fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Sanne

Best Geteste Broodrooster

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart

Philips Daily HD2581/90

De Philips Daily HD2581/90 beschikt over 4 verschillende functies: opwarmen, ontdooien, annuleren en 8 verschillende bruiningsniveaus. Zo kan je precies je brood roosteren zoals je wil. Het heeft ook een cool wall, dat zorgt ervoor dat het product niet warm wordt en dat je kinderen het veilig kunnen gebruiken. Dat is altijd fijn aangezien ze dan in de ochtend zelf hun eten kunnen maken!

Wat is de beste broodrooster? Dat is een vraag die we vaak krijgen van mensen die van geroosterd brood houden. Daarom mag een broodrooster zeker niet uit je keuken ontbreken. Heb je nog geen broodrooster?

Dan zal je kunnen kiezen tussen heel wat verschillende modellen. De juiste keuze maken is dan ook niet eenvoudig. Om het jou makkelijker te maken, hebben wij een grondige broodrooster test uitgevoerd.

Daardoor ontdekten we een aantal toppers. Hier hebben we alleen de allerbeste producten getest. Deze zijn op verschillende criteria getest en die zullen in het artikel behandeld worden.

Benieuwd naar het best geteste broodrooster? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Broodroosters

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart

Beste Koop Broodrooster
1. Philips Daily HD2581/90

Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

Beste Broodrooster Klassiek
2. Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Broodrooster - Classic Noir

Beste Broodrooster Snel
3. Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Classic Noir

Severin 2509

Beste Familie Broodrooster
4. Severin 2509

Tristar BR-1025 Broodrooster

Beste Budget Broodrooster
5. Tristar BR-1025 

Top 10 Beste Broodroosters

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire broodroosters bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top broodroosters bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Broodrooster?

Het kopen van een broodrooster die bij jou past, is moeilijk aangezien er zoveel zijn. De meeste broodroosters lijken ook op elkaar. Daarom hebben wij een artikel geschreven over de beste broodroosters van dit moment.

Voordat je een broodrooster koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop.

Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein. De criteria staat hieronder omschreven.

Sleuven

Ben jij iemand die genoeg heeft met één of twee geroosterde boterhammen of eet jij er liever vier in één keer? Afhankelijk van het antwoord moet je op zoek gaan naar een broodrooster met twee of vier sleuven.

Als je met meerdere personen geroosterd brood eet, dan kan je natuurlijk ook het best voor een broodmachine met meer sleuven kiezen. Als dit niet nodig is, kies je beter een broodrooster met twee sleuven. Zo hoef je niet onnodig extra te betalen.

Niet alleen de hoeveelheid sleuven is van belang, maar ook de breedte van de sleuven. Als je graag dikker brood of bagels roostert, dan moet je er op letten dat de sleuven hiervoor breed genoeg zijn.

Schoonmaken

Verder is het goed om te kijken naar de schoonmaakfunctie van een broodrooster. Sommige broodroosters hebben een kruimellade. Hierin vallen de kruimels en kan je ze zelf makkelijk weghalen.

Dit zorgt ervoor dat de geur goed blijft en dat de broodresten niet verbranden. Dit is een altijd handige functie voor een broodrooster.

Automatische stop

Ook is het handig om te kijken of de broodrooster een automatische stop heeft. Hierin stel je de temperatuur in van de broodrooster en zodra het broodje klaar is 'springt' het broodje eruit.

Dit is fijn aangezien je dan niet het broodje in de gaten hoeft te houden. De kans op verbrande broodjes neemt hierdoor af.

Extra functies

Broodroosters kunnen voorzien zijn van extra functionaliteiten. Het is dus belangrijk om op voorhand te bepalen welke functies voor jou noodzakelijk zijn.

Zo kan het handig zijn om een broodrooster te kiezen met een ontdooifunctie, dit is vooral nuttig als je je brood invriest, maar er zijn nog veel meer extra opties.


Wat is de beste Broodrooster van 2023? 

Wat is de beste broodrooster van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten broodroosters getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt.

Hier zitten alleen de allerbeste geteste broodroosters in. Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product.

Ben jij benieuwd welke broodroosters het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Philips Daily HD2581/90

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste broodrooster van 2023? Dan ben je bij de Philips Daily HD2581/90 bij het juiste adres! Dit is de beste koop van een broodrooster van 2023.

De Philips Daily HD2581/90 heeft 8 verschillende standen en 2 grote broodsleuven. Hierdoor kan bijna elk brood erin. Naast de toast functie zit er ook nog een opwarmfunctie in. Hiermee kunnen broodjes of zelfs gebak in opgewarmd worden.

De 8 bruiningsniveaus zorgen ervoor dat jij je broodje perfect kan toasten. Tijdens het toasten kan je het bruiningsniveau zelfs aanpassen. Verder zit er ook nog een kruimel lade in. Hier vallen de restjes in en die kan je er zelf uithalen omdat deze kruimel lade uitneembaar is.

Voor het schoonmaken is er ook nog een uittilfunctie. Hiermee kan je sneetjes brood eruit halen die zijn blijven hangen. Kortom, deze broodrooster valt heel goed schoon te houden met weinig moeite.

Voordelen Philips Daily HD2581/90

 • Voordelige prijs
 • Koele wand voor bescherming
 • Meerdere functies

Nadelen Philips Daily HD2581/90

 • Geen

2. Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Vind jij het mooier om een klassieke broodrooster te hebben? Dan is de Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream wat voor jou! Dit is de beste klassieke broodrooster van 2023.

De Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream is er eentje die je met trots in je keuken plaatst. Het design van deze broodrooster is zo trendy, dat je hem zou kopen gewoon om hem te kunnen bewonderen.

Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor hij in élk interieur past. Ook qua extra functies zit je met deze broodrooster goed. Hij is voorzien van een ontdooifunctie, liftsysteem, kruimellade en gaat automatisch uit.

Bovendien is hij voorzien van een opbergruimte voor het snoer. Dat is erg handig, want op die manier kan je hem makkelijker opbergen. Dit broodrooster is een goede keuze als je graag bagels roostert, want dit kan je makkelijk met het opzetrooster. 

Dit apparaat is ook een goede keuze voor als je tijd en moeite wilt uitsparen, want met de kruimellade hou je hem makkelijk schoon. Voor grote gezinnen is hij iets minder geschikt, omdat hij maar twee sleuven heeft. 

Voordelen Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

 • Variabele sleufbreedte
 • Trendy design
 • BPA-vrij

Nadelen Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream

 • Kort snoer

3. Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Classic Noir

Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Broodrooster - Classic Noir

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij toch op zoek naar een snelle broodrooster? Dan is de Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Classic Noir wat voor jou! Dit is de beste snelle broodrooster van dit moment.

Deze broodrooster is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd eentje is die precies bij jouw interieur past. Met 1300 Watt zijn de broodjes heel snel warm en getoast.

Hierdoor hoef je niet geduldig te wachten op je broodjes. De broodjes zijn al klaar wanneer je wacht! Deze broodrooster heeft 2 sleuven die extra breed zijn. Ideaal om ook dikkere broodsneden en bagels in te roosteren!

Voor de rest is hij voorzien van een ontdooifunctie, broodlift, kruimellade, automatische uitschakeling én een warmhoudfunctie. Die laatste functie is erg handig, want s 'ochtends heb je vaak veel dingen in één keer te doen.

Met deze broodrooster kan jij je brood warm houden tot je klaar bent. Zo kan je altijd genieten van lekker warm brood!

Voordelen Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Classic Noir

 • Warmerhoudfunctie
 • Variabele roosterinstelling

Nadelen Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage - Classic Noir

 • Kan niet eenzijdig roosteren

4. Severin 2509 

Severin 2509

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb jij of zit jij in een grote familie en ben je op zoek naar een grote broodrooster? Dan is de Severin 2509 wat voor jou! Dit is de beste family broodrooster van dit moment.

De Severin 2509 kan 4 verschillende broodjes tegelijkertijd toasten. Hierdoor is het uiterst geschikt voor familie gelegenheden. Met de 6 verschillende standen kan elk familielid het brood toasten zoals ze zelf willen.

Verder beschikt het ook nog over een kruimellade. Dat is erg handig voor als er veel broodjes getoast worden. Het roestvrije staal zorgt ervoor dat de broodrooster lang meegaat.

Verder heeft het ook nog een opwarm stand waar het brood in kan blijven zitten zonder dat het bruin blijft. In deze opwarmstand kan ook nog anders etenswaar in opgewarmd worden. De snoeropbergmogelijkheid zorgt ervoor dat je gemakkelijk de broodrooster kan opbergen!

Voordelen Severin 2509

 • Stoptoets
 • Dubbelwandig

Nadelen Severin 2509

 • Geen opzetrooster

5. Tristar BR-1025

Tristar BR-1025 Broodrooster

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste goedkope broodrooster van 2023? Dan is de Tristar BR-1025 wat voor jou! Dit is de best geteste goedkope broodrooster van dit moment!

De Tristar BR-1025 heeft 6 verschillende standen die je goed kan gebruiken. Hier kunnen 2 boterhammen in en er zit een weigerfunctie in. Met deze functie kan je bepalen hoelang het brood erin gaat zitten. 

Verder is het een kleine broodrooster die je makkelijk kan opbergen. Het fijne is dat je 2 jaar garantie krijgt. Als er iets met het product is kan je contact opnemen met het bedrijf. Verder worden de zijkanten niet warm en dat zorgt ook voor wat extra veiligheid.

Er zit ook nog een antislip materiaal op waardoor de broodrooster niet van het aanrecht afglijdt. Daarom is het ook een kindvriendelijke broodrooster die door iedereen gebruikt kan worden!

Voordelen Tristar BR-1025

 • Goedkope prijs
 • 6 Bruiningsstanden

Nadelen Tristar BR-1025

 • Maar 800 Watt

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel broodroosters hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten broodroosters getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de broodroosters op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste broodroosters op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP