Laatste update: Mei 2021

Door: Onno

Best Geteste Bordspellen

Ticket to Ride Europe - Bordspel

5/5

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.

Top 10 bordspellen

Wil je direct weten hoe de top 10 bordspellen eruit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 bordspellen van 2020 zijn. In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 bordspellen wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Waar moet je op letten?

Er gaat niets boven een gezellige spelletjes avond! Dit jaar zijn er dan ook weer ontzettend veel nieuwe spellen te vinden. Om het jouw een stukje makkelijker te maken zijn wij alvast op zoek gegaan naar hét beste bordspel 2020. Bij deze keuze hebben we gelet op de juiste moeilijkheidsgraad, de leukste verhalen, de strategische avonturen en natuurlijk de juiste dosis plezier! Voor elke spelletjesfanaat vind je ongetwijfeld het leukste spel.

Ga bijvoorbeeld voor het beste strategische bordspel en beleef je even in een andere wereld. Of bekijk de verschillende beste bordspellen voor volwassenen en ga strategisch te werk met het oplossen van puzzels en mysteries. Wanneer je een keuze maakt uit de beste bordspellen, let er dan op dat je rekening houdt met hoeveel personen je het spel graag wilt spelen. Ook is het van belang dat je let op de moeilijkheidsgraad en voor welk soort gelegenheid je het spel wilt gebruiken. Zo heb je de wat luchtige gezelschapsspellen voor elke leeftijd, en de bordspellen die wat diepgaander en strategisch zijn.

Heb je een feestje of groot gezelschap? Ga dan voor het beste bordspel voor party’s! Met party bordspellen zorg je altijd voor een gezellige en competitieve sfeer tijdens jouw feest en betrek je gemakkelijk iedereen bij het spel! Bekijk snel de beste bordspellen en vind het spel wat bij jou pas of verras je vrienden of familie met een spel uit de beste bordspellen 2020 selectie. Iedereen kun je blij maken met een leuk bordspel of kaartspel! Met de leukste en gezelligste spellen beleef je urenlang speelplezier!

1. Ticket to Ride Europe - Bordspel

0
Eindcijfer
Voor meerdere leeftijden 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Fun 84%

Ga voor hét bordspel van het jaar! Met dit bordspel ga je treinwegen bouwen in oude Europese hoofdsteden! Reis per trein door prachtige werelden en waan je even helemaal in een andere tijd. Het spel is geschikt voor 2-5 personen. In het spel bouw je aan een spoorwegennet door Europa. Je speelt individueel en probeert zoveel mogelijk punten te scoren. Door het bouwen van jouw spoorwegnetwerk behaal je punten waarmee je verder bouwt aan de mooiste routes door het hele continent. Het spel werkt enorm verslavend! Je wilt zo snel mogelijk je eigen routes op tijd halen, maar je bent daarnaast ook bezig met de routes van je medespelers te dwarsbomen. Kort om, een zenuwslopend maar vermakelijk spel voor het hele gezin.

Voordelen Ticket to Ride Europe – Bordspel

  • Vlot en gemakkelijk te spelen. De regels zijn eenvoudig zonder al te veel instructies.

Nadelen Ticket to Ride Europe – Bordspel

  • Het is voornamelijk een tactiek spel. Zonder tactisch inzicht is het een lastig spel.

2. Escape Room The Game Mega Pack - incl. Virtual Reality

0
Eindcijfer
Voor meerdere leeftijden 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Fun 74%

Los jij graag puzzels en mysteries op? En kun jij tegen stressvolle situaties? Houd jij je hoofd koel bij spannende misdaad missies? Dan is dit het ideale spel voor jou! Met dit spel ga je namelijk voor spanning en teambuilding! Het spel speel je door puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Je krijgt daarvoor 60 zenuwslopende minuten om te ontsnappen! Bij het spel zit een Virtual Reality element, waarmee je avonturen nog intenser beleeft. Zo waan je je in avonturen als Prison Break, Virus, en Behind Enemy Lines. Met een grote keuze uit verschillende avonturen en spellen zorg je elke spel avond weer voor een unieke en spannende ervaring. Het spel is erg strategisch en vereist een goede teamspirit! Daar jouw vrienden of familie uit om samen met jou het avontuur aan te gaan! Het spel is geschikt voor 3-5 spelers en is minder geschikt voor jongere spelers (vanaf 16).

Voordelen Escape Room The Game Mega Pack – incl. Virtual Reality

  • Het spel is een en al teamsport waardoor je elkaar motiveert en samen het beste uit het spel naar boven haalt.

Nadelen Escape Room The Game Mega Pack – incl. Virtual Reality

  • Niet geschikt voor jonge spelers.

3. Codenames – Gezelschapsspel

0
Eindcijfer
Voor meerdere leeftijden 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Fun 90%

Codenames is dé ideale partygame! Met Codenames is het de bedoeling dat je in teams tegen elkaar speelt en zo snel mogelijk elkaars woorden raadt. Om de beurt mogen teamleiders een tip geven aan hun teams, wat slechts uit één woord en een getal mag bestaan. Kort om, een hartstikke spannende game voor een gezellige spelavond. Geschikt voor een groep van 2-8 personen. Het spel eenvoudige spelregels maar zorgt toch voor veel afwisseling. Het spel is spannend, grappig en afwisselend, waardoor het elke keer weer anders is en het voor uren aan spelplezier zorgt. Codenames valt in de smaak bij de echte spellenliefhebbers en bij mensen die af en toe eens graag een spelletje spelen. Hoe vaker je het spel speelt, hoe beter je erin wordt.

Voordelen Codenames – Gezelschapsspel

  • Geschikt voor een groep tot 8 personen

Nadelen Codenames – Gezelschapsspel

  • Minder diepgang waardoor je sneller uitgespeeld kunt zijn.

4. 30 Seconds Everyday Life - Bordspel

0
Eindcijfer
Voor meerdere leeftijden 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Fun 78%

Maak jouw feest compleet met het 30 Seconds Everyday Life spel! Seconds Everyday Life spel is een variant van het partyspel 30 Seconds waarin je begrippen over alledaagse zaken in en om het huis krijgt. Zet je hersens aan het werk! Met dit spel moet je namelijk razendsnel kunnen denken en improviseren. Het valt niet mee om in slechts 30 seconden uit te leggen wat er op je kaartje staat. Het uitleggen van alledaagse dingen klinkt eenvoudig, maar onder druk kom je soms voor hilarische verrassingen te staan. Daag jouw vrienden en familie uit met de te gekke kaartjes van 30 seconds. Voor jonge kinderen en volwassen en grote groepen tot aan wel 28 personen geschikt! Het spel gaat niet snel vervelen omdat je steeds weer andere voorwerpen en onderwerpen uitlegt. Met dit spel haal je dus uren spelplezier in huis en zorg je voor hilarische momenten.

Voordelen 30 Seconds Everyday Life – Bordspel

  • Uren speelplezier.

Nadelen 30 Seconds Everyday Life – Bordspel

  • Komt redelijk overeen met vorige versies.

5. Monopoly Valsspelers Editie - Bordspel

0
Eindcijfer
Voor meerdere leeftijden 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Fun 78%

We kennen ongetwijfeld allemaal het beste strategische bordspel van de eeuw: het klassieke en beroemde Monopoly. Maar ken je deze nieuwe editie al? De Monopoly Valsspelers Editie speelt in op families waar al jaren ruzie wordt gemaakt over spelregeltjes en valsspeel strategieën. In dit spel worden ze beloond! Met de Monopoly Valsspelers Editie is het doel om juist vast te spelen om daarmee zo snel mogelijk vooruit te komen. Probeer andere spelers te betrappen op vals spel terwijl je vakjes koopt, huur int en heel daarmee geld verdient. Wanneer alle vakjes verkocht zijn is het spel afgelopen en heeft de grootste valspeler met het meeste geld gewonnen. Bij het spel zijn plastic handboeien inbegrepen waarmee je het spel nog spannender maakt. Geschikt voor jong en oud en voor een groep van 2-6 valsspelers. Met de Monopoly Valsspelers Editie haal je ongetwijfeld het leukste bordspel van het jaar in huis en het beste bordspel voor de fanatieke valsspelers!

Voordelen Monopoly Valsspelers Editie – Bordspel

  • De spanning in het spel. Het spel blijft spannend tot de laatste minuut.

Nadelen Monopoly Valsspelers Editie – Bordspel

  • Wat chaotischer dan het klassieke spel

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 populaire bordspellen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Om te bepalen wat het beste bordspel zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste bordspellen zijn.

Onno

Over de productexpert

Spelen maarrrr… Uiteraard is het één en al gezelligheid om een avond met mijn vrienden op stap te gaan, maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik me ook graag terug trek in mijn game stoel. Voor het beste advies over gadgets en gamen ben je daarom bij mij aan het juiste adres.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>