Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Cijferslot

Fortlocks Cijferslot 4-cijferig - Padlock – Cijferhangslot – Cijferslot Fiets - Hangslot Met Cijfersluiting - Sterk & Waterbestendig – Zwart

Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk wel dat je spullen veilig zijn. Een hangslot zorgt ervoor dat niemand in je tas of kluis kan. Het is dat iedereen nodig heeft en daarom hebben we de cijferslot test uitgevoerd. Het Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig is als best getest eruit gekomen! Dit komt omdat het een zeer goede beveiliging heeft.

Het is heel erg sterk en gaat niet zomaar kapot. Zo kan het ook buiten staan en zelfs met extreme weersomstandigheden gaat het niet open. Verder is het een 4-cijferig slot. Hiermee kan je 10.000 verschillende combinaties maken waardoor niemand het slot kan openen.

Wil jij meer weten over dit product? Klik dan op de button hieronder!

Iedereen heeft spullen waar ze veel waarde aan hechten. Deze spullen moeten goed bewaard worden en veilig zijn. Ze moeten dan goed opgeborgen worden. Je kan het veiliger maken om er een speciaal slotje voor te kopen. Dit kan in de vorm van een cijferslot. Met een cijferslot kan je verschillende combinaties maken om zo een sterk 'wachtwoord' te maken,

Het cijferslot gaat alleen open als je de goede combinatie hebt gevonden. Daarbij is het een compact slot dat je gemakkelijk kan meenemen. Mensen hebben geen zin om het te kraken waardoor je spullen veilig zullen zijn. Er zijn wel veel soorten cijfersloten die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Maar wat is het beste cijferslot? Dat gaan we uitleggen in dit artikel! We hebben meerdere producten getest en uiteindelijk een lijst gevormd. De 5 beste producten zijn teruggekomen in deze lijst en bij elk product staat een korte review. Dit wordt aangevuld met voor- en nadelen. Wil jij de producten bekijken? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Cijfersloten

Fortlocks Cijferslot 4-cijferig - Padlock – Cijferhangslot – Cijferslot Fiets - Hangslot Met Cijfersluiting - Sterk & Waterbestendig – Zwart

Beste Koop Cijferslot
1.  Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig

TSA Kofferslot - TSA Slot - Reisslot –Cijferslot – Kabelslot Koffer - Bagageslot - Hangslot (Oranje)

Beste Hangslot Cijferslot
2. TSA Hangslot

TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel - 4 Cijferig - Reisslot – Reis Cijferslot – Cijferhangslot - Hangslot - Bagageslotjes – Slot voor Bagage – USA Slotjes - Grijs

Beste Cijferslot Reizen 
3. TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel

TravelMore Skislot - Snowboard Slot - Wintersport – Kabelslot – Cijferslot – Fietsslot - Wielrenslot - Hangslot - Lock - Multifunctioneel - Staalkabel - Oprolbaar - Mini - Racefiets - Mountainbike

Beste Cijferslot Fiets
4. TravelMore Skislot

TSA - tsa kofferslot - cijferslot - reisslot - tsa slot - slot tsa - hangslot koffer - slot voor koffer - bagageslot - slot bagage - bagageslot - koffer slotje
     Beste Budget Cijferslot
      5. TSA Hangslot

Top 10 Beste Cijfersloten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste cijfersloten. Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de cijferslot test 2022.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Cijferslot?

Het kan soms lastig om een goede cijferslot te vinden. Ze zijn vaak geschikt voor bepaalde activiteiten. Het kan dus voor iedereen anders zijn maar het is wel belangrijk om goed onderzoek te doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is het beste cijferslot volgens de consumentenbond?

Dit zijn lastige vragen en daarom hebben we dit artikel geschreven. Hieronder hebben we in ieder geval een aantal criteria omschreven. Het is belangrijk om dit goed door te lezen zodat je de kans op een miskoop verkleint. Daarnaast helpt het ook om een cijferslot te vinden die het best bij jou past.

Lengte Kabel

De lengte van een cijferslot kan heel erg belangrijk zijn. Dat is niet voor iedereen aangezien je het soms alleen maar aan een kluisje hoeft te hangen. Maar heb je meer ruimte nodig? Dan is het aan te raden om een cijferslot aan te schaffen met een kabel. Met deze kabel heb je meer ruimte om het slot vast te zetten en kan je ook meerdere koffers goed bij elkaar zetten.

Gewicht

Daarnaast is het gewicht ook een onderdeel dat vaak naar voren komt bij cijfersloten. Cijfersloten worden vaak gebruikt om koffers of kluisjes vast te zetten. Dit betekent dat je het slot telkens mee moet nemen. Als het heel zwaar is om mee te nemen is het geen fijn cijferslot. Ga dus op zoek naar een licht cijferslot zodat je het zonder moeite kan meenemen.

Beveiliging

Het belangrijkste punt van een cijferslot is de beveiliging. Het slot moet sterk genoeg zijn om ervoor te zorgen dat al je spullen veilig zijn. Daarnaast zijn de cijfercombinaties ook een belangrijk onderdeel van de beveiliging. Sommige sloten hebben namelijk 3 cijfers terwijl andere 4 cijfers hebben. Hoe meer cijfers, hoe meer combinaties er zijn. Daardoor is het cijferslot ook veiliger.

Stof- en water bestendig

Cijfersloten gaan over het algemeen wel lang mee. Ze gaan alleen lang mee als er niet geprobeerd is om het open te krijgen. Daarom is het ook belangrijk dat het stof- en waterbestendig is. Stof en water kunnen er vaak voor zorgen dat een slot minder goed gaat werken. Het slot gaat dan ook moeilijker open. Probeer daarom een product te vinden dat daar goed tegen kan.


Wat is het Beste Cijferslot van 2022? 

Welk cijferslot is het beste en welk cijferslot past het beste bij mij? Hieronder hebben we de 5 beste cijfersloten verdeeld in verschillende categorieën, om zo een divers aanbod te creëren. We hebben nog verschillende andere reviews meegenomen om tot een goede beoordeling te komen.

Elk product wordt kort ingeleid waarna de voor- en nadelen tegenover elkaar worden afgewogen.  Ook kun je rechts de belangrijkste beoordelingscriteria en de eindbeoordelingen zien. Ben jij benieuwd? Lees gauw verder om de producten te zien!

1. Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig

Fortlocks Cijferslot 4-cijferig - Padlock – Cijferhangslot – Cijferslot Fiets - Hangslot Met Cijfersluiting - Sterk & Waterbestendig – Zwart

9.5

Eindbeoordeling

Beveiliging

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We beginnen deze lijst met het beste cijferslot van 2022! Dat is namelijk het Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig. Het is de beste koop die je kan hebben aangezien je het voor meerdere activiteiten kan gebruiken.

Het Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen. Daardoor kan je het geschikte slot vinden. Je kan ook voor de kleur oranje gaan waardoor je koffer heel snel opvalt. Het beschikt over een 4-cijferige combinatie. Daardoor kan je heel veel combinaties maken en is de kans klein dat het gekraakt wordt. Het is een heel sterk slot dat bestemd is tegen meerdere weersomstandigheden.

Dit slot gaat niet open als het heel hard aan het stormen is. Daarbij is het ook waterbestendig waardoor het lang meegaat. Verder is het nog redelijk klein en compact. Zo kan je het makkelijk meenemen en kan je het ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan een fiets of een kluisje. Eigenlijk is het een slot dat uitstekend z'n werk doet. Dit cijferslot doet dus zeker niet onder van een abus cijferslot!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig

 • In 3 verschillende kleuren
 • 10.000 verschillende combinaties
 • Geschikt voor meerdere activiteiten
 • Goed materiaal

Nadelen Fortlocks Cijferslot 4-Cijferig

 • Geen

2. TSA Hangslot

TSA Kofferslot - TSA Slot - Reisslot –Cijferslot – Kabelslot Koffer - Bagageslot - Hangslot (Oranje)

9.3

Eindbeoordeling

Beveiliging

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb jij eerder behoefte aan een hangslot cijferslot? Neem dan het TSA Hangslot! Je kan het gemakkelijk ophangen waardoor je kluisje veilig blijft.

Het TSA Hangslot is heel erg multifunctioneel te gebruiken. Zo kan je het voor koffers gebruiken maar kan je het ook aan een kluisje hangen. Er zit hard staal aan de binnenkant waardoor het niet makkelijk is om open te breken. Daardoor kan je het voor een langere tijd op een plek laten hangen. Je kan zelf een wachtwoord kiezen met de cijfers. Wil je uiteindelijk toch een andere? Dan kan je het weer heel gemakkelijk resetten!

Verder heeft het slot nog een speciaal TSA certificaat. Dit betekent dat het slot verplicht is om te gebruiken voor als je naar de Verenigde Staten reist. Dit komt omdat het een goed slot is waardoor als je spullen beschermt blijven. Je kan hier ook nog mee naar andere luchthavens reizen. Het slot wordt door meerdere landen erkend waardoor het niet wordt open gebroken. Op deze manier kan je de vakantie goed beginnen!

Voordelen TSA Hangslot

 • Weegt weinig
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Kan er ook 3 stuks van halen

Nadelen TSA Hangslot

 • Minder combinaties mogelijk dan bij een 4-cijferig slot

3. TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel

TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel - 4 Cijferig - Reisslot – Reis Cijferslot – Cijferhangslot - Hangslot - Bagageslotjes – Slot voor Bagage – USA Slotjes - Grijs

8.8

Eindbeoordeling

Beveiliging

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Houd jij ervan om te reizen en zoek je een geschikte cijferslot? Neem dan het TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel! De kabels zorgt er namelijk voor dat je meerdere koffers op slot kan zetten. 

Dit slot beschikt over een 4 cijferige combinatie. Daardoor heb je keuze uit heel veel verschillende 'wachtwoorden'. Dieven hebben geen schijn van kans om het slot te kraken. Het is dus heel erg handig om mee te nemen op reis. De kabel is redelijk lang waardoor je alles goed kan vastzetten. Je hoeft dus minder goed op je spullen te letten en de koffers vallen op. Het is altijd fijn om met een veilig gevoel op reis te gaan!

Daarnaast is het slot ook nog heel erg makkelijk in gebruik. Zo gaat het slot makkelijk open en kan je het weer snel dicht doen als het nodig is. Zelfs kinderen kunnen het gebruiken (als ze het 'wachtwoord) weten. Het werkt dan zeker niet stroef. Hierboven is een grijze variant te zien maar je kan ook voor een zwart slot gaan. Daardoor kan je het goed samenbrengen met de kleuren van je koffer. 

Voordelen TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel

 • Je kan er meerdere koffers mee beschermen
 • 4-cijferig slot
 • Levenslange garantie

Nadelen TravelMore TSA Kofferslot Met Kabel

 • Beschikt niet over een keurmerk

4. TravelMore Skislot

TravelMore Skislot - Snowboard Slot - Wintersport – Kabelslot – Cijferslot – Fietsslot - Wielrenslot - Hangslot - Lock - Multifunctioneel - Staalkabel - Oprolbaar - Mini - Racefiets - Mountainbike

8.5

Eindbeoordeling

Beveiliging

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Fietsen (en onderdelen) worden heel vaak gestolen en daarom moet je alles goed op slot zetten. Het TravelMore Skislot zorgt ervoor dat alles goed veilig blijft!

Het merk TravelMore hebben we al eerder in de lijst gezien omdat ze bekend staan om goede producten. Dit product valt daar ook zeker onder! Het is een cijferslot voor de fiets maar je kan het ook gebruiken voor andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan ski's en snowboards. De kabel zorgt er namelijk voor dat je alles aan elkaar kan verbinden. Je hoeft dus niet op je spullen te letten!

Dit slot kan je heel makkelijk meenemen. Zo is het heel erg klein en compact. Je kan het makkelijk in je broekzak stoppen. Dat is heel erg fijn aangezien je het dan ook op andere locaties kan gebruiken. Verder is het ook nog een heel stevig slot. Het gaat niet zo snel kapot waardoor het heel erg lang mee gaat. Al met al is raden we dit cijferslot zeker aan, ook omdat het van een bekend en betrouwbaar merk is.

Voordelen TravelMore Skislot

 • Ook voor ski's en snowboards
 • Kabellengte van 80 centimeter
 • Kan het makkelijk meenemen

Nadelen TravelMore Skislot

 • Alleen in zwart te verkrijgen

5. TSA Hangslot

TSA - tsa kofferslot - cijferslot - reisslot - tsa slot - slot tsa - hangslot koffer - slot voor koffer - bagageslot - slot bagage - bagageslot - koffer slotje

8.2

Eindbeoordeling

Beveiliging

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de beste budget optie die je kan hebben. Dat is namelijk het TSA Hangslot! Het is de goedkoopste optie uit de lijst en doet goed z'n werk.

Sommige sloten kunnen best prijzig zijn en daarom is het goed om een wat goedkopere variant in de lijst te zetten. Het TSA Hangslot heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo is het gemaakt door een bekend merk! Een TSA product staat ook op een andere plek in de lijst. Dit slot is gemakkelijk te openen als je het 'wachtwoord' weet. Weet je dat niet? Dan blijft alles goed stevig bij elkaar zitten.

Het is ook een hele kleine en compacte slot. Je kan het makkelijk meenemen en voor meerdere koffers gebruiken. Het is belangrijk dat je het 'wachtwoord' onthoudt maar je kan het ook simpel resetten. Het kan ook wel vergeleken worden met een cijferslot van de Action: goedkoop maar een hele goede werking. Daarom is het zeker de beste cijferslot van 2022 op het gebied van prijs.

Voordelen TSA Hangslot

 • Goedkoopste optie uit de lijst
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen TSA Hangslot

 • Redelijk klein slot

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel cijfersloten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten cijfersloten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de cijfersloten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste cijfersloten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>