Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Bedbeugel

Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed

Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed

Op zoek naar de beste bedbeugel van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed. Deze bedbeugel is namelijk volgens onze test de beste optie van dit moment. Hij scoorde namelijk op meerder criteria de hoogste score.

Zo heeft hij een maximaal gebruikersgewicht van wel 160 kilo. Ook beschikt hij over een taaie anti-kras coating voor een lange levensduur. Door de grote basis van deze bedbeugel zorgt hij voor een betere stabiliteit.

Ben jij benieuwd naar de Aidapt bedbeugel transferbeugel? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Wanneer je ouder wordt of lichamelijke klachten oploopt, kan het lastiger worden om uit bed te komen. Om dit probleem te verhelpen is er de bedbeugel. Met een bedbeugel heb jij een hulpmiddel om uit bed te komen. Je kunt hier namelijk druk op uitoefenen om zo druk op je lichaam te verlagen.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten bedbeugels. Er zijn namelijk verschillende soorten bedbeugels voor verschillende bedden. Het is daarom belangrijk dat jij een bedbeugel aanschaft dat goed past bij het bed dat je bezit. In dit artikel ontdek je wat de beste bedbeugel is voor jouw bed.

Wij van Top-X hebben namelijk een ultieme beste bedbeugel test uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen modellen met elkaar vergeleken en getest op enkele belangrijke criteria. Benieuwd naar de 5 beste opties van dit moment en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bedbeugels

Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed

Beste koop bedbeugel
1. Aidapt bedbeugel transferbeugel - 1 persoons bed

Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

Beste transfeurbeugel
2. Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

Beste bedbeugel met steunpoten
3. Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

Aidapt - transferbeugel - bedbeugel

Beste dubbele bedbeugel
4. Aidapt - transferbeugel - bedbeugel

Able2 - Home bedsteun

Beste kwaliteit bedbeugel
5. Able2 - Home bedsteun


Top 10 Beste Bedbeugel

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste bedbeugels! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste Ligbed


Waar moet je op letten bij het kopen van een bedbeugel?

Wil jij graag een bedbeugel kopen maar weet jij niet zo goed waar je op moet letten? Dan helpen wij jou daar graag bij. Wij van Top-X hebben namelijk in onze ultieme bedbeugel test verschillende belangrijke criteria getest. Door rekening te houden met deze criteria haal jij gemakkelijk de beste beugel voor jou in huis.

Ga dus niet zomaar voor de eerste bedbeugel aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Alleen zo ontdek jij welke bedbeugel de beste optie voor jou is. Onderstaande criteria zijn tevens ook getest in de beste bedbeugel volgens de consumentenbond test. Benieuwd waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!

Materiaal

Als eerste kan er gekeken worden naar het materiaal van de bedbeugels. Niet alle bedbeugels zijn namelijk van dezelfde kwaliteit materialen gemaakt. Het is daarom niet altijd even verstandig om te bezuinigen op bedbeugels. Deze bedbeugels moeten jou namelijk wel van een bepaalde veiligheid voorzien.

Om die reden hebben wij in onze top 5 alleen bedbeugels opgenomen die beschikken over de juiste kwaliteitsmaterialen. Zo zijn de meeste bedbeugels gemaakt van ijzer en kunststof. Wil jij liever besparen op een bedbeugel? Dan zijn er ook kwalitatief goede plastic bedbeugels, echter zijn deze vaak minder stevig.

Formaat

Ook met het formaat van een bedbeugel moet rekening gehouden worden. Een bedbeugel moet namelijk wel goed passen bij jouw bed. Het is daarom belangrijk om goed naar de productomschrijving van een bedbeugel te kijken. Hierin staat vaak voor welk formaat bed hij geschikt is en of hij afgesteld kan worden.

Het kan daarom ook verstandig zijn om vooraf even het formaat van jouw bed op te meten. Hierdoor weet jij namelijk zeker dat een bepaalde bedbeugel geschikt is voor jouw bed en voorkom je gemakkelijk een miskoop. 

Soort bedbeugel

Ook zijn er verschillende soorten bedbeugels. Denk bijvoorbeeld aan grote-, kleine-, verstelbare- en dubbele bedbeugels. Afhankelijk van jouw wensen is een bepaalde optie daarom de beste optie. In onze top 5 hebben wij ook allerlei verschillende soorten bedbeugels opgenomen.

Er zit voor iedereen dus een perfect exemplaar tussen. Het is hierbij wederom belangrijk dat je goed de product omschrijving van een bedbeugel in de gaten houdt. Hier kun je namelijk zien of deze geschikt is voor jouw bed. Weet je niet wat voor soorten bedbeugels er allemaal zijn? Dan kun je enkele verschillende opties vinden in onze top 5.


Wat is de beste Bedbeugel?

Nu je precies weet waar je op moet letten is het tijd voor de beste opties van dit moment. Want welke bedbeugel is het beste en welke bedbeugel is de beste optie voor jou? Je ontdekt deze antwoorden in de volgende sectie. Aan de hand van onze testresultaten hebben wij namelijk een handige top 5 beste bedbeugels weten op te stellen.

Voor iedere bedbeugel uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke bedbeugel voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar welke bedbeugel het beste bij jou past? Lees dan gauw verder en komt er achter!

1. Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed

Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit onze test is gekomen de Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed. Deze beste koop bedbeugel beschikt namelijk over een uitstekende kwaliteit en is gemaakt van ijzer. Verder biedt hij de ideale ondersteuning om gemakkelijk in en uit bed te komen. Deze bedbeugel is gemaakt voor gebruik met lattenbodems bedden.

Verder beschikt de Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed over een handige anti-kras coating en heeft hij hierdoor een ontzettend lange levensduur. De grote basis zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bedbeugel niet de gewenste stabiliteit bezorgd.

De Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed heeft een maximale gebruikersgewicht van 160kg. Verder is hij alleen geschikt voor 1 persoonsbedden dankzij het kleinere formaat. De afmetingen van deze bedbeugel bedragen 50 x 45 cm. Meer weten over deze beste koop bedbeugel? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed

 • Gemaakt van ijzer 
 • Geschikt voor een gebruikersgewicht van maximaal 160kg
 • Handige anti-kras coating
 • Afmeting van 50 x 45 cm

Nadelen Aidapt bedbeugel transferbeugel 1 persoons bed

 • Alleen voor eenpersoonsbed

2. Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugelBedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel geselecteerd als beste transfeurbeugel van dit moment. Deze bedbeugel is namelijk extra stevig dankzij de bevestigingsmaterialen en is gemaakt van ijzeren materialen waardoor hij erg stabiel is.

Verder heeft de Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel ook zachte handgrepen die het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren. De hoogte van de handgrepen bedraagt, gemeten vanaf het deel dat onder het matras komt, z'n 51 m. Daarnaast zijn de handgrepen 28cm breed en is hij slechts 2,2 kilo.

De Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel heeft een maximale gebruikersgewicht van 100kg. Daarnaast is het design van deze bedbeugel erg standaard, namelijk zwart/wit. Ook andere consumenten zijn erg te spreken over dit product. Hij is namelijk handig te gebruiken en voldoet aan de verwachtingen.

Voordelen Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

 • Uitstekende kwaliteit
 • Groter formaat
 • Handig te gebruiken
 • Afmetingen duidelijk beschreven

Nadelen Bedsteun / transfeurbeugel / bedbeugel

 • Niet in hoogte te verstellen

3. Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten geselecteerd als beste bedbeugel met steunpoten. Ook is dit gelijk de beste bedbeugel met steunpoten. Dit is ideaal voor bedden die niet voorzien zijn van een ombouw. Hierdoor is deze bedbeugel dus alsnog erg stabiel en ben jij voorzien van de juiste veiligheid.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze bedbeugel ook alleen geschikt is voor bedden zonder ombouw zoals een boxspring. Deze bedbeugel kan niet gecombineerd worden met een ombouw om het matras. De totale hoogte van deze bedbeugel is van 77,5 - 98 cm instelbaar.

Het gewicht van deze bedbeugel bedraagt 3,6kg. Ook zijn de handvatten in hoogte verstelbaar van 33 tot 43 cm. Je kunt deze bedbeugel daarom ideaal afstemmen naar jouw wensen. Meer weten over de Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

 • In hoogte verstelbaar
 • Geschikt voor boxspring
 • Goede stabiliteit
 • Uitstekende kwaliteit

Nadelen Bedsteun / bedbeugel / bedgreep met steunpoten

 • Alleen geschikt voor bedden zonder ombouw om het matras

4. Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed

Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed opgenomen in onze top 5. Deze bedbeugel is namelijk de beste optie voor een 2 persoons bed. Deze bedbeugel is namelijk van 96 tot 158 cm aanpasbaar. De hoogte van de grepen zijn z'n 38 cm.

Verder is de Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed van uitstekende kwaliteit en heeft hij een duurzame afwerking. Deze bedbeugel is tevens geschikt voor industriële reiniging. Het maximale gebruikersgewicht dat deze bedbeugel aankan bedraagt 127 kg.

De kleur van de Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed is ook neutraal wit. Hij past daarom gemakkelijk in vrijwel ieder slaapkamer interieur. Ook is deze bedbeugel gemakkelijk in gebruik en voldoet hij volgens andere consumenten aan de verwachtingen.

Voordelen Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed

 • Voldoet aan verwachtingen
 • Geschikt voor gebruikersgewicht van 127kg
 • Goede kwaliteit

Nadelen Aidapt transferbeugel bedbeugel verstelbaar 2 persoons bed

 • Niet geschikt voor eenpersoonsbed

5. Able2 Home bedsteun

Able2 Home bedsteun

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Able2 Home bedsteun geselecteerd in onze top 5. Deze goede bedbeugel is namelijk geschikt voor boxsprings en matrassen zonder ombouw. Ook deze bedbeugel is in hoogte verstelbaar. Je kunt deze bedbeugel namelijk verstellen van 83-93 cm. 

Het gewicht van deze bedbeugel bedraagt slechts 4 kilo. Daarnaast is hij gemaakt van plastic materiaal dat erg stevig is. Hierdoor voorziet deze bedbeugel jou alsnog van de gewenste veiligheid en stabiliteit. De afmetingen van deze bedbeugel bedragen 93 x 50,8 cm. 

De Able2 Home bedsteun is erg handig in gebruik en heeft een zwarte foam handgreep. Hierdoor ben jij voorzien van extra goede grip. De bedbeugel is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan ook gemakkelijk weer gedemonteerd worden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om deze bedbeugel naar verschillende plekken mee te nemen.

Voordelen Able2 Home bedsteun

 • In hoogte verstelbaar
 • Past in vrijwel ieder bed
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten

Nadelen Able2 Home bedsteun

 • Niet de allerbeste kwaliteit

Hoeveel soorten bedbeugels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 bedbeugels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bedbeugels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste bedbeugels zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>