fbpx
 • Home
 • /
 • Baby
 • /
 • Beste Co Sleeper [Test 2023]

Laatste update: augustus 2023

Door: Iris

Best Geteste Co Sleeper

Best geteste Co Sleeper

Maxi Cosi Iora Co-Sleeper

Ben jij op zoek naar de beste co sleeper? Dan hebben we goed nieuws! De Maxi Cosi Iora Co-Sleeper is namelijk als best getest uit de ultieme co sleeper test gekomen. Hierin kan de baby lekker in slaap vallen terwijl jij in de buurt bent. Het heeft een comfortabel matras waarop de baby snel in slaap valt.

Hiernaast heeft het 5 verschillende hoogteposities. Met de schuiffunctie past de baby altijd in de co sleeper. Je kan deze mand naast je bed neerzetten zodat je dicht bij de baby bent. Op deze manier heb je ook de welverdiende rust!

Ben jij ook benieuwd naar dit product? Klik dan op de onderstaande button!

Het opvoeden van een baby kost heel veel tijd en energie. Ze kunnen nog niet heel veel en je moet ze met alles ondersteunen, Daarnaast hebben ze ook veel slaap nodig en huilen ze vooral veel. Baby's kunnen op elke plek in slaap vallen en dat kan soms best vermoeiend zijn.

Je wil natuurlijk niet dat ze de hele tijd bij je slapen. Daar is een oplossing voor! Dat is de namelijk de co sleeper. Een goede co sleeper is eigenlijk een klein matras waaropde baby kan slapen. Het is in de vorm van een mandje en je kan het zelfs meenemen. Op deze manier kan je goed tot rust komen.

Maar wat is de beste co sleeper? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen en daarom hebben we dit artikel geschreven. We hebben verschillende co sleepers getest en uiteindelijk een Top 5 gevormd. Dit zijn de beste producten van dit moment. Elk product heeft een korte review met voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

27

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Co Sleepers

Best geteste Co Sleeper

Beste Koop Co Sleeper
1. Maxi Cosi Iora Co-Sleeper

Baninni Co Sleeper Wieg - Aanschuifwieg - Elia - Donkergrijs

Beste Co Sleeper Wieg
2. Baninni Co Sleeper Wieg

Wieg - Co-sleeper - 2 in 1 - 90 x 40 cm - incl. matras - massief beukenhout – Fillikid

Beste Co Sleeper Bed
3. Filikid Co-Sleeper

Safety 1st Calidoo Co-Sleeper - Geo Metric

Beste Co Sleeper Boxspring
4. Safety 1st Calidoo Co-Sleeper

Tutti Bambini Cozee Bedside Co-sleeper - Zilver

Beste Co Sleeper Design
5. Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper

Top 10 Beste Co Sleepers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste co sleepers. Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de co sleepers test 2023. Neem dus gauw een kijkje!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Co Sleeper?

Een co sleeper is dus een belangrijk product dat je meer rust bezorgd. Daarom wil je wel graag het goede product aanschaffen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste co sleeper volgens de consumentenbond? Dit zijn hele belangrijke vragen.

Wij proberen je op weg te helpen en daarom hebben we hieronder een aantal criteria omschreven. Het is belangrijk om deze punten goed door te lezen. Het zorgt er namelijk voor dat je een miskoop kan voorkomen. Wij denken dat niemand blij word van een miskoop!

Leeftijd

Baby's groeien heel veel in een korte tijd. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de maximumleeftijd van een co sleeper. De fabrikant geeft dit vaak aan in de beschrijving. Het is belangrijk om je hier aan te houden aangezien baby's er al snel uit kunnen groeien. Deze co sleepers zijn ook vaak wat lager dan een normaal bed. Daardoor heb je minder goed zicht op de baby. 

Verstelbaar

Daarnaast moet het bedje ook verstelbaar zijn. We hebben al gezegd dat co sleepers vaak wat lager zijn en daarom is het handig als het verstelbaar is. Op deze manier kan je het even hoog maken als je eigen bed. Uiteindelijk heb je dan meer zicht. Dit is belangrijk omdat baby's vaak onverwachte bewegingen maken. Als je wakker wordt heb je dan direct zicht op de baby.

GEEN hoofdbeschermers

Een co sleeper kopen kan wat tijd in beslag nemen en daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken. Bij de aankoop krijg je vaak ook nog hoofdbeschermers. Het is belangrijk dat je deze beschermers niet gebruikt. Deze plaats je aan de zijkant van het bed maar het is zeer gevaarlijk. Een baby kan namelijk stikken als ze daar tegen aanliggen. Dat wil niemand hebben!

Zijkanten

We zijn aangekomen bij het laatste belangrijke punt. Hier gaat het over de zijkanten van het bedje. Deze zijkanten moeten helemaal omhoog kunnen. Op deze manier kan de baby niet uit het bed rollen. Het is ook fijn als het gemakkelijk werkt. Zo kan je in bed blijven liggen en de zijkanten naar beneden halen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld makkelijker borstvoeding geven.


Wat is de beste Co Sleeper van 2023? 

Welke co sleeper is het beste? En welke co sleeper past het beste bij mij? We zijn nu alweer bij het laatste stuk van dit artikel en we gaan antwoord geven op deze vragen! Zoals wij eerder al hebben aangegeven hebben wij dus een zeer uitgebreide test gedaan. Hierbij hebben wij gekeken naar tientallen verschillende producten.

Uiteindelijk hebben wij een paar producten gekozen die als beste wisten te scoren op de belangrijkste categorieën. Ben jij na het lezen van dit artikel nou ook nieuwsgierig geworden naar de beste co sleeper aanbieding(en)? Dan kan je hieronder de top vijf beste co sleepers van 2023 zien. 

1. Maxi Cosi Iora Co-Sleeper

Best geteste Co Sleeper

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De winnaar van onze test is de Maxi Cosi Iora Co-Sleeper! Hiermee is het de beste co sleeper van 2023. De baby kan heerlijk slapen met deze beste koop.

De Maxi Cosi Iora Co-Sleeper beschikt over een comfortabel matras. Hierop kan je baby lekker liggen en in slaap vallen. Het is ook een veilig matras aangezien de dikte overal gelijk is. Deze co sleeper beschikt ook nog over 5 verschillende hoogteposities. Daardoor kan je het goed aanpassen aan je eigen bed. Op deze manier kan je naar je baby kijken. De lengte van de co sleeper past dus altijd!

Onder het matras ligt ook nog een opbergmand. Hierin kan je verschillende dingen plaatsen. Denk aan luiers maar ook spelletjes. Kinderen hebben veel aandacht nodig en op deze manier zorg je dat je alles bij je hebt. Je kan deze co sleeper namelijk ook meenemen naar een andere plek. Het neemt weinig ruimte in beslag en het is niet zo zwaar. Al met al is dit dus een hele goede co sleeper die geschikt is voor elke baby!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Maxi Cosi Iora Co-Sleeper

 • In 3 kleuren
 • Comfortabel matras
 • Krijgt er ook een reistas bij

Nadelen Maxi Cosi Iora Co-Sleeper

 • Krijg er geen hemeltje bij

2. Baninni Co Sleeper Wieg

Baninni Co Sleeper Wieg - Aanschuifwieg - Elia - Donkergrijs

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar de beste co sleeper wieg? Neem dan de Baninni Co Sleeper Wieg! Met deze aanchuifwieg sta je in contact met de baby.

Deze co sleeper is makkelijk te demonteren. Je kan het dus snel in elkaar zetten het is een echte lichtgewicht. De baby kan er dus al gauw gebruik van maken. De Baninni Co Sleeper Wieg is geschikt voor pasgeboren baby's. Deze baby's kunnen er lekker in liggen en het is makkelijk voor de ouders. Zo kan je makkelijker borstvoeding geven en je baby is altijd dicht bij je. Dat geeft een goed gevoel.

Ook deze co sleeper heeft aan de onderkant een opbergmand. Hier kan je verschillende spullen in plaatsen. Verder heeft het 7 verschillende hoogtes. Je kan de co sleeper makkelijk verstellen zodat het op de juiste hoogte staat. Het beschikt ook over een veilig systeem. Met de riemen kan je het vastmaken aan het bed. Op deze manier blijft de co sleeper op z'n plek en kan je goed naar de baby kijken.

