Laatste update: Mei 2021

Door: Soraya

Best Geteste Baardtrimmer

Philips Series 5000

5/5

De Philips Series 5000 BT5502/15 is een krachtige, professionele trimmer. De kniplengte is standaard 0,4 mm. Doormiddel van opzetkammen kan er getrimd worden tussen 3 en 6 mm. De trimmer is oplaadbaar en kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. De Wahl Super Trimmer gaat tot wel 100 minuten mee en heeft een ergonomisch ontwerp. De Super Trimmer geeft volledige balans en controle. De trimmer heeft roestvrije, hoogwaardige stalen messen die met precisie zijn geslepen voor een perfect resultaat. Door het handige kliksysteem zijn de bladen gemakkelijk te verwisselen en schoon te maken.

Op zoek naar de beste baardtrimmer van 2021? Het dragen van een baard is tegenwoordig trendy en weer terug van weggeweest. Het grote verschil met vroeger is dat de moderne man de verzorging van zijn baard enorm belangrijk vindt. De lichaamsbeharing is daarmee een onderdeel van de verzorgde uitstraling van de man. Een goede baardtrimmer mag daarbij dan ook niet ontbreken. Met een baardtrimmer creëer je gemakkelijk en snel de ideale baard. Een baardtrimmer kopen is echter nog niet eenvoudig; talloze aanbieders claimen de best geteste baardtrimmer in huis te hebben.

Waar moet je op letten bij het kopen van een baardtrimmer?

Als je op zoek gaat naar de beste koop baardtrimmer, zijn er een aantal belangrijke eigenschappen waar je op moet letten bij de aanschaf. Zo spelen je baardgroei, de functies die jij handig vindt en het effect dat je wilt bereiken een rol.

Bovendien variëren de prijzen van een baardtrimmer aanbieding enorm naar gelang het aantal functies of de meegeleverde accessoires. Wat handig is als extra functie, is de laser trimmer. Bij deze functie projecteert de trimmer een lijn op de baardgrens. Zo ga je zeer precies te werk en creëer je de beste symmetrische lijnen. Een andere handige functie is een baardtrimmer met een meebewegende scheerkop. Oudere baardtrimmer maken gebruik van een vaste scheerkop, waardoor gemakkelijker huidirritaties ontstaan.

Verder, wat is een goede baardtrimmer zonder een gevarieerd aanbod aan kaminstellingen. De baardtrimmer wordt geleverd met diverse opzetkammen. Met een vaste opzetkam trim je je baard in één lengte. Maak je gebruik van een instelbare opzetkam, dan kun je dankzij het schuifsysteem de trimmer op de gewenste hoogte instellen. Verder leveren veel baardtrimmers een neustrimmer en een klein opzetstuk voor het echte precisiewerk.

Veel mannen ergeren zich aan het schoonmaken van de wasbak als ze klaar zijn met de trimmer. Ben je ook één van die mannen, dan kun je het beste kiezen voor een baardtrimmer met een afzuigsysteem. De baardharen worden in dat geval opgevangen in het opvangreservoir. Dan hoef je slechts deze leeg te maken.

Waar je verder op moet letten bij een baardtrimmer review is of de trimmer oplaadbaar is, of dat je deze moet aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Een oplaadbare trimmer maakt je weliswaar mobieler, maar de capaciteit van de batterij en de oplaadtijd bepalen wel voor een groot deel je keuze. Als je bovendien gebruik wilt maken van de baardtrimmer onder de douche, kies dan voor een waterdichte baardtrimmer.

Top 5 Beste Baardtrimmers


Product

1. Philips 5000 serie BT5515/15 

4/5

2. Wahl Super 1592 - Baardtrimmer

5/5

3. Braun BT5060

4/5

4. Philips Baardtrimmer BT3236/14

4/5

5. BaByliss E849PE Rood baardtrimmer

4/5

1. Philips 5000 serie BT5515/15

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Op dit moment is de Philips 50000 serie BT5515/15 de best geteste baardtrimmer.Met 40 vergrendelbare lengtestanden creëer je in één beweging de perfecte uitstraling. De baardtrimmer beschikt over een uniek Lift & Trim systeem waardoor de zelfslijpende metalen messen dubbel zijn geslepen voor een gladde afwerking.

Daarnaast beschikt het apparaat over een precisietrimmer om bij de lastigste hoekjes te komen. De baardtrimmer is zelfs onder de douche te gebruiken; het apparaat is 100 procent waterdicht. Verder werkt de trimmer snoerloos; na een uur opladen kun je 90 minuten aan de slag voor de beste look. De batterij indicator geeft aan wanneer de batterij vol is, leeg is of bezig is met opladen.

Klik hier om deze baardtrimmer te bekijken op bol.com

Voordelen Philips 5000 serie BT5515/15 

 • Uniek Lift & Trim systeem brengt platliggende haren aan het oppervlak voor een gelijkmatig resultaat
 • Inclusief precisietrimmer, luxe etui en oplaadstandaard
 • Zelfslijpende metalen messen
 • 90 minuten draadloos te gebruiken
 • 100 procent waterdicht

Nadelen Philips 5000 serie BT5515/15 

 • Geen afzuigfunctie voor het opvangen van getrimde haren

2. Wahl Super 1592 - Baardtrimmer

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Een van de favorieten bij de beste baardtrimmer van de Consumentenbond is de Wahl Super 1592 Baardtrimmer. Deze professionele trimmer beschikt over diverse opzetkammen, tussen drie en zes millimeter.

Verder is het mogelijk om de trimmer zowel met als zonder snoer te gebruiken. Zo kun je het apparaat overal gebruiken, zonder rekening te houden met de oplaadtijd. Zonder snoer gaat de trimmer circa 100 minuten mee. Door het ergonomische model geniet je van de optimale controle en balans.

De roestvrijstalen messen zijn met precisie geslepen voor een verzorgd resultaat. Voor het schoonmaken van de baardtrimmer maak je gebruik van het handige kliksysteem om de bladen te verwijderen.

Voordelen Wahl Super 1592 – Baardtrimmer

 • Draadloos te gebruiken
 • Diverse opzetstukken
 • Bij volle batterij 100 minuten inzetbaar

Nadelen Wahl Super 1592 – Baardtrimmer

 • Geen richtlaser
 • Geen opzuigsysteem
 • Geen zelfslijpende messen

3. Braun BT5060

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Wellicht de beste baardtrimmer is de Braun BT5060. Deze trimmer beschikt over 39 verschillende kniplengtes, van 0,5 tot 20 millimeter. De baardtrimmer is daarnaast te gebruiken als tondeuse. A

ls je vergeten bent om de trimmer op te laden, beschikt het apparaat over een handige snellaadfunctie, waardoor je binnen vijf minuten voldoende batterij hebt voor een scheerbeurt. 

Bovendien is de prijs van deze baardtrimmer zeer aantrekkelijk. Check de prijs hier direct.

Voordelen Braun BT5060

 • 39 verschillende kniplengtes
 • Snel laadfunctie
 • Bij volle batterij 100 minuten te gebruiken

Nadelen Braun BT5060

 • Niet geschikt voor nat scheren
 • Geen richtlaser
 • Geen opzuigsysteem

4. Philips Baardtrimmer BT3236/14

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Deze Philips Baardtrimmer zorgt ervoor dat je stoppelbaard netjes verzorgd blijft. Het uniek Lift & Trim systeem bereikt zelfs platliggende haren voor een gelijkmatig resultaat. Verder is het apparaat ook te gebruiken als een tondeuse. Een ander voordeel van deze baardtrimmer is dat je het apparaat ook kunt gebruiken bij een gevoelige huid.

Dankzij de afgeronde mesjes voorkom je sneetjes en wondjes, die leiden tot huidirritaties. Bovendien werkt het apparaat gemiddeld zo’n 30 procent sneller dan een standaard tondeuse. Of je nu een volle baard hebt of een zacht stoppelbaardje, dankzij de veertig verschillende standen bereik je altijd het optimale resultaat.

De trimmer kan standen van 0,5 tot 20 millimeter aan. Het scheerapparaat kun je circa 60 minuten gebruiken als hij volledig is opgeladen.  

Voordelen Philips Baardtrimmer BT3236/14

 • Unieke Lift & Trim systeem om zelfs de meest platliggende haren te bereiken voor een gelijkmatig resultaat
 • Speciale afgeronde mesjes om huidirritaties te voorkomen
 • Werkt zo’n 30 procent sneller dan een gewone tondeuse
 • 40 verschillende standen van 0,5 tot 20 millimeter
 • 60 minuten lang te gebruiken
 • Verwijderbaar scheerhoofd en bijgeleverd borsteltje om handig schoon te maken

Nadelen Philips Baardtrimmer BT3236/14

 • Niet geschikt voor nat scheren
 • Geen zelfslijpende messen
 • Geen richtlaser
 • Geen opzuigsysteem

5. BaByliss E849PE Rood baardtrimmer

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Onder de best geteste baardtrimmers mag de BaByliss E849PE Rood baardtrimmer niet ontbreken. Deze trimmer beschikt over speciale messen, die zijn geslepen in plaats van gestanst. De unieke W-vorm zorgt voor een stevigere grip, waardoor alle haren in één beweging worden afgesneden.

Bovendien beschikt het apparaat over wel dertig instellingen, van 0,5 tot 15 millimeter. Met het draaiwiel creëer je daarnaast meer precisie. De trimmer is verder handig in gebruik; je kunt zowel met als zonder snoer je baard trimmen. Na afloop verwijder je de messen heel gemakkelijk en is het een kwestie van afspoelen onder de kraan.

De BaByliss E849PE Rood baardtrimmer wordt verder geleverd met een trimmer voor je neus en oren, voor een optimaal resultaat.

Voordelen BaByliss E849PE Rood Baardtrimmer 

 • Uniek gestanst messensysteem in W-vorm
 • Dertig verschillende instellingen, van 0,5 tot 15 millimeter
 • Bij volle batterij 40 minuten te gebruiken
 • Zowel met als zonder snoer toepasbaar

Nadelen BaByliss E849PE Rood Baardtrimmer

 • Geen richtlaser
 • Geen opzuigsysteem

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>