• Home
 • /
 • Tuin
 • /
 • Beste Beveiligingscamera voor Buiten [Test 2021]

Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Beveiligingscamera voor Buiten

Lookiยฎ Beveiligingscamera

Met de Looki 360 Pro weet je altijd wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Met behulp van de slimme app kan je altijd en overal direct live meekijken en luisteren. Uitgerust met een bewegingssensor zodat je zeker weet dat er niets meer aan jouw oog ontgaat. Met de gratis 32GB SD-kaart en cloud opslag weet je zeker dat jouw beelden altijd veilig zijn.

Wanneer jij veel waarde hecht aan privacy en beveiliging, dan mag een goede beveiligingscamera voor buiten natuurlijk niet ontbreken. Maar, wat is de beste beveiligingscamera voor buiten?

Om daar achter te komen, hebben wij van Top-X dรฉ grote beveiligingscamera voor buiten test gedaan onder een flink aantal bewakingscamera's.

We hebben onder andere gekeken naar beeld- en geluidskwaliteit, detectievermogen, signalering en gebruiksvriendelijkheid. En, niet onbelangrijk: we hebben voor je uitgezocht waar je de beste koop van een beveiligingscamera voor buiten kunt vinden.

Of het nu gaat om het in de gaten houden van omgeving rondom je woning, kantoorpand, winkel of magazijn: met een beveiligingscamera voor buiten voel je je zekerder en veiliger dan zonder.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

23

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Beveiligingscamera's voor Buiten

Beste koop van 2021:
1. Lookiยฎ Beveiligingscamera - Full HD
Camera is te besturen via een app en 360 graden roteren.

Beste prijs / kwaliteit camera
2. Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera
Compact model en beschikt over bijbehorende app waar je live mee kunt kijken.

Beste Budget keuze
3. Hipcam Outdoor Beveiligingscamera
Ontvang een pushmelding zodra er een beweging wordt gedetecteerd

4. Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)
Voorzien van een intelligente nachtweergavemodus

5. Somfy Outdoor Beveiligingscamera
Schrik ongewenste bezoekers af met een sirene van 110 dB zodra de bewakingscamera beweging detecteert.


Top 10 Beste Beveiligingscamera's voor Buiten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Beveiligingscamera's voor Buiten op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een beveiligingscamera voor buiten?

Wanneer je op zoek gaat naar een bewakingscamera, dan zal je merken dat het aanbod groot is. Aan de hand van een aantal aandachtspunten hebben we diverse camera's getest. Maar we hebben bijvoorbeeld ook gekeken naar de beste beveiligingscamera voor buiten volgens de Consumentenbond en testresultaten van andere onderzoekers.

Het is belangrijk dat je voor jezelf een aantal criteria vaststelt waaraan de beveiligingscamera aan moet voldoen. Het heeft namelijk geen zin om een goedkoper model met een klein detectiebereik te kopen, terwijl de camera een groot buitenterrein moet kunnen overzien.

In onze zoektocht naar de beste beveiligingscamera voor buiten in 2021 hebben wij daarom ook een aantal belangrijke criteria opgenomen, om uiteindelijk een Top 5 in beste koop van beveiligingscamera's voor buiten te kunnen samenstellen.

Veiligheid

In hoeverre is de beveiligingscamera zelf veilig voor hackers en dergelijke? Kun je direct het wachtwoord veranderen en wijst de fabrikant jou op updates?

Terugkijken van beelden

Gebeurt dit via een SD-kaart of kan je al dan niet tegen abonnementskosten de beelden terugzien in de cloud van de fabrikant, Google Drive of Dropbox.

Installatiegemak

De meeste IP- beveiligingscamera's installeer je met een app op je smartphone.

Meldingen 

Meestal krijg je een notificatie. Bij sommige camera's worden ook beelden via e-mail meegestuurd.

Duidelijkheid 

Bepaal aan de hand van waar je de camera wilt plaatsen, de resolutie en de beeldhoek. De meeste camera's zijn voorzien van infrarood voor een goede nachtzicht.


Wat is de beste beveiligingscamera voor buiten?

Wat voor jou de beste beveiligingscamera is, hangt dus af van een aantal factoren. Heb je voor jezelf de criteria bepaald die voor jou belangrijk zijn, lees dan hieronder de uitslagen van onze test en bekijk en vergelijk de camera's uit onze Top 5.

Van elke camera geven wij een korte beschrijving met een aantal punten over de gebruiksmogelijkheden van de betreffende camera. Vervolgens lees je de voornaamste voor- en nadelen.

Je kan de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Daarna heb je antwoord op de vraag: wat is de beste beveilingscamera voor buiten? Met de Bekijk beste prijs button kom je terecht op de webshop die momenteel jouw keuze voor de laagste prijs aanbiedt.