Voordelen Baninni Co Sleeper Wieg

 • Licht van gewicht
 • Beschikt over 4 anti-slip steunvoeten
 • Stevige kwaliteit

Nadelen Baninni Co Sleeper Wieg

 • Is niet verrijdbaar

3. Filikid Co-Sleeper

Wieg - Co-sleeper - 2 in 1 - 90 x 40 cm - incl. matras - massief beukenhout – Fillikid

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij eerder een co sleeper bed? Dan raden we aan om een kijkje te nemen bij de Filikid Co-Sleeper. Je kan deze goed aan je bed plaatsen.

De Filikid Co-Sleeper is te verkrijgen in 7 verschillende kleuren. Hierdoor kan je de geschikte co sleeper kiezen die bij je huis past. Het is een zeer veilige wieg waar een baby niet uit kan vallen. Er zitten gaten tussen het hout waardoor er altijd genoeg lucht is. De veiligheidsriem zorgt ervoor dat de co sleeper tegen het bed blijft. Dat geeft toch een veilig gevoel. Hiernaast krijg je ook nog een matras bij het product.

Daar hoef je gelukkig niet meer aan te denken! Er zitten wieltjes aan de onderkant. Hiermee kan je de co sleeper gemakkelijk verplaatsen. Je kan het zelfs meenemen in de auto aangezien het niet zoveel ruimte in beslag neemt. Verder heeft het 5 verstelbare hoogtes. Het laagste punt is 48 centimeter en het hoogste punt is 61 centimeter. Je kan deze co sleeper dus aan de meeste normale bedden plaatsen.

Voordelen Filikid Co-Sleeper

 • Beschikt over wieltjes en een rem
 • In 7 verschillende kleuren
 • 5 verstelbare hoogtes

Nadelen Filikid Co-Sleeper

 • Krijgt het matras er niet bij

4. Safety 1st Calidoo Co-Sleeper

Safety 1st Calidoo Co-Sleeper - Geo Metric

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb jij een boxspring bed en zoek je de geschikte co sleeper? Neem dan een kijkje bij de Safety 1st Calidoo Co-Sleeper. Hiermee heb je goed zicht op de baby.

Met deze co sleeper kan je baby gerust naast je slapen. Je hebt nog genoeg ruimte om met je partner te liggen. Het is dan ook een zacht en comfortabel matras. De Safety 1st Calidoo Co-Sleeper zorgt ervoor dat de baby snel en vredig in slaap valt. Je kan het daarna weer inklappen. Dit komt omdat het een opklapbare zijkant heeft. Daardoor maak je weer ruimte in je huis als je geen gebruik maakt van de co sleeper.

De zijkanten hebben een speciaal netraam. Daar zitten gaatjes in zodat de baby altijd genoeg lucht heeft. Die ramen zijn ook heel zacht zodat het veilig genoeg is. Aan de co sleeper zitten ook nog 2 riemen. Je kan deze riemen gebruiken om het vast te maken aan een bed. Baby's kunnen veel bewegen en op deze manier blijft alles op z'n plek. Dit is ook de beste budget optie en daarom heeft het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Voordelen Safety 1st Calidoo Co-Sleeper

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Makkelijke opklapbare zijkant
 • Goede ventilatie

Nadelen Safety 1st Calidoo Co-Sleeper

 • Voor sommige mensen moeilijk te installeren

5. Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper

Tutti Bambini Cozee Bedside Co-sleeper - Zilver

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plek in onze Top 5 hebben we de Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper! Dit is de co sleeper met het mooiste design en het is een echte toevoeging aan je huis.

De Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren. Daardoor kan je zelf kiezen welke het best bij de slaapkamer past. Deze co sleeper is heel makkelijk op te zetten. Zo hoef je het alleen maar uit te klappen en binnen 30 seconden staat het op de grond. Je kan het daarna ook weer makkelijk inklappen. Op deze manier creëer je meer ruimte en kan je het meenemen naar andere plekken.

Verder kan je de co sleeper nog op een half-hellende stand zetten. Dit is goed voor de baby aangezien het de vertering helpt. Het materiaal van het hele product is heel erg zacht. Hierdoor is de co sleeper zo veilig mogelijk. Maar het is wel stevig genoeg om voor een langere tijd mee te gaan. De co sleeper wordt nog geleverd met een reistas en een matras. Je kan er dus gelijk gebruik van maken!

Voordelen Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper

 • Binnen 30 seconden opgezet
 • 6 verschillende hoogtes
 • Inclusief matras

Nadelen Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper

 • Duurste optie van de lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel co sleepers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten co sleepers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de co sleepers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste co sleepers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP