Laatste update: september 2021

Door: Soraya

Best Geteste Bodylotion

BioTherm Oil Therapy

5/5

De Biotherm Oil Therapy Baume Corps is hydraterende bodylotion die je droge huid weer helpt te stralen. Deze rijke vloeibare lotion voor het lichaam is snel geabsorbeerd en voelt niet vet aan. De bodylotion is verrijkt met abrikoos, maisolie en vitamine F voor het versterken van de beschermfunctie en het in evenwicht brengen van de vochtbalans van de huid. Na gebruik voelt uw droge huid weer zacht en soepel aan.

Je huid is het grootste orgaan van jouw lichaam. Het heeft het vaak zwaar te verduren. De hele dag door word je huid blootgesteld aan allerlei factoren zoals weersomstandigheden, uitlaatgassen of de centrale verwarming. Tijdens het douchen of in bad gaan reinig je je lichaam, maar het water droogt je huid ook snel uit. Het is dus belangrijk om je huid goed te verzorgen met een bodylotion.

De beste bodylotion verzorgt en voedt je huid tegelijkertijd. Daar let je dus op wanneer je een bodylotion gaat kopen. Er is enorm veel keus in bodylotions. Wij hebben een aantal bodylotions voor je op een rijtje gezet. We hebben onder andere gekeken naar de best geteste bodylotion, de beste verstevigende bodylotion en de beste bodylotion volgens de consumentenbond.

Verschillende huidtypen

Mensen hebben niet allemaal dezelfde soort huid. Je kan een snel geïrriteerde huid hebben, last hebben van acné of een huid hebben die snel droog aanvoelt. Voor al die verschillende huidtypen zijn er geschikte bodylotions verkrijgbaar. Een betrouwbare bodylotion review over een bepaald merk kan jou dus net over de streep trekken en je doen besluiten het product wel of niet te kopen.


Product

1. Biotherm Oil Therapy Baume Corps

5/5

2. Biotherm Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion 400 ml

4.5/5

3. Alyssa Ashley Musk​

4/5

4. Kneipp Teunisbloemolie bodylotion 200 ml

4/5

5. Ritual of Samurai Sport

4/5

Beste bodylotion 2020

Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben we hieronder voor jou een lijst met bodylotions, die de titel beste bodylotion 2020 verdienen. Bekijk en vergelijk de vijf bodylotions voor verschillende huidtypen, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

1. Biotherm Oil Therapy Baume Corps

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 88%
Prijs / Kwaliteit 89%
Geur 90%

Heb je snel last van een droge, trekkerig aanvoelende huid? Dan is de oil Therapy Baume Corps van Biotherm de beste koop van een bodylotion voor jou.

Deze rijke vloeibare bodylotion wordt snel door je huid geabsorbeerd en voelt daardoor niet vettig aan. Abrikoos, maïsolie en vitamine F zorgen ervoor dat de vochtbalans van je huid snel in evenwicht is. Bovendien heeft deze bodylotion een beschermende functie tegen allerlei factoren van buitenaf.

Voordelen Biotherm Oil Therapy Baume Corps

 • Trekt snel in de huid in
 • Geeft een gezonde glans
 • Frisse bloemengeur

Nadelen Biotherm Oil Therapy Baume Corps

 • Iets aan de prijzige kant

2. Biotherm Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion 400 ml

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Geur 90%

De Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion van Biotherm staat bekend als een van de iconen van dit merk. Deze lotion maakt je huid zachter en fris, heeft een lichte citrus geur en trekt snel in.

De bodylotion is het meest geschikt voor mensen met een normale tot droge huid. Op de vraag: wat is de beste bodylotion, maakt deze Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion van Biotherm als antwoord een grote kans.

Voordelen Biotherm Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion 400 ml

 • Romige textuur
 • Langdurige hydratatie
 • Frisse citrusgeur

Nadelen Biotherm Lait Corporel Anti-Dessèchant bodylotion 400 ml

 • Niet iedereen houdt van de citrusgeur 

3. Alyssa Ashley Musk 500 ml bodylotion

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Geur 90%

De bodylotion van het Amerikaanse merk Alyssa Ashley Musk is al sinds de jaren zestig een begrip in een groot aantal landen. Daarom vind je ook niet vaak een bodylotion in de aanbieding van dit merk. Inmiddels heeft het merk een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten en geuren, waarvan de hand- en bodylotion er een van is. De lotion van Alyssa Ashley Musk trekt snel in je huid, is hydraterend en geschikt voor alle huidtypen.

Voordelen Alyssa Ashley Musk 500 ml bodylotion

 • Trekt snel in de huid
 • Zoete geur
 • Kleine hoeveelheid nodig

Nadelen Alyssa Ashley Musk 500 ml bodylotion

 • Snel uitverkocht

4. Kneipp Teunisbloemolie bodylotion 200 ml

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Geur 90%

Eindelijk is er een bodylotion die zacht en heilzaam is voor jouw probleemhuid. De Kneipp Teunisbloemolie bodylotion beschermt jouw gevoelige droge huid en zorgt ervoor dat deze niet verder uitdroogt.

Een onafhankelijke bodylotion test heeft uitgewezen dat de Kneipp Probleemhuid Kuur bodylotion met teunisbloem olie de structuur van de huid daadwerkelijk verbetert. Je huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed, waardoor er een goede balans in vocht en vet van je huid ontstaat.

Voordelen Kneipp Teunisbloemolie bodylotion 200 ml

 • Effectief tegen een droge en jeukende huid
 • Subtiele geur

Nadelen Kneipp Teunisbloemolie bodylotion 200 ml

 • Crème is iets dikker dan gewoonlijk

5. The Ritual of Samurai Sport Body Moisturiser bodylotion 250 ml

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Geur 90%

The Ritual of Samurai Sport Body Moisturiser bodylotion is van het bekende merk Rituals. Het is een verfrissende bodylotion voor mannen die snel wordt opgenomen door de huid.

De extracten van Bamboe zorgen voor een heerlijke kruidige geur en een zachtere huid. Daarnaast zit in deze bodylotion Cypres. Dit zorgt voor een frisse geur die lang blijft hangen en jou het gevoel geeft dat je nog vol energie bent, bijvoorbeeld na het sporten. Japanse munt heeft verkoelende en verfrissende eigenschappen.

The Ritual of Samurai Sport Body Moisturiser bodylotion is onderdeel van een hele productenlijn met dezelfde naam.

Voordelen The Ritual of Samurai Sport Body Moisturiser bodylotion 250 ml

 • Wordt snel opgenomen door de huid
 • Frisse geur
 • Verkoelend

Nadelen The Ritual of Samurai Sport Body Moisturiser bodylotion 250 ml

 • Niet iedereen waardeert de kruidige geur

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>