooie en klassieke uitstraling
 • 100% geld terug garantie: wanneer de lijst niet bevalt krijg je je geld gewoon terug

Nadelen Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

 • Vrij prijzig in verhouding tot andere digitale fotolijsten

3. Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD

Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD - Zwart - 10.1 inch - Frameo app - Fotokader

8.6

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Helderheid

8.3

Gebruiksgemak

8.7

Deze digitale fotolijst van Kiki & Co scoorde als veruit de beste op het gebied van design. Zo heb je bij deze digitale fotolijst keuze uit maar liefst 7 verschillende kleuren!

Iets wat best uniek is bij zo'n fotolijst. Daarnaast heeft de lijst een slimme standaard aan de achterkant waardoor deze goed recht blijft staan. 

Hierbij kan je ervoor kiezen om de lijst horizontaal of verticaal neer te zetten: het scherm draait automatisch mee. En ook mooi: 25% van de winst wordt gedoneerd aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen in Vietnam!

Voordelen Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD

 • Heeft een handig standaard waardoor je de lijst horizontaal en verticaal neer kan zetten
 • Je hebt keuze uit maar liefst 7 verschillende kleuren
 • Je kan iets goeds betekenen: 25% van de winst wordt gedoneerd aan een huis voor alleenstaande kinderen en ouderen

Nadelen Kiki&Co Digitale Wifi Fotolijst HD

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere digitale fotolijsten

4. Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App - 10 inch - Pora – HD+ -IPS Display – Zwart - Micro SD – Touchscreen

8.3

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.6

Helderheid

8.7

Gebruiksgemak

8.0

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over de fotolijst van Pora. Deze scoorde namelijk als beste op het gebied van de prijs- kwaliteitverhouding. 

Zo beschikt de lijst over een superkwaliteit IPS-beeldscherm met een 10,1 inch beeldscherm. En dat is nog niet alles!

Daarnaast is de fotolijst voorzien van een zeer handige touchfunctie voor makkelijke bediening. En met behulp van de slimme Frameo app kan jij de foto's vanaf je telefoon rechtstreeks afspelen op de lijst!

Voordelen Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Beeldscherm met speciale IPS waardoor je kan genieten van foto's in super kwaliteit
 • Handige app waarmee je foto's rechtstreeks vanaf je telefoon kan uploaden naar de lijst

Nadelen Digitale fotolijst met WiFi en Frameo App

 • Geen speciale sorteerfunctie voor de foto's

5. Denver PFF-1017 

Denver Digitale Fotolijst GLAS 10.1 inch HD - Frameo App - Fotokader - IPS touchscreen - 16GB - PFF1017 - Wit

8.0

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Helderheid

7.1

Gebruiksgemak

8.0

Tot slot wist de Denver PFF-107 nog een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Deze scoorde het beste op het gebied van, jawel, de prijs!

De fotolijst is namelijk te koop voor een zeer goedkope prijs in verhouding tot soortgelijke lijsten. En daar krijg je dan ook nog eens een topkwaliteit voor terug!

Zo heb je een geheugen van maar liefst 16GB: ruim genoeg voor als je foto's. Ook is de digitale lijst voorzien van touchscreen waarmee je makkelijk de instellingen van je fotolijst kan wijzigen!

Voordelen Denver PFF-1017 

 • Redelijk goedkoop in verhouding tot soortgelijke digitale fotolijsten
 • Een geheugen van 16GB waardoor er voldoende ruimte is voor al je mooie foto's
 • Handige touchscreen waarmee je heel simpel de instellingen kan wijzigen

Nadelen Denver PFF-1017 

 • Je krijgt er geen afstandsbediening bij

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel digitale fotolijsten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten digitale fotolijsten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de digitale fotolijsten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste digitale fotolijsten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP