fbpx

Publicatie datum: 26 april, 2023

Door: Jack

Best Geteste camping koelkast

beste camping koelkast

Auronic Elektrische Compressor Koelbox

Met de Auronic Elektrische Compressor Koelbox haal je de beste camping koelkast van 2023 in huis. Zo is dit een ruime elektrische koelbox waar je maar liefst 36 blikjes in kwijt kunt. Daarnaast beschikt de koelbox over verschillende standen en heb je dankzij de Eco-stand een zeer laag stroomverbruik. Overigens kun je deze koelbox ook gebruiken als vriezer en beschikt hij over twee vakken, hierdoor kun je producten gemakkelijk verdelen.

Een camping koelkast is natuurlijk een absolute must-have op de camping. Hoe kies je echter de beste camping koelkast? Welke soorten zijn er? En waar moet je op letten bij het kopen van een goede koelkast voor op de camping?

Om je op weg te helpen met kopen van de juiste camping koelkast hebben wij een overzicht voor je gemaakt. Hierbij hebben we de meest populaire koelkasten voor op de camping op een rijtje gezet.

We hebben gekeken naar de prijs / kwaliteit, functionaliteiten en natuurlijk de ervaringen en reviews van andere consumenten. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 camping koelkasten

beste camping koelkast

Beste koop camping koelkast
1. Auronic Elektrische Compressor Koelbox

Beste grote camping koelkast
2. Veripart VPTMKK85

Beste compacte camping koelkast
3. Liebherr TX 1021-22

Beste draagbare camping koelkast
4. Bo-camp koelbox

Beste elektrische camping koelkast
5. MOA - Thermo-elektrische koelbox

Top 10 Beste camping koelkasten

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire camping koelkasten bij één van de grootste webshops in Nederland. Het enige nadeel hiervan is dat je de testresultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag welke camping koelkast past het beste bij mij?

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een camping koelkast?

Wil jij nu een camping koelkast kopen? Natuurlijk snappen we dat. Je wil natuurlijk wel het beste van het beste voor je camping trip. Wij letten altijd op een aantal product eigenschappen als wij een top 5 lijst samen stellen waaronder die van de beste camping koelkast volgens de consumentenbond. 

Wil jij nou weten welke product eigenschappen van belang waren tijdens het uitvoeren van onze camping koelkast test? Kijk dan snel naar de onderstaande criteria. Door deze criteria in je achterhoofd te houden tijdens het kopen van een camping koelkast zo voorkom je een miskoop! 

Koeltechniek

Als eerste is het belangrijk om naar de koeltechniek van de camping koelkast te kijken. Dit kan namelijk per camping koelkast verschillen. Sommige camping koelkasten werken door middel van een compressor techniek.

Ook zijn er veel camping koelkasten die werken elektrisch dan kan je de temperatuur gemakkelijk aanpassen met een knop. Verder zijn er ook een aantal camping koelkasten die werken door middel van een isolatie techniek. 

Volume in liters 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het volume in liters van de camping koelkast. Dit is namelijk een indicatie van grootte de camping koelkast. Het volume in liters kan variëren van 24 liter tot 102 liter. 

Type koelbox 

Als derde is het belangrijk om te controleren welk type camping koelkast je wil aanschaffen. Ga je voor een elektrische camping koelkast of ga je voor een camping koelkast die niet op elektriciteit werkt? Denk dus goed na waarvoor je de camping koelkast wil gaan gebruiken

Vriesfunctie

Als laatste is het belangrijk om te controleren of de camping koelkast een vriesfunctie heeft ja of nee. Dit is niet bij alle camping koelkasten het geval. Mocht je een vriesvak willen voor je camping trip dan raden wij je aan goed de productspecificaties te controleren. 


Wat is de beste camping koelkast van 2023? 

Wat is de beste camping koelkast? Op deze vraag gaan wij nu antwoord geven. Wij hebben de top 5 lijst uitgebreid met een korte product beschrijving en een opsomming van de voor- en nadelen van het product.

Zo zit er voor iedereen een camping koelkast tussen die aansluit op jouw wensen en behoeften. Wil jij weten welke camping koelkast het beste bij je past? Neem dan snel een kijkje in onze uitgebreide top 5! 

1. Auronic Elektrische Compressor Koelbox

beste camping koelkast

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteit

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

De Auronic Elektrische Compressor Koelbox is wat ons betreft de beste koop camping koelkast. Met deze koelbox haal je namelijk een ware topper in huis.

Zo is deze koelkast verkrijgbaar in 30, 40 en 49 liter waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben. Verder beschikt deze koelkast over verschillende vakken waardoor je zelf je eten en drinken kunt verdelen zoals jij dat wil.

Ook heeft deze koelkast maar liefst 5 verschillende standen: Normaal, Koud, Eco en Max.

De koelkast is gemakkelijk aan te sluiten aan het stroomnet en is bovendien robuust en schokbestendig waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. 

Kortom, een absolute aanrader als je het ons vraagt. 

Voordelen Auronic Elektrische Compressor Koelbox

 • Beschikt over 5 verschillende standen: vriezen, normaal, koud, eco en max
 • Elektrisch met 12/24V en 240V stekkers
 • Robuust en schokbestendig
 • 2 vakken waardoor je producten gemakkelijk kunt verdelen

Nadelen Auronic Elektrische Compressor Koelbox

 • Geen

2. Veripart VPTMKK85

9.0 

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteit

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als tweede hebben wij de Veripart VPTMKK85 geselecteerd als beste hoge camping koelkast. Deze camping koelkast is groot genoeg voor boodschappen voor 1 of 2 personen. Deze camping koelkast werkt volgens luchtcirculatie techniek, hierdoor is het net zo koud bovenin als onderin de koelkast. 

De temperatuur van de koelkast kan je zelf regelen door middel van een handige draaiknop. Ook heeft deze camping koelkast een handige indeling.

Deze camping koelkast namelijk een plateau, een groentelade, deurvakken en zelfs een klein vriesvak. Verder is de achterkant van deze camping koelkast afgedekt zodat de condensor stof vrij blijft. Wil je meer te weten komen over deze camping koelkast aanbieding? Klink dan op de bovenstaande button!

Voordelen Veripart VPTMKK85

 • Gemaakt van metaal
 • Tafelmodel
 • Basisklasse 

Nadelen Veripart VPTMKK85

 • Deurvakken niet geschikt voor 2liter flessen  

3. Liebherr TX 1021-22

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Liebherr TX 1021-22 geselecteerd als beste compacte camping koelkast. Door zijn compacte formaat is deze camping koelkast perfect voor jouw volgende trip. Deze camping koelkast heeft een laag geluidsniveau waardoor je geen last hebt van het geluid. 

Deze camping koelkast heeft ook een hele handige indeling, Deze camping koelkast heeft namelijk een plateau, twee groentelades, kunststof deurvakken en zelfs een vriesvak. De totale inhoud van deze koelkast is 98 liter, dus 92 liter voor het koel deel en 6 liter voor het vriesvak. 

Voordelen Liebherr TX 1021-22

 • Heeft een vriesvak  
 • Handige indeling 
 • Metalen behuizing met coating

Nadelen Liebherr TX 1021-22

 • Geen flessenrek

4. Bo-camp koelbox

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteit

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Als vierde hebben wij de Bo-camp koelbox geselecteerd als beste draagbare camping koelkast. Deze lichtgewicht koelkast is ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg met het gezin.

De inhoud van deze camping koelkast heeft een inhoud van 24 liter dus je kan genoeg eten en drinken mee nemen voor het hele gezin. 

Deze camping koelkast is gemaakt van kunststof en houd het eten en drinken koel door middel van isolatie techniek. Hierdoor is deze camping koelkast vaatwasserbestendig.

Verder is deze camping koelkast makkelijk op te tillen door middel van het handvat. Dit handvat zorgt er ook voor dat de deksel van de camping koelkast goed afgesloten is. 

Voordelen Bo-camp koelbox

 • Ideaal om mee te nemen
 • Genoeg inhoud om eten en drinken mee te nemen voor het hele gezin
 • Sterk isolerend vermogen 

Nadelen Bo-camp koelbox

 • Niet elektrisch  

5. MOA - Thermo-elektrische koelbox

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als vijfde hebben wij de MOA - Thermo-elektrische koelbox geselecteerd als beste elektrische camping koelkast. Deze camping koelkast heeft een compact formaat en wieltjes aan de onderkant zodat je de camping koelkast overal mee naar toe kan nemen. Ook kan je deze camping koelkast gebruiken in de auto. 

Deze camping koelkast houdt natuurlijk je eten koud, maar deze camping koelkast ook een warmte stand om je eten warm te houden. Dit kan je makkelijk zelf regelen door de schakelaar.  Deze camping koelkast heeft ene inhoud van 35 liter. 

Voordelen MOA - Thermo-elektrische koelbox

 • COLD- HOT functie
 • Snoer lengte van 1,5 meter
 • Goede kwaliteit

Nadelen MOA - Thermo-elektrische koelbox

 • Camping koelkast is niet bedoeld om koud eten mee op te warmen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel camping koelkasten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten camping koelkasten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de camping koelkasten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste camping koelkasten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>