fbpx

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Bijzettafel

beste-bijzettafel

Acaza Bijzettafel

Ben jij op zoek naar de beste bijzettafel van dit moment? Het was weer spannend maar na een lang onderzoek waarbij we verschillende bijzettaffels getest hebben is de Acaza bijzettafel als grote winnaar uit de test gekomen!

Met deze bijzettafel haal je het optimale uit je interieur en hoef je nooit meer kleine objecten los neer te leggen of in je hand vast te houden. De beste bijzettafel 2023 komt met een handige set wieltjes waardoor je het tafeltje gemakkelijk kan verplaatsen. 

Denk jij dat deze bijzettafel geschikt is voor jou? Klik op de onderstaande button en kom meer te weten over de beste bijzettafel van dit moment!

Vind jij het ook zo irritant dat je geen vaste plek hebt voor je boeken, snacks of magazines? Tegenwoordig is de markt gevuld met veel handige opties als het gaat om bijzettafels! Het lijkt misschien niet zo maar een goede bijzettafel kopen is niet altijd even makkelijk. Zo past de ideale bijzettafel volledig in je interieur waarbij deze bijzettafel alle gebruiksgemakken is voorzien voor een mooi prijsje. Wij van Top-X krijgen steeds vaker vragen ten aanzien van de beste bijzettafels van dit moment. 

Om deze reden hebben we een bijzettafel test uitgevoerd waarbij we tientallen bijzettafels uitgebreid hebben getest. De resultaten van deze test worden verder toegelicht in dit artikel aan de hand van een top 5 lijst. Verder hebben we uitgezocht wat de belangrijkste criteria zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van de beste bijzettafel.

Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bijzettafels

beste-bijzettafel

Beste koop bijzettafel
1. Acaza bijzettafel

beste-bijzettafel

Beste laptop bijzettafel
2. HN bijzettafel

beste-bijzettafel

Beste verstelbare bijzettafel
3. Acaza verstelbare bijzettafel 

beste-bijzettafel

Beste universele bijzettafel
4. O'DADDY bijzettafel

beste-bijzettafel

Beste ronde bijzettafel
5. WOOOD bijzettafel

Top 10 beste bijzettafels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste bijzettafels. Het enige nadeel hiervan is dat je onze ultieme top 5 mist en je hierdoor geen antwoord kan geven op de vraag welke bijzettafel past het beste bij mijn?


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een bijzettafel?

Wat is een goede bijzettafel en waar moet je op letten bij de aanschaf van een bijzettafel? Iedere consument heeft andere wensen en behoeftes ten aanzien van een bijzettafel. Zo verschillen bijzettafels in het design, formaat en zitten er vaak verschillen in de functionaliteiten. 

Heb jij moeite om een goede bijzettafel te kopen die perfect bij je past? Geen probleem! Wij van Top-X streven ernaar om je zo goed mogelijk te begeleiden in je toekomstige aankopen. Om de aankoop van een bijzettafel makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste bijzettafel test hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze criteria lijken tevens sterk op de beste bijzettafel volgens de consumentenbond. Door rekening te houden met deze criteria verklein je de kans op een miskoop en haal je de beste koop in huis. 

Formaat

Als eerste is het belangrijk om naar het formaat van de desbetreffende bijzettafel te kijken. Let hier vooral op de hoogte van de bijzettafel, het zou zonde zijn als je telkens moet bukken om iets van je tafel af te pakken en andersom. Bedenk goed waar je de bijzettafel kwijt wilt en of hier wel genoeg ruimte voor is. Zo voorkom je dat je je gehele interieur moet aanpassen om genoeg ruimte te creëren voor een bijzettafel.

De afmetingen van je bijzettafel staan altijd weergegeven in de product specificaties, let hier dus goed op!

Ruimte

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de ruimtelijke inhoud van de bijzettafel, met andere woorden hoe ruim is je bijzettafel en kan je hier wel al je gewenste objecten op kwijt. Let hierbij op additionele onder planken en lades waar je extra spullen in kwijt kan. 

Meestal kan je op de product afbeeldingen zien of de bijzettafel is voorzien van onder planken en/of lades. Mocht dit niet het geval zijn schroom dan niet om contact op te nemen met de verkopende partij. 

Functionaliteiten

Als laatste spelen de aanvullende functionaliteiten van een bijzettafel een grote rol in de koopoverweging. Hier kan je denken aan een universele wielen set of een waterbestendig, krasbestendig en makkelijk schoon te houden design. Aanvullende functionaliteiten geven de bijzettafel meer waarde en zijn vaak aangebracht bij bijzettafels met een hoogwaardige kwaliteit.

De aanvullende functionaliteiten worden bijna altijd benoemd in de productspecificaties, lees deze dus goed door voordat je een bijzettafel aanschaft!


Wat is de beste Bijzettafel van 2023? 

Welke bijzettafel is het beste? Nu we eindelijk zijn aangekomen bij onze ultieme top 5 bijzettafels houden we je niet langer in spanning. Hieronder ontdek je de best geteste bijzettafels van dit moment. Aan de hand van onze testresultaten hebben wij een selectie gemaakt van 5 bijzettafels uit verschillende prijsklassen en categorieën. Op deze manier zorgen we dat er voor iedereen een perfect model tussen zit.

Hieronder hebben wij voor elke bijzettafel uit onze top 5 een korte productomschrijving geschreven. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke bijzettafel tegen elkaar afgewogen. Bekijk deze dus goed om er achter te komen of de desbetreffende bijzettafel bij jou past. De eindbeoordelingen staan rechts weergegeven en zijn gebaseerd op onze test, reviews en klant ervaringen.

1. Acaza bijzettafel

beste-bijzettafel

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plaats hebben wij de Acaza bijzettafel uitgeroepen tot beste koop bijzettafel van dit moment. Deze bijzettafel komt met een hip vintage design en beschikt over een handige wielen set waardoor je de bijzettafel gemakkelijk kunt verplaatsten. Verder heeft de Acaza bijzettafel een draagcapaciteit van 25 kg waardoor je al de huishoudelijke spullen in de woon of slaapkamer gemakkelijk kwijt kan. 

Een ander voordeel van de Acaza bijzettafel is dat je de wielen set eenvoudig kan vervangen door de bijgeleverde pootjes. Hierdoor blijft de bijzettafel stabiel op zijn plek staan. het tafelblad van 50x35 biedt meer dan genoeg ruimte om al je gewenste spullen in handbereik neer te zetten. Met dit gezegd te hebben hoef je ook nooit meer recht op te staan om iets van de bijzettafel te pakken aangezien de Acaza bijzettafel een ideale hoogte van 60 centimeter heeft. De Acaza bijzettafel is wel wat zwaarder dan de andere bijzettafels en heeft een gewicht van 5,5 kilo.

Wil je meer weten over deze beste koop bijzettafel? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Acaza bijzettafel

 • Bijgeleverde wielenset
 • Wielen zijn eenvoudig te vervangen door pootjes
 • Vintage design

Nadelen Acaza bijzettafel

 • Weegt zwaarder dan de gemiddelde bijzettafel

2. HN bijzettafel

beste-bijzettafel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats hebben wij de HN bijzettafel geselecteerd. Maak jij vaak gebruik van je laptop in de woon of slaapkamer? Dan is deze bijzettafel wellicht wel de perfecte match voor jou! Deze zeer compacte en makkelijk verplaatsbare bijzettafel is ideaal te gebruiken als bureau! Maak je geen zorgen over de ruimte, deze bijzettafel berg namelijk eenvoudig weer op dankzij het multifunctionele U design.   

De HN bijzettafel is krasbestendig, makkelijk schoon te houden en gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, hierdoor help je niet alleen jezelf maar draag je ook een steentje bij aan het milieu. Verder komt deze bijzettafel met een wielen set waardoor je deze eenvoudig kunt verplaatsen indien nodig. Ook is de HN bijzettafel voorzien van een ruime onderste plank waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over extra opbergruimte.

Tevens is deze bijzettafel zeer eenvoudig te monteren en voorzien van een ideaal formaat voor optimaal gebruik. Helaas is de gebruiksaanwijzing alleen in het Nederlands beschikbaar. Hierdoor kunnen mensen die de Nederlandse taal niet zo machtig zijn problemen ondervinden met het monteren van deze bijzettafel. 