1. Lookiยฎ Beveiligingscamera - Full HD - Draadloze IP camera - met 32GB SD-kaart & Cloud - Wit

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Deze Full HD beveiligingscamera van Lookiยฎ heeft uit alle door ons geteste bewakingscamera's absoluut onze voorkeur. Laat bezoekers voor de deur via twee-richtingsspraak weten dat je eraan komt, vraag de bezorger van een pakketje of hij het op de grond wil neerzetten, waarschuw een ongewenst persoon dat hij of zij gezien is.

De camera is op afstand bestuurbaar via een app. Zo kan de Full HD 1080P camera 360 graden roteren. Dankzij bewegingsdetectie krijg je een push notificatie op je telefoon bij verdachte bewegingen. De beelden worden vastgelegd en bewaard op de bijgeleverde 32 GB sd-kaart of in de cloud. Je hebt de mogelijkheid om de kaart te vervangen voor een 64 GB sd-kaart.

Klik hier voor de beste prijs van deze camera.

Voordelen Lookiยฎ Beveiligingscamera - Full HD - Draadloze IP camera - met 32GB SD-kaart & Cloud - Wit

 • Scherp beeld.
 • Gratis sd kaart.
 • Makkelijke installatie

Nadelen Lookiยฎ Beveiligingscamera - Full HD - Draadloze IP camera - met 32GB SD-kaart & Cloud - Wit

 • Bij beweging zijn beelden wat minder scherp

2. Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wat ons betreft is de tweede plek in onze Top 5 Beste koop beveiligingscamera voor buiten dik verdiend voor de Google Nest Cam Outdoor. Deze compacte bewakingscamera sluit je aan op een buiten-stopcontact.

Voor deze camera heb je een abonnement nodig, Nest Aware. Je krijgt er tal van functies voor terug. Zo ziet Nest Aware het verschil tussen mensen en objecten. Je krijgt dus alleen meldingen als het echt noodzaak is. Met de bijbehorende app kan je onder andere gebruik maken van spraak en terugkijken wat er de laatste drie uur rondom je woning of bedrijfspand is gebeurd.

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

 • Gebruiksvriendelijk
 • Makkelijke montage
 • Hoge beeldkwaliteit

Nadelen Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

 • Abonnement afsluiten noodzakelijk als je beelden wilt kunnen terugzien.

3. Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Je bent altijd op de hoogte van bewegingen rondom jouw woning met deze slimme 1080p Full HD camera van Hipcam. De camera is voorzien van onder andere gezichts- en persoonsherkenning. Zowel overdag als 's nachts worden bewegingen geregistreerd met infrarood Led's.

Ontvang een pushmelding zodra er een beweging wordt gedetecteerd. De bijbehorende app kan gebruikt worden op Android en op iOS smartphones. Hipcam heeft een gratis Cloud service voor de basisfuncties. Wil je meer, zoals onder andere video's en beelden opslaan, dan kan je gebruik maken van een van de twee betaalde abonnementen.

Bekijk de beste prijs van deze camera hier

Voordelen  Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

 • Gezichtsherkenning
 • Night vision
 • Compatible met Android en iOS

Nadelen Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

 • Betaald abonnement is nodig om video's te kunnen downloaden en opslaan.

4. Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleur nachtzicht - Zwart

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De Ezviz C8C valt op. Niet alleen door het design, maar ook door zijn mogelijkheden. Deze beveiligingscamera is voorzien van een intelligente nachtweergavemodus. Wanneer de camera in het donker een menselijke beweging detecteert, dan schakelt deze automatisch van zwart-wit- naar kleurbewaking.

Ook kan de camera zo worden ingesteld dat deze knippert bij registratie van een menselijke beweging. Opnames worden opgeslagen in de cloud. Je kan ze ook opslaan op een sd-kaart, deze is echter niet inbegrepen.

Voordelen Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleur nachtzicht - Zwart

 • Full-colour night vision
 • Makkelijke installatie

Nadelen Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleur nachtzicht - Zwart

 • SD-kaart niet meegeleverd
 • Geen tracking functie

5. Somfy Outdoor Beveiligingscamera - Grijs

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Schrik ongewenste bezoekers af met een sirene van 110 dB zodra de bewakingscamera beweging detecteert. Krijg vervolgens een melding op je smartphone, samen met de camerabeelden. Je bepaalt zelf of je de sirene aan of uit hebt staan. Verbind je de felle verlichting ook nog eens met de camera dan zal een inbreker zich wel twee keer bedenken voordat hij zijn plan om je huis binnen te dringen doorzet.

Bedien de Somfy Outdoor beveiligingscamera met de Somfy Protect app op je Android smartphone. Upload video's in de cloud, zodat je ze later nog eens terug kunt kijken. Spreek mensen bij de voordeur via de speaker aan. Krijg een waarschuwing als je de deur uitstapt om de camera te activeren. De Somfy Outdoor heeft nog veel meer handige features om je buitenruimte optimaal te beveiligen. 

Voordelen Somfy Outdoor Beveiligingscamera - Grijs

 • Makkelijk te monteren
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen  Somfy Outdoor Beveiligingscamera - Grijs

 • Stabiele Wifi belangrijk

Hoeveel soorten camera's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 24 camera's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de camera op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste camera's is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>