fbpx

Publicatie datum: 24 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste Beveiligingscamera Set

ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

Na tientallen beveiligingscamera sets met elkaar vergeleken te hebben kunnen wij wel concluderen dat de ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set de beste optie van dit moment is. Bij vrijwel alle criteria uit onze beste beveiligingscamera set behaalde deze beveiligingscamera set de hoogste score.

Zo ontvang je bij aanschaf van dit pakken een 720P HD Beveiligingscamera, Antenne voor de camera, een 7 inch monitor en alle benodigde kabels en bevestigingsmaterialen. Daarnaast wordt er een duidelijk handleiding meegeleverd waarin precies staat hoe jij deze beveiligingscamera installeert.

Ben jij benieuwd naar deze beveiligingscamera set? Klik dan op de button hieronder!

Wil jij je huis, kantoor of loods graag extra goed beveiligen? Dan kan het aanschaffen van een beveiligingscamera set een goede overweging zijn. Met z'n beveiligingscamera set hou jij namelijk 24/7 alles in de gaten. Ook is het vaak mogelijk meerdere camera's aan elkaar te koppelen en kun je deze beheren via een app of meegeleverde monitor.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten beveiligingscamera sets. Denk aan losse camera's, camera's met monitor, camera's die via een app bedient kunnen worden of zelfs allebei. Het kiezen van de beste beveiligingscamera set voor thuis kan daarom nog een aardig lastige klus zijn.

Om die reden hebben wij van Top-X een ultieme beste beveiligingscamera set voor thuis test uitgevoerd. In dit artikel ontdek je de 5 beste opties van dit moment en de belangrijkste criteria om op te letten wanneer je een beveiligingscamera set wilt aanschaffen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Beveiligingscamera Sets

ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

Beste koop beveiligingscamera set
1. ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD

Beste beveiligingscamera set buiten
2. ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD

Beveiligingscamera set met 4 Cameras

Beste beveiligingscamera set WiFi
3. Beveiligingscamera set met 4 Cameras

Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene

Beste beveiligingscamera set anthene
4. Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene

Eufy by Anker 2K Indoor Camera

Beste goedkope beveiligingscamera set
5. Eufy by Anker 2K Indoor Camera

Top 10 Beste Beveiligingscamera Sets

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste beveiligingscamera sets. 

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een beveiligingscamera set?

Wil jij een beveiligingscamera set kopen? Dan zijn er enkele belangrijke criteria waar jij rekening mee moet houden. Doordat er zoveel verschillende beveiligingscamera sets te koop zijn is het vinden van de perfecte beveiligingscamera set voor jou een lastige klus. Onderstaande criteria kunnen jou helpen bij het vinden van de beste beveiligingscamera set voor jou.

Deze criteria hebben wij namelijk ook getest in onze beste beveiligingscamera set 2023 test. Door rekening te houden met deze criteria koop jij gemakkelijk de beste optie voor jou en voorkom je hiermee een miskoop. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste beveiligingscamera set volgens de consumentenbond test.

Veiligheid

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van het apparaat. Zo werken deze beveiligingscamera's vaak via apps welke op een monitor of jouw smartphone beheerd kunnen worden. Hierbij maak jij vaak een account aan waar jij een gebruikersnaam en wachtwoord voor moet instellen.

Aangezien de camera's een privacy gevoelig gebied filmen en dat 24/7 is het belangrijk om dit account goed af te schermen. Je wilt namelijk geen gluurders die mee kunnen kijken op jouw camerabeelden. Daarnaast beschikken goedkopere beveiligingscamera sets niet altijd over de veiligheid in software en verbinding die jij verwacht.

Draadloos of met kabels

Ook is het belangrijk om te kijken naar de verbindingen tussen de camera's en mogelijke monitoren en apps. Zo zijn sommige beveiligingscamera's draadloos en beschikken zij alleen over een voedingskabel om de camera van stroom te voorzien. 

Andere camera's beschikken juist weer over een extra kabel welke de verschillende camera's met elkaar verbinden en met een monitor verbinden. De draadloze werken hierbij vaak met een app via WiFi of Bluetooth terwijl de bekabelde niet over zulke functies beschikken.

Extra functies

Als laatste zijn er ontzettend veel verschillende beveiligingscamera sets. Denk aan beveiligingscamera sets met app, slimme bewegingsdetectie, 360 graden visie etc. Om de beste beveiligingscamera set voor jou in huis te halen is het belangrijk om goed na te denken wat voor camera's jij zoekt en welke functies zij moet beschikken. 

In de product omschrijvingen van beveiligingscamera sets staan deze specificaties altijd aangegeven. Het is dus belangrijk om de gewenste modellen even goed te controleren op deze gewenste specificaties om een miskoop te voorkomen.


Wat is de beste beveiligingscamera set van 2023? 

Welke beveiligingscamera set is het beste? Je ontdekt het in de volgende sectie. Aan de hand van de testresultaten uit onze beste beveiligingscamera set test hebben wij namelijk een handige top 5 opgesteld. Hierbij hebben wij beveiligingscamera sets uit verschillende prijsklassen met elkaar vergeleken.

Hieronder vind je voor elke beveiligingscamera set uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elk model voor je op een rijtje gezet. Zo kom jij er gemakkelijk achter of de beveiligingscamera set voor jou geschikt is of niet. Als laatste is de eindbeoordeling van elke set gebaseerd op onze test en reviews van andere consumenten.

1. ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.8

Gebruiksgemak

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de beste koop beveiligingscamera set van dit moment? Dan ben je op zoek naar de ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set. Deze beveiligingscamera set is namelijk als beste uit de test gekomen. Zo beschikt deze beveiligingscamera set over zowel een monitor als app waar je de beelden live kunt bekijken.

Verder heeft de monitor van de ELRO CZ30RIPS Draadloze Camera Set een 7 inch scherm en kan er een SD-kaart ingestoken worden. Hierdoor kun je live beelden opslaan om deze later terug te kijken. De HD resolutie zorgt er voor dat jij alle beelden haarscherp kunt bekijken.

Verder zorgen de 2 antennes voor een extra stabiele verbinding en is het mogelijk om beelden in het donker te bekijken dankzij de 24 ingebouwde infrarood LED's. Bij deze beveiligingscamera set wordt 1 camera geleverd maar het is ook mogelijk om in totaal 4 camera's op dit systeem aan te sluiten.

Voordelen ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

 • Beschikt over een HD resolutie
 • Inclusief monitor en app
 • 24 infrarood LED's voor nachtzicht

Nadelen ELRO CZ30RIPS Draadloze HD Beveiligingscamera Set

 • Slechts 1 camera meegeleverd

2. ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD Complete Beveiligingscamera Set

ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.3

Gebruiksgemak

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je op zoek naar de beste beveiligingscamera set voor buiten? Dan ben je op zoek naar de ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD Complete Beveiligingscamera Set. Uit onze test is namelijk gebleken dat dit de beste optie voor camera systeem buiten is. Zo beschikt deze set over night vision waarmee jij ook in het donker over gekleurde camerabeelden beschikt.

Bij de ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD Complete Beveiligingscamera Set wordt een 9 inch monitor meegeleverd waarop jij alle live beelden kunt bekijken. Ook beschikt deze monitor over een SD-poort waardoor jij live beeld kunt opnemen om deze later terug te bekijken.

De IP65 rating zorgt er voor dat deze beveiligingscamera set goed waterdicht is en tegen elk weertype bestand is. Verder zorgen de 2 antennes er voor dat de verbinding super stabiel is. De bewegingssensoren kunnen er voor zorgen dat beelden alleen opgenomen worden wanneer er beweging plaatsvind.

Voordelen ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD Complete Beveiligingscamera Set

 • 4 camera's meegeleverd
 • 2 antennes voor super stabiele verbinding
 • Inclusief 9 inch monitor en app

Nadelen ELRO CZ60RIPS-4 Draadloze 1080P HD Complete Beveiligingscamera Set

 • Duurste set uit de lijst

3. Beveiligingscamera set met 4 Cameras

Beveiligingscamera set met 4 Cameras

8.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.2

Gebruiksgemak

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op plek 3 hebben wij de Beveiligingscamera set met 4 Cameras geplaatst in onze top 5. Deze beveiligingscamera set beschikt namelijk ook over handige specificaties. Denk hierbij aan de nachtzicht functie van deze camera's waardoor jij ook in het donker prima beeld hebt.

Daarnaast is de Beveiligingscamera set met 4 Cameras eenvoudig te installeren en kun je de live beelden gemakkelijk terugzien op jouw smartphone of PC. De heldere opname zorgt er voor dat de camerabeelden alles haarfijn vastleggen. Daarnaast beschikt deze beveiligingscamera set over een motion detector welke beweging meteen vaststeld.

Naast dat het beeld opgenomen wordt, nemen deze camera's ook al het geluid op. Hierdoor kun jij terugkijken en terugluisteren wat er gebeurt is. De brede visuele hoek zorgt er tevens voor dat alles in Full HD en breed beeld wordt opgenomen. De camera is waterdicht en naast de 4 meegeleverde camera's kun je de set ook uitbreiden tot 8 camera's.

Voordelen Beveiligingscamera set met 4 Cameras

 • Met nachtzicht
 • Waterdichte behuizing
 • Tot 100m bereik

Nadelen Beveiligingscamera set met 4 Cameras

 • Zonder meegeleverde monitor

4. Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene - Plug and play

Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene

8.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.0

Gebruiksgemak

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek is de Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene - Plug and play geëindigd in onze top 5. Zo beschikt deze beveiligingscamera set over 4 camera's, een antenne en de bijbehorende kabels. Ook is het mogelijk om deze camera's te bedienen dankzij de handige bijbehorende app.

De camerakwaliteit van de Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene - Plug and play is ook uitstekend en heeft 1024 x 1080 pixels. Verder kun je er maximaal vier camera's op aansluiten (welke dus al meegeleverd zijn) en is het installeren van deze beveiligingscamera set geen eitje.

Mocht jij geen technische achtergrond hebben dan is het verstandig om hulp in te schakelen of een andere set te kopen. Reviews hebben namelijk duidelijk gemaakt dat deze beveiligingscamera set erg technisch is en niet zomaar geïnstalleerd kan worden. Wel is het mogelijk om camera beelden op te nemen en de gevoeligheid van de sensor in te stellen.

Voordelen Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene - Plug and play

 • HDMI HD uitgang
 • PTZ Camera
 • Beelden kunne opgenomen worden

Nadelen Beveiliging camera 4 set Wifi 5G anthene - Plug and play

 • Erg technisch installatie proces

5. Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt

Eufy by Anker 2K Indoor Camera

8.0

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.4

Gebruiksgemak

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt geplaatst in onze top 5 beste beveiligingscamera sets. Deze goede beveiligingscamera set is namelijk erg goedkoop maar beschikt wel over hele goede specificaties. In vergelijking met de andere modellen is deze beveiligingscamera set een stuk minder geavanceerd en ook alleen voor binnen gebruik.

Zo is de Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt niet waterdicht maar kan hij dankzij zijn 2k resolutie, bewegingsdetectie en nachtzicht wel alles waarnemen. Wanneer je deze beveiligingscamera set direct achter het raam plaatst kan hij dus alsnog een groot deel van buiten waarnemen.

Verder heeft de Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt een functie waardoor hij huisdieren en personen herkent en heeft hij een 2-wegs audio systeem ingebouwd. Deze beveiligingscamera set kan daarnaast op de muur en op het plafond bevestigd worden. Ook werkt deze goed samen met de systemen van HomeKit, Goodle Assistant en Alexa.

Voordelen Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt

 • Werkt met slimme systemen
 • Bewegingsdetectie en nachtzicht
 • Herkent huisdieren

Nadelen Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt

 • Alleen voor binnen gebruik

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel beveiligingscamera sets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten beveiligingscamera sets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de beveiligingscamera sets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste beveiligingscamera sets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>