Voordelen HN bijzettafel

 • Ideaal voor laptop gebruik
 • Krasbestendig en eenvoudig schoon te houden
 • Milieuvriendelijk en handig U design
 • Voorzien van een onderplank
 • Makkelijk te monteren

Nadelen HN bijzettafel

 • Gebruiksaanwijzing alleen in het Nederlands

3. Acaza verstelbare bijzettafel

beste-bijzettafel

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een verstelbare bijzettafel? Dan ben jij op zoek naar de Acaza verstelbare bijzettafel. Deze is namelijk als beste uit onze test gekomen in de categorie verstelbare bijzettafels. Zo zijn de bijgeleverde gaasplanken van deze bijzettafel zoals de naam het al zegt zeer eenvoudig te verstellen. Hierdoor kan je nu een lading spullen met een aanzienlijke hoogte gemakkelijk kwijt.

De Acaza verstelbare bijzettafel komt in een vierkant, industrieel en chique design. Dankzij het compacte formaat kan je deze bijzettafel overal eenvoudig kwijt. Het robuuste ijzeren framewerk van deze bijzettafel zorgt voor een belastbaar gewicht van wel 20 kilo, perfect voor alle kleine huishoudelijke spullen. Tevens zorgen de verstelbare gaasplanken gaten voor een uniek design.

Helaas komt deze bijzettafel zonder laadjes waarmee je spullen buiten het zicht kan opbergen.

Voordelen Acaza verstelbare bijzettafel

 • Verstelbare gaasplanken
 • Compact en praktisch design
 • Uniek design
 • Licht van gewicht

Nadelen Acaza verstelbare bijzettafel

 • Beschikt niet over laadjes 

4. O'DADDY bijzettafel

beste-bijzettafel

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een multifunctionele bijzettafel? Dan is de O'DADDY bijzettafel wellicht geschikt voor jou! Deze universele tafel is te gebruiken als bijzettafel, wandtafel of haltafel. Handig toch!

De O'DADDY bijzettafel komt in een slank en elegant design en past makkelijk in diverse interieurs. Deze bijzettafel komt met 3 verschillende ruimtes waar je gemakkelijk al je gewenste huishoudelijke spullen gemakkelijk op kan zetten. Dankzij de gepaste afmetingen heb je zeer veel plekken tot je beschikking om de O'DADDY bijzettafel neer te zetten. Daarnaast is deze bijzettafel eenvoudig te monteren dankzij de duidelijke en overzichtelijke instructies die bij dit artikel worden geleverd.

Tevens kun je bij de aankoop van dit artikel profiteren van een professionele klantenservice, helaas zijn de hoogtes van de onder planken niet verstelbaar waardoor je minder flexibel je gewenste objecten kwijt kunt.

Voordelen O'DADDY bijzettafel

 • Universeel gebruik
 • Slank en elegant desing
 • Geschikte afmetingen voor elke kamer
 • Eenvoudig te monteren

Nadelen O'DADDY bijzettafel

 • Hoogte van de onder planken zijn niet verstelbaar

5. WOOOD bijzettafel

beste-bijzettafel

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste maar zeker niet de minste bijzettafel hebben we de WOOOD bijzettafel! Denk je bij het zien van de top 5 lijst al deze moderne bijzettafeltjes zijn niks voor mij? Wellicht past de WOOOD bijzettafel meer in jouw staatje! 

Deze bijzettafel is simpel, eenvoudig en compact kortom it gets the job done. Uniek aan deze bijzettafel is haar traditionele ronde design. De bijzettafel is volledig gemaakt van grenenhout, afgewerkt met een mat zwarte kleur en makkelijk toe te voegen aan elk interieur. De WOOOD bijzettafel komt met 3 poten wat zorgt voor een stabiele stand. Verder is deze bijzettafel zeer licht van gewicht en geschikt om te gebruiken in de tuin!

Tevens heeft deze bijzettafel een maximaal draaggewicht van 10 kilo en staat de tafelrand iets hoger dan het tafelblad waardoor er minder snel objecten van de bijzettafel af kunnen vallen. Helaas is deze bijzettafel in vergelijking met de overige bijzettafels in deze top 5 beperkt in de functionaliteiten

Voordelen WOOOD bijzettafel

 • Simpel, eenvoudig, compact en licht van gewicht
 • Traditioneel rond design en volledig gemaakt van hout
 • Voorzien van 3 poten voor een stabiele stand
 • Maximaal draag gewicht van 10 kilo

Nadelen WOOOD bijzettafel

 • Beperkt in de functionaliteiten

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel bijzettafels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bijzettafels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bijzettafels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bijzettafels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>