Laatste update: december 2022

Door: Sam

Best Geteste Beerpong Tafel

Lifetime Games Beerpong-Tafel - Opgezet 240 x 60 x 70 cm - Opvouwbaar tot 60 x 60 x 15 cm - met Handvat

Lifetime Games Beerpong Tafel

Wil jij graag een een leuk drankspel spelen met je vrienden? Probeer dan een beerpong tafel uit! Dit is het ideale spel om een leuke avond te beleven en mensen met elkaar te verbinden.

Wij hebben verschillende beerpong tafels getest. Hieruit is gebleken dat de Lifetime Games Beerpong-Tafel de best geteste is. Dit is een opvouwbare tafel die makkelijk mee te nemen is.

De Lifetime Games Beerpong-Tafel heeft een afmeting van 240 centimeter lang tot 60 centimeter breed. De hoogte is 70 centimeter en kan je zelf verstellen naar eigen wensen. Verder is het een stevige tafel die makkelijk schoon te maken is.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste beerpong tafel? Een beerpong tafel is een leuk spel wat je in je huis kan hebben. Het heeft niet hele hoge prijzen en ze zijn vaak opvouwbaar. Dit betekent dat je het makkelijk op kan bergen in je huis. De tafels lijken op elkaar en daarom is het moeilijk om ze te onderscheiden van elkaar.

Beerpong tafels bestaan er ook in verschillende maten en soorten. Met zo'n tafel kan je tegen verschillende teams spelen Het kan ook 1 tegen 1 gespeeld worden. Het is een goede ijsbreker op een feestje dat nog op gang moet komen. De lengte's zijn zo bedacht dat het niet te makkelijk of te moeilijk is. Met dit spannende spel zorg je ervoor dat iedereen zich vermaakt en het is makkelijk op te zetten.

Wij van Top-X hebben een artikel geschreven voor mensen die op zoek zijn naar een beerpong tafel. Uiteindelijk is hieruit een ultieme Top 5 gemaakt en hierin zijn alleen de beste terecht gekomen. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

14

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Beerpong Tafels

Lifetime Games Beerpong-Tafel - Opgezet 240 x 60 x 70 cm - Opvouwbaar tot 60 x 60 x 15 cm - met Handvat

Beste Koop Beerpong Tafel
1. Lifetime Games Beerpong Tafel

Beer Pong - Classic Tafel

Beste Klassiek Beerpong Tafel
2. Beerpong Europe Classic Tafel

MaxxToys Beer Pong Tafel - Beerpong set - Table - Opklapbaar - Bierpong

Beste Opvouwbare Beerpong Tafel
3. MaxxToys Beerpong Tafel

BBuddy® Beer Pong Tafel - Beerpong Set - Spelletjes - Drankspelletjes - Tafel - Drankspel - Opvouwbaar - Hoogte Verstelbaar

Beste Beerpong Tafel Inclusief Bekers
4. BBuddy® Beerpong Tafel

Beer Pong - Pin-up Tafel

Beste Design Beerpong Tafel
5. Beerpong Europe Pin-Up Tafel 

Top 10 Beste Beerpong Tafels

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire beerpong tafels bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top beerpong tafels bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Beerpong tafel?

Beerpong tafels lijken heel erg op elkaar en de verschillen zijn moeilijk te zien. Om deze reden hebben wij een artikel geschreven met de best geteste beerpong tafels van 2022. Je vraagt je dan vast af: waar moet een goede beerpong tafel aan voldoen? Deze aspecten worden hieronder behandeld!

Het is belangrijk om deze aspecten goed door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Afmetingen

De afmetingen zijn misschien wel het belangrijkste aspect om naar te kijken tijdens een aankoop. Deze afmetingen moeten natuurlijk wel overeen komen met die van je huis. Als de tafel niet past heb je er eigenlijk niets aan. Kijk hier dus goed naar.

Inclusief set

Sommige beerpong tafels worden niet geleverd met een set. Dit betekent dat er geen balletjes en bekers bij worden geleverd. Deze attributen heb je natuurlijk wel nodig om te spelen. Daarom is het goed om van te voren de gegevens goed door te lezen.

Design

Beerpong tafels zijn er in verschillende soorten en maten. De designs van de tafels verschillen ook heel erg. De ene is kleurig terwijl de ander weer heel klassiek is. Het is daarom ook goed om te kijken welk design je mooi vindt en bij je huist past.

Prijsklasse

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijsklasse van de beerpong tafels. Deze zijn over het algemeen niet heel duur maar kunnen wel grote verschillen hebben. Daarom is het goed om van te voren een budget voor jezelf te bepalen.


Wat is de beste Beerpong tafel van 2022? 

Wat is de beste beerpong tafel van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten tafels getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste beerpong tafels in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Lifetime Games Beerpong Tafel

Lifetime Games Beerpong-Tafel - Opgezet 240 x 60 x 70 cm - Opvouwbaar tot 60 x 60 x 15 cm - met Handvat

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Nu eindelijk antwoord op de grote vraag: welke beerpong tafel is het beste? Dat is de Lifetime Games Beerpong Tafel! Met deze tafel haal je absoluut de beste koop in huis.

De Lifetime Games Beerpong Tafel is opvouwbaar en makkelijk mee te nemen. Met opvouwbare afmetingen van 60 cm x 60 cm x 15 cm is het zeer compact. Het design is zo ontworpen dat je precies weet waar de bekers moeten staan. Hiernaast kan je door de lijn ook goed zien. Dit laat zien tot waar je mag gooien

Verder is de beerpong tafel nog gemaakt van stevige materialen. Hierdoor gaat het niet snel kapot en dus lang mee. Het aluminium zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te maken. Dat is toch handig als de bekers omvallen! Al met al is dit een uitstekende beerpong tafel met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Lifetime Games Beerpong Tafel

 • Opvouwbaar
 • Scherpe prijs
 • Hoogte kan je variëren
 • Stevig frame

Nadelen Lifetime Games Beerpong Tafel

 • Geen set erbij

2. Beerpong Europe Classic Tafel

Beer Pong - Classic Tafel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij gewoon een normale beerpong tafel met een klassiek design? Dan is de Beerpong Europe Classic Tafel wat voor jou! Met deze tafel weet je precies wat je binnen haalt.

Deze klassieke beerpong tafel heeft goede afmetingen waardoor het bijna in elk huis past. Het design is heel simpel met 2 kleuren: blauw en wit. Hierdoor kan je goed zien wie bij wie hoort. Op de tafel is goed te zien waar de bekers moeten en hoe ver je moet gooien.

De Beerpong Europe Classic Tafel is gemaakt van hoge kwaliteit. Zo heeft het een beschermlaag die ervoor zorgt om schade te voorkomen. Dit geldt voor bier schade en krassen. Hierdoor blijft de tafel goed intact en kan je het vaak meenemen. Dit komt door het makkelijke inklapsysteem. Hierdoor is het de beste beerpong tafel met een klassiek design.

Voordelen Beerpong Europe Classic Tafel

 • Simpel design
 • Extra beschermlaag

Nadelen Beerpong Europe Classic Tafel

 • Wat zwaarder dan gewoonlijk

3. MaxxToys Beerpong Tafel

MaxxToys Beer Pong Tafel - Beerpong set - Table - Opklapbaar - Bierpong

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Maar wil jij de beerpong tafel vaak meenemen naar andere plekken? Dan is de MaxxToys Beerpong Tafel wat voor jou! Deze is namelijk zeer makkelijk op te vouwen.

Het voordeel van deze tafel is dat het makkelijk opklapbaar is. Dit vergt geen moeite en is dan klaar om mee te nemen. Hiernaast krijg je hier ook nog een spelset mee. Dit zijn bekers en balletjes. Daardoor kan je gelijk beginnen met het spel en hoef je niet langer te wachten!

Verder is de MaxxToys Beerpong Tafel nog een echte lichtgewicht en is het gemaakt van sterk materiaal. Hierdoor is het ook nog is uiterst geschikt voor professionele bierpong wedstrijden. Het handige is ook nog dat je een draagtas erbij krijgt. Kortom, een hele handige beerpong tafel met meerdere attributen!

Voordelen MaxxToys Beerpong Tafel

 • Opvouwbaar
 • Bekend merk

Nadelen MaxxToys Beerpong Tafel

 • Niet het mooiste design

4. BBuddy® Beerpong Tafel

BBuddy® Beer Pong Tafel - Beerpong Set - Spelletjes - Drankspelletjes - Tafel - Drankspel - Opvouwbaar - Hoogte Verstelbaar

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek staat de BBuddy® Beerpong Tafel. Deze verdiend het ook om in de lijst van beerpong tafel test 2022 te komen. Hier krijg je namelijk een hele set bijgeleverd.

De BBuddy® Beerpong Tafel is opvouwbaar en je krijgt er een hele set bij. Dit betekent dat je er 50 rode bekers bij krijgt, 50 blauw bekers, 6 ballen en een gebruikershandleiding. Hierdoor hoef je een tijdje geen nieuwe voorraad te kopen. De gebruikershandleiding is ook handig voor beginners.

Verder is het oppervlak nog gemakkelijk schoon te maken aangezien het van speciaal materiaal gemaakt is. De tafel is ook nog verstelbaar in hoogte. Daardoor kan iedereen meespelen en is het geschikt voor elk huis. De tafel is makkelijk in elkaar te zetten en valt niet zomaar om.

VoordelenBBuddy® Beerpong Tafel

 • Complete set erbij
 • Stabiele tafel

Nadelen BBuddy® Beerpong Tafel

 • Alleen in 1 kleur te verkrijgen

5. Beerpong Europe Pin-Up Tafel 

Beer Pong - Pin-up Tafel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Beerpong Europe Pin-Up Tafel. Deze tafel heeft wat ons betreft het mooiste design en zorgt ervoor dat je indruk maakt op een feestje.

Deze beerpong tafel heeft mooi design en is een echte eye-catcher. De tafel heeft 3 kleuren. Dit zijn zwart, grijs en rood. Het neemt weinig plek in beslag aangezien het een inklapsysteem heeft. Verder gaat de tafel heel lang mee en hoef je je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Beerpong Europe is ook een gewaardeerd merk in de drankspellen branche. Ze staan erom bekend om producten te maken ie zeer goed bevallen. Zelfs als iedereen een beetje aangeschoten is, houdt deze tafel zich zonder moeite staan. Dat is toch iets wat belangrijk is bij een beerpong tafel.

Voordelen Beerpong Europe Pin-Up Tafel 

 • Makkelijk op te zetten
 • Gaat lang mee

Nadelen Beerpong Europe Pin-Up Tafel 

 • Niet de beste kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel beerpong tafels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten beerpong tafels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de beerpong tafels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste beerpong tafels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>