fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste Black Friday Deals & Aanbiedingen 2021!

Publicatie datum: 16 oktober, 2020

Door: Thea

Ben je op zoek naar de beste black friday deals? Dan is dit artikel voor jou! Je vind hier de allerbeste deals van dit moment!

We hebben de beste Black Friday aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Verder vertellen we je ook alles over hoe deze dag is ontstaan en wat voor deals je in 2021 kan verwachten op black friday.

Beste Black Friday Elektronica deals

Ben je iemand die houdt van de nieuwste elektronica? Wij hebben de beste black friday aanbiedingen voor Led televisies, home cinema systemen, koptelefoons en computers. Maar ook de mobiele telefoon liefhebber scharen we hieronder. Dus als je al een tijd op zoek bent naar de juiste prijs voor de door jou begeerde smartphone, dan kun je bij ons terecht.

Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van de beste Black Friday electronica deals van 2021. Winkels als Coolblue, Bol en Mediamarkt komen met hoge kortingen waardoor je honderden euro's kunt besparen op elektronica black friday deals. Dit zijn volgens ons de 3 beste deals van het moment:

Nintendo Switch
Apple MacBook Air
Bose Soundlink Revolve

Beste Black Friday wonen deals

Maar wellicht is dat niks voor jou en wil je je nieuwe huis gaan inrichten met mooie nieuwe meubels. Dan vind je hier ook zeker op dat gebied de beste black friday aanbiedingen 2021. Meubels, kasten, bedden, matrassen, vloerkleden en nog veel meer, je kunt het zo gek niet bedenken.

Dyson V8 Animal+ -
Extreme Lounging b-bag
Philips LatteGo 4300

Beste Black Friday Baby & Kind deals

Zoals eerder gezegd, ontbreekt het ook niet aan producten voor baby’s en kinderen. Ben je op zoek naar producten voor de babykamer? Van ledikant tot aan babyfoon en van autostoeltje tot loopfiets, we hebben de beste aanbiedingen voor jou verzameld. 

Alecto Babyfoon
Maxi Cosi Zelia
Maxi-Cosi  Kinderstoel

Verder zoeken is dus niet meer nodig. Je hebt de juiste pagina voor al jouw black friday wensen gevonden. Alle deals komen in verschillende vormen voorbij. Cashback acties, hoge kortingen, gratis producten, cadeaus en leuke upgrades. En na het bestellen worden jouw producten gratis bij je thuis bezorgd. We wensen je veel shopplezier tijdens black friday 2021. 

Wat zijn de beste Black Friday deals van 2021?

De beste black friday deals 2021 zijn de deals waarvan je weet dat je een goede slag hebt geslagen. Daarvoor dien je eigenlijk op voorhand al wat onderzoek te doen. Bedenk wat je nodig hebt en dus graag wilt gaan aanschaffen. Speur vergelijkingssites op het internet af en kijk ongeveer een week van tevoren wat het product op dat moment bij verschillende aanbieders kost. Zo kom je erachter wat verschillende winkels voor het, door jou gewenste product, vragen. Dit is bij uitstek de manier om jezelf te verzekeren van het feit dat je niet teveel betaalt voor een product, weet wat de beste black friday aanbiedingen 2021 zijn en je geen spijt krijgt van je aankoop.

Wat een goede deal is voor de één, is dat niet perse voor de ander. Want niet iedereen zoekt (gelukkig) hetzelfde product. En als je al een product nodig hebt uit dezelfde categorie, laten we zeggen een koffiezetapparaat, dan nog zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten. Het voordeel voor jou als klant is, dat wij de beste black friday deals reeds voor je verzameld hebben. Denk aan producten in de categorie wonen, elektronica, verzorging en baby en kind. Dus, in welke fase je ook in je leven zit, je bent bij ons aan het juiste adres om het product te vinden waar je al zolang naar op zoek bent.

In de Verenigde Staten is het een jarenlange traditie en in Nederland is het sinds een paar jaar ook enorm populair: black friday. Van oudsher is het in Amerika de dag na Thanksgiving black friday. Omdat Thanksgiving altijd op een donderdag valt, nemen veel werknemers de dag na de feestdag vrij, zodat ze een extra lang weekend hebben.

Omdat zoveel mensen vrij zijn, biedt hen dat de gelegenheid om naar hartenlust inkopen te doen voor de feestdagen die in december voor de deur staan. Veel winkels geven dan ook extreem hoge kortingen tot soms wel tachtig procent, zulke scherpe aanbiedingen kun je de rest van het jaar niet vinden. 

Miljoenen Amerikanen gaan dan ook op pad om de beste black friday deals te scoren. Het is dan zo druk in de winkels dat mensen ’s nachts al in de rij staan of hun auto dagen van tevoren al bij de winkel parkeren om zich te verzekeren van de beste plek. 

Black Friday in Nederland

Inmiddels is de traditie van black friday ook overgewaaid naar Nederland want sinds een aantal jaar geven winkels en webshops hier ook hoge kortingen op hun producten. Voor veel Nederlanders het uitgelezen moment om cadeautjes te kopen voor Sinterklaas en Kerstmis. Voor de echte koopjesjagers is dat een dag die dikgedrukt staat in de agenda en staan mensen vroeg op om de beste black friday aanbiedingen te bemachtigen, online of in de winkel. In Nederland duren de kortingen zelfs vaak van vrijdag tot de maandag erna. Deze dag heet sinds kort cyber monday en is in het leven geroepen om drukte in fysieke winkels te voorkomen. Wederom een nieuwe populaire koopdag.

Hoe is Black Friday ontstaan?

Dat doet de vraag rijzen hoe black friday is ontstaan. Hier bestaan verschillende theorieën over. Van oudsher werden er in de week voor Thanksgiving parades gehouden. Vanaf de 19e eeuw begonnen grote warenhuizen deze parades te sponsoren en maakten zo reclame voor hun verkoopwaren en de geweldige deals die ze aanboden. Een andere theorie over het ontstaan van black friday is dat winkeliers op die dag voor het eerst zwarte cijfers konden noteren. Winstcijfers werden in het zwart opgeschreven en verliescijfers in het rood. Een winstgevende dag voor winkeliers dus.

Maar waar vind je nu de beste black friday deals? Dit hangt natuurlijk af van wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar die ene fantastische broek waar je al een tijd verliefd op bent, maar die altijd boven je budget was? zoek je een leuke technische gadget voor je kleine broertje? of misschien wil je je moeder graag dat dure parfum cadeau doen. Vaak is de wensenlijst lang en divers, waardoor het slim is om je slag te slaan op een website waar je producten van verschillende categorieën bij elkaar vindt, zoals wonen, elektronica, baby en kind en verzorgingsproducten. Extra voordeel: je hoeft dan ook niet tussen honderden andere koopjesjagers in de rij voor de kassa te staan maar je hebt het gemak om vanachter je computer de beste black friday aanbiedingen te kopen.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>