fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Sam

Best Geteste Cassetterecorder

GPO W0162BDraagbare cassetterecorder

Ben jij op zoek naar een goede cassetterecorder? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van Top-x zijn namelijk op zoek gegaan naar de best geteste cassetterecorders van dit moment. 

Om er achter te komen wat de best geteste opties zijn hebben wij een cassetterecorder test uitgevoerd. De GPO W0162BDraagbare cassetterecorder is uit onze test gekomen als beste cassetterecorder 2023! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en retro vormgeving. 

Met deze cassetterecorder kan je ongestoord naar muziek en opgenomen berichten luisteren. Ook heeft deze cassetterecorder een aansluiting voor je koptelefoon. Verder heeft deze cassetterecorder grote bedieningsknoppen. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste cassetterecorder? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Veel mensen zullen ze nog wel hebben liggen in een kast of op zolder, de cassettebandjes. Voor onze jonge lezers die geen fan zijn van Stranger Things. Het cassettebandje is de voorloper van de CD. Een cassettebandje kan worden afgespeeld door middel van een cassetterecorder, een cassettedeck of een walkman. Maar na de opkomst van de CD en later de iPod werden cassettebandjes overbodig. 

We snappen natuurlijk dat je het zonde vindt dat je miet meer naar je cassettebandjes kan luisteren. Je kan natuurlijk de album die je hebt op cassettebandjes opnieuw kopen als CD, maar dat is ergens wel zonde van je geld. Gelukkig is er ook een andere oplossing. Namelijk een cassetterecorder kopen. Je leest het goed cassetterecorders zijn nog steeds te koop! Zo kan je dus toch nog naar je favoriete cassettebandjes luisteren. 

Maar wat is nou een goede cassetterecorder? Om er achter te komen wat op dit moment de beste cassetterecorders zijn hebben wij van Top-x een cassetterecorder test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 weten samen te stellen met de best geteste cassetterecorders van dit moment. Ben jij benieuwd naar de cassetterecorders uit onze top 5? Lees dan snel verder. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Cassetterecorders 

Beste Koop Cassetterecorder
1. GPO W0162BDraagbare cassetterecorder

Beste jaren 80 Cassetterecorder
2. Soundmaster RR18SW - Radio/cassetterecorder met USB

Beste Radio Cassetterecorder
3. Muse M-152RC - Draagbare radio/cassetterecorder

Beste Budget Cassetterecorder
4. Auna draagbare cassetterecorder dictafoon memorecorder

Beste Draagbare Cassetterecorder
5. GPO CRS132Draagbare cassetterecorder, USB en microfoon

Top 10 Beste Cassetterecorders

Heb jij weinig tijd en kan je niet dit hele artikel doorlezen? Wees dan niet gestrest! Door op de onderstaande knop te drukken wordt je automatisch doorverwezen naar de top 10 cassetterecorders bij een van de grootste webshops van Nederland! 

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een cassetterecorder?

Door onze top 5 lijst zit je er misschien wel over na te denken om een cassetterecorder te kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen. In dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je een cassetterecorder gaat kopen.

De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze beste cassetterecorder test. Wij raden je aan om deze criteria goed in je achterhoofd te houden tijdens het kopen van een cassetterecorder. Kijk dus niet alleen naar een cassetterecorder aanbieding maar kijk ook naar de beste cassetterecorder volgens de consumentenbond. 

USB-poort 

Als eerste is het handig om te controleren of de cassetterecorder voorzien is van een USB-poort. Met een cassetterecorder die voorzien is van een USB-poort kan je jouw favoriete cassettebandjes gemakkelijk digitaliseren. Zo kan je je favoriete cassettebandjes op je computer of op je telefoon zetten. 

Hoofdtelefoonaansluiting 

Als tweede is het handig om te controleren of de cassetterecorder voorzien is van een hoofdtelefoonaansluiting. Zo kan je luisteren naar je favoriete cassettebandje zonder dat je gestoord wordt door andere geluiden. Of als je muzieksmaak niet gewaardeerd wordt door je partner of je gezin is een cassetterecorder met hoofdtelefoonaansluiting ideaal. 

Fabrieksgarantie

Als laatste is het handig om te controleren of er garantie zit op de cassetterecorder. De meeste cassetterecorders hebben een garantietermijn van 2 jaar. Wel kunnen er uitzonderingen op de garantie zitten denk hierbij aan val- en waterschade. Ook moet je gedurende deze 2 jaar je aankoopbewijs goed bewaren dit is namelijk je garantiebewijs. 


Wat is de beste cassetterecorder van 2023? 

Welke cassetterecorder is het beste? Deze vraag gaan we in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze cassetterecorder test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste cassetterecorders van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende cassetterecorder geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste cassetterecorder tussen zit. 

1.  GPO W0162BDraagbare cassetterecorder

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

8.5

Wij van Top-x hebben een uitgebreide cassetterecorder test uitgevoerd en de GPO W0162BDraagbare cassetterecorder is uit onze test gekomen als beste cassetterecorder 2023! Met deze cassetterecorder kan jij weer volop genieten van je favoriete cassettebandjes. Ook heeft deze cassetterecorder een stevig en inklapbaar handvat zodat je de cassetterecorder overal mee naar toe kan nemen. 

Met deze cassetterecorder kan je ook zelf dingen opnemen door middel van de ingebouwde microfoon. De berichten die je opneemt op de cassetterecorder kan je zelf ook weer gemakkelijk terug luisteren. Ook heeft deze cassetterecorder een aansluiting voor je koptelefoon zo kan je ongestoord genieten van je favoriete cassettebandjes. 

Voordelen GPO W0162BDraagbare cassetterecorder

 • Ingebouwde microfoon en speaker
 • Aansluiting voor hoofdtelefoon en microfoon
 • Draagbaar 

Nadelen GPO W0162BDraagbare cassetterecorder

 • Batterijen worden niet meegeleverd 

2. Soundmaster RR18SW - Radio/cassetterecorder met USB

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

8.2

Ben jij op zoek naar een cassetterecorder die de echte jaren 80 look en feel heeft? Dan ben je op zoek naar de Soundmaster RR18SW - Radio/cassetterecorder met USB wij hebben deze cassetterecorder namelijk geselecteerd als beste jaren 80 cassetterecorder. Deze cassetterecorder geeft je oude cassettebandjes een tweede leven en is gemakkelijk te bedienen door middel van de grote knoppen. 

Met deze cassetterecorder kan je veel meer dan alleen naar je favoriete cassettebandjes luisteren. Deze cassetterecorder is ook voorzien van een ingebouwde microfoon zodat je zelf dingen kan opnemen. Ook kan je met deze cassetterecorder luisteren naar de radio en de radio opnemen. Verder kan je met deze cassetterecorder je cassettebandjes over zetten op USB-stick of een SD-kaart. 

Voordelen Soundmaster RR18SW - Radio/cassetterecorder met USB

 • USB-aansluiting en SD-kaartlezer 
 • Ingebouwde microfoon
 • Heeft een koptelefoonaansluiting 
 • Gemakkelijk te bedienen door middel van de grote knoppen 

Nadelen Soundmaster RR18SW - Radio/cassetterecorder met USB

 • Heeft geen bluetooth 

3. Muse M-152RC - Draagbare radio/cassetterecorder

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben je op zoek aan een draagbare radio waarmee je ook al je favoriete cassettebandjes mee kan afspelen? Dan is de Muse M-152RC - Draagbare radio/cassetterecorder wij hebben deze cassetterecorder namelijk geselecteerd als beste radio cassetterecorder. Deze cassetterecorder kun je niet alleen gebruiken voor het beluisteren van je favoriete cassettebandjes maar ook voor het beluisteren van je favoriete radioprogramma's. 

Deze cassetterecorder werkt op stroom en op batterijen dus je kan deze cassetterecorder overal mee naar toe nemen. Ook heeft deze cassetterecorder een aux-ingang zo kan je ook muziek afspelen in je auto door middel van een aux-kabel. Verder kan je ook zelf berichten opnemen door middel van de ingebouwde microfoon. 

Voordelen Muse M-152RC - Draagbare radio/cassetterecorder

 • FM-radio
 • AUX-In-aansluiting
 • Werkt op stroom en op batterij 
 • Ingebouwde speaker 

Nadelen Muse M-152RC - Draagbare radio/cassetterecorder

 • Heeft geen DAB+ functie 

4. Auna draagbare cassetterecorder dictafoon memorecorder

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag een cassetterecorder kopen zodat je weer naar je cassettebandjes kan luisteren maar wil of kan je er niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is de Auna draagbare cassetterecorder dictafoon memorecorder echt wat voor jou! Wij hebben deze cassetterecorder geselecteerd als beste budget cassetterecorder. 

Deze cassetterecorder van het merk Auna doet ons sterk denken aan de cassetterecorders uit de jaren 70. Gelukkig is deze wel in een modern jasje gestoken. Naast de standaard functies zoals het afspelen van cassettebandjes en het opnemen van berichten beschikt deze cassetterecorder ook over een dicteerfunctie. De dicteerfunctie kun je gebruiken voor het opnemen van spraaknotities en beoordelingen. 

Voordelen Auna draagbare cassetterecorder dictafoon memorecorder

 • Jaren 70 look en feel 
 • Heeft een dicteerfunctie  
 • Kan gebruikt worden met een koptelefoon 

Nadelen Auna draagbare cassetterecorder dictafoon memorecorder

 • De behuizing kan wat rammelen 

5. GPO CRS132Draagbare cassetterecorder, USB en microfoon

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar een cassetterecorder die je overal mee naar toe kan nemen? Dan ben je op zoek naar de GPO CRS132Draagbare cassetterecorder, USB en microfoon. Wij hebben deze cassetterecorder namelijk geselecteerd als beste draagbare cassetterecorder. Door zijn kleine en compacte formaat kan je deze cassetterecorder overal mee naar toe nemen. 

Deze cassetterecorder is de perfecte combinatie van retro en modern. Deze cassetterecorder is uiteraard zeer geschikt voor het afspelen van je favoriete cassettebandjes. Ook heeft deze cassetterecorder een externe microfoon die het nog makkelijker maakt om berichten en muziek op te nemen. Verder kun je door middel van de USB-poort je opnamen en cassettebandjes digitaliseren. 

Voordelen GPO CRS132Draagbare cassetterecorder, USB en microfoon

 • Opnemen, afspelen, snel vooruit- of terugspoelen
 • Klein en compact 
 • Perfecte combinatie van retro en modern

Nadelen GPO CRS132Draagbare cassetterecorder, USB en microfoon

 • Geen ingebouwde microfoon 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel cassetterecorders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten cassetterecorders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de cassetterecorders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste cassetterecorders op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP