fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Bordenwarmer

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Een bordenwarmer heeft uiteraard één specifiek doel, het warmhouden van borden. Dit is ideaal om borden warm te maken zodat de gerechten op deze borden ook langer warm blijven. Maar wat zijn goede bordenwarmers en welke optie is nou het allerbest?

Wij van Top-X hebben het voor je uitgezocht. Uit onze beste bordenwarmer test is gebleken dat de Navaris XXL elektrische bordenwarmer de beste optie van dit moment is. Deze bordenwarmer beschikt namelijk over zeer goede specificaties voor een lage prijs. Zo kun je bijvoorbeeld 10 borden tegelijkertijd opwarmen tot een warmte van ongeveer 75 graden.

Meer weten over deze beste bordenwarmer? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een bordenwarmer is dus een ontzettend handige manier om jouw borden ontzettend snel op te warmen. Dit is handig wanneer jij jouw gerechten langer warm wilt houden. Zo kun jij er voor zorgen dat jouw gezelschap kan genieten van heerlijk eten dat ook nog lekker warm blijft wanneer het geserveerd wordt.

Bordenwarmers zijn er daarom ook in allerleis soorten, denk aan elektrische bordenwarmers door middel van doeken, machine bordenwarmers en stoffen bordenwarmers. Het kan dus nog best een lastige klus zijn om de beste optie in huis te halen. Wij van Top-X helpen jou daarom graag bij het maken van de beste keuze!

Na het uitvoeren van onze beste bordenwarmer test weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn en wat de belangrijkste criteria zijn om op te letten. Ben jij dus benieuwd welke bordenwarmer het beste bij jou past? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

13

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bordenwarmers

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Beste koop bordenwarmer
1. Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Hotidea Stoffen bordenwarmer

Beste stoffen bordenwarmer
2. Hotidea Stoffen bordenwarmer

Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

Beste elektrische bordenwarmer
3. Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Beste grote bordenwarmer
4. Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Bordenverwarmer T12

Beste bordenwarmer horeca
5. Bordenverwarmer T12


Top 10 Beste Bordenwarmers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste bordenwarmers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een bordenwarmer?

Wil jij de beste keuze bordenwarmer aanschaffen? Koop dan niet zomaar de eerste bordenwarmer aanbieding die je tegenkomt. Om echt kwaliteit aan te schaffen en de kans op een miskoop te verkleinen is het belangrijk dat je verschillende opties vergelijkt. Om jou hierbij te helpen hebben wij hieronder de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet.

Deze criteria helpen jou bij het kopen van de beste bordenwarmer voor in jouw keuken. Ieder aandachtspunt hebben wij namelijk ook getest in onze beste bordenwarmer test. Daarnaast zijn deze criteria ook getest in de beste bordenwarmer volgens de consumentenbond test.

Formaat

Allereerst is het belangrijk dat je let op het formaat van een bordenwarmer. Deze moet namelijk groot genoeg zijn voor het formaat van de borden die jij wilt verwarmen. Wanneer dit niet het geval is, is dat namelijk gelijk al een miskoop.

Het formaat van een bordenwarmer vind je vrijwel altijd in de product omschrijving van het model. Neem deze dus goed door en meet desnoods eerst het formaat van jouw borden op voordat je zomaar een bordenwarmer aanschaft.

Vermogen

Ook het vermogen is een belangrijke criteria om naar te kijken. Het vermogen bepaalt namelijk hoe snel en hoe warm de bordenwarmer opwarmt. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de bordenwarmer zal opwarmen. Afhankelijk van het aantal borden dat jij wilt opwarmen en hoe warm jij de borden wilt hebben kan een bepaald vermogen daarom gewenst zijn.

Voor hoeveel borden geschikt?

Een ander belangrijk aandachtspunt is het kijken naar het aantal borden waarvoor een bordenwarmer geschikt is. Dit kan namelijk ook per model verschillen. Wil jij veel borden opwarmen omdat jij vaak kookt voor een groot gezelschap? Neem dan ook een groter model zodat jij alle borden evenredig kunt verwarmen.

Je vindt in de product omschrijving vrijwel altijd informatie over hoeveel borden het gewenste model tegelijkertijd kan opwarmen.

Veiligheid

Als laatste is ook de veiligheid van de bordenwarmers een belangrijke criteria om rekening mee te houden. Omdat de bordenwarmers vrij warm kunnen worden is het belangrijk dat zij over de juiste veiligheid beschikken. Zo moeten zij brandveilig zijn en ook veilig te gebruiken zijn door de gebruiker.

Bekijk daarom altijd of het gewenste model beschikt over het Europese CE keurmerk. Alle opties uit onze top 5 beschikken over de juiste veiligheid.


Wat zijn de beste bordenwarmers?

Wil jij een bordenwarmer kopen, maar zit jij met de vraag ''welke bordenwarmer is het beste?''. Dan hebben wij van Top-X het antwoord voor je. Na tientallen bordenwarmers met elkaar vergeleken te hebben, weten wij precies welke opties goed zijn en welke niet. Je ontdekt de 5 beste opties van dit moment in de volgende sectie.

Onze top 5 beste bordenwarmers hebben wij opgesteld aan de hand van de testresultaten van onze beste bordenwarmer test. Hierbij hebben wij verschillende borden getest op enkele belangrijke criteria. Hieronder vindt je voor ieder model uit onze top 5 een korte product omschrijving waarbij wij ook de voor- en nadelen van ieder model hebben benoemd.

1. Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Het was een spannende strijd maar uit onze beste bordenwarmer test is gebleken dat de Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer de beste koop bordenwarmer van dit moment is. Deze bordenwarmer scoorde op verschillende aandachtspunten de hoogste scoren. Zo beschikt hij over de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding en goede specificaties.

De Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer heeft een diameter van 32 cm en is daarmee groot genoeg voor vrijwel alle formaat borden. Verder kun je deze goede bordenwarmer ook nog in allerlei kleuren aanschaffen. Hij is bijvoorbeeld te verkrijgen in het rood/antraciet, zilver, beige choco etc.

Voordelen van de Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer zijn bijvoorbeeld dat hij geschikt is om 1 tot 10 borden op te warmen. Daarnaast warmt hij in 12 minuten op tot wel 70 graden en is de kabel afneembaar waardoor je hem ook nog gemakkelijk kunt wassen. Deze bordenwarmer is gemaakt van aangenaam materiaal zonder schadelijke kleurstoffen.

Voordelen Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer

 • Warm ontzettend snel op (in 12 minuten 70 graden)
 • Dit model is geschikt om tot wel 10 borden tegelijkertijd op te warmen
 • De bordenwarmer is wasmachine bestendig
 • In verschillende kleuren te verkrijgen

Nadelen Solis Maxi Gourmet Bordenwarmer

 • De temperatuur van dit model is niet instelbaar

2. Hotidea Stoffen bordenwarmer

Hotidea Stoffen bordenwarmer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij op zoek naar de beste stoffen bordenverwarmer van dit moment? Dan is de Hotidea Stoffen bordenwarmer de beste keuze voor jou. Deze bordenwarmer is namelijk gemaakt van hoge kwaliteit stof en gaat daarom zeer lang mee. Ook is het daarom mogelijk om deze bordenwarmer te wassen doordat het element uitneembaar is.

De hoes is geschikt om gewassen te worden in de wasmachine. Ook is dit model een zeer groot model omdat hij 3 tot wel 12 borden tegelijkertijd kan verwarmen. Het wattage van dit model is wel wat lager namelijk 60 watt.

Toch is dit voldoende om jouw borden snel en goed op te warmen. De prijs van deze bordenwarmer is ook vrij laag waardoor de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze bordenwarmer uitstekend is. Wil je meer weten over deze beste koop stoffen bordenwarmer? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen Hotidea Stoffen bordenwarmer

 • Gemaakt van zeer goede kwaliteit materialen
 • De hoes is afneembaar waardoor hij in de wasmachine gewassen kan worden
 • Je kunt dit model in het zwart, blauw, rood en taupe/ecru aanschaffen
 • Geschikt om 3 tot 12 borden tegelijkertijd te verwarmen

Nadelen Hotidea Stoffen bordenwarmer

 • Beschikt niet over een aan/uit schakelaar

3. Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer verkozen tot beste elektrische bordenwarmer. Deze bordenwarmer beschikt namelijk over een zeer groot vermogen van wel 200 watt. Hiermee kun jij jouw borden razendsnel opwarmen en zo de heerlijkste- warme gerechten serveren.

De Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer is geschikt om 10 borden tegelijkertijd op te warmen. Dankzij het handige design verwarmt hij de borden ook aan alle kanten even effectief. De Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer heeft een diameter van 30cm waarmee hij groot genoeg is voor het meeste formaat borden.

Ook deze optie beschikt over een makkelijker te verwijderen hoes waarna jij deze ook gemakkelijk kunt wassen in de wasmachine. De dubbele isolatie zorgt er voor dat hij zijn warmte zeer goed behoudt. Ook heeft hij een vochtbescherming en is het materiaal van deze bordenwarmer van gewatteerd stof van katoen.

Voordelen Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

 • Beschikt over een zeer groot vermogen van 200 watt
 • Behoudt zijn warmte goed dankzij de dubbele isolatie
 • In circa 30 minuten is dit model opgewarmd tot 70 graden
 • De hoezen kunnen afgenomen worden om te wassen in de wasmachine

Nadelen Moodzz ILWP02 - Elektrische Bordenwarmer

 • Beschikt niet voer een aan/uit schakelaar en indicatielampje

4. Navaris XXL elektrische bordenwarmer

Navaris XXL elektrische bordenwarmer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij nou een echte XXL bordenwarmer omdat jij zeer grote borden wilt verwarmen? Dan is de Navaris XXL elektrische bordenwarmer de beste optie voor jou. Deze bordenwarmer beschikt namelijk over een formaat van 34 x 30 x 3 cm en is geschikt voor borden met een maximale diameter van 32 cm. 

De Navaris XXL elektrische bordenwarmer kan in 4 kleuren aangeschaft worden. Verder heeft ook dit model een vermogen van 200 watt waardoor hij razendsnel jouw borden opwarmt. Deze bordenwarmer is geschikt om 10 borden tegelijkertijd op te warmen.

De Navaris XXL elektrische bordenwarmer beschikt ook over een extra lange kabel van wel 175 cm. Hierdoor ben jij voorzien van zeer veel ruimte waardoor jij de bordenwarmers gemakkelijk ergens kunt neerleggen. Dit model is snel en energiezuinig omdat hij de borden in slechts 10 minuten opwarmt tot 70 graden.

Voordelen Navaris XXL elektrische bordenwarmer

 • Dit XXL model is geschikt voor zeer grote borden
 • In 10 minuten opgewarmd tot wel 74 graden
 • Het formaat van deze bordenwarmers is handig en compact omdat ze kunnen worden opgevouwen

Nadelen Navaris XXL elektrische bordenwarmer

 • Niet alle kleuren verkrijgbaar op het moment van schrijven

5. Bordenverwarmer T12

Bordenverwarmer T12

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plaats in onze top 5 is ingenomen door de Bordenverwarmer T12. Deze bordenverwarmer hebben wij verkozen tot beste bordenverwarmer voor in de horeca. Dit komt doordat deze bordenwarmer anders is dan de andere opties uit onze top 5. Dit model is namelijk geen stoffen bordenwarmer maar een bordenwarmer machine.

Deze bordenwarmer kan namelijk gemakkelijk opwarmt worden naar 50 tot wel 90 graden opgewarmd kan worden dankzij het voltage van 230V. Ook beschikt hij over een traploze temperatuurregeling en heeft hij een handig indicatielampje dat aangeeft of het model nog warm ingeschakeld is of niet.

De Bordenverwarmer T12 is gemaakt van RVS materiaal en heeft een greep met warmte-isolatie. Hierdoor is deze bordenwarmer een zeer veilige optie. Meer weten over deze beste bordenwarmer horeca? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bordenverwarmer T12

 • Gemaakt van RVS materiaal
 • Temperatuurbereik van 50 tot 90 graden
 • Beschikt over een inhoud van 10 liter

Nadelen Bordenverwarmer T12

 • Prijs van deze bordenwarmer is een stuk hoger

Hoeveel soorten bordenwarmers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 bordenwarmers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bordenwarmers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste bordenwarmers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>