Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Deodorant

Dove Original Anti-transpirant Spray

5/5

Dove Original anti-transpirant spray is de klassieke deodorant van Dove en is al sinds de begindagen van Dove topfavoriet bij vrouwen in Nederland voor de gevoelige oksels. Dove Original is de enige anti-transpirant deodorant spray die naast de tot 48 uur bescherming tegen transpiratie, ook je huid verzorgt met hydraterende crème. Naast dat Dove Original je beschermt tegen transpiratievocht en –geur, verzorgt deze je oksels ook. 

Iedereen wil natuurlijk heerlijk fris en lekker ruiken. Maar welke deo is daarvoor het meest geschikt en wat is de beste deodorant? Om de keuze voor beste deodorant een stuk eenvoudiger voor je te maken hebben wij een handig overzicht gemaakt met hoogwaardige deodorant merken en hebben wij diverse producten uitvoerig getest.

Bekijk waar je zoal op moet letten bij het uitzoeken van een geschikte deodorant en neem een kijkje bij de lijst van 5 beste deodorant sprays van dit moment.


Product


1. Dove Original Anti-transpirant Spray

Beste Unisex Deodorant

2. L'Oréal Paris Men Expert
Beste Deodorant voor mannen

4/5

3. RITUALS The Ritual of Sakura Deodorant spray

4/5

4. RITUALS The Ritual of Karma Anti-Perspirant Spray

4/5

5. Axe Dark Temptation Bodyspray

4.5/5

Waar moet je op letten bij het kopen van deodorant?

Voordat je een deodorant uitzoekt is het handig om rekening te houden met verschillende eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of de deodorant alcoholvrij is, geschikt is jouw type huid en geslacht, effectief en betrouwbaar is en of de geur van de deodorant bij je past.

Veel deodorant sprays bevatten alcohol. Dit is meestal niet erg schadelijk maar kan voor sommige huidtypes tot irritaties zorgen. Ook kan alcohol soms zorgen voor een prikkend en brandend gevoel nadat de deodorant wordt aangebracht op een huid die onlangs gescheerd is. Bekijk daarom of de deodorant alcoholvrij is of slechts een laag percentage aan alcohol bevat.

Niet elke deodorant soort is geschikt voor elk type huid. Bekijk daarom of de deodorant geschikt is voor jouw huidtype. Zo zijn er bijvoorbeeld deodorant sprays voor extra gevoelige huid, een extra droge huid of deodorant sprays die voor elke huid geschikt zijn.

Een deodorant dient uiteraard een goede bescherming te bieden. Bekijk daarom of de deodorant bescherming biedt tegen transpiratie en geen vervelende witten strepen achterlaat op je kleding.

Deodorant sprays zijn verkrijgbaar in specifieke vrouwen geuren, mannen geuren of geuren voor zowel mannen als vrouwen (unisex). De geuren zijn specifiek afgesteld en samengesteld met verschillende ingrediënten en geur combinaties. Bekijk daarom wat jouw voorkeuren zijn en stem je parfum zorgvuldig af

Top 10 Beste Deodorant

Wil je direct weten hoe de top 10 Deodorant eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Wat is de beste deodorant?

Stop met eindeloos zoeken naar een geschikte deodorant en bekijk de top 5 aan beste deodorant merken. De onderstaande deodorant merken zijn uitvoerig getest op prijs-kwaliteitsverhouding en zijn ook de beste deodorant volgens de consumentenbond.

De onderstaande deodorant sprays zijn uitvoerig getest op prestatie en gebruik in de deodorant test en komen allen zeer positief naar boven. Elk product heeft zo zijn voor- en nadelen en verschillende eigenschappen, en de aankoop hangt dan ook af van jouw persoonlijke voorkeuren.  

1. Dove Original Anti-transpirant Spray

0
Eindcijfer
Geur 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Ingrediënten 84%

De Dove Original deodorant is onder vele gebruikers de absolute beste koop deodorant en is al jaren favoriet. De deodorant is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt en biedt een langdurige bescherming tegen transpiratie.

De deodorant biedt maar liefst 48 uur bescherming tegen transpiratie en is dankzij de toegevoegde vitamine E zacht voor de huid. Hiermee is de deodorant geschikt voor alle soorten huidtypes, ook voor de extra gevoelige huid.

Voordelen Dove Original Anti-transpirant Spray

 • 48 uur bescherming
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Toegevoegde vitamine E

Nadelen Dove Original Anti-transpirant Spray

 • Geen

2. L'Oréal Paris Men Expert

0
Eindcijfer
Geur 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Ingrediënten 74%

De L’Oréal Paris Men Expert is een goede deodorant en biedt betrouwbare en effectieve bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren. De deodorant is speciaal samengesteld voor mannen en heeft een langdurige frisse geur.

De L’Oréal Paris Men Expert deodorant biedt maar liefst 48 uur achter elkaar bescherming en zorgt voor een zeer droog resultaat dankzij de ultra-absorberende micro-vochtvangers.  

Voordelen L’Oréal Paris Men Expert

 • Zeer effectieve bescherming
 • Bevat ultra-absorberende micro-vochtvangers 
 • Alcoholvrij

Nadelen L’Oréal Paris Men Expert

 • Geen anti-wittenstrepen

3. RITUALS The Ritual of Sakura Deodorant spray

0
Eindcijfer
Geur 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Ingrediënten 90%

Op zoek naar een heerlijk frisse deodorant geur? Dan is de Rituals Sakura deodorant wellicht wat voor jou. Deze spray is heerlijk fris en verrijkt met Japanse kers en rijstmelk geur.

De Rituals Sakura deodorant is geschikt voor vrouwen en kan voor elk huidtype gebruikt worden. De deodorant is daarnaast anti-transpirant en anti-wittestrepen. Hiermee biedt de spray een betrouwbare 24 uur lange bescherming.

Voordelen RITUALS The Ritual of Sakura Deodorant spray

 • Geschikt voor elk huidtype
 • Heerlijk zachte en frisse geur

Nadelen RITUALS The Ritual of Sakura Deodorant spray

 • Niet alcoholvrij

4. RITUALS The Ritual of Karma Anti-Perspirant Spray

0
Eindcijfer
Geur 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Ingrediënten 78%

Met de Rituals Karma deodorant blijf je heerlijk fris en beschermd. De geur is zowel voor mannen als vrouwen en biedt een uitstekende bescherming tegen transpiratie en onaangename luchtjes. Ook is het product anti-wittenstrepen en geschikt voor alle soorten huidtypes.

De heerlijk ruikende Rituals Karma deodorant bevat huidverzachtende ingrediënten, waaronder onder andere lotus en organische witte thee. Hiermee is het product heerlijk zacht voor de huid.

Voordelen RITUALS The Ritual of Karma Anti-Perspirant Spray

 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Zacht voor de huid

Nadelen RITUALS The Ritual of Karma Anti-Perspirant Spray

 • Geen toegevoegde vitamines of aluminiumzouten

5. Axe Dark Temptation Bodyspray

0
Eindcijfer
Geur 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Ingrediënten 78%

De Axe Dark Temptation Bodyspray is een exclusieve en geliefde deodorant voor mannen. De deodorant is zowel anti-transpirant als anti-wittenstrepen en biedt een lange en effectieve bescherming.

Dankzij de aluminiumzouten zorgt de deodorant ervoor dat je huid effectief minder gaat zweten en je hierdoor optimaal beschermt blijft. Daarnaast heeft Axe Dark Temptation Bodyspray een aantrekkelijk zoete chocoladegeur waardoor de deodorant een extra verleidelijk effect biedt.

Voordelen Axe Dark Temptation Bodyspray

 • Zoete chocoladegeur
 • Langdurige bescherming
 • Bevat 0% aluminiumzouten

Nadelen Axe Dark Temptation Bodyspray

 • Niet alcoholvrij

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>