fbpx

Publicatie datum: 6 januari, 2022

Door: Thea

Best Geteste Bureaulamp

Best geteste Bureaulamp

LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp

Kan jouw bureau of werkplek wel wat extra verlichting gebruiken? Met de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp zit je dan helemaal goed.

Als je de beste bureaulamp 2023 wil kopen dan kun je er vanuit gaan dat de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp doet wat je er van zou verwachten.

De LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp is makkelijk in te stellen en heeft een flexibele steel. Zo heb je altijd verlichting op de plek waar je het nodig hebt - ook als je het even niet nodig hebt!

Tevens kan je met de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp je telefoon opladen dankzij de USB oplaadpoort die er in zit. En het licht van de lamp kan je naar voorkeur dimmen.

Op zoek naar de beste bureaulamp? Dan hebben we aan je gedacht. In onze top 5 beste bureaulampen 2023 gaan we voor jou op zoek naar het antwoord op je vraag: wat is de beste bureaulamp voor jouw bureau?

Natuurlijk weten we niet precies wat voor bureau je hebt, en hoe je dit precies verlicht wil hebben. Daarom hebben we vijf verschillende lampen voor je uitgekozen.

Een bureaulamp uitkiezen is lastiger dan je zou denken! Er zijn tegenwoordig zoveel lampen op de markt dat je soms niet weet waar je voor moet kiezen.

Dat een goede bureaulamp veel licht geeft en niet in de weg staat, is logisch. maar de beste bureaulampen tegenwoordig hebben vaak wat extra handige snufjes die het leven in je kantoor of bureau veel makkelijker maken.

Daarom gaan we bij Top-X al deze dingen bij langs en zorgen we ervoor dat jij straks de beste bureaulamp op je deurmat hebt liggen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste bureaulampen

Best geteste Bureaulamp

Beste koop bureaulamp
1.  LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp

Beste bureaulamp met draadloze oplader
2. LifeGoods LED Bureaulamp

Beste studeerlamp
3. Lucide VARIO LED Bureaulamp

Beste inklapbare lamp
4. Aigostar Alexander

Beste premium ontwerp
5. EGLO Banker Tafellamp

Top 10 beste bureaulampen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste bureaulampen.


Waar op letten bij het kopen van een bureaulamp?

Wat is de beste bureaulamp 2023? Dat hebben we voor je uitgezocht! Door deze bureaulampen te testen en vergelijken hebben we een goed beeld van een aantal van de beste bureaulampen van 2023. Dankzij onze beste bureaulamp test hoef je niet meer te kijken naar de beste bureaulamp volgens de consumentenbond!

Licht

Een bureaulamp koop je natuurlijk voornamelijk voor het licht dat het afgeeft. Wist je dat het licht ontzettend veel bepaalt hoe goed je je kan concentreren? Bij een feller, wit licht kan je je beter concentreren en blijf je actiever, terwijl een zachter (geler) licht een rustiger effect heeft en beter is voor je ogen. De warmte van het licht wordt bepaald door de K-waarde, waarbij een hogere waarde geler is en een waarde rond de 2000 meer op wit licht lijkt.

Instellingen

Een goede bureaulamp kan je vaak instellen. De felheid ervan is hierbij belangrijk, en de warmte instellen is ook een groot voordeel. Zo bepaal je zelf of de lamp aanstaat voor de optimale concentratie, of om je ogen wat rust te geven.

Ontwerp

Natuurlijk wil je dat je bureaulamp er goed uit ziet. Dat kunnen wij niet voor je bepalen, dus kijk vooral naar de plaatjes en oordeel zelf!

Extra mogelijkheden

Een lamp is niet altijd meer zo simpel als vroeger. Soms zit er een USB-poort, een draaiknop of zelfs een oplader in bureaulampen tegenwoordig. Mocht je hier interesse in hebben kunnen deze extra mogelijkheden veel voordeel bieden.


Wat is de beste bureaulamp van 2023? 

Wat is de beste bureaulamp 2023? De beste studeer lamp vind je hieronder, net als andere soorten bureau lampen die we hebben verdeeld over verschillende categorieën. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

1. LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp

Best geteste Bureaulamp

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als je de beste bureaulamp 2023 wil kopen dan kun je er vanuit gaan dat de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp doet wat je er van zou verwachten.

De LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp is makkelijk in te stellen en heeft een flexibele steel. Zo heb je altijd verlichting op de plek waar je het nodig hebt - ook als je het even niet nodig hebt!

Tevens kan je met de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp je telefoon opladen dankzij de USB oplaadpoort die er in zit. En het licht van de lamp kan je naar voorkeur dimmen.

Dit zorgt er voor dat je dus altijd een lichtbron hebt die past bij wat je aan het doen bent. Of je je nou goed wil concentreren of juist rustig aan in je stoel wil zitten, alles kan met de LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp!

Voordelen LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp

 • USB poort voor opladen apparaten
 • Verstelbaar
 • Lichtsterkte is in te stellen, zowel warm als wit licht
 • Simpel ontwerp dat altijd past

Nadelen LifeGoods Verstelbare LED Bureaulamp

 • Kan niet opgehangen worden aan de muur of vastgezet worden aan bureau

2.  LifeGoods LED Bureaulamp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een andere uitstekende bureaulamp van hetzelfde merk, LifeGoods, is de LifeGoods LED Bureaulamp. Dit is een iets ander model dan de beste koop, en heeft een aantal goede voordelen van zichzelf.

De LifeGoods LED Bureaulamp heeft namelijk een draadloze oplader in de voet, zodat je zonder kabels je telefoon op kan laden. Mocht je telefoon dat niet ondersteunen zit er ook gewoon een USB poort in de LifeGoods LED Bureaulamp.

De LifeGoods LED Bureaulamp is instelbaar, maar alleen naar boven en beneden. Het ontwerp is erg modern, stijlvol en simplistisch. Het past dus bij allerlei soorten bureau's.

Voordelen LifeGoods LED Bureaulamp

 • Simpel modern ontwerp
 • Draadloos opladen of gewoon met USB
 • Dimbaar en zowel warm en wit licht
 • Timer functie

Nadelen LifeGoods LED Bureaulamp

 • Kan niet opgehangen worden of gemonteerd aan het bureau

3. Lucide VARIO LED Bureaulamp

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar de beste studeerlamp? De Lucide VARIO LED Bureaulamp zul je dan zeker moeten checken!

Met de Lucide VARIO LED Bureaulamp haal je een product in huis dat simpel is, maar toch erg handig werkt.

Het licht is in te stellen in zowel warm als wit licht. Warm licht is geschikter als je moet lezen, terwijl wit licht een goed contrast geeft tegen het licht van je computerscherm.

De lamp is in hoogte verstelbaar en ook de felheid kun je instellen met knopjes op de voet.

Voordelen Lucide VARIO LED Bureaulamp

 • Warmte in te stellen
 • Dimbaar
 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Simpel en modern ontwerp

Nadelen Lucide VARIO LED Bureaulamp

 • Vrij duur voor wat hij kan

4. Aigostar Alexander

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de Aigostar Alexander lamp haal je een heel handig product in huis. De Aigostar Alexander is namelijk opvouwbaar, voor als je wat meer ruimte op je bureau nodig hebt of hem mee wil nemen naar huis.

Daarnaast is de Aigostar Alexander in te stellen op verschillende gebieden. Onder andere de kleurtemperatuur en helderheid van de Aigostar Alexander is in te stellen zoals je zelf wil.

De Aigostar Alexander is verkrijgbaar in drie kleuren, en het ontwerp past overal wel bij als het kantoor modern is ingericht. Voor deze prijs ga je niet veel andere veelzijdige lampen vinden!

Voordelen Aigostar Alexander

 • Kleurtemperatuur in te stellen
 • Dimbaar
 • Inklapbaar en draaibaar
 • Goedkoop geprijsd

Nadelen Aigostar Alexander

 • Het inklappen is wat lastiger dan bij andere lampen

5. EGLO Banker Tafellamp

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heeft je kantoor een wat klassiekere, ouderwetse inrichting? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, en daar past geen moderne lamp bij. De EGLO Banker Tafellamp is een typische lamp die je terug zou vinden in een bankkantoor - vandaar de naam!

De lamp heeft een gouden look en een groene kap. Ook is hij verkrijgbaar met een zilveren poot en een witte kap. Het gouden ontwerp hebben we gekozen voor deze review, omdat hij optimaal past bij een klassiek ingerichte omgeving!

Daarnaast geeft de EGLO Banker Tafellamp veel licht en ondanks dat je hem niet in kunt stellen, zal je alsnog prettig kunnen werken in het donker dankzij de gebalanceerde kleurtemperatuur van het licht!

Voordelen EGLO Banker Tafellamp

 • Prachtig ontwerp
 • Past bij een klassieke inrichting
 • Simpel te gebruiken
 • Niet te duur voor zo'n premium product

Nadelen EGLO Banker Tafellamp

 • Niet dimbaar of instelbaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel bureaulampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bureaulampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bureaulampen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bureaulampen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>