Laatste update: augustus 2022

Door: Sanne

Best Geteste Broedmachine

Slimme Broedmachine voor eieren

Slimme Broedmachine voor eieren

Zoek jij de beste broedmachine van dit moment? Dan hebben wij van Top-X het antwoord voor je. Na tientallen broedmachines met elkaar vergeleken te hebben, zijn wij namelijk tot de conclusie gekomen dat de Slimme Broedmachine voor eieren de beste optie van dit moment is.

Deze beste koop broedmachine is namelijk geschikt om 12 kippen, 12-9 eenden, 35-50 kwartels, 24 duiven of 30 papegaaien eieren te broeden. Verder is hij gemaakt van ABS en kan hij in verschillende temperaturen afgesteld worden van 20 tot wel 50 graden.

Meer weten? Klik op de onderstaande button!

Wil jij graag eieren uitbroeden door middel van een broedmachine? Dan heb je misschien nog geen idee wat de verschillende opties zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende broedmachines. Het ene model nog beter en geavanceerder dan de ander. In dit artikel ontdek je wat de beste optie van dit moment is.

Wij hebben namelijk een ultieme beste broedmachine test uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen broedmachines met elkaar vergeleken en getest op enkele belangrijke criteria. Uiteindelijk hebben wij aan de hand van onze testresultaten een top 5 weten op te stellen.

In dit artikel ontdek je daarom de 5 beste broedmachines van dit moment uit verschillende categorieën en prijsklassen. Ook ontdek je wat de beste broedmachine van 2022 is. Om jou te helpen de beste optie voor jou in huis te halen, hebben wij ook de belangrijkste criteria uit onze test voor je op een rijtje gezet.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Broedmachines

Slimme Broedmachine voor eieren

Beste koop broedmachine
1. Slimme Broedmachine voor eieren

Broedmachine - automatische rolsysteem

Beste volautomatische broedmachine
2. Broedmachine - automatische rolsysteem

Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

Beste budget broedmachine
3. Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

Beste hobby broedmachine
4. Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem

Beste broedmachine met keersysteem
5. Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem


Top 10 Beste Broedmachines

Heb jij haast doordat jij bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen waardoor jij niet dit hele artikel kunt lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte broedmachines bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van een broedmachine?

Wil jij een broedmachine kopen maar heb jij geen idee waar je op moet letten? Wij helpen jou daar bij! De onderstaande criteria zijn namelijk erg belangrijk voor het kiezen van de beste broedmachine voor bij jou thuis. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende broedmachines.

Om er achter te komen welke broedmachine de beste optie voor jou is, is het belangrijk om met een paar criteria rekening te houden. Belangrijke criteria zijn bijvoorbeeld de specificaties, functionaliteiten en capaciteit. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste broedmachine volgens de consumentenbond test. 

Specificaties

Een erg belangrijke criteria om rekening mee te houden zijn de specificaties van de broedmachine. Niet alle broedmachines zijn bijvoorbeeld geschikt voor verschillende eieren. Dit komt doordat een broedmachine beschikt over een minimaal en maximaal te bereiken temperatuur, luchtvochtigheid etc.

De grenzen van een broedmachine bepaald daarom voor wat voor eieren hij geschikt is. Bedenk daarom vooraf goed wat voor eieren jij wilt gaan broeden en wat de vereiste omstandigheden daarvoor zijn. Vervolgens kun je in de product omschrijving gemakkelijk aflezen wat de grenzen van een broedmachine zijn.

Functionaliteiten

Ook kun je kijken naar de verschillende functionaliteiten van een broedmachine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies zoals het automatisch draaien van eieren, ingebouwd LED schouwlamp, ingebouwde hygrometer etc.

Deze functies zijn ontzettend handig en helpen jou bij het broedproces. In de product omschrijving van een broedmachine kun je vaak lezen over welke functies hij beschikt. Bedenk daarom vooraf goed wat voor functies jij verwacht dat een broedmachine heeft en of het gewenste model hier ook over beschikt.

Capaciteit

Als laatste kun je kijken naar het capaciteit van een broedmachine. Dit kan namelijk per broedmachine flink verschillen. Zo zijn er grote broedmachines die beschikken over veel capaciteit voor meer- en/of verschillende eieren.

Ook kun je kiezen voor kleinere opties die geschikt zijn voor minder eieren. Deze broedmachines zijn vaak verkrijgbaar voor een lagere prijs en kunnen ook makkelijker opgeborgen worden. In onze top 5 vind je broedmachines met veel en minder capaciteit.


Wat is de beste broedmachine?

Welke broedmachine is het beste? Deze veelvoorkomende vraag beantwoorden wij in de volgende sectie. Aan de hand van onze test hebben wij namelijk een top 5 beste broedmachines opgesteld. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met verschillende categorieën en prijsklassen.

Hieronder vind je daarom 5 modellen met ieder zijn voor- en nadelen. Deze voor- en nadelen te samen met een product omschrijving hebben wij hieronder voor je uitgeschreven. Zo kom jij er makkelijk achter welke modellen wel en niet geschikt zijn voor jou. Als laatste heeft iedere broedmachine een eindbeoordeling gekregen gebaseerd op onze test en reviews van andere consumenten.

1. Slimme Broedmachine voor eieren

Slimme Broedmachine voor eieren

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op de eerste plaats hebben wij de Slimme Broedmachine voor eieren geplaatst in onze top 5. Deze broedmachine beschikt namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo beschikt deze beste koop broedmachine over handige functionaliteiten en specificaties voor een relatief lage prijs.

Enkele voordelen van de Slimme Broedmachine voor eieren zijn bijvoorbeeld de geïntegreerde schouwlamp, automatisch rolsysteem en ingebouwde hygrometer. Ook ontvang je bij aanschaf van deze broedmachine een waterflesje met spitse tuit en een Nederlandse handleiding waarin duidelijk uitgelegd staat hoe het apparaat werkt.

Het materiaal van de Slimme Broedmachine voor eieren is gemaakt van ABS. Verder beschikt deze goede broedmachine over 220V en een vermogen van 40 Watt. Het aantal broedeieren waarvoor deze broedmachine geschikt is loopt uiteen van 4 tot wel 60 eieren afhankelijk van het soort eieren. Ook is de temperatuur verstelbaar van 20 tot 50 graden.

Voordelen Slimme Broedmachine voor eieren

 • Geschikt voor 4 tot 60 eieren
 • Temperatuur te regelen tussen 20 en 50 graden
 • Voorzien van automatisch rolsysteem
 • Ingebouwde ventilator

Nadelen Slimme Broedmachine voor eieren

 • Geen automatische keerfunctie

2. Broedmachine - automatische rolsysteem

Broedmachine - automatische rolsysteem

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Broedmachine - automatische rolsysteem geplaatst in onze top 5. Deze broedmachine beschikt net als de nummer 1 over een automatisch rolsysteem met geïntegreerde schouwlamp. Verder is ook deze broedmachine scherp geprijsd en geschikt om verschillende soorten eieren te broeden.

Deze broedmachine beschikt over een capaciteit van 9 tot 35 eieren afhankelijk van het soort eieren. Ook beschikt d Broedmachine - automatische rolsysteem over een automatisch draaisysteem die er voor zorgt dat het ei wordt gedraaid om er voor te zorgen dat alle kanten evenveel verwarmd worden.

De temperatuur is te regelen dankzij het LED-scherm. Dankzij de geavanceerde technieken waarover deze broedmachine beschikt door het doorlopen van meerdere tests broedt gemiddeld 80% van de eieren uit. Meer weten over de Broedmachine - automatische rolsysteem? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Broedmachine - automatische rolsysteem

 • Automatische temperatuurregeling
 • Automatisch omdraaien
 • Compact formaat
 • Scherp geprijsd

Nadelen Broedmachine - automatische rolsysteem

 • Mindere kwaliteit

3. Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op plaats 3 hebben wij de Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp geplaatst. Dit is de goedkoopste broedmachine uit onze top 5, maar beschikt toch over goede kwaliteit. Zo is deze broedmachine geschikt voor wel 30 eieren en zit er een schouwlamp in het model ingebouwd.

De Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp heeft een temperatuurregeling die ingesteld kan worden van 30 tot 39,5 graden. Ook beschikt dit model over nieuwe sensor- en verwarmingstechnieken ten opzichten van het vorige model waardoor de broedkans aanzienlijk vergroot wordt. 

De Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp is geschikt voor verschillende soorten eieren. Verder heeft deze broedmachine een formaat van 46 x 15 x 46cm waardoor jij hem gemakkelijk op kunt bergen of ergens neer kunt zetten. Meer weten over deze beste budget broedmachine? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

 • Goedkoopste optie
 • Geschikt voor 30 eieren

Nadelen Broedmachine Automaat 30 Eieren met schouwlamp

 • Mindere kwaliteit

4. Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde in onze top 5 is de Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED geëindigd. Deze broedmachine wordt geleverd inclusief handige Nederlandse handleiding. In deze handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe het apparaat werkt en wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor is hij ideaal voor beginners en gevorderden.

De Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED is de duurste variant uit onze top 5. Om die reden beschikt hij daarom ook wel over een uitzonderlijk goede kwaliteit en functionaliteiten. Zo heeft deze broedmachine een automatische draaifunctie die de eieren draait. Ook beschikt hij over een ingebouwde hygrometer.

De Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED beschikt net als de andere modellen ook over een ingebouwde LED schouwlamp. Als laatste kunnen ook met deze broedmachine verschillende soorten eieren gebroed worden en is er ruimte voor maximaal 36 kippeneieren.

Voordelen Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

 • Ingebouwde hygrometer
 • Ingebouwde LED schouwlamp

Nadelen Broedmachine - automatisch - met ingebouwde LED

 • Duurder dan andere modellen

5. Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem

Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats in onze top 5 is de Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem geëindigd. Deze broedmachine wordt ook geleverd inclusief handige Nederlandse handleiding. Verder beschikt deze broedmachine over een ingebouwde schouwlamp en een automatische draaifunctie.

De temperatuur van de Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem is volautomatisch te regelen net als de alarmering van dit apparaat. Ook beschikt deze broedmachine over LED-indicatoren voor de temperatuur, draaien van de eieren en incubatietijd.

De temperatuur is te verstellen van 30 tot 39,5 graden. Water kan toegevoegd worden doormiddel van het vullen van de compartimenten. Doordat de deksel transparant is kun je gemakkelijk het broedproces volgen zonder dat je het broedproces hoeft te verstoren. Wil je meer weten over deze broedmachine? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem

 • Licht gewicht broedmachine
 • Compact formaat

Nadelen Broedmachine - broedkast - automatisch keersysteem

 • Niet de beste kwaliteit

Hoeveel soorten broedmachines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 broedmachine getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de broedmachines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste broedmachine zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>