Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Cellulite crème

Beste cellulite creme

CellulitiX Anti Cellulitis Creme met Borstel - Hydraterende Bodycrème

Op zoek naar de beste cellulite crème? Dit middel van CellulitiX Anti Cellulitis is volgens onze beste cellulitis crème het beste middeltje tegen cellulitis. Het middeltje is wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld door Nederlandse Plastische Chirurgen. Daarnaast wordt het geleverd met een handige borstel.

Wil jij zelfverzekerd de zomer in gaan met mooie benen en strakke billen? Dan is deze crème zeker geschikt voor jou. Het vermindert de cellulitis en in sommige gevallen wordt het zelfs helemaal verwijdert. De beste prijs vind je via onderstaande button!

Cellulitis is een vorm van een cosmetische aandoening, waar de huid op de buik, dijen, heupen of andere gedeeltes van je lichaam er kuiltjes en bobbels uitziet. Dit verschijnsel wordt doordat vet onder je huid opeen gaat hopen en is in veel gevallen het gevolg van hormonen, genetica, zwangerschap, toename van gewicht, niet de juiste voeding en / of een levensstijl die niet gezond is.

Cellulitis komt bij zowel mannen als vrouwen voor, maar het komt uiteindelijk vaker bij voor vrouwen. Ongeveer 80% tot 90% van de vrouwen heeft er last van .

Er zijn vandaag de dag een aantal producten op de markt die erop gericht zijn het verminderen van van cellulitis op het lichaam. Ongeacht of je last heeft van cellulitis op je billen, buik, dijen, heupen of een ander deel van je lichaam, onze cellulite crème test kan je helpen.

Maar hoe vind je de beste cellulite crème voor jouw situatie? Zijn er veel verschillen tussen de middelen, en wat is de beste cellulite crème van 2022? Het antwoord op al deze vragen vind je op deze pagina, in onze top 5 cellulite crèmes van 2022!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

25

Webshops vergeleken


Top 5 Cellulite crème

Beste cellulite creme

Beste koop celullite creme
1. CellulitiX Anti Cellulitis Creme met Borstel - Hydraterende Bodycrème

beste cellulite creme

Beste cellulite creme bodylotion
2. Clarins Body Fit Expert Anti-Cellulite Bodylotion - 200 ml

beste cellulite creme

Beste cellulite creme cafeïne  
3. Anti-Cellulite Afslank Crème Bio - Met Cafeïne, Retinol & Vitamine E - 200ml

beste cellulite creme

Beste spuit cellulite creme
4. Weleda Berken Anti Cellulitis Olie - 100ml - Natuurlijk

Beste cellulite creme

Beste goedkope cellulite creme
5. Anti-Cellulite Afslank Crème Ananas - Cafeïne & Vitamine A+E - 200ml

Top 10 beste cellulite crème

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste cellulite crème.


Waar op letten bij het kopen van cellulite creme?

Waar moet je op letten bij het kopen van cellulite creme? De meeste van deze producten bevatten ingrediënten zoals cafeïne, retinol, vitamine C, fisteïne, peptiden en l-carnitine waarvan is bewezen dat ze helpen bij het verminderen van cellulitis. Het is belangrijk op te merken dat niet elke crème voor iedereen zal werken en dat je resultaten kunnen variëren. Je dermatoloog heeft mogelijk ook nuttige aanbevelingen over welke crème je voor je huid moet kiezen.

De waarheid is dat er geen snelle oplossing is voor cellulitis. De kuiltjes in het uiterlijk - veroorzaakt door vet dat tegen bindweefsel in de huid duwt - komt voor bij iedereen en kan worden veroorzaakt door alles van gewichtstoename tot genetica en veroudering.

Wel zijn er middeltjes die de schade kunnen beperken en in sommige gevallen zelfs zo goed als verhelpen. Hieronder hebben wij enkele criteria benoemd die belangrijk zijn bij het uitkiezen van de juiste creme. Deze criteria hebben wij beoordeeld in onze beste cellulite creme test. Bij deze test hebben wij dezelfde criteria getest als de beste cellulite creme volgens de consumentenbond test.

Ingrediënten

Allereest is het belangrijk om te kijken naar de ingrediënten van de creme. Sommige mensen reageren namelijk allergisch op de ingrediënten die in deze creme zitten. Dit zorgt voor alleen nog maar meer onzekerheden. Kijk daarom vooraf goed welke ingrediënten er in zitten en hoe deze helpen bij het verminderen van cellulitis.

Werking

De werking verschilt per middel. Dit komt door de bestandsdelen die in de creme zitten maar ook doordat sommige middeltjes verschillende doelen hebben. Zo zijn er cremetjes puur gericht op het verminderen van cellulitis. Ook zijn er cremetjes die gebruikt worden als bodylotion en dus als side effect hebben dat cellulitis vermindert.

Prijs

Daarnaast is het belangrijk om naar de prijs te kijken. Sommige middeltjes zijn namelijk erg prijzig maar werken bijna niet. Andersom zijn er goedkopere producten die prima werken. Lees daarom goed de reacties om er achter te komen of een product echt werkt.


Wat is de beste cellulite creme van 2022? 

Vaak krijgen wij de vraag: Wat is de beste cellulite creme en welke cellulite creme past het beste bij mij? Speciaal daarom hebben wij een beste cellulite creme test uitgevoerd waarbij wij verschillende cremetjes met elkaar hebben vergeleken. Aan de hand van deze test hebben wij een top 5 opgesteld met de beste cremetjes van het moment.

Bij deze top 5 hebben wij naar verschillende criteria gekeken zoals gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarnaast hebben wij vele reviews met elkaar vergeleken om zo alleen de beste producten te selecteren. 

Benieuwd naar de producten die het gemaakt hebben tot onze top 5? Lees gauw verder!

1. CellulitiX Anti Cellulitis Creme met Borstel - Hydraterende Bodycrème

Beste cellulite creme

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De beste anti cellulite creme is volgens ons de CellulitiX Anti Cellulitis creme. Deze hydraterende bodycreme wordt geleverd inclusief handige borstel. Daarnaast is de werking van dit middel wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld door Nederlandse plastische chirurgen. Hierdoor verzekeren zij jou dat bij geen resultaat jij je geld terug krijgt.

Deze cellulite creme is 3x beter dan de cellulite cups. Het is belangrijk om in gedachte te houden dat deze creme niet parfumvrij is. Het effect zou na 4-6 weken zichtbaar moeten zijn. Benieuwd naar de prijs? Klik op bovenstaande button!

Voordelen CellulitiX Anti Cellulitis Creme met Borstel - Hydraterende Bodycrème

 • Wetenschappelijk bewezen
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Goede werking

Nadelen CellulitiX Anti Cellulitis Creme met Borstel - Hydraterende Bodycrème

 • Niet parfumvrij

2. Clarins Body Fit Expert Anti-Cellulite Bodylotion - 200 ml

beste cellulite creme

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar een bodylotion met anti-cellulite? Dit middel van Clarins Body Fit Expert is volgens onze test de beste bodylotion die anti cellulite bevat. Deze bodylootion werkt doelgericht waardoor er binnen enkele weken zichtbaar resultaat moet optreden. De creme heeft een liftend en verstevigend effect.

Dit middel is niet parfumvrij en bevat kweepeer, watermunt, wilde kastanje extracten en zonnebloemolie. Deze sturen de vetcellen die cellulitis veroorzaken en helpt de uitbreiding van vetweefsel te verminderen. 

Voordelen Clarins Body Fit Expert Anti-Cellulite Bodylotion - 200 ml

 • Goede kwaliteit
 • Veel positieve reviews
 • Goede werking

Nadelen Clarins Body Fit Expert Anti-Cellulite Bodylotion - 200 ml

 • Niet pafrumvrij

3. Anti-Cellulite Afslank Crème Bio - Met Cafeïne, Retinol & Vitamine E - 200ml

beste cellulite creme

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een anti-cellulite afslank creme met cafeïne, retinol en vitamine e? Dit middeltje bevat de belangrijkste bestandsdelen bij het bestrijden van cellulitis. De creme is 100% natuurlijk en is een combinatie van natuurlijke en organische ingrediënten. 

Daarnaast zorgt de cafeïne voor een goede doorbloeding en de essentiële oliën hydrateren je huid. De werking moet zichtbaar zijn met 4 weken en kan doeltreffend worden ingezet bij het behandelen van heupen, dijen, billen en andere lichaamsdelen.

Voordelen Anti-Cellulite Afslank Crème Bio - Met Cafeïne, Retinol & Vitamine E - 200ml

 • Stimuleert circulatie
 • Bevat verzorgende oliën
 • Bevat meerdere vitamine
 • Bevat caffeïne

Nadelen Anti-Cellulite Afslank Crème Bio - Met Cafeïne, Retinol & Vitamine E - 200ml

 • Geur is niet voor iedereen even lekker

4. Weleda Berken Anti Cellulitis Olie - 100ml - Natuurlijk

beste cellulite creme

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een natuurlijke anti-cellulite creme? Deze creme van WELEDA BERKEN bevat oliën die de huid verstevigen en de doorbloeding stimuleert. De natuurlijke plant-extracten lenen zich prima voor verzorgingsproducten die de versteviging van het bindweefsel ondersteunen en de huid gladder maken. 

Deze anti cellulitis olie van Weleda stimuleert de vetafbraak in de onderste huidlagen en activeert de afvoer van afvalstoffen. Bij juist gebruik moet er binnen 4 weken resultaat zichtbaar zijn. Het product heeft het NaTrue-keurmerk.

Voordelen Weleda Berken Anti Cellulitis Olie - 100ml - Natuurlijk

 • Goede kwaliteit
 • Natuurlijk
 • Gemakkelijk aan te brengen

Nadelen Weleda Berken Anti Cellulitis Olie - 100ml - Natuurlijk

 • Prijzig

5. Anti-Cellulite Afslank Crème Ananas - Cafeïne & Vitamine A+E - 200ml

Beste cellulite creme

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een goedkopere anti cellulite creme? Deze 100% natuurlijke body crème bevat Arabica koffiebonen, vitamine E+A, shea butter, ananas olie en tal van andere krachtige ingrediënten. Deze bestandsdelen staan erom bekend dat ze vetcellen afbreken en metabolisme en bloedsomloop in probleemgebieden stimuleren.

De beste prijs vind je hier!

Voordelen Anti-Cellulite Afslank Crème Ananas - Cafeïne & Vitamine A+E - 200ml

 • 100% natuurlijk
 • Doeltreffend
 • Goede werking

Nadelen Anti-Cellulite Afslank Crème Ananas - Cafeïne & Vitamine A+E - 200ml

 • Niet geschikt voor moeders die borstvoeding geven en zwangere vrouwen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel cellulite crèmes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten cellulite crèmes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de cellulite crèmes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste cellulite crèmes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP