• Home
 • /
 • Smart Home
 • /
 • Beste Deurbel met Camera zonder Abonnement [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Sam

Beste deurbel met camera zonder abonnement

Beste deurbel-met-camera-zonder-abonnement

Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase

De Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase is de beste koop deurbel met camera zonder abonnement! Dit is namelijk een van de weinige video deurbellen waarbij je geen abonnement nodig hebt om beelden op te slaan. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om voor dit model te kiezen.

Zo kan de Eufy Video Deurbel automatisch mensen detecteren met behulp van slimme technologie (AI). Privacy is hierbij gelukkig geen enkele zorg, want al je gegevens worden alleen lokaal opgeslagen. 

Verder beschikt de deurbel over een mooie groothoeklens waardoor je iedereen kunt zien op de beelden, heeft hij een batterijduur van maar liefst 180 dagen en installeer je hem binnen 5 minuten.

Momenteel is deze deurbel enorm gunstig geprijsd. Klik op de knop hieronder om direct de beste prijs te zien!

Ding Dong! Ben je op zoek naar een nieuwe deurbel? Er zijn de laatste jaren veel dingen veranderd op dit gebied. Er zijn namelijk slimme deurbellen uitgevonden!

Een slimme deurbel is een geweldige uitvinding. Het is een deurbel met camera, waardoor je meteen kunt zien wie er nou eigenlijk voor de deur staat. Een goede deurbel met camera komt goed van pas als je bijvoorbeeld een pakketje verwacht, maar op dat moment even niet de deur open kunt doen.

Natuurlijk heeft een deurbel met camera ook veel voordelen op het gebied van veiligheid. Een inbreker die een camera bij je voordeur ziet, zal vrijwel meteen rechtsomkeer maken- en zo niet, dan heb je hem of haar in elk geval op beeld! Zelfs als je niet thuis bent kun je met de beste deurbel met camera praten met diegene die aan de deur staat. Zo kun je tegen de buurjongen zeggen dat hij zijn voetbal best uit de tuin mag halen, en natuurlijk potentiële inbrekers wegjagen!

Wel zijn er helaas veel slimme deurbellen waar je een abonnement voor nodig hebt. Dit kan op de lange termijn helaas veel geld kosten - daarom hebben we in dit artikel alleen gekeken naar de beste deurbel met camera zonder abonnement. Zo heb je na een eenmalige investering de rest van je leven een veilige en prettige slimme deurbel aan je voordeur hangen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 deurbellen met camera zonder abonnement

Beste deurbel-met-camera-zonder-abonnement

Beste koop deurbel met camera zonder abonnement
1.  Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase

Beste draadloze deurbel met camera
2. SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera

Beste slimme deurbel zonder abonnement
3.Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera

Beste deurbel met camera en scherm
4. Shine Video deurbel met Camera en WiFi

Beste goedkope deurbel met camera zonder abonnement
5. Kinetic Sand IJstraktaties speelset

Top 10 beste deurbel met camera zonder abonnement

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste deurbellen met camera zonder abonnement.


Misschien ook interessant:

Waar op letten bij het kopen van een deurbel met camera zonder abonnement?

De beste deurbel met camera zonder abonnement uitkiezen is best lastig. Er zijn sowieso erg veel slimme deurbellen waar je een abonnement voor nodig hebt, en om die er uit te filteren kost vaak meer moeite dan je lief is. Gelukkig hebben wij dat werk al voor je gedaan met onze deurbel met camera zonder abonnement test.

Maar niet elke deurbel uit onze top 5 zal misschien goed bij jouw situatie passen. Daarom staan hieronder de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een deurbel met camera zonder abonnement. Dit helpt je om de beste deurbel voor jou uit te kiezen. Zo hoef je niet meer te vertrouwen op de beste deurbel met camera volgens de consumentenbond!

Batterij

De batterijduur van een deurbel met camera zonder abonnement is erg belangrijk. Sommige slimme deurbellen werken niet met een batterij, maar op netstroom. Dit garandeert dat de bel altijd werkt, maar is lastiger om te installeren. De beste deurbel met camera zonder abonnement heeft het liefst een batterijduur van minstens 3 maanden, zodat je hem niet te vaak hoeft te vervangen.

Verbinding

Hoe verbindt je je deurbel met camera zonder abonnement? Je kan met de meeste slimme deurbellen verbinding maken via een app, en in het ideale geval werken ze ook samen met bijvoorbeeld Google Assistant. Op deze manier krijg je op je telefoon een melding dat er iemand voor de deur staat en kun je zelfs met bijvoorbeeld een bezorger bellen. "Leg het pakketje maar achter de brievenbus neer als je wil!" bijvoorbeeld.

Microfoon

Om een deurbel met camera zonder abonnement te gebruiken om bijvoorbeeld een bezorger te spreken als je niet thuis bent, heeft de deurbel wel een microfoon nodig. Zo spreek je altijd met wie er dan ook voor je deur staat.

Kwaliteit

Er zijn hele dure deurbellen met een camera, en natuurlijk goedkopere varianten. De prijs hoeft niet per se iets te zeggen over de kwaliteit - maar we raden altijd aan om kwaliteit te verkiezen boven het besparen van kosten. Op de lange termijn wil je geen deurbel die niet doet wat hij belooft!


Wat is de beste deurbel met camera zonder abonnement van 2022? 

Wat is de beste deurbel met camera zonder abonnement nodig te hebben? Een goede deurbel met camera zonder abonnement vind je geheid in de lijst hieronder. 

We hebben de artikelen beoordeeld op allerlei belangrijke criteria. In onze beste deurbel met camera zonder abonnement test hebben we uiteraard rekening gehouden met de prijs, zodat er voor ieder een goed product bij zit. Ook gebruikersgemak en kwaliteit is doorslaggevend in onze zoektocht naar de beste deurbel met camera zonder abonnement 2022!

1. Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase

Beste deurbel-met-camera-zonder-abonnement

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We beginnen met de Eufy video deurbel! De Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase is de beste koop deurbel met camera zonder abonnement 2022. Daar hebben we een aantal redenen voor!

Onder andere kan de Eufy Video Deurbel automatisch mensen detecteren met behulp van slimme technologie (AI). Privacy is hierbij gelukkig geen enkele zorg, want al je gegevens worden alleen lokaal opgeslagen.

De Eufy Video Deurbel geeft een scherp beeld dankzij de 2K-sensor van Sony. Dit is een groothoeklens, waardoor het onmogelijk wordt voor ongewenste gasten om niet in beeld te komen.

Als iemand je deur nadert, krijg je hier een paar tellen van tevoren al een melding van - zo mis je nooit een bestelling, en weet je altijd als eerste wanneer er gasten voor de deur staan!

Voordelen Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase

 • Scherp beeld dankzij de 2K sensor van Sony
 • Je ziet alles dankzij de groothoeklens
 • Makkelijk te installeren dankzij de batterij die een halfjaar mee gaat
 • De bel detecteert met behulp van AI automatisch mensen en andere bezoekers

Nadelen Eufy Video Deurbel Draadloos Inclusief HomeBase

 • Wat aan de grote kant

2.  SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

En dan, de SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera! Deze videodeurbel hebben we voornamelijk geselecteerd omdat hij bedraad is, waardoor je dus geen grote batterijen aan de deur hebt hangen en je geen zorgen hoeft te maken dat de deurbel stopt met werken.

De bel komt standaard met een SD kaart van 16 GB. Deze kun je uiteraard uitbreiden als je de beelden nog langer op wil slaan - de beelden worden namelijk pas opgeslagen als er beweging wordt gedetecteerd door de slimme sensoren!

Je hebt met de SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera ook de mogelijkheid om hem met een app te verbinden. Dan krijg je gelijk een melding als er beweging is geconstateerd bij je voordeur. Naast een melding in je app krijg je natuurlijk ook een ouderwetse bel, die je in je huis kunt plaatsen. 

Tot slot, maar niet te vergeten, de mogelijkheid om direct met de aanbeller in contact te komen via diezelfde app! De kijkhoek van wel 140 graden, even groot als het menselijke oog, zorgt ervoor dat je de persoon voor de deur altijd ziet. Zo kun je de bezorger vertellen wat hij met je pakketje kan doen, en even met je buurvrouw kletsen als ze iets aan je wil vragen zonder dat je thuis bent!

Voordelen SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera

 • Bellen met de persoon die voor de deur staat
 • 16GB Sd kaart mee geleverd, uitbreidbaar naar 128 gb
 • Slaat automatisch de beelden van activiteit op
 • Met de app kun je beelden terugkijken, kiezen welke je wil opslaan en veel meer
 • Breid je deurbel uit met een automatisch slot, waarmee je mensen je huis binnen kan laten zonder er zelf te zijn

Nadelen SecuFirst DID701B Wifi deurbel met camera

 • Geen batterij, lastiger te installeren
 • Batterijen voor de gong (apparaatje dat geluid maakt) niet mee geleverd

3. Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind je zo'n slimme deurbel met camera wel wat? Maar lijkt het installeren je geen pretje? Dan heeft Looki het uitgewezen product voor jou!

De Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera is er namelijk speciaal voor gemaakt om zo makkelijk mogelijk te installeren te zijn. Deze deurbel wordt geleverd met alle nodige accessoires.

Je krijgt bij de Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera een 32 GB SD kaart waarmee je duizenden bewegingen automatisch kunt opslaan. De bel werkt met batterijen, die je kunt opladen met het meegeleverde snoertje.

Als de SD kaart trouwens vol zit kun je gewoon overgaan op cloud opslag - allemaal veilig versleuteld zodat niemand anders er bij kan. Verder filmt de camera in full HD en een grote kijkhoek zodat je alles en iedereen bij je voordeur kunt zien.

Voordelen Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera

 • Alles wat nodig is voor installatie is inbegrepen
 • Cloud opslag voor als de SD kaart vol is
 • Jaar volledige garantie, zelfs voor diefstal
 • Infrarood technologie, zelfs in het donker is de bezoeker zichtbaar

Nadelen Looki® 1080P WiFi Video Deurbel met Camera

 • Werkt op WiFi, dus kan uitvallen als het internet hapert

4. Shine Video deurbel met Camera en WiFi

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een iets goedkoper model die grofweg dezelfde functies biedt? De Shine Video deurbel met Camera en WiFi is dan precies de oplossing voor jou.

Met de Shine Video deurbel met Camera en WiFi kun je vrijwel hetzelfde doen als de vorige varianten in deze top 5 lijst. Zo kun je bellen met je bezoekers als je niet thuis bent en zie je altijd wie er voor de deur staat.

Je krijgt maar liefst 52 melodietjes voor de deurbel mee geleverd, die je uiteraard zelf in kunt stellen. Wel zo leuk!

Ook de Shine Video deurbel met Camera en WiFi is voorzien van een infrarood sensor, ook al is de camerakwaliteit wel iets minder goed. Wel is de groothoeklens aanwezig en kan de camera automatisch bewegingen detecteren.

Voordelen Shine Video deurbel met Camera en WiFi

 • 52 melodietjes voor de bel
 • 166 graden groothoek lens met infrarood capabiliteiten
 • Bellen met bezoekers die voor je deur staan
 • Zachte bel voor buiten

Nadelen Shine Video deurbel met Camera en WiFi

 • Kwaliteit van de camera is niet full HD

5. Living Needs Draadloze Deurbel

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoals eerder gezegd: een goede deurbel met camera zonder abonnement hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst de Living Needs Draadloze Deurbel!

Zoals de naam al zegt is een deurbel natuurlijk een living need. De Living Needs Draadloze Deurbel is een simpel maar doeltreffend pakket waardoor je altijd en overal in contact kan komen met je bezoekers.

Staat er een pakketbezorger voor de deur? Via de microfoon en speaker kun je elkaar horen, en je kunt de beste man zien via de HD camera met een kijkhoek van meer dan 160 graden. 

In tegenstelling tot de meeste draadloze deurbellen kun je de Living Needs Draadloze Deurbel ook op data gebruiken. Zo werkt de bel zelfs als je niet verbonden bent met je netwerk.

Voordelen Living Needs Draadloze Deurbel

 • Werkt ook zonder WiFi
 • Makkelijk te installeren
 • Detecteert automatisch beweging en onderscheidt hierbij mensen van dieren

Nadelen Living Needs Draadloze Deurbel

 • App werkt niet altijd heel makkelijk

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel deurbellen met camera zonder abonnement hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten deurbellen met camera zonder abonnement getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de deurbellen met camera zonder abonnement op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste deurbellen met camera zonder abonnement op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